NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Rookie-k közül kit lehet dícsérni, ill. kit lehet szarozni? (OBJ már nem rookie 😆)
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Most szeretném jelezni, hogy a topik következő 15 oldalát betöltő beszélgetést már eljátszottuk a Pats-Sehawaks SB után is. Akkor valami olyasmi volt, hogy ha a Hawks futott VOLNA (Lynch ugye), a Pats beengedhette VOLNA, a Hawks pedig nyerhetett VOLNA,
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
annyira nem hosszú: ha jobban bízol/erősebb az offensed és tudod hogyan vigyél végig egy game winning driveot úgy, hogy 30 mp- nél ne maradjon több az óránNem ilyen egyszerűen, de ez egy hosszú játékelméleti és szakmai levezetés lenne. 😊Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Egyik se jött be, abból a szempontból, hogy végül a Packers és a Pats is elvesztette azokat a meccset.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
akkor megéri beengedni mint szépen végignézni, hogy kikapsz és esélyed sincs visszatámadni
azért kíváncsi vagyok az elméletedre
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
nekíméjj, akarom, de kláccs, timemanagement legyen benne sokNem ilyen egyszerűen, de ez egy hosszú játékelméleti és szakmai levezetés lenne. 😊Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Egyik se jött be, abból a szempontból, hogy végül a Packers és a Pats is elvesztette azokat a meccset.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nem ilyen egyszerűen, de ez egy hosszú játékelméleti és szakmai levezetés lenne. 😊Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
több mint 4 éve
Mert amikor megpróbálták állítani TD-t a gólvonalon korábban (vagy akárhol máshol), az olyan jól sikerült...Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Kampman
Sobri Jóska
több mint 4 éve
De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 359
A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
kiszalad oldalra és áll az óraÉn mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.de miért haladna a támadó, neki is jó ha megáll az óra
NB2
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.de miért haladna a támadó, neki is jó ha megáll az óra
NB2
több mint 4 éve
Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Keresi a kontaktust. Nem tul pandemia-kompatibilis cselekmeny.addig nem válaszolok, amíg nem tudom ez mi😊 initiate contactVolt rá példa, hogy NFL játékos használta a fejét és a játékidő vége előtt pár mp-cel a sikeres elkapás után a földre eső játékost nem akarta begyalulni a földbe, hanem megállt mellette és várt, hogy lepörögjön az óra?életszerűtlen, mert ha számít akkor a támadó aki földre esik nem fogja a földön fekve várni h lepörögjön az óra inkább initiate contact, end of play.
NB2
sztem.
támadó oldalról sokszor láttunk olyat h futó elkapó utolsó percben td előtt 1 yarddal megállt (és itt nem jackson féle elejtem véletlenül a labdát esetre gondolok).
briareos
az mi pontosan?
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ugye a te példádban, a támadó magától esett el, nem ért hozzá védő, a játék él. És ugye itt tornyosulna a védő a támadó fölé h lepörögjön az óra. Ha a fekvő támadó hozzáér a védőhoz ( v fordiva) vége a playnek.addig nem válaszolok, amíg nem tudom ez mi😊 initiate contactVolt rá példa, hogy NFL játékos használta a fejét és a játékidő vége előtt pár mp-cel a sikeres elkapás után a földre eső játékost nem akarta begyalulni a földbe, hanem megállt mellette és várt, hogy lepörögjön az óra?életszerűtlen, mert ha számít akkor a támadó aki földre esik nem fogja a földön fekve várni h lepörögjön az óra inkább initiate contact, end of play.
NB2
sztem.
támadó oldalról sokszor láttunk olyat h futó elkapó utolsó percben td előtt 1 yarddal megállt (és itt nem jackson féle elejtem véletlenül a labdát esetre gondolok).
briareos
az mi pontosan?
NB2
initiate: kezdeményez
több mint 4 éve
addig nem válaszolok, amíg nem tudom ez mi😊 initiate contactVolt rá példa, hogy NFL játékos használta a fejét és a játékidő vége előtt pár mp-cel a sikeres elkapás után a földre eső játékost nem akarta begyalulni a földbe, hanem megállt mellette és várt, hogy lepörögjön az óra?életszerűtlen, mert ha számít akkor a támadó aki földre esik nem fogja a földön fekve várni h lepörögjön az óra inkább initiate contact, end of play.
NB2
sztem.
briareos
az mi pontosan?
több mint 4 éve
VPNAzért az elég nagy dolog és remek, hogy az Arena4 online oldalon visszanezhetőek a meccsek magyarul.Külföldről valamilyen módon lehet nézni?
Én nem tudtam róla, de már nézem ezerrel.
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Van egy raktárjuk szerintem Spanyolországban és Angliában, de van hogy az USA-ból szállítanak ki dolgokat.Nekem pont 10 perce hozta meg a futár a cuccaimat és szeptember elsején rendeltem az UK oldalról (ami ugyanúgy Vegas-ból szállít).Rendeltetek mar innen?fanatics.es (spanyol) és fanatics.com (amerikai) mindig megjön minden, ha nem fogynak ki egész gyorsan (most nyilván plusz Covid, de Amerikából 3 hét benne van amúgy is).
www.fanatics.co.uk/ vagy az official nfl shop EU-rol.
Kinek mi a velemenye?
PM_the_sheriff
Heisman Trophy
Gabesz92
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Volt rá példa, hogy NFL játékos használta a fejét és a játékidő vége előtt pár mp-cel a sikeres elkapás után a földre eső játékost nem akarta begyalulni a földbe, hanem megállt mellette és várt, hogy lepörögjön az óra?életszerűtlen, mert ha számít akkor a támadó aki földre esik nem fogja a földön fekve várni h lepörögjön az óra inkább initiate contact, end of play.
NB2
sztem.
több mint 4 éve
Gabesz92
1 453
Nekem pont 10 perce hozta meg a futár a cuccaimat és szeptember elsején rendeltem az UK oldalról (ami ugyanúgy Vegas-ból szállít).Rendeltetek mar innen?fanatics.es (spanyol) és fanatics.com (amerikai) mindig megjön minden, ha nem fogynak ki egész gyorsan (most nyilván plusz Covid, de Amerikából 3 hét benne van amúgy is).
Kinek mi a velemenye?
PM_the_sheriff
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azért az elég nagy dolog és remek, hogy az Arena4 online oldalon visszanezhetőek a meccsek magyarul.Külföldről valamilyen módon lehet nézni?
Chargers LT
több mint 4 éve
Gabesz92
1 453
Az a csel, hogy a "Nézd online élőben" alatt vannak a meccsek.Azért az elég nagy dolog és remek, hogy az Arena4 online oldalon visszanezhetőek a meccsek magyarul.ezt hogy? nekem csak valami motogp-t dob fel újranézni...
Chargers LT
kell előfizetés?
yooker
arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
Ha a lejátszó jobb felső sarkában lévő "Event Posts"-ra kattintasz, akkor ki tudod választani, hogy melyik NFL közvetítést akarod nézni.
több mint 4 éve
Azért az elég nagy dolog és remek, hogy az Arena4 online oldalon visszanezhetőek a meccsek magyarul.ezt hogy? nekem csak valami motogp-t dob fel újranézni...
Chargers LT
kell előfizetés?
több mint 4 éve
Volt rá példa, hogy NFL játékos használta a fejét és a játékidő vége előtt pár mp-cel a sikeres elkapás után a földre eső játékost nem akarta begyalulni a földbe, hanem megállt mellette és várt, hogy lepörögjön az óra?
több mint 4 éve
Rendeltetek mar innen?fanatics.es (spanyol) és fanatics.com (amerikai) mindig megjön minden, ha nem fogynak ki egész gyorsan (most nyilván plusz Covid, de Amerikából 3 hét benne van amúgy is).
Kinek mi a velemenye?
PM_the_sheriff