NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 235 — The Mathematician
A KC most tűnik legsebezhetőbbnek a Mahomes érában, mégis az az ember érzése, hogy annyira hulladék a mezőny, hogy ennél nagyobb esélyesek még nem voltak mint idén.

Valahol persze biztos kiesnek, mert Bienemy és Mahomes 20 pontos vezetésnél összevesznek egy 1&goal híváson. De nehéz lenne megmondani hogy melyik az a csapat, amelyik meccsen belüli konzisztenciában akár csak alul súrolja majd őket.
Cruyffista
inkább az hogy a pats dinasztiával ellentétben nekik nincs egy legyőzhetetlenségi aurájuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 235 — The Mathematician
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F0114%2Fr1117465_1296x729_16-9.jpg
NFL officiating under scrutiny after Seahawks-Rams controversy
After multiple controversial officiating decisions in Sunday's Rams-Seahawks game, multiple executives and coaches said the NFL needs to reevaluate how it chooses and trains its officiating staff for future seasons.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 060
A KC most tűnik legsebezhetőbbnek a Mahomes érában, mégis az az ember érzése, hogy annyira hulladék a mezőny, hogy ennél nagyobb esélyesek még nem voltak mint idén.

Valahol persze biztos kiesnek, mert Bienemy és Mahomes 20 pontos vezetésnél összevesznek egy 1&goal híváson. De nehéz lenne megmondani hogy melyik az a csapat, amelyik meccsen belüli konzisztenciában akár csak alul súrolja majd őket.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden, amit tudni kell az idei NFL Playoffról.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mezeladási Top 10 hetekre lebontva.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
ez a pro bowl is szánalmas lesz 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 063 — Így remélem megfelelek nektek.....
Evolúció Kicker (the dicker😊) módra:

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 104
Ez "vicces" lett 😏

dande2
Szerintem egészen tűrhető:

Myles Garrett helyett lehetett volna
Parsons v Reddick talán.
Aaron Donald meg All Proba született, de sztem idén nincs ott helye.
Slay-be bele lehetne kötni, én simán beraktam volna Szószt.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 063 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez "vicces" lett 😏

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 28 629 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
2000 óta ez az első szezon, amikor se a Pats, se a Steelers, se a Packers nem jutott playoffba...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 654
Mint 49ers szurkoló, mindig is kíváncsi voltam mit látnak és hogy látják Purdyt más csapat szurkolói.
Én például nem osztom azokat a véleményeket, hogy ő annyira szuper lenne.
Egyrészt Shanahan ha kitalál valamit és god modeban tolja akkor nem igazán van aki megállítaná (csak saját maga ugye). Olyan support van Purdy mögött, ami nem sok csapatnál. A pályát bármely irányban szét tudja húzni. McCaffrey, Deebo, Kittle, Aiyuk, Juszczyk tényleg csupa playmaker a posztján. Érdemes azért a dolgok mögé nézni. Mióta Purdy van, a 49ers elkapók jócskán liga átlag felett szeparálódnak. A ligaátlag 2,9. Ezzel szemben ha bárki megnéz egy összefoglalót Purdy folyamat olyan területekre dobja be ahol 3-4 de akár 5-6 yardon belül nincs védő. Például Kittle átlaga 3,4. Egyébként minden meccsen van legalább 2 játékos, aki bőven ligaátlag felett van üresen. Ez a Shanahan féle magic.
Purdy air yard átlaga pl utolsó előtti volt NFL szinten vagyis megint csak hozták az elkapók az elkapás utáni yardokat. Purdy 3-7 big time-TO worthy számai is mutatják hogy hatalmas mákja van az eladott labdákkal.
Azt is érdemes megnézni, hogy mióta Purdy kezdő, a liga majdnem fele negatív EPA-t hoz vagy hogy olyan irányítók vannak kezdőben mint Stidham, Darnold, Minshew, Goff és még folytathatnám. Megemlíteném hogy Mahomes, Allen és Burrow is eggyel kevesebb meccset játszott le mint Purdy (snap számok).
Például azt se láttuk, hogy reagál arra Shanahan és Purdy ha hátrányból kell játszani. Mindig minden meccsen vagy a 49ers vezetett vagy egyből válaszolni tudtak. Sose volt az ellenfél pontszerző driveja után punt.
Végül pedig a 49ers menetrend volt messze a leggyengébb a ligában idén. Purdy nem játszott top10 védelem ellen, csak közepesek ellen.
Persze pozitív oldalon az érett játéka, a mobilitása és a jó döntések hozása nagy extra ami tökéletes a Shanahan féle systembe. Purdy inkább egy game manager, aki jókor van jó helyen (49ers, sok playmaker, Shanahan) miközben ligaszinten is minden klappol neki (gyenge menetrend, közepes vagy rosszabb védelmek ellen ment, sok csere irányító és gyenge QB teljesítmények).
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Én megértem.
Lehet, hogy kevés meccset játszott, de azok nem ilyen "rookieként kiemelkedő", hanem liga szinten kiemelkedő meccsek voltak számokban.
Nyilván benne van még, hogy kurva nagy lufi, meg hogy ennyire jó a csapat, de still impresszív az egész.
tenorx
Akkor James Houston IV a DROY?
Ha 17 meccsre vetítjük ki ezt a teljesítményt akkor ez 20sack, 41total pressures, 24stop...

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 731 — capitaine du château de Vienne 1487
kenettvókerdödráj
nem kétséges

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én megértem.
Lehet, hogy kevés meccset játszott, de azok nem ilyen "rookieként kiemelkedő", hanem liga szinten kiemelkedő meccsek voltak számokban.
Nyilván benne van még, hogy kurva nagy lufi, meg hogy ennyire jó a csapat, de still impresszív az egész.
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 001 — Jó ötletnek tűnt!
Egyre több helyen látom Brock Purdy-t, mint tényleges OROY kandidáns:

Nyilván elfogult vagyok Garrett Wilson miatt, de szerintem Olave és Walker is jobban érdemelné meg, mint valaki, aki összesen 6 meccsen játszott. Vélemények?

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
First time since 1999, all of three Florida NFL teams are headed to the Playoffs
zacknorb
Akkor össze is futott kettő belőlük. Dan Marino vissza is vonult a meccs után. 😀
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 107 — Kinek mit intézett a kormánya
First time since 1999, all of three Florida NFL teams are headed to the Playoffs

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 527 — I like the Texans, I like who we are
Világ kedvenc trackerje idén is elindul.

Denver Broncos:
HC:

Ejiro Evero Broncos DC - interjúra érkezik
Sean Payton ex-Saints HC - engedélyt kértek az interjúra
Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Houston Texans:
HC:
Jonathan Gannon Eagles DC
DeMeco Ryans Texans ILB (49ers DC)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Ezt nem a HC-s topikba szoktad vezetni? 😀
Löfli
Egyébként de 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 395 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Ezt nem a HC-s topikba szoktad vezetni? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
várható volt, hogy a sima liba BUF-MIA meccs emberi időben lesz, persze, hogy a jó meccsek lesznek későn 😕

NB2
na, tudom h nem valószinü de lehet h buffalo megszorongat majd minket...

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 860 — nabege2@yahoo.com
várható volt, hogy a sima liba BUF-MIA meccs emberi időben lesz, persze, hogy a jó meccsek lesznek későn 😕
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Lovie-t gondolom kivágják. Az jutott eszembe, hogy ezután sose fog új esélyt kapni HC-ként. Kellett volna az I/1 erre még azt is elrontja az egója miatt.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 860 — nabege2@yahoo.com
hater time 😊