NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 869 — nabege2@yahoo.com
Ezt a zsinórban két Dallas PO kiesést kikérem magamnak...

Ennyire tehetséges mégis ennyire buta csapatot nem tudom mikor láttam játszani. Ha itt megint McCarthyval indulnak neki köv szezonnak, akkor Jonesnál vannak komoly bajok.
ZERO_L
Mccarthy adta el a labdát 2x? 😊
NB2
Nem…De az utolsó 3 percet ő baszta el.
kolok1972
Mit baszott el az utolsó 3 percben?
Szarul jatszott a QB-ja.
Nyilván voltak hibák, de a végén 4&10re én is elpuntoltam volna a végén, az meg hogy Schultz nyomott két brainfartot megint nem hinném hogy edzői hiba. Az utolso játék meg tökmindegy, ezerből egyszer sikerül bármit is kezdeni ott.
A jobb csapat nyert.
Dak ket pickje 9 pont, kb az döntött...
gabokocka
Dallasnál folyamatosan megy ez a missmenedzselés.
Schultz hibája is edzői hiba, hogy nem készíted fel a játékosodat a kiélezett helyzetben mi a feladata, ha van egy brainfart azt mondom, kettőnél már látszik, itt rendszer szinten van baj.

Ez az utolsó playt persze le lehet azzal tudni, hogy hát itt már minden mindegy, de ezt már a tervező asztalon vissza kellett volna dobni. Zeke a center könyörgöm, hát mi a faszom ez...

4th&10re meg pont ezért nem puntolsz, mert ha Mitchell a másik oldalon megint nem egy idióta akkor nem kapod vissza a labdát. De ha mákod van és van egy “fogyatékos” játékos a túloldalon akkor is max hail maryben lehet reménykedni. Akkor már inkább egy 4&10.

Igen, jobb csapat nyert. De a Dallas sosem fog semmit elérni, amíg edzői szinten ilyen dilettánsok vezetik (vagy Jones).
ZERO_L
a saját 20 yardosodnál nem mész neki a 4.-nek, mert onnan szinte garantált az FG az ellenfélnek és akkor 2x kell végigmenni a pályán
a Dallas védelem nagyon jól tartott, csóri SF minden yardért félig meghalt, egyszerűen a 2 INT nem fért bele
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm bennem most tudatosul hogy a nègyben benne van a kedvenc csapatom mellett a következő kettő, akit kedvelek, szeretek. Chiefs Bengals a sorrend. Ezèrt az AFCből már olyan nagy gond nem lehet. Persze az igazi az Eagles-Chiefs döntő lenne a 2015-ös Barca-Juve BL döntő analógiájára 😀 de hogy ez meg legyen, ahhoz tènyleg csoda kell. 😊
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football

Ennyire tehetséges mégis ennyire buta csapatot nem tudom mikor láttam játszani. Ha itt megint McCarthyval indulnak neki köv szezonnak, akkor Jonesnál vannak komoly bajok.
ZERO_L
NB2
kolok1972
Szarul jatszott a QB-ja.
Nyilván voltak hibák, de a végén 4&10re én is elpuntoltam volna a végén, az meg hogy Schultz nyomott két brainfartot megint nem hinném hogy edzői hiba. Az utolso játék meg tökmindegy, ezerből egyszer sikerül bármit is kezdeni ott.
A jobb csapat nyert.
gabokocka
Dallasnál folyamatosan megy ez a missmenedzselés.
Schultz hibája is edzői hiba, hogy nem készíted fel a játékosodat a kiélezett helyzetben mi a feladata, ha van egy brainfart azt mondom, kettőnél már látszik, itt rendszer szinten van baj.

Ez az utolsó playt persze le lehet azzal tudni, hogy hát itt már minden mindegy, de ezt már a tervező asztalon vissza kellett volna dobni. Zeke a center könyörgöm, hát mi a faszom ez...

4th&10re meg pont ezért nem puntolsz, mert ha Mitchell a másik oldalon megint nem egy idióta akkor nem kapod vissza a labdát. De ha mákod van és van egy “fogyatékos” játékos a túloldalon akkor is max hail maryben lehet reménykedni. Akkor már inkább egy 4&10.

Igen, jobb csapat nyert. De a Dallas sosem fog semmit elérni, amíg edzői szinten ilyen dilettánsok vezetik (vagy Jones).

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 050 — Keep pounding

ZERO_L
NB2
kolok1972
Szarul jatszott a QB-ja.
A jobb csapat nyert.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

ZERO_L
Most lebuktál, hogy nem néztél Bolc+Lombardi bohócmester meccseket.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 3 108 — Pats fan

ZERO_L
NB2

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve

ZERO_L
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!

YoungZeeZee
tipikus elkapó rinya

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 485
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 064
Eljutottunk oda, hogy az a 6 csapat maradt bent, akik kimagaslottak a szezonban - nagyon élvezetes, emlékezetes meccsek várhatóak innentől.

Nem is tudom mikor volt utoljára ennyire papírforma, de szerintem kifejezetten kellett egy ilyen év.
Hulkeinstein
Mondjuk a Bills és a Bengals csak azért jutott tovább a wildcard körből, mert az ellenfelük egy Andy Dalton szintű csere QB-t sem tudott felmutatni. Amúgy le voltak játszva a pályáról. Nem tudom mennyi esély van rá, hogy egy hét alatt összekapják magukat. Ettől még lehet sok pont.
több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Eljutottunk oda, hogy az a 6 csapat maradt bent, akik kimagaslottak a szezonban - nagyon élvezetes, emlékezetes meccsek várhatóak innentől.

Nem is tudom mikor volt utoljára ennyire papírforma, de szerintem kifejezetten kellett egy ilyen év.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
De ronda volt az a sárga Jags sisak.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 125 — Kinek mit intézett a kormánya
5 éves ez a remekmű

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen mi ott vagyunk a legvègèn úgy hogy Elliott szemèlyèben van egy ligaelit rúgónk akit persze kutyába se vesznek. De amúgy jogos a helyezès ott lenne mit változtatni.
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Az egykori Cowboys beat Rick Gosselin idén is összeállította szokása szerint a 32 NFL csapatból kinek milyen volt a speciális egysége. A legjobb ST alakulat nála idén... a Houston Texansé lett!
 rickgosselin.com/rick-gosselins-2022-nfl-special-teams-rankings
iktriad
nekem nem hozza be a linket, de ha jól látom máshonnan
32. KC
31. Eagles
elég jól elvannak a 2 legszarabb ST-vel. De találni még sok PO csapatot a lista végén (Bucs, Giants, Dolphins, Bengals)

Mondjuk ha jól értelmezem 22 szempont egyforma súllyal szerepel a rangsor összeállításánál, amit tudományosan megkérdőjeleznék, egészen biztosan vannak köztük fontsoabb és kevésbé fontosabb szempontok, amik jobban vagy kevésbé korrelálnak a győzelmi eséllyel. Annyira sajnos nem érdekel. hogy végig gondoljam hogyan kéne súlyozni, mert egymással is összefüggnek, starting position fontosabbnak tűnik mint a legtöbb, de opponent net puntingnak is van rá hatása a starting positionre, alaposan végig gondolva lehet kiadná a matek, hogy nem kell súlyozni, de szkeptikus vagyok ezzel szemben és inkább az egyes kategóriánkénti 22 rangsort tartom izgalmasabbnak.
De leginkább persze az látszik belőle, hogy hatalmas meglepetésre a támadósor és a védelem fontsabbak a speciális egységnél

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win

Lawrence és Cousins olyan jók garbagetimeban, hogy néha még meccset is nyernek onnan

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az egykori Cowboys beat Rick Gosselin idén is összeállította szokása szerint a 32 NFL csapatból kinek milyen volt a speciális egysége. A legjobb ST alakulat nála idén... a Houston Texansé lett!
 rickgosselin.com/rick-gosselins-2022-nfl-special-teams-rankings
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hori igen érdekes eszmefuttatása az elmúlt másfél évtized QB draftjairól.
 www.youtube.com/watch?v=t9bKbC_PNOU
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 458
Odds for Lamar Jackson's next team (if not Ravens) via @betonline_ag:

Patriots (+400)
Jets (+450)
Falcons (+550)
Raiders (+650)
Bucs (+700)
Commanders (+700)
Titans (+800)
Saints (+950)
49ers (10/1)
Panthers (10/1)
Texans (12/1)
Packers (16/1)
Rams (16/1)
Gróf de sutianap
Szörnyű vagy irreális opció mind. Egy Was/Jets kb karrier ending lenne.
több mint 3 éve
NFL.com mióta konvertálja át magyar időzónára a meccsek időpontját? 😊
NB2
Évekkel ezelőtt is láttam már ilyet.

több mint 3 éve
NFL.com mióta konvertálja át magyar időzónára a meccsek időpontját? 😊
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Eli már egy korábbi ilyen MNF közvetítés alatt is mondta, hogy a half-time adjustment egy ordas nagy bullshit, szinte semmire sincs idő.
Kampman
Ugyanez jutott eszembe hogy én ezt már hallottam szóról szóra csak a másik fivértől. Pillanatra az hittem hogy a mátrixban vagyok.
több mint 3 éve
Eli már egy korábbi ilyen MNF közvetítés alatt is mondta, hogy a half-time adjustment egy ordas nagy bullshit, szinte semmire sincs idő.

több mint 3 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Ezen azért felkaptam a fejem, minden szurkoló ezt kéri számon általában az edzőn, ha nem megy a dolog 😊

Joey Tribbiani
Szerintem az edzőknél/playcallereknél van is, de a játékosoknál + csapat szinten tényleg nincs sok értelme, max 1-2 dologra felhívják a figyelmüket, hogy ez a corner ma így játssza ezt az útvonalat, stb, de azért sztem ezeket is többnyire már a héten kielemzik.

A playcallereknél viszont sztem simán benne van, hogy gyorsan átnézik a stábbal, mi működött, mi nem, és miért, aztán annak megfelelően hívják a 2.félidőt. Ez viszont tuti hogy létezik, mert elég szembetűnő tud lenni a különbség.
Borbinho
Erről van egy nagyon jó cikk az Athleticen, hogy a 49ers-nél hogy működik a dolog.
https://theathletic.com/4038912/2022/12/30/49ers-halftime-locker-room/