NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 3 éve
Disney, Apple and Amazon have all submitted bids to become the new broadcast rights owner of the National Football League’s out-of-market Sunday Ticket package. They’re just waiting to find out who wins.www.cnbc.com/2022/06/24/disney-apple-and-amazon-keep-waiting-as-nfl-considers-sunday-ticket-offers.html?s=09

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ekkor kell a rookieknak és veteránoknak megjelenni TC-re:több mint 3 éve
Azert vonul vissza gondolom, mert mar nincs motivacioja. De hat miert is lenne, evekkel ezelott elmondta, hogy a fasza kivan az allando serulesekkel. De egyebkent Gronkbol pontosan kinezem, hogy azert vonult vissza, mert nincs kedve egy fullos TC-hez, a felkeszuleshez, csak meg akarja uszni, meg meg komolytalankodni akar nyaron.De ha visszajön a playoffra, akkor nagyon nagy felzúdulás lesz? :/Kíváncsi vagyok az ő motivációjára. Tudok-e majd járni akkor, amikor annyi idős leszek mint Brady?
Wyatt
50 éves kort megérem-e tolókocsi nélkül?
Egy esetleges gyűrű neki nem kéne már annnyit jelentsen, mint a cimbinek (megjegyzem, őt sem értem már)
csi77
Aztan majd kezdodik az alapszakasz, o is, meg mindenki ismet focihangulatba kerul, ahogy latja a palyan Bradyeket, ha pedig megy is a csapatnak, akkor biztos vagyok benne, hogy akar az alapszakaszra, akar annak vegere vagy rajatszasra vissza fog terni.
több mint 3 éve
De ha visszajön a playoffra, akkor nagyon nagy felzúdulás lesz? :/Kíváncsi vagyok az ő motivációjára. Tudok-e majd járni akkor, amikor annyi idős leszek mint Brady?
Wyatt
50 éves kort megérem-e tolókocsi nélkül?
Egy esetleges gyűrű neki nem kéne már annnyit jelentsen, mint a cimbinek (megjegyzem, őt sem értem már)
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Mondjuk ő csak a Bucsba térne vissza. Igaz, ez is benne lesz a 14 po-sban. Érdekes lenne pár reakció Brady fényében, ha a 12.het körül visszatérés a csapathoz

több mint 3 éve
miért? 14 csapat be fog jutni PO-ba.De ha visszajön a playoffra, akkor nagyon nagy felzúdulás lesz? :/Akkor tehat szerinted sincs esely ra, hogy visszaterjen? 😀
Wyatt
Stez
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
De ha visszajön a playoffra, akkor nagyon nagy felzúdulás lesz? :/Akkor tehat szerinted sincs esely ra, hogy visszaterjen? 😀
Wyatt
több mint 3 éve
ripThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Former Colts, Ravens DE Tony Siragusa dies at 55
több mint 3 éve
Pont ezt szokták mondain kedves vezetőink Ausztriával és fejlettséggel kapcsolatban is. 😀 (Miközben az olló inkább nyílik, mint csukódik.)20év és előzünk.
Wyatt
Bazzani
több mint 3 éve
Sziasztok! Valaki nem tudna tippet hol tudom megnézni az american underdogot felirattal?Ncore-n fent van...
Kőszi előre is!
Hightower94
több mint 3 éve
Sziasztok! Valaki nem tudna tippet hol tudom megnézni az american underdogot felirattal?www.justwatch.com/us/movie/american-underdog
Kőszi előre is!
Hightower94
normál streamingen nincs ahogy látom
marad a torrent
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sziasztok! Valaki nem tudna tippet hol tudom megnézni az american underdogot felirattal? Kőszi előre is!
több mint 3 éve
Van "infláció" rendesen... Amikor a 2012-es szezon után (2013 tavaszán) Manning - akkor rekord - opciós éveit lehívta a Broncos, 18.2 millió / évet hívott le átlagban. Most Minkah többet keres. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Melyik védelem ellen melyik QB a legnagyobb király?touchdownwire.usatoday.com/lists/nfl-best-quarterbacks-josh-allen-aaron-rodgers-tom-brady/?taid=62a99186b64e860001aa4428&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=twitter

Madden hates me.
több mint 3 éve
Volt pár meg nem értett zseni nálunk az utóbbi időben.Pedig a rakétaépítő szakember kilőhette volna a számokat, de nem hagyták kibontakozni.Nem állunk rosszul.
warr_b
Kell most egy erősebb 200 év aztán feljebb léphetünk pár helyet.
Bazzani
Matthew99
Na de majd most Nagyduma odabasz.
több mint 3 éve
Pedig a rakétaépítő szakember kilőhette volna a számokat, de nem hagyták kibontakozni.Nem állunk rosszul.
warr_b
Kell most egy erősebb 200 év aztán feljebb léphetünk pár helyet.
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.