NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy dologra jó lenne, még lehet hogy Mahomes mezt is vennék miatta 😁Ettől a döntőtől mentsen meg a jó isten 😜Még mindig nem jó: Chiefs - Packers!Azért írtam hogy ne ugyanazok legyenek, de akkor korrigálok.AMERIKAI FŐCSOPORTAz SB-tipp kicsit szürreális...
Kelet: Buffalo Bills
Észak: Baltimore Ravens
Dél: Indianapolis Colts
Nyugat: Kansas City Chiefs
wild card: Pittsburgh Steelers, New England Patriots, Los Angeles Chargers
NEMZETI FŐCSOPORT
Kelet: Dallas Cowboys
Észak: Green Bay Packers
Dél: New Orleans Saints
Nyugat: San Francisco 49ers
wild card: Tampa Bay Buccaneers, Arizona Cardinals, Minnesota Vikings
SB:
Colts - Cowboys
RA7RA7
nagylaza
Chiefs - Cowboys
RA7RA7
nagylaza
RA7RA7
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak hogy legyen egy Bears tipp is végre 😛😛😛AFC East: Bills
AFC North: Ravens
AFC South: Colts
AFC West: Chiefs
Wild card: Patriots, Titans, Texans
NFC East: Eagles
NFC North: Bears
NFC South: Saints
NFC West: 49ers
Wild card: Seahawks, Buccaneers, Vikings
1/1: Jaguars
SB: Chiefs - Buccaneers, Chiefs W
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A tavalyi cleveland egy idióta társaság volt sok kreténnel, edző nélkül.Annyiban igen, hogy a Bucs az utóbbi évek alulteljesítései miatt az én szememben ugyanolyan bizalomdeficittel küszködik, mint a tavalyi Browns. Egyelőre még nem láttam tőlük semmit, az utóbbi évek NFC-s playoff-csapataitól kb. tudom, hogy mire számíthatok.Az nem rossz, én max kettőt. De a Brownshoz hasonlítás edzői, támadófal, irányítói szinten sem állja meg a helyétLátok náluk 7 erősebb csapatot az NFC-ben, csak a saját csoportjukban kettőt.Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
A tavalyi Brownshoz hasonló pofára esést várok tőlük.
Kampman
Wyatt
Kampman
Wyatt
Egy régóta küszködő franchise, akik most bevásároltak, nagy az optimizmus és a média hype, viszont nehéz csoportban vannak. Ebben is van párhuzam a tavalyi Clevelanddel.
Kampman
Ez a Bucs egy profi játékosokkal megerősített és kiváló edzővel felvértezett csapat. Én semmi összefüggést nem látok a 2 csapat között, minden tekintetben sokkal profibban és szervezettebben állnak hozzá a játék minden eleméhez mint a tavalyi Browns.
Egyben igazad van, a csoportjuk tényleg kemény lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ezzel kapcsolatban csak annyit, annyira jó, hogy az NFC Eastben senki esélyt sem ad a címvédésre, hátha legalább csakazért is az meg lesz. Akkor már elégedett leszek. Ha SB nem is 😊Nevetségesnek tartom én is, kicsit unalmas már hogy minden évben ilyenkor a cowboys a legkirályabb és idén aztán elsöpörnek mindenkit... jó keretük van, de nem láttunk még semmit tőlük.
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Beállíthatod előre - én is megcsináltam, nehogy kiessek, ha egy-egy héten elfelejtem -, de minden hét után módosíthatod a hátra levő tippjeidet. Including az aktuális hét.én most beállítottam az egészet, de ez így nonsense, mert ha valahol a QB lesérül akkor bukik az egész!Nem hetente kell???utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
Bazzani
peach
De arra a csapatra többet nem rakhatsz.
Bazzani
amúgy is hamar hullani szoktak a játékosok, az idei szezon eleje meg pláne kiszámíthatatlan lesz
r.baggio
Toto21
empty taxi
Bazzani
Toto21
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kampman
28 359
óóó, az a Pats-Chiefs nyitómeccs 2017-ből, nekem is ott ért méltatlanul gyors véget a survivor karrieremviszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
amúgy is hamar hullani szoktak a játékosok, az idei szezon eleje meg pláne kiszámíthatatlan lesz
r.baggio
több mint 4 éve
Hetente kell. Pont ezért.én most beállítottam az egészet, de ez így nonsense, mert ha valahol a QB lesérül akkor bukik az egész!Nem hetente kell???utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
Toto21
empty taxi
Bazzani
Toto21
több mint 4 éve
de igen, sorry, fáradt vagyok, elb@sztamNem hetente kell???utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
Toto21
empty taxi
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Toto21
5 966
én most beállítottam az egészet, de ez így nonsense, mert ha valahol a QB lesérül akkor bukik az egész!Nem hetente kell???utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
Toto21
empty taxi
Bazzani
több mint 4 éve
Nem hetente kell???utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
Toto21
empty taxi
több mint 4 éve
utóbbiLehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
Toto21
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Toto21
5 966
Lehet tippelni hetente, vagy most be kell állítani az egész szezont?viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
a Bears-Lions az egyetlen meccs az első fordulóban, ahol mesterséges közönség lesz majdawfulannouncing.com/nfl/virtual-fans-nfl-broadcasts-fox.html
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Akkor beszállok bővebben, homerkedés rulez 😛AMERIKAI FŐCSOPORT
Kelet: Patriots
Észak: Ravens
Dél: Titans
Nyugat: Chiefs
wild card: Steelers, Bills, Colts
NEMZETI FŐCSOPORT
Kelet: Eagles
Észak: Vikings
Dél: Bucks
Nyugat: Seahawks
wild card: Saints, Cowboys Packers
SB: végre: Chiefs-Eagles, ott meg mindegy ki nyer 😀
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Willie Parker
15 409
AMERIKAI FŐCSOPORTKelet: Patriots
Észak: Ravens
Dél: Colts
Nyugat: Chiefs
wild card: Steelers, Bills, Texans
NEMZETI FŐCSOPORT
Kelet: Cowboys
Észak: Packers
Dél: Saints
Nyugat: Seahawks
wild card: 49ers, Vikings, Bucs
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
A tavalyi Browns hype szvsz csak az edző és az irányító miatt bukott meg, az egyiket orvosolták, a másik meg ‘lefogyott’ 😊
több mint 4 éve
viszont két hibalehetőséget is beállítottam most, hogy ne tizedelődjön meg hamar a ligaHa eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha eltalálod továbbmész.Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
peach
több mint 4 éve
Ennek a játéknak mi lenne a lényege?Tudom, noob vagyok, de nem értem fordulónként miétt csak egy meccsre lehet tippleni.akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
r.baggio
Bazzani
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Na én is írok egyet de én ilyen sok jóslatba nem merek bocsátkozniAzóta kikapcsoltad a maddent?
Ezért szigorúan maradnék a saját csoportunkba Sea oda vissza veri ezt a 'szerentcsétlen' egy nyári csoda csapatot (49er) tehát hozzuk a csoportot és döntőbe jutunk 🤩
PLUSZ leigazoljuk AB így lesz olyan mérkőzés ahol DK, Lockett, Gordon, AB 4essel állunk fel.(na ezt vedekezze le bármelyik csapat Cb corps-ja 😄)
A Sea meg SB jut.
Ja és idén Wilson szét fogja magát passzolni 🤪
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na én is írok egyet de én ilyen sok jóslatba nem merek bocsátkozniEzért szigorúan maradnék a saját csoportunkba Sea oda vissza veri ezt a 'szerentcsétlen' egy nyári csoda csapatot (49er) tehát hozzuk a csoportot és döntőbe jutunk 🤩
PLUSZ leigazoljuk AB így lesz olyan mérkőzés ahol DK, Lockett, Gordon, AB 4essel állunk fel.(na ezt vedekezze le bármelyik csapat Cb corps-ja 😄)
A Sea meg SB jut.
Ja és idén Wilson szét fogja magát passzolni 🤪
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Ettől a döntőtől mentsen meg a jó isten 😜Még mindig nem jó: Chiefs - Packers!Azért írtam hogy ne ugyanazok legyenek, de akkor korrigálok.AMERIKAI FŐCSOPORTAz SB-tipp kicsit szürreális...
NEMZETI FŐCSOPORT
SB:
Colts - Cowboys
RA7RA7
nagylaza
Chiefs - Cowboys
RA7RA7
nagylaza
több mint 4 éve
AMERIKAI FŐCSOPORTKelet: Buffalo Bills
Dél: Tennessee Titans
wild card: Pittsburgh Steelers, Houston Texans, Los Angeles Chargers
NEMZETI FŐCSOPORT
wild card: Seattle Seahawks, Atlanta Falcons, Minnesota Vikings
1/1:
Washington láblabda csapat
SB:
Ravens- Saints, Saints win
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Még mindig nem jó: Chiefs - Packers!Azért írtam hogy ne ugyanazok legyenek, de akkor korrigálok.AMERIKAI FŐCSOPORTAz SB-tipp kicsit szürreális...
NEMZETI FŐCSOPORT
SB:
Colts - Cowboys
RA7RA7
nagylaza
Chiefs - Cowboys
RA7RA7
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Azért írtam hogy ne ugyanazok legyenek, de akkor korrigálok.AMERIKAI FŐCSOPORTAz SB-tipp kicsit szürreális...
NEMZETI FŐCSOPORT
SB: