NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
szeptember 1 óta van HDMég UPC volt, szerintem már nekem akkor volt aréna. Az ncaa meccsek már régóta mennek rajta. HD adás viszont NFL szezon előtt két héttel még nem volt, direkt kerestem. De voda jofej volt és berakta a csomagba.És honlap? Gyula, Faragó Ricsi? Rendes stúdió? HD? Kihagytam valamit?a honlapra azt írták, hogy legkésőbb jövő hét eleje, HD adás Vodánál már van (165-ös csatorna), a stúdió passz, gondolom azért is hanyagolják, mert egyelőre nehezen fér bele a telített programba
Matthew99
r.baggio
samu09
(ezt is ígérték amúgy)
több mint 4 éve
Még UPC volt, szerintem már nekem akkor volt aréna. Az ncaa meccsek már régóta mennek rajta. HD adás viszont NFL szezon előtt két héttel még nem volt, direkt kerestem. De voda jofej volt és berakta a csomagba.És honlap? Gyula, Faragó Ricsi? Rendes stúdió? HD? Kihagytam valamit?a honlapra azt írták, hogy legkésőbb jövő hét eleje, HD adás Vodánál már van (165-ös csatorna), a stúdió passz, gondolom azért is hanyagolják, mert egyelőre nehezen fér bele a telített programba
Matthew99
r.baggio
több mint 4 éve
Persze, ezeket tudom. Cinikus akart lenni a felsorolás. De ki is lehet emelni a hsz-t és kihúzni ha valamit megcsináltak.És honlap? Gyula, Faragó Ricsi? Rendes stúdió? HD? Kihagytam valamit?a honlapra azt írták, hogy legkésőbb jövő hét eleje, HD adás Vodánál már van (165-ös csatorna), a stúdió passz, gondolom azért is hanyagolják, mert egyelőre nehezen fér bele a telített programba
Matthew99
r.baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
És honlap? Gyula, Faragó Ricsi? Rendes stúdió? HD? Kihagytam valamit?a honlapra azt írták, hogy legkésőbb jövő hét eleje, HD adás Vodánál már van (165-ös csatorna), a stúdió passz, gondolom azért is hanyagolják, mert egyelőre nehezen fér bele a telített programba
Matthew99
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
És honlap? Gyula, Faragó Ricsi? Rendes stúdió? HD? Kihagytam valamit?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ma 21-kor az NFL Gameday is menni fog az Arénán, illetve ezen a héten is lehet majd online nézni a meccseketakkor NFL-es műsor más nem lesz? Ígértek valami felvezető műsort is.
r.baggio
több mint 4 éve
Amikor megállapodnak velük. A telekomra a kommunikáció alapján szerintem nagyobb az esély
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ma 21-kor az NFL Gameday is menni fog az Arénán, illetve ezen a héten is lehet majd online nézni a meccseket
---
több mint 4 éve
A fele nem az OLben volt.www.nflpenalties.com/penalty/offensive-holding?year=2020&view=playersBlack_AdderEz a 15 nincs valahol csapatra lebontva?
Bazzani
Kampman
Vicc.
több mint 4 éve
Kampman
28 359
www.nflpenalties.com/penalty/offensive-holding?year=2020&view=playersBlack_AdderEz a 15 nincs valahol csapatra lebontva?
Bazzani
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
nem tudok ilyet. Illetve a PFFen biztos fent van (és mivel 1 meccs volt, elég az összesített statisztikát nézni), csak ott csapatonként végig kell nézni.Ez a 15 nincs valahol csapatra lebontva?This is a follow-up to my earlier tweet because it's any crazier when placed in historical context. pic.twitter.com/lJ9s2dtQX8
— Joseph Mahoney (@ndjomo76) September 15, 2020
Black_Adder
Bazzani
Engem ennyire egyelőre nem érdekel a dolog
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Ez a 15 nincs valahol csapatra lebontva?This is a follow-up to my earlier tweet because it's any crazier when placed in historical context. pic.twitter.com/lJ9s2dtQX8
Black_Adder
több mint 4 éve
Lehet a bírók a sárga zászlót használják maszknak...ez nekem is feltűnt amúgyTöbb pont, több néző.
ha ez tendencia, kiherélik a passrushereket
NB2
A zászlók számának csökkentésének okaként ezt persze soha nem fogja elismerni az NFL, de ez van.
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 359
ez nekem is feltűnt amúgyTöbb pont, több néző.
ha ez tendencia, kiherélik a passrushereket
NB2
A zászlók számának csökkentésének okaként ezt persze soha nem fogja elismerni az NFL, de ez van.
több mint 4 éve
ez nekem is feltűnt amúgyha ez tendencia, kiherélik a passrushereket
több mint 4 éve
This is a follow-up to my earlier tweet because it's any crazier when placed in historical context. pic.twitter.com/lJ9s2dtQX8
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hát igen, de szerencsére nem és jött Malcolm 😊Ja akár ő is befuthatott volna vele második szándékból.Pedig elég lett volna passzra felkérni Elwayt a célzóna előtt, és meg is van a kulcsplay 😊Mert amikor megpróbálták állítani TD-t a gólvonalon korábban (vagy akárhol máshol), az olyan jól sikerült...Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Egyik se jött be, abból a szempontból, hogy végül a Packers és a Pats is elvesztette azokat a meccset.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Black_Adder
Wyatt
Black_Adder
több mint 4 éve
Ja akár ő is befuthatott volna vele második szándékból.Pedig elég lett volna passzra felkérni Elwayt a célzóna előtt, és meg is van a kulcsplay 😊Mert amikor megpróbálták állítani TD-t a gólvonalon korábban (vagy akárhol máshol), az olyan jól sikerült...Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Egyik se jött be, abból a szempontból, hogy végül a Packers és a Pats is elvesztette azokat a meccset.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Black_Adder
Wyatt
több mint 4 éve
Rookie-k közül kit lehet dícsérni, ill. kit lehet szarozni? (OBJ már nem rookie 😆)itt van 10
steelwolf
www.pff.com/news/nfl-rookie-rankings-highest-graded-rookies-through-week-1-2020
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Pedig elég lett volna passzra felkérni Elwayt a célzóna előtt, és meg is van a kulcsplay 😊Mert amikor megpróbálták állítani TD-t a gólvonalon korábban (vagy akárhol máshol), az olyan jól sikerült...Persze, ha nem engedték volna be őket, akkor nem TD-vel, hanem FG-vel kaptak volna ki.De nem ezért.A Packers is ezt tette Terrell Davis-szel a Broncos elleni SB-n.Én mondjuk továbbra is el tudok képzelni oylan szitut, hogy inkább hagyják, hogy haladjon az elkapó pár yardot pár mp-ért cserébe egy óralepörgetés végett. Persze nem egyszerű, meg gondolom a védők is inkább azt mondják, hogy legyen egy incomplete vagy egy szerelés, csak ugye ezzel új játékot adnak a támadóknak, új lehetőséggel. A ma reggeli Titans-Denver adta az ötletet amúgy, ahol 2 mp-cel (vagy 3?) hozzáértek az elkapóhoz, új játékot adva a támadóknak.Ugye anno Bradshawt hagyta Belichick befutni.
NB2
empty taxi
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Black_Adder
több mint 4 éve
Rookie-k közül kit lehet dícsérni, ill. kit lehet szarozni? (OBJ már nem rookie 😆)Claypool elég jó volt, talán már hallottál róla 😀
steelwolf
több mint 4 éve
Rookie-k közül kit lehet dícsérni, ill. kit lehet szarozni? (OBJ már nem rookie 😆)Talán az 1 heti "rookie of the week" jelöltek választ adnak a kérdés első felére.
steelwolf
Clyde Edwards-Helaire
CJ Henderson
Patrick Queen
JK Dobbins
Chase Young
A Washington Haskins és a Jaguars újoncai közül többen is jól mutatkoztak be, a mi meccsünkön Henderson mellett Shenault, a 1990 óta első UDFA rookie kezdő RB James Robinson is jól játszott.
több mint 4 éve
Most szeretném jelezni, hogy a topik következő 15 oldalát betöltő beszélgetést már eljátszottuk a Pats-Sehawaks SB után is. Akkor valami olyasmi volt, hogy ha a Hawks futott VOLNA (Lynch ugye), a Pats beengedhette VOLNA, a Hawks pedig nyerhetett VOLNA,25 mp a meccs vége előtt, érdekes
Kampman