NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt hogy tudod komolyan leírni? 😀😀Amit meg mingid senki sem bizonyitott amugy )rendszerszintu rasszismus lenne az USA-ban a feketek ellen)Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.Tökre igazatok van, inkább le kellene szarniuk és nem foglalkozni a rasszizmussal.
A wall street journal vagy a forbes csinalt egy elemzest amit a hawks topicba linkeltem, az NFL nezoinek kb. 20%-at teszik a veszelyeztetett kategoriaba, tehat abba akik a sok BLM f@szsag miatt nem fogjak nezni.
Amugy n megertem a boo-olast. Szeptember 11 elott egy nappal nem tul bolcs dolog az oltozoben maradni az SSB alatt. MEg ahogyan dankodavid is irja, nem sokan szivlelik, ha a gazdag sportolok arrol eszelnek, hogy ok szurkolok milyen szar emberek is valojaban 😊
undisputedly
Ezt tudom ajánlani megnézésre a "BLM f@szsag"ról.
twitter.com/NBAonTNT/status/1298757270608605189
tenorx
undisputedly
több mint 4 éve
Mindig a déli fehér fiú elmélkedése jut eszembe:Amit meg mingid senki sem bizonyitott amugy )rendszerszintu rasszismus lenne az USA-ban a feketek ellen)Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.Tökre igazatok van, inkább le kellene szarniuk és nem foglalkozni a rasszizmussal.
A wall street journal vagy a forbes csinalt egy elemzest amit a hawks topicba linkeltem, az NFL nezoinek kb. 20%-at teszik a veszelyeztetett kategoriaba, tehat abba akik a sok BLM f@szsag miatt nem fogjak nezni.
Amugy n megertem a boo-olast. Szeptember 11 elott egy nappal nem tul bolcs dolog az oltozoben maradni az SSB alatt. MEg ahogyan dankodavid is irja, nem sokan szivlelik, ha a gazdag sportolok arrol eszelnek, hogy ok szurkolok milyen szar emberek is valojaban 😊
undisputedly
tenorx
undisputedly
- Én nem értem ezt a rasszizmus dolgot. Gyermekkoromban legalább 5 fekete barátom volt, rengeteget játszottunk együtt. Csak sajnos mikor felnőttem, apám eladta őket.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
nélküle nem is ismernék ezt a sportotamerikában is azért esett vissza mert az ő hangját nem hallani 😀Velhetoen egesz kelet-europa Farago Ricsi organumara vagyott, meg akkor is, ha nem ertettek egy szot sem. Ez mindent megmagyaraz.Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.Ez a sportTV-től kiesett nézettség.
undisputedly
Black_Adder
undisputedly
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
amerikában is azért esett vissza mert az ő hangját nem hallani 😀Velhetoen egesz kelet-europa Farago Ricsi organumara vagyott, meg akkor is, ha nem ertettek egy szot sem. Ez mindent megmagyaraz.Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.Ez a sportTV-től kiesett nézettség.
undisputedly
Black_Adder
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Velhetoen egesz kelet-europa Farago Ricsi organumara vagyott, meg akkor is, ha nem ertettek egy szot sem. Ez mindent megmagyaraz.Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.Ez a sportTV-től kiesett nézettség.
undisputedly
Black_Adder
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.Ez a sportTV-től kiesett nézettség.
undisputedly
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 029
Itthon sincsen rendszerszintű rasszizmus se a cigányok, se a zsidók felé, (a melegeket most kihagyom)...Amit meg mingid senki sem bizonyitott amugy )rendszerszintu rasszismus lenne az USA-ban a feketek ellen)Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.Tökre igazatok van, inkább le kellene szarniuk és nem foglalkozni a rasszizmussal.
undisputedly
tenorx
undisputedly
Ahogy mondani szokás, nekem is vannak "ilyen" barátaim, tehát nem vagyok rasszista 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.ott is a galaxy4-en megy?
undisputedly
több mint 4 éve
Amit meg mingid senki sem bizonyitott amugy )rendszerszintu rasszismus lenne az USA-ban a feketek ellen)Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.Tökre igazatok van, inkább le kellene szarniuk és nem foglalkozni a rasszizmussal.
undisputedly
tenorx
több mint 4 éve
Hát igen, csak annyi a színvonal a két ország között mint ez a reklám és a rappelő Bach között... És utóbbi sajnos nem a zeneszerző 😊Ez kiderült már - 1,59 Euro. 😊Ja, amúgy mennyi a hal?! 😉Szerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
"Take care to get what you like. Or you will be forced to like what you get! Right?" Itt meg is lehet hallgatni ezeket a cizellált gondolatokat. 😊 😊 😊
www.youtube.com/watch?v=SYzHl-SnV3A&t=23
iktriad
Sobri Jóska
davemayer
www.youtube.com/watch?v=3wE7apSESlY&t=20
iktriad
több mint 4 éve
Ez kiderült már - 1,59 Euro. 😊Ja, amúgy mennyi a hal?! 😉Szerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
"Take care to get what you like. Or you will be forced to like what you get! Right?" Itt meg is lehet hallgatni ezeket a cizellált gondolatokat. 😊 😊 😊
iktriad
Sobri Jóska
davemayer
www.youtube.com/watch?v=3wE7apSESlY&t=20
több mint 4 éve
Ja, amúgy mennyi a hal?! 😉Szerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.bele van számolva hogy mennyivel kevesebb a TV előfizető tavalyhoz képest?
undisputedly
www.hollywoodreporter.com/news/pay-tv-subscriber-losses-record-pandemic-virtual-services-implode-1293904
arstechnica.com/information-technology/2020/07/comcast-lost-477000-cable-tv-customers-in-q2-amid-12-drop-in-revenue/
variety.com/2020/biz/news/cable-satellite-tv-2019-cord-cutting-6-million-1203507695/
deadline.com/2020/05/top-pay-tv-providers-lost-2-million-subscribers-q1-double-2019-level-1202934497/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Még tudom fokozni! A kedvenc, de tényleg akár komoly életmottónak is beillő Scooter szövegrészletem ez: ( | "Life without knowledge is death is disguise" | ) Nietzsche és Heidegger elsírják magukat a gyönyörtől. 😊Szerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=Bb9ofeZfYKo&t=153
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.Tökre igazatok van, inkább le kellene szarniuk és nem foglalkozni a rasszizmussal.
undisputedly
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset. Ehhez a szamhoz elvileg meg jon per nezo a cikk szerint, szoval lefele megy majd, de ha beleszamitjuk, hogy a legtobb allamban lockdown van vagy komoly tiltasok, tehat sokkal tobb ember bamulja a tevet, es ki is vannak ehezve a sportkedvelok, ugy azert mar beszedes.A wall street journal vagy a forbes csinalt egy elemzest amit a hawks topicba linkeltem, az NFL nezoinek kb. 20%-at teszik a veszelyeztetett kategoriaba, tehat abba akik a sok BLM f@szsag miatt nem fogjak nezni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
akkor az elmélet h booze-ért kiabáltak amit olvastam valahol kamu?Értem mire gondolsz, és ebből a szempontból egyet is értek, mindemellett azért vizuálisan elképzeltem, ahogy a Mahomes, Watson, J.J. Watt féle "agyhalott játékosokat" a valóság kulcsát kristálytiszta formában markoló futball közönség a helyére teszi.... Ez az elképzelt kép is elég szürreális.. 😀 😀Kevés annyira szomorú dolgot láttam amióta NFL-t nézek, mint amikor a moment of unitys összefogás, meg egy perc néma csönd közben a Chiefs fanok booo-ztak.Szegeny dollarmilliomosok, akiket megzavart a valosag, hogy az emberek nem igazan kultivaljak, amikor agyhalott amerikai focistak akarjak kioktatni oket. El se tudom kepzelni, mit erezhettek, valoszinuleg borzalmasabb elmeny volt ez, mint amikor a pakisztani kislany a csonkot szorongatja, ami ot masodperce meg az anyja volt.
El se tudom képzelni mi mehetett át közben Mahomes meg a többiek fejében.
tenorx
dankodavid
peterk2005
több mint 4 éve
khm khmSzerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
lesütött szemmel jelentkezik
több mint 4 éve
Szerintem te vagy az egyetlen ember a világon, aki egy ravezenekar dalának szövegét tudja azon kívül, hogy cakacakacakacakacaka vagy hájpehájpe.Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
iktriad
több mint 4 éve
Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Hogy is mondta a híres német filozófus, HP Baxxter?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.Őket innentől kezdve soha. Ők vették el a játékszerünket, ha személyesen Maka és Shawnka köti be a lakásba a csatornát akkor se 😉 😛
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Gondolj arra, hogy könnyen lehet, hogy pár év múlva az Arena 4-t fogod visszasírni.
több mint 4 éve
Látjátok, egyébként tudhattuk volna, hamar visszafogjuk még sírni azt az időt, amikor a Sport tv-t szidhatjuk, miért ezt vagy azt közvetítik vagy miért akkor közvetítenek amikor 😕 😉 😛Sobri ezt bezzeg nem jósoltad meg, a te hibád 😉 😛 (nem a szezon elmaradásra gondolok 😊)
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Értem mire gondolsz, és ebből a szempontból egyet is értek, mindemellett azért vizuálisan elképzeltem, ahogy a Mahomes, Watson, J.J. Watt féle "agyhalott játékosokat" a valóság kulcsát kristálytiszta formában markoló futball közönség a helyére teszi.... Ez az elképzelt kép is elég szürreális.. 😀 😀Kevés annyira szomorú dolgot láttam amióta NFL-t nézek, mint amikor a moment of unitys összefogás, meg egy perc néma csönd közben a Chiefs fanok booo-ztak.Szegeny dollarmilliomosok, akiket megzavart a valosag, hogy az emberek nem igazan kultivaljak, amikor agyhalott amerikai focistak akarjak kioktatni oket. El se tudom kepzelni, mit erezhettek, valoszinuleg borzalmasabb elmeny volt ez, mint amikor a pakisztani kislany a csonkot szorongatja, ami ot masodperce meg az anyja volt.
El se tudom képzelni mi mehetett át közben Mahomes meg a többiek fejében.
tenorx
dankodavid
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)