NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 227 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 980 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 184
Ebbe most szaladtam bele..
Havas meccs.a hokotrot bekukdte a pats edzo field goalnal

youtu.be/-LqckfI8yg8
YoungZeeZee
A hókotrót pedig egy elítélt bűnöző vezette, aki hétvégi munkát végzett a büntetése alatt.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 679
belenéztem a coldplaybe nem sok színesbőrű volt, just sayin
Negritis, a vajda
Voltak azért mások is ott úgy nézem, pedig a Coldplay felléphetne egyedül minden évben, az énekes félig zimbabwei, így az afrikaiak is egyértelműen reprezentálva lennének.
Peszinter Ferenc
Egy olyan orszagrol beszelunk ahol csak a 60as evek vegen lettek teljes jogu allampolgarok a feketek.circa 60 ev csak .az semmi.
Addig kb mint a kutyakkal ugy bantak veluk foleg delen.es meg a 70 es evek sem volt csendes ez ugyben.
Eszembe jutott egy holland valogatott kep..98. Ebedelnek. A feherek es a feketek kulon asztalnal.
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Negritis, a vajda
Voltak azért mások is ott úgy nézem, pedig a Coldplay felléphetne egyedül minden évben, az énekes félig zimbabwei, így az afrikaiak is egyértelműen reprezentálva lennének.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 378 — The Mathematician
Csak nekem tűnt fel, hogy a szuper ból half tájm sóban kizárólag néger táncosok voltak? Az egész produkcióban csak négerek vettek részt és egyetlen egy hozzám hasonló tejfehér emberke sem volt. Ilyenkor persze csendben vannak az antirasszista szervezetek.....
Riverske
egyrészt ha feltűnik ilyen az sztem cink
másrészt az előadóból gyanús volt hogy ez lesz
harmadrészt a kvótázás sztem gáz ahogy a token reprezentáció is
Negritis, a vajda
Rakjanak be csak fehéreket, meglátjuk kinek tűnik fel 😊
Peszinter Ferenc

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Csak nekem tűnt fel, hogy a szuper ból half tájm sóban kizárólag néger táncosok voltak? Az egész produkcióban csak négerek vettek részt és egyetlen egy hozzám hasonló tejfehér emberke sem volt. Ilyenkor persze csendben vannak az antirasszista szervezetek.....
Riverske
Negritis, a vajda
Rakjanak be csak fehéreket, meglátjuk kinek tűnik fel 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 679
Riverske
Ez a divat szarni kell rá és továbblépni, a minőség és igényesség hiánya már problémásabb.
Aki pazarolja az idejét ilyenekre az pont meg is érdemli.
🤘 gaben 🤘
O latta mind a 80 tancost...sotetben. ilyen ruhaban h mind fekete.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 679
Ebbe most szaladtam bele..
Havas meccs.a hokotrot bekukdte a pats edzo field goalnal

youtu.be/-LqckfI8yg8
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 000 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Riverske
Ez a divat szarni kell rá és továbblépni, a minőség és igényesség hiánya már problémásabb.
Aki pazarolja az idejét ilyenekre az pont meg is érdemli.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 378 — The Mathematician
Riverske

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Riverske Philadelphia Eagles Miami Hurricanes 188 — White lives matter
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 000 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Csupán kíváncsiságól:
Ki mit gondol a 'rugby' QB sneak betiltásról?
Személy szerint inkább támogatnám is, nemhogy tiltanám.
🤘 gaben 🤘
Én örülök neki, végre egy szabálymódosítás, ami a védőknek kedvez.
dancogo
le kellene védekezni, ennyire egyszerű
megfelelő méretű és fizikalitású védőfal kell
🤘 gaben 🤘
Szétfejeli egy védő a QB fejét, akkor nem lesz annyira vicces. Hiszen ekkor futó.

Nálunk volt anno, hogy David Decastro guard konkrétan felemelte LeVeon Bellt és vitte 5 yardot, közben bal kézzel takarított egy cornert. Gyönyörü vt, csak nem szabályos, mert az indoklás szerint a RB nem önerőből haladt.

Ez nem ugyanaz? A QB nem önerőből megy előre.
Willie Parker
a futót, elkapót is gyömöszölhetik előre a társak amíg a spori le nem lövi a játékot

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 348
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
dancogo
🤘 gaben 🤘
Szétfejeli egy védő a QB fejét, akkor nem lesz annyira vicces. Hiszen ekkor futó.

Nálunk volt anno, hogy David Decastro guard konkrétan felemelte LeVeon Bellt és vitte 5 yardot, közben bal kézzel takarított egy cornert. Gyönyörü vt, csak nem szabályos, mert az indoklás szerint a RB nem önerőből haladt.

Ez nem ugyanaz? A QB nem önerőből megy előre.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 872 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
dancogo
🤘 gaben 🤘
Akkor Mahomes levédekezése is egyszerű, csak megfelelő képességű, technikájú és sebességű secondaryra van szükség.
peterk2005 udvari bolond
rég meg lenne oldva, csak nem 1993-at írunk 😀
🤘 gaben 🤘
Hát 1993-ban még fel lehetett mászni a védőfalember hátára is, és át lehetett ugrani a centert stb. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
dancogo
🤘 gaben 🤘
Akkor Mahomes levédekezése is egyszerű, csak megfelelő képességű, technikájú és sebességű secondaryra van szükség.
peterk2005 udvari bolond
rég meg lenne oldva, csak nem 1993-at írunk 😀

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 872 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
dancogo
🤘 gaben 🤘

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
dancogo

több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 654 — Big Penix Energy
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
Én nem bánom a tiltást, mert egy unalmas play. És olyan magas a sikereségi aránya - 1-1.5 yardról a legtöbb fizikálisan jó állapotban levő irányítóval 80+% sikeressége van -, hogy aki ezt tudja, annak szinte feleslegessé teszi, hogy más playhíváson gondolkodjon. Persze tudom, hogy ezzel a tiltással a Mahomes féle irányítóknak kedveznek, akik sneakelni nem tudnak, ellenberger nagyon jók abban, hogy máshogy oldják meg. Minden szabály olyan, hogy akár enged, akár tilt, mindig bizonyos stílusnak előnyösebb, más stílusnak kevésbé. És ha már így van, akkor már kedvezzen a látványosabbnak.
peterk2005 udvari bolond
erőfoci vs látványfoci
nálam nem kérdés, de valszeg. én vagyok kisebbségben

több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
Én nem bánom a tiltást, mert egy unalmas play. És olyan magas a sikereségi aránya - 1-1.5 yardról a legtöbb fizikálisan jó állapotban levő irányítóval 80+% sikeressége van -, hogy aki ezt tudja, annak szinte feleslegessé teszi, hogy más playhíváson gondolkodjon. Persze tudom, hogy ezzel a tiltással a Mahomes féle irányítóknak kedveznek, akik sneakelni nem tudnak, ellenberger nagyon jók abban, hogy máshogy oldják meg. Minden szabály olyan, hogy akár enged, akár tilt, mindig bizonyos stílusnak előnyösebb, más stílusnak kevésbé. És ha már így van, akkor már kedvezzen a látványosabbnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
Az indokás nevetséges.
zacknorb
Legalább megmondták az igazat. Furcsa, hogy nem a játékosok testi épségével takaróztak megint.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 117 — Kinek mit intézett a kormánya
Csupán kíváncsiságól:
🤘 gaben 🤘
Az indokás nevetséges.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csupán kíváncsiságól:

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 671
Pécsi kesztyűben nyomta a sót Rihanna:
 forbes.hu/uzlet/super-bowl-rihanna-pecsi-kesztyu-hagyomany/
nagir
Hirtelen azt hittem, hogy lement Pécsre valami Kesztyű nevű krimóba balhézni 😀