NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Former NFL player and head coach Dan Reeves, who during his 38 years in the league participated in nine Super Bowls, the third most for an individual, has passed away. Reeves was 77. pic.twitter.com/njjJ3Gqo7z
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Seymour, Thomas, Wayne és Willis tűnnek valószínűnek.The 15 Modern-Era Player Finalists for the HOF Class of 2022, via the @ProFootballHOF: pic.twitter.com/ozc6HMfxwB
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 30, 2021
steelwolf
"Milyen zene szól a szilveszteri bulin?" Power RankingNem lehet elég lájkot adni rá 😀
empty taxi
"Milyen zene szól a szilveszteri bulin?" Power RankingTévecc
18. Pittsburgh Steelers (7-7-1)
Xperiment - The End Of An Era
empty taxi
egészeste e fogmenni
Benjidailefant pákkhörtránk
en truddledofff dadzsángőő
offhiventvittrupedlitráp
trumtrumtrump
m.youtube.com/watch?v=9m7tPikH0UA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1. Green Bay Packers (12-3)
Punanny Massif - Utolsó tánc
2. Dallas Cowboys (11-4)
Manfred Mann - Mighty Quinn
3. Tampa Bay Buccaneers (11-4)
Polyphia - G.O.A.T.
4. Kansas City Chiefs (11-4)
Nicki Minaj ft. Lil Wayne - Good Form
5. Los Angeles Rams (11-4)
MattyBRaps - California Dreamin
6. Arizona Cardinals (10-5)
My Chemical Romance - Desert Song
7. Tennessee Titans (10-5)
Therese - Missing Disco (Chris Henry Remix)
8. Buffalo Bills (9-6)
LunchMoney Lewis - Bills
9. New England Patriots (9-6)
Fleetwood Mac - Dreams
10. Indianapolis Colts (9-6)
Carson Coma - Kék Hullám Kemping
11. Cincinnati Bengals (9-6)
P.O.D. - Youth of the Nation
12. Philadelphia Eagles (8-7)
BRAINS - Hurts (Fuckries Are Done)
13. San Francisco 49ers (8-7)
June's Diary - L.A.N.C.E.
14. Baltimore Ravens (8-7)
James Arthur - Recovery
15. Los Angeles Chargers (8-7)
Louis Tomlinson - Defenceless
16. Miami Dolphins (8-7)
The Score - Miracle
17. Las Vegas Raiders (8-7)
Neil Young - Lookin' For A Leader
18. Pittsburgh Steelers (7-7-1)
Xperiment - The End Of An Era
19. Denver Broncos (7-8)
Scotter - Fire
20. Minnesota Vikings (7-8)
Hans Zimmer - Lost But Won
21. New Orleans Saints (7-8)
Tinie Tempah - Pass Out
22. Cleveland Browns (7-8)
Boney M - Ma Baker
23. Atlanta Falcons (7-8)
INNA - No Help
24. Washington Football Team (6-9)
Michael Jackson - A Place With No Name
25. Seattle Seahawks (5-10)
Tac - Without Direction
26. Carolina Panthers (5-10)
Ja Rule - Life Ain't a Game
27. Chicago Bears (5-10)
DOROTHY - Nagy a baj!
28. New York Giants (4-11)
NEFFEX - Judge
29. Houston Texans (4-11)
AronChupa, Little Sis Nora - Thai Massage
30. New York Jets (4-11)
Wilson - Like A Baller
31. Detroit Lions (2-12-1)
Glen Campbell - Wichita Lineman
32. Jacksonville Jaguars (2-13)
Miho Hazama - The Urban Legend
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The 15 Modern-Era Player Finalists for the HOF Class of 2022, via the @ProFootballHOF: pic.twitter.com/ozc6HMfxwB
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 30, 2021
John Madden was a founding father of #JerseyNumberAnalytics.
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) December 30, 2021
cc: @BenjaminSolak pic.twitter.com/cGJIqiFEW0
More than a game. ❤️ pic.twitter.com/vtn6HlMj1p
— NFL (@NFL) December 29, 2021
és ha lesérül?player: "i am unvaccinated, tested positive for the virus 5 days ago and am still experiencing symptoms"
— Cowboys Stats & Graphics (@CowboysStats) December 28, 2021
coach, voice lowering: "what you mean to say is, you are not experiencing symptoms"
player: "uh, pretty sure i am?"
coach: "you are not"
Alapbol a CDC uj eloirasait se teljesen ertem, gondolom az adatokbol azt latjak, h az elso 5 napban fertozhetnek az emberek, es utana rohamosan csokken a fertozokepesseg.
De igy azert tenyleg a jatekosok kezebe adjak a dontest. Kb "erdemesebb" lenne hetfon v kedden pozitivat tesztelni, h utana hetvegen mar jatszhassanak.
Mondjuk az NFLben hoztak par jo valtoztatast is (limitaljak a zart terben tartott meetingeket, nincs kozos kaja, palyan kivul meccseken meg edzokomplexumban zart terben oltottak/oltatlanok maszkot viselnek) legalabb.
Kva szar lenne ha POban pl egy Mahomes vs Josh Allen meccs helyett kapnank egy Henne vs Trubisky parharcot.
Mar az is eleg rossz, hogy POrol donto meccseken is ez van/volt...
Nem lennek meglepve ha lennenek majd eltolva PO meccsek.
Borbinho
kb így kell felfogni
Sosem mondtam, hogy jobb játékos Mond, vagy jobb prospect bárkinél, nem is a preferenciámat írtam, csak azt, hogy miért ment ki előbb Mond, mint Mills.Csak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)Mond fizikálisan sokkal jobb adottságokkal rendelkezik, karereje Lance után szerintem legjobb a classban, mobilisabb is, mint Mills. Ezek miatt mindig előnyből indul egy prospect, pláne, ha 4 évnyi QB1 rutinod van az SEC-ben.Texans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Mert az, hogy Mills a 2.legjobb rookie QBnak nez ki, a Texansban, az szamomra egy kesz csoda 😀
Meg az is lehet h lesz belole valami. Ha el tudnak passzolni Watsont par pickert, top playaert, akkor mar jovore a pozitiv szezonert mehetnenek.
Borbinho
Millst pedig én sleepernek tartottam. Rendkívül okos és finom kezű srác. Én nem tartottam semmivel rosszabb prospectnek, mint mondjuk Mac Jonest. Csak Millsnek nagyon problémás volt a college karrierje a sérülésekkel és a kevés meccs tapasztalattal. Az mondjuk minden idők, hogy Kellen Mondot jobb prospectnek tartották.
A lényeg a lényeg engem Mills abszolút nem lep meg.
tüsi91
dancogo
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
player: "i am unvaccinated, tested positive for the virus 5 days ago and am still experiencing symptoms"
— Cowboys Stats & Graphics (@CowboysStats) December 28, 2021
coach, voice lowering: "what you mean to say is, you are not experiencing symptoms"
player: "uh, pretty sure i am?"
coach: "you are not"
Alapbol a CDC uj eloirasait se teljesen ertem, gondolom az adatokbol azt latjak, h az elso 5 napban fertozhetnek az emberek, es utana rohamosan csokken a fertozokepesseg.
De igy azert tenyleg a jatekosok kezebe adjak a dontest. Kb "erdemesebb" lenne hetfon v kedden pozitivat tesztelni, h utana hetvegen mar jatszhassanak.
Mondjuk az NFLben hoztak par jo valtoztatast is (limitaljak a zart terben tartott meetingeket, nincs kozos kaja, palyan kivul meccseken meg edzokomplexumban zart terben oltottak/oltatlanok maszkot viselnek) legalabb.
Kva szar lenne ha POban pl egy Mahomes vs Josh Allen meccs helyett kapnank egy Henne vs Trubisky parharcot.
Mar az is eleg rossz, hogy POrol donto meccseken is ez van/volt...
Nem lennek meglepve ha lennenek majd eltolva PO meccsek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Latsz barmi nemu parhuzamot kettojuk kozt jatekban?Mindkettő qb poszton játszik
Borbinho
Közvetítettük tavaly az LSU elleni meccsét, az kb a legrosszabb irányítóteljesítmény volt, amit valaha láttam, míg Prescottnak is végigkövettem a karrierjét, ég és föld a kettő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Kb semmit nem lattam Mondbol, de csak box score statokban elegge hasonlit Dak egyetemi statjaihoz, meg az evrol evre valo fejlodes is hasonlo. + felepitesre is hasonloak 😀Csak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)Mond fizikálisan sokkal jobb adottságokkal rendelkezik, karereje Lance után szerintem legjobb a classban, mobilisabb is, mint Mills. Ezek miatt mindig előnyből indul egy prospect, pláne, ha 4 évnyi QB1 rutinod van az SEC-ben.Texans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Mert az, hogy Mills a 2.legjobb rookie QBnak nez ki, a Texansban, az szamomra egy kesz csoda 😀
Meg az is lehet h lesz belole valami. Ha el tudnak passzolni Watsont par pickert, top playaert, akkor mar jovore a pozitiv szezonert mehetnenek.
Borbinho
Millst pedig én sleepernek tartottam. Rendkívül okos és finom kezű srác. Én nem tartottam semmivel rosszabb prospectnek, mint mondjuk Mac Jonest. Csak Millsnek nagyon problémás volt a college karrierje a sérülésekkel és a kevés meccs tapasztalattal. Az mondjuk minden idők, hogy Kellen Mondot jobb prospectnek tartották.
tüsi91
dancogo
r.baggio
Latsz barmi nemu parhuzamot kettojuk kozt jatekban?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Csak passzolni nem tudott soha pontosan, ami egy qb-nál talán nem elhanyagolható szempont (megmondtam, ha ő valaha kezdő nfl qb lesz - nem kényszerűségből -, már rendelem is a mezét fanaticsról)Mond fizikálisan sokkal jobb adottságokkal rendelkezik, karereje Lance után szerintem legjobb a classban, mobilisabb is, mint Mills. Ezek miatt mindig előnyből indul egy prospect, pláne, ha 4 évnyi QB1 rutinod van az SEC-ben.Texans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Borbinho
tüsi91
dancogo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Cameozhatna lassan megint valami mozi filmben. Rég volt már a Bad Boys 2.sorozatokban szokott, nem?
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mond fizikálisan sokkal jobb adottságokkal rendelkezik, karereje Lance után szerintem legjobb a classban, mobilisabb is, mint Mills. Ezek miatt mindig előnyből indul egy prospect, pláne, ha 4 évnyi QB1 rutinod van az SEC-ben.Texans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Borbinho
tüsi91
3rd/4th String QBs Who Have Had To Play The Last Two Weeks Power Rankings
— Rodger Sherman (@rodger) December 28, 2021
1. Josh Johnson
2. Nick Foles
3. Nick Mullens
4. Garrett Gilbert
5. Ian Book
6. Jake Fromm
This is now crazy. More as this was sent. https://t.co/BkSu8HVMji
— Howard Eskin (@howardeskin) December 27, 2021
Nagyon szerettem volna ha visszük a harmadik körben. Erre draftolta a a texans. Más kérdés, hogy akartuk volna e. Mindenesetre ha richie grant helyett ő üldögél a padon akkor se lennénk hátrébb mint mostTexans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Borbinho
tüsi91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Texans helyeben en kineveznem Pep Hamiltont HCnak,de minimum OCnek.Tim Kelly tavaly is jó munkát végzett szerintem.
Borbinho
Odaadnatok Diggsnek a DPOY-t?Nem! Watt érdemelné meg!
Garrett, Donald is megerdemelnek, de 40 eve volt utoljara vkinek legalabb 11 pickje (pont az is Cowboys CB volt 😀)
Mondjuk sztem top5 CBben sincs, de a box score statokban eleg jol fest.
3 kellene meg az utolso 2 meccsen hogy a rekordot beallitsa. Ha az meglenne akkor en is neki adnam, engedett yardok/tdk ide v oda.
Borbinho
De Diggs fogja kapni, főleg h a Steelers be se jut a PO-ba! Max Parsons előz jobbról! 😉
Szerkesztette: steelwolf