NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 098 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bowles egész konzervatív lett.

Az első fordulóhoz képest

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 589 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Ez is nagyon érdekes...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Szerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.
A lényeges az hogy a szezon felében úgy viselkedett mint aki oltva van, sorozatosan megszegte az egész ligára érvényes szabályokat, és mindezek után Goodellék olyan büntetést szabnak ki rá ami nem éri el a napi fizujának a szintjét sem.
Megjegyzem nem értem hogy az NFL miért nem tudja az alkalmazottairól hogy be vannak-e oltva vagy sem.
Cuchulain82
De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
Úgyhogy ha a büntetés mértéke nem logikus, akkor a kiszabás időpontja még kevésbé...
Peszinter Ferenc
Miért lett akkor a Packers is büntetve, nem is kis összeggel? Valami csak nem klappolt
dancogo
Pl. mert találtak olyan eseteket videón, amin Rodgers és Lazard nem hordtak maszkot az épületen belül. Gondolom megvizsgálták az összes csapat összes videóját és csak náluk fordult elő ilyesmi, ahogy a többszázezer email átvizsgálása után is csak Grudennel kapcsolatban találtak dolgokat.
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Szerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.
A lényeges az hogy a szezon felében úgy viselkedett mint aki oltva van, sorozatosan megszegte az egész ligára érvényes szabályokat, és mindezek után Goodellék olyan büntetést szabnak ki rá ami nem éri el a napi fizujának a szintjét sem.
Megjegyzem nem értem hogy az NFL miért nem tudja az alkalmazottairól hogy be vannak-e oltva vagy sem.
Cuchulain82
De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
Úgyhogy ha a büntetés mértéke nem logikus, akkor a kiszabás időpontja még kevésbé...
Peszinter Ferenc
Miért lett akkor a Packers is büntetve, nem is kis összeggel? Valami csak nem klappolt
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Csak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.
Cuchulain82
Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Peszinter Ferenc
ezt értem, de erre nem az lenne a megoldás hogy mindenkinek elnézem hanem hogy mindenkit megb@sznak rendesen, ha ezeket a játékosokat elmeszelnék 4-5 meccsre szerintem baromi gyorsan be lennének oltva
Cuchulain82
Azért ez nem túl realisztikus, én pont ezért sem számítottam ilyesmi büntetésre, mert fél szezonon keresztül furcsa módon senkit nem érdekelt, hogy Rodgers maszkban nyilatkozik-e, pedig tudták, hogy nincs beoltva. De engem a komolyabb büntetés se zavart volna, ha minden csapatnál ugyanúgy vizsgálódnak.
Peszinter Ferenc
lehet hogy nem realisztikus, de legalább érthető és világos döntés lett volna, persze az NFL 5 centért eladná mindenki a saját anyját is, szóval én vagyok a hülye
több mint 4 éve
Csak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.
Cuchulain82
Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Peszinter Ferenc
ezt értem, de erre nem az lenne a megoldás hogy mindenkinek elnézem hanem hogy mindenkit megb@sznak rendesen, ha ezeket a játékosokat elmeszelnék 4-5 meccsre szerintem baromi gyorsan be lennének oltva
Cuchulain82
Azért ez nem túl realisztikus, én pont ezért sem számítottam ilyesmi büntetésre, mert fél szezonon keresztül furcsa módon senkit nem érdekelt, hogy Rodgers maszkban nyilatkozik-e, pedig tudták, hogy nincs beoltva. De engem a komolyabb büntetés se zavart volna, ha minden csapatnál ugyanúgy vizsgálódnak.
több mint 4 éve
Cuchulain82
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Cuchulain82
több mint 4 éve
Cuchulain82

A büntetések mértéke amúgy benne van az NFL saját szabályzatában:
i. Gathering outside of the Club facility or team travel in groups of
more than three (3) players, Tier 1, Tier 2, and/or Tier 3
Individuals. -- $14,650
Ez alapján csak a Halloween party miatt büntették.
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Mondjuk az is érdekes, hogy melyik csapat és játékos mit kap egy esetnél. Rodgers akkor sem rémlik, hogy bármit kapott volna, amikor megjegyezte ország-világ előtt, hogy ja, amúgy ő is mindig lejjebb engedett labdákkal játszogat, és akad olyan franchise, ahol bőven röpködnek ilyenkor a draftjogok is. Ezek után ezek a tételek megint elég következetesek
Wyatt
Ez meg pont nem így volt, mert a sztori annak idején az volt, hogy Rodgers pont nem szereti a puha labdákat. De úgy tűnik még annak a sztorinak is egy részét Phil Simms költötte hozzá.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk az is érdekes, hogy melyik csapat és játékos mit kap egy esetnél. Rodgers akkor sem rémlik, hogy bármit kapott volna, amikor megjegyezte ország-világ előtt, hogy ja, amúgy ő is mindig lejjebb engedett labdákkal játszogat, és akad olyan franchise, ahol bőven röpködnek ilyenkor a draftjogok is. Ezek után ezek a tételek megint elég következetesek

több mint 4 éve
Cuchulain82

A büntetések mértéke amúgy benne van az NFL saját szabályzatában:
i. Gathering outside of the Club facility or team travel in groups of
more than three (3) players, Tier 1, Tier 2, and/or Tier 3
Individuals. -- $14,650
Ez alapján csak a Halloween party miatt büntették.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 866 — #NoStress
Packers topikban (+ par perc googleozes utan) megtalalod a pontos reszleteket is, hogy miket nyilatkozott (MLKt idezett pl).
Borbinho
Isten őrizz, pont azért kérdeztem rá, hogy ne kelljen a vélelmezett -és ezek szerint beigazolódott- agyhalálban megmerítkeznem.
Köszi.

több mint 4 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Egyébként Rodgersnek mi a gondja az oltással, a covid-protokollal?
Vírustagadó, oltásellenes vagy van valami egyéb oka?
Lehet ezt tudni, vagy csak simán szarik az egészre?
Sobri Jóska
A Pat McAfees podcast alapján az oltásellenes irányba tendál, olyanokat mondott, hogy fél, hogy a nemzőképességével lesz valami, meg hogy a maszkok miatt nem kap majd elég oxigént edzés alatt, utánaolvasott és valami alternatív gyógyászatos immunerősítést csinált a homeopata dokijával.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sobri Jóska
Egy egoista fasz, de kerdesedre valaszolva oltasellenes.
Elvileg az mRNS vakcinakra allergias (valszeg kamu), a JJ-tol felt.
Es inkabb homeopatias kezelessel "novelte az ellenyag szintjet" (amit a liga persze nem fogad el oltaskent), meg ivermectinnel kuzd a covid ellen (tnapi McAfees interjun eleg cudarul is nezett ki).

Packers topikban (+ par perc googleozes utan) megtalalod a pontos reszleteket is, hogy miket nyilatkozott (MLKt idezett pl).

En eddig is picit flugos, maganak valo embernek gondoltam, es eleg nagyot csalodtam benne. Foleg h tnap rakontrazott arra, amit penteken mondott (alapbol keddenkent van egy 25 perces skitje McAfee showjaban, de penteken volt kulonadas, ahol reagalt a hirekre).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 866 — #NoStress

több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Mi az isten ez a Rodgers fine, konkrétan röhejes amit az NFL művel a büntetésekkel kapcsolatban.
tenorx
Miért, 3 óra alatt keresett pénzét le kell adnia!?
Matthew99
szánalom, főleg ennek fényében?

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 206 — Invisible man
Mi az isten ez a Rodgers fine, konkrétan röhejes amit az NFL művel a büntetésekkel kapcsolatban.
tenorx
Miért, 3 óra alatt keresett pénzét le kell adnia!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
A kérdésemre meg is érkezett a válasz D. Cook volt az ügyeletes okos.......majd meglátjuk mi lesz belőle.

Lassan már nem tudok másra gondolni, Godelléknek vagy Valakinek, van egy adag akta jó néhány üggyel a fiókban és sorhúzással eldöntik mikor melyiket vetetik elő, ha ép az "élet" nem produkál valamit...... 😕 (persze, nem így van, irónia mielőtt 😉)
dande
Sose légy kapcsolatba elit Viking futóval.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 040 — Így remélem megfelelek nektek.....
A kérdésemre meg is érkezett a válasz D. Cook volt az ügyeletes okos.......majd meglátjuk mi lesz belőle.

Lassan már nem tudok másra gondolni, Godelléknek vagy Valakinek, van egy adag akta jó néhány üggyel a fiókban és sorhúzással eldöntik mikor melyiket vetetik elő, ha ép az "élet" nem produkál valamit...... 😕 (persze, nem így van, irónia mielőtt 😉)

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Odell nem kellett senkinek waiveren. Mindenhol ilyen jól állnak WR poszton?
iktriad
Lenyilatkozta, hogy nem lesz jó annak a csapatnak aki claimeli, ő akarja eldönteni, hogy hova megy.
tenorx
És ha mondjuk a Packers claimelte volna (ahová a hírek szerint menni akar)? 😊
iktriad
Szerintem gazdaságilag jobb így a Packersnek, de ennek most nem néztem utána.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Lenyilatkozta, hogy nem lesz jó annak a csapatnak aki claimeli, ő akarja eldönteni, hogy hova megy.
tenorx
És ha mondjuk a Packers claimelte volna (ahová a hírek szerint menni akar)? 😊
több mint 4 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
iktriad