NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Az első fordulóhoz képest
So, uh, this @Steelers defense is kinda scary.
— Brad Congelio, Ph.D. 🏈📊🧑💻 (@BradCongelio) September 16, 2021
They led the NFL in week 1 with 18 QB pressures ... but only ran ONE BLITZ.
What is going to happen once Butler cranks up the pressure?@_TJWatt @AKinkhabwala @PatMcAfeeShow @Dejan_Kovacevic @NealCoolong @CodyNespor @_TJWatt pic.twitter.com/6dP3Rk9D7D

Ez is nagyon érdekes...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Pl. mert találtak olyan eseteket videón, amin Rodgers és Lazard nem hordtak maszkot az épületen belül. Gondolom megvizsgálták az összes csapat összes videóját és csak náluk fordult elő ilyesmi, ahogy a többszázezer email átvizsgálása után is csak Grudennel kapcsolatban találtak dolgokat.Miért lett akkor a Packers is büntetve, nem is kis összeggel? Valami csak nem klappoltSzerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
A lényeges az hogy a szezon felében úgy viselkedett mint aki oltva van, sorozatosan megszegte az egész ligára érvényes szabályokat, és mindezek után Goodellék olyan büntetést szabnak ki rá ami nem éri el a napi fizujának a szintjét sem.
Megjegyzem nem értem hogy az NFL miért nem tudja az alkalmazottairól hogy be vannak-e oltva vagy sem.
Cuchulain82
Úgyhogy ha a büntetés mértéke nem logikus, akkor a kiszabás időpontja még kevésbé...
Peszinter Ferenc
dancogo
Miért lett akkor a Packers is büntetve, nem is kis összeggel? Valami csak nem klappoltSzerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
A lényeges az hogy a szezon felében úgy viselkedett mint aki oltva van, sorozatosan megszegte az egész ligára érvényes szabályokat, és mindezek után Goodellék olyan büntetést szabnak ki rá ami nem éri el a napi fizujának a szintjét sem.
Megjegyzem nem értem hogy az NFL miért nem tudja az alkalmazottairól hogy be vannak-e oltva vagy sem.
Cuchulain82
Úgyhogy ha a büntetés mértéke nem logikus, akkor a kiszabás időpontja még kevésbé...
Peszinter Ferenc
lehet hogy nem realisztikus, de legalább érthető és világos döntés lett volna, persze az NFL 5 centért eladná mindenki a saját anyját is, szóval én vagyok a hülyeAzért ez nem túl realisztikus, én pont ezért sem számítottam ilyesmi büntetésre, mert fél szezonon keresztül furcsa módon senkit nem érdekelt, hogy Rodgers maszkban nyilatkozik-e, pedig tudták, hogy nincs beoltva. De engem a komolyabb büntetés se zavart volna, ha minden csapatnál ugyanúgy vizsgálódnak.ezt értem, de erre nem az lenne a megoldás hogy mindenkinek elnézem hanem hogy mindenkit megb@sznak rendesen, ha ezeket a játékosokat elmeszelnék 4-5 meccsre szerintem baromi gyorsan be lennének oltvaCsak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Cuchulain82
Peszinter Ferenc
Cuchulain82
Peszinter Ferenc
Azért ez nem túl realisztikus, én pont ezért sem számítottam ilyesmi büntetésre, mert fél szezonon keresztül furcsa módon senkit nem érdekelt, hogy Rodgers maszkban nyilatkozik-e, pedig tudták, hogy nincs beoltva. De engem a komolyabb büntetés se zavart volna, ha minden csapatnál ugyanúgy vizsgálódnak.ezt értem, de erre nem az lenne a megoldás hogy mindenkinek elnézem hanem hogy mindenkit megb@sznak rendesen, ha ezeket a játékosokat elmeszelnék 4-5 meccsre szerintem baromi gyorsan be lennének oltvaCsak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Cuchulain82
Peszinter Ferenc
Cuchulain82
ezt értem, de erre nem az lenne a megoldás hogy mindenkinek elnézem hanem hogy mindenkit megb@sznak rendesen, ha ezeket a játékosokat elmeszelnék 4-5 meccsre szerintem baromi gyorsan be lennének oltvaCsak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Cuchulain82
Peszinter Ferenc
Csak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.Pl. Cousinsnak elnézték, szerintem ő sincs beoltva. Eddig rajta se volt maszk a sajtótájékoztatókon, most a Rodgers történet után pár nappal tartott legutóbbi sajttájon (nyilván tök véletlen...) már maszkban volt. 😊
Cuchulain82
Csak apró probléma, de amennyire tudom az oltatlanoknak például nem nagyon szabadna maszk nélkül interjúzni és hasonlók. De gondolom ha a Jax keretének 53dik tagja csinálta volna ugyanezeket neki is elnézték volna.Szerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
Cuchulain82
A büntetések mértéke amúgy benne van az NFL saját szabályzatában:
i. Gathering outside of the Club facility or team travel in groups ofEz alapján csak a Halloween party miatt büntették.
more than three (3) players, Tier 1, Tier 2, and/or Tier 3
Individuals. -- $14,650
Peszinter Ferenc
Mondjuk az is érdekes, hogy melyik csapat és játékos mit kap egy esetnél. Rodgers akkor sem rémlik, hogy bármit kapott volna, amikor megjegyezte ország-világ előtt, hogy ja, amúgy ő is mindig lejjebb engedett labdákkal játszogat, és akad olyan franchise, ahol bőven röpködnek ilyenkor a draftjogok is. Ezek után ezek a tételek megint elég következetesekEz meg pont nem így volt, mert a sztori annak idején az volt, hogy Rodgers pont nem szereti a puha labdákat. De úgy tűnik még annak a sztorinak is egy részét Phil Simms költötte hozzá.
Wyatt
"I love rebutting narratives that are incredibly false.. there was a narrative used during deflategate that I like balls over inflated but all I ever told Phil Simms was I can't throw a flat ball" ~@AaronRodgers12#PatMcAfeeShowLIVE pic.twitter.com/fpA5xU2RXc
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) October 12, 2021

Szerintem az hogy Rodgers vírustagadó, oltásellenes vagy bármi más jelen szituációban lényegtelen.De épp ez az, hogy le lett nyilatkozva már az elején, hogy a csapat is tudott róla és az NFL-nél is oltatlanként tartották számon, minden nap tesztelték is (ellenben az oltottakkal, akiket csak hetente tesztelnek).
Cuchulain82
A büntetések mértéke amúgy benne van az NFL saját szabályzatában:
i. Gathering outside of the Club facility or team travel in groups ofEz alapján csak a Halloween party miatt büntették.
more than three (3) players, Tier 1, Tier 2, and/or Tier 3
Individuals. -- $14,650
Packers topikban (+ par perc googleozes utan) megtalalod a pontos reszleteket is, hogy miket nyilatkozott (MLKt idezett pl).Isten őrizz, pont azért kérdeztem rá, hogy ne kelljen a vélelmezett -és ezek szerint beigazolódott- agyhalálban megmerítkeznem.
Borbinho
Köszi.
Egyébként Rodgersnek mi a gondja az oltással, a covid-protokollal?A Pat McAfees podcast alapján az oltásellenes irányba tendál, olyanokat mondott, hogy fél, hogy a nemzőképességével lesz valami, meg hogy a maszkok miatt nem kap majd elég oxigént edzés alatt, utánaolvasott és valami alternatív gyógyászatos immunerősítést csinált a homeopata dokijával.
Vírustagadó, oltásellenes vagy van valami egyéb oka?
Lehet ezt tudni, vagy csak simán szarik az egészre?
Sobri Jóska
Egyébként Rodgersnek mi a gondja az oltással, a covid-protokollal?Egy egoista fasz, de kerdesedre valaszolva oltasellenes.
Sobri Jóska
Elvileg az mRNS vakcinakra allergias (valszeg kamu), a JJ-tol felt.
Es inkabb homeopatias kezelessel "novelte az ellenyag szintjet" (amit a liga persze nem fogad el oltaskent), meg ivermectinnel kuzd a covid ellen (tnapi McAfees interjun eleg cudarul is nezett ki).
Packers topikban (+ par perc googleozes utan) megtalalod a pontos reszleteket is, hogy miket nyilatkozott (MLKt idezett pl).
En eddig is picit flugos, maganak valo embernek gondoltam, es eleg nagyot csalodtam benne. Foleg h tnap rakontrazott arra, amit penteken mondott (alapbol keddenkent van egy 25 perces skitje McAfee showjaban, de penteken volt kulonadas, ahol reagalt a hirekre).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
szánalom, főleg ennek fényében?Mi az isten ez a Rodgers fine, konkrétan röhejes amit az NFL művel a büntetésekkel kapcsolatban.Miért, 3 óra alatt keresett pénzét le kell adnia!?
tenorx
Matthew99
CeeDee Lamb was fined $20k for having his jersey untucked last week. Aaron Rodgers was fined $14k for ignoring COVID protocols all season. I get the enforcement rules are different, but it just looks bad and doesn't add up.
— Chris Simms (@CSimmsQB) November 10, 2021
Mi az isten ez a Rodgers fine, konkrétan röhejes amit az NFL művel a büntetésekkel kapcsolatban.Miért, 3 óra alatt keresett pénzét le kell adnia!?
tenorx

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A kérdésemre meg is érkezett a válasz D. Cook volt az ügyeletes okos.......majd meglátjuk mi lesz belőle.Sose légy kapcsolatba elit Viking futóval.
Lassan már nem tudok másra gondolni, Godelléknek vagy Valakinek, van egy adag akta jó néhány üggyel a fiókban és sorhúzással eldöntik mikor melyiket vetetik elő, ha ép az "élet" nem produkál valamit...... 😕 (persze, nem így van, irónia mielőtt 😉)
dande
Lassan már nem tudok másra gondolni, Godelléknek vagy Valakinek, van egy adag akta jó néhány üggyel a fiókban és sorhúzással eldöntik mikor melyiket vetetik elő, ha ép az "élet" nem produkál valamit...... 😕 (persze, nem így van, irónia mielőtt 😉)
Szerkesztette: dande2
Szerintem gazdaságilag jobb így a Packersnek, de ennek most nem néztem utána.És ha mondjuk a Packers claimelte volna (ahová a hírek szerint menni akar)? 😊Odell nem kellett senkinek waiveren. Mindenhol ilyen jól állnak WR poszton?Lenyilatkozta, hogy nem lesz jó annak a csapatnak aki claimeli, ő akarja eldönteni, hogy hova megy.
iktriad
tenorx
iktriad
És ha mondjuk a Packers claimelte volna (ahová a hírek szerint menni akar)? 😊Odell nem kellett senkinek waiveren. Mindenhol ilyen jól állnak WR poszton?Lenyilatkozta, hogy nem lesz jó annak a csapatnak aki claimeli, ő akarja eldönteni, hogy hova megy.
iktriad
tenorx
Odell nem kellett senkinek waiveren. Mindenhol ilyen jól állnak WR poszton?Lenyilatkozta, hogy nem lesz jó annak a csapatnak aki claimeli, ő akarja eldönteni, hogy hova megy.
iktriad