NFL csevegő
82 feliratkozó
28 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Del Rio alatt (2010-es évek közepe) a Raiders is inkább középcsapat volt.a texans azért az utóbbi 10 évben inkább volt PO csapat mint 1/1csodás ez az AFC😊Igen, nagyon kemény, hogy csak a Jaguars, Texans és Jets szállt le (amúgy de kurvára sajnálom ezeket a csapatokat, hogy egy-két jó év kivételével valahogy mindig ők vannak itt)
13 csapat van 7 helyre és már csak 3 forduló van vissza
NB2
tenorx
a browns, raiders ami akörül mozgott
Negritis
több mint 4 éve
a texans azért az utóbbi 10 évben inkább volt PO csapat mint 1/1csodás ez az AFC😊Igen, nagyon kemény, hogy csak a Jaguars, Texans és Jets szállt le (amúgy de kurvára sajnálom ezeket a csapatokat, hogy egy-két jó év kivételével valahogy mindig ők vannak itt)
NB2
tenorx
a browns, raiders ami akörül mozgott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csodás ez az AFC😊Igen, nagyon kemény, hogy csak a Jaguars, Texans és Jets szállt le (amúgy de kurvára sajnálom ezeket a csapatokat, hogy egy-két jó év kivételével valahogy mindig ők vannak itt)
NB2
több mint 4 éve
csodás ez az AFC😊13 csapat van 7 helyre és már csak 3 forduló van vissza
több mint 4 éve
Vajon Dombi Tibi születéséig kell visszamenni, amikor Brady csapata nem szerzett pontot? 🤔2006 december 10-ig kell.
steelwolf
Összehasonlításként: Brees akkor töltötte az első évét a Saintsben, én meg kb 1 éve néztem nflt 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Vajon Dombi Tibi születéséig kell visszamenni, amikor Brady csapata nem szerzett pontot? 🤔
több mint 4 éve
- Tom, tavaly 3 pontot csináltunk itthon a saints ellen és csúnyán leégtünk, de megnyertük a SB-t. Mivel idén még inkább szükségünk van erre a szerencsét hozó talizmánra így nem hogy 3-at, de egyetlen pontot sem csinálhatsz. Muszáj biztosra mennünk, érted?- Nemá' Mester, idén nincs szükségünk semmi ilyesmire, a michiganes polómat is kidobtam amit az egyetem óta hordtam a meccseken, pedig annyira hittem benne hogy 25 éve ki sem mostam! Tuti behúzzuk ezt a SB-t is, ne csinálja már, engedje hogy játsszunk egy jót.
- Megmondalak Giselle-nek.
- Ok akkor 0 pont...
Más lehetőséget nem látok arra hogy miért történt ez a snf-on.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hazajössz.Beszélnek róla Galuskáék a trash talkos videóban. Elmentek koncertre kb. helyette, meg említette, hogy a helyi szervező srác foglalkozik vele.nekem most ment az agyamig, hogy akik kiutaztak a rams-seattle meccsre a jet travel szervezésében, azok nagyon becumizták😕Nem tudom, kérdezem: ilyenkor nem szervezik át a programot?
NB2
nagylaza
Mit tudsz amúgy csinálni átszervezés címén, ha ott vagy, és fix jegyed van hazafelé? 😀
tenorx
peterk2005
több mint 4 éve
Hazajössz.Beszélnek róla Galuskáék a trash talkos videóban. Elmentek koncertre kb. helyette, meg említette, hogy a helyi szervező srác foglalkozik vele.nekem most ment az agyamig, hogy akik kiutaztak a rams-seattle meccsre a jet travel szervezésében, azok nagyon becumizták😕Nem tudom, kérdezem: ilyenkor nem szervezik át a programot?
NB2
nagylaza
Mit tudsz amúgy csinálni átszervezés címén, ha ott vagy, és fix jegyed van hazafelé? 😀
tenorx

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Beszélnek róla Galuskáék a trash talkos videóban. Elmentek koncertre kb. helyette, meg említette, hogy a helyi szervező srác foglalkozik vele.nekem most ment az agyamig, hogy akik kiutaztak a rams-seattle meccsre a jet travel szervezésében, azok nagyon becumizták😕Nem tudom, kérdezem: ilyenkor nem szervezik át a programot?
NB2
nagylaza
több mint 4 éve
nekem most ment az agyamig, hogy akik kiutaztak a rams-seattle meccsre a jet travel szervezésében, azok nagyon becumizták😕Nem tudom, kérdezem: ilyenkor nem szervezik át a programot?
NB2
több mint 4 éve
nekem most ment az agyamig, hogy akik kiutaztak a rams-seattle meccsre a jet travel szervezésében, azok nagyon becumizták😕
több mint 4 éve
Ezt nem hiszem el. Elfeledkeztem a Colts-Patriots meccsről.a pats is az első félidbően 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Köszi, be is adtam neki. 😊Srácok. Jól látthattam hogy a 7 napos gamepass 0.99$??jaja, múltkor is volt ilyen akció
Coolearie
Löfli
több mint 4 éve
Srácok. Jól látthattam hogy a 7 napos gamepass 0.99$??jaja, múltkor is volt ilyen akció
Coolearie

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ezt nem hiszem el. Elfeledkeztem a Colts-Patriots meccsről.
több mint 4 éve
Srácok. Jól látthattam hogy a 7 napos gamepass 0.99$??
több mint 4 éve
Nem mindegy nektek, mikor kaptok ki? 😄Huhh, ez a mai 7 órás sáv valami botrány gyengének és érdektelenek ígérkezik...Kellett nektek bevírusozódni. Bezzeg keddre már rendbe lesztek 😏😉😜
Talán egyedül a Titans-Steelersen várható valami izgalom és/vagy színvonal....
warr_b
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Huhh, ez a mai 7 órás sáv valami botrány gyengének és érdektelenek ígérkezik...Kellett nektek bevírusozódni. Bezzeg keddre már rendbe lesztek 😏😉😜
warr_b
több mint 4 éve
Huhh, ez a mai 7 órás sáv valami botrány gyengének és érdektelenek ígérkezik...jags-exans is csemegének ígérkezik 😀
warr_b
több mint 4 éve
Huhh, ez a mai 7 órás sáv valami botrány gyengének és érdektelenek ígérkezik... Talán egyedül a Titans-Steelersen várható valami izgalom és/vagy színvonal....

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pat McAfee elemzèse a Staley taktikához 😁I'M NO ANALYTICS GUY LIKE BRANDON STALEY#SmackDown #SmackDAHN pic.twitter.com/yrBNAoylCW
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) December 18, 2021
több mint 4 éve
Yikes 😁😁😁😁😁Roseman, Mayock and Schneider should petition the league for something for this. Whether it’s acquiring a Day 3 pick from their opponents, scratching the coin toss, receiving an additional challenge or timeout or whatever they can get. The league has failed them here.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) December 17, 2021
több mint 4 éve
Jobb ez így, nem hiányzik a ligának egy újabb tavalyi Broncos-Saints.