NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Jól elcseszte szerintem, látszik a reakciókból is. Eddig valahogy megvolt egy invincible kép róla, és akkor a családi helyzetről nem is beszéltünk.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 524 — Steelers fan
Brady visszavonult.
Cruyffista
Megint?
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Nekem az a bajom, hogy simán látom benne, hogy 1 hónap múlva ja bocs mégsem
Ezzel a tavalyival full komolytalan lett ez a Brady vagyok, mikor vonulok vissza saga.
zacknorb
Még jó hogy a Rodgers egész nyáron picsogás, szenvedés az idei offseasonre is megmarad azért.😛
zavi27
Nem hiába tanult 3 éven át Favre-tól

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 535 — Amerikai sportok rajongója
Ezzel a tavalyival full komolytalan lett ez a Brady vagyok, mikor vonulok vissza saga.
zacknorb
Még jó hogy a Rodgers egész nyáron picsogás, szenvedés az idei offseasonre is megmarad azért.😛
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 869 — nabege2@yahoo.com
Én csak annyit kérdezném: Tom megérte???
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 125 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 037 — Слава Україні! Героям слава!
Brady visszavonult.
Cruyffista
See you next year!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 553 — Lucas Scott
Brady visszavonult.
Cruyffista
Pont mikor kezd megtanulni focizni?
🤘 gaben 🤘
kiegett.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Brady visszavonult.
Cruyffista
Pont mikor kezd megtanulni focizni?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Brady visszavonult.
Cruyffista
vajon ki lesz olyan balek megint, hogy rohadt sokat kifizetve megveszi az utolso TD labdajat ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 064
Brady visszavonult.
több mint 3 éve
Ezt ide is beteszem, hátha mást is èrdekel.

Ez alapján RBtTEt esetleg egy jó St van èrtelme TAGelni, a többieknèl nagyon akarni kell hogy maradjanak míg megegyeznek mert annyira jók vagy èrdemesebb kapásból megegyezni ha lehet kicsit olcsóbban.
dande2
azt nezem, hogy nekunk Jonest is lenne ertelme taggelni.
csebi
Meg Barkelyt is...
nagir
kettobol mkepp valasztani kell 😊 en inkabb Jonest taggelnem, mert RBt lehet majd olcsobban is talalni, es konnyebben is.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla

Ez alapján RBtTEt esetleg egy jó St van èrtelme TAGelni, a többieknèl nagyon akarni kell hogy maradjanak míg megegyeznek mert annyira jók vagy èrdemesebb kapásból megegyezni ha lehet kicsit olcsóbban.
dande2
csebi
Meg Barkelyt is...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve

dande2

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
Furcsa, hogy itt még használják a safety, defensive end vagy linebacker pozíciókat, ellenben a sokkal népszerűbb és relevánsabb defensive back vagy edge rusher elnevezéseket nem
Kampman
Gondolom praktikusság az egyszerűbb rövidítès illetve azèrt mèg a Secben megvan a pozíció szètválasztás ami a fizetèseket illeti. Az más kérdés, hogy játèkban kevèsbè 😉
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 104
Vajon mire gondolt itt a költő Romo?

iktriad
Nekem majdnem meg van, már csak 1 betű hiányzik a megfejtéshez

Black_Adder
Right there are three NYUGGERS!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezèrt is kár, hogy nem jött ki a meccsből az ami várható volt:

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Furcsa, hogy itt még használják a safety, defensive end vagy linebacker pozíciókat, ellenben a sokkal népszerűbb és relevánsabb defensive back vagy edge rusher elnevezéseket nem

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win

iktriad
Nekem majdnem meg van, már csak 1 betű hiányzik a megfejtéshez

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

iktriad
3 nickelback

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
iktriad
3 nicotine addicts

Miért iktriad, te mire gondoltál?

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 064
224,8m lesz az új cap space, 16,6m az ugrás az előzőhöz képest, ami nagyobb mint azt pár hónapja várni lehetett.
több mint 3 éve
Amennyire nem sikerült normálisan megoldanunk a Konferencia döntő EKt így remélem legalább a SB EK majd a legvidámabb lesz 🥴 Fly Eagles, go Chiefs! 😊
dande2
Ha higgadt fejjel végiggondolod, azért képzeld el szegény SF szurkolókat, akik reménykednek az SB-ben és erre jön a baj csőstül, persze, hogy egyik-másiknak eldurran az agya.
Megjegyzem mikor a pats játszott évek óta ilyen volt az ek, teljesen vállalhatatlanul kifordultak sokan önmagukból.
NB2
Ahogy most több Pats drukker, hetek óta. Mióta a Tampa is kiesett, még inkább nyomják. Vicces 😊
csi77
Én állandóan azt olvasom, hogy egyre inkább döglődik ez a fórum, szóval engem kifejezetten feldob egy aktív EK, pláne, hogy nem a csöcsök vonzották be az embereket. Új nickek jelennek meg, nagy arccal, hajrá.
És ilyenkor én is beszólogatok, meg nekem is beszólogatnak, nem kell ezt szerintem annyira komolyan venni. Meccs heve, sokadik söri, a szobában jóval durvább dolgok hangzanak el a haverokkal, mint az EK-ban, szóval szerintem csak így tovább.
Régen (sőt, páran még most is) nekünk, Pats drukkereknek szóltak be folyamatosan, most az éppen aktuálisnak. Thats life.
vpi
csak a problema, hogy nem ez tortent tegnap, es nem csak EKben megy ez a stilus nehany eagels drukkertol.