NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
megbizható csak szeritnem kicsi a választék mezek terénRendeltetek mar innen?a fanatics a legmegbízhatóbb sportwebshop
www.fanatics.co.uk/ vagy az official nfl shop EU-rol.
Kinek mi a velemenye?
PM_the_sheriff
survivalban pedig 56-ból 26-an nem hibáztak az első körben, a Philly és a Colts tréfálta meg a legtöbb embert, de szerencséjükre lehet korrigálni
r.baggio
több mint 4 éve
Rendeltetek mar innen?a fanatics a legmegbízhatóbb sportwebshop
www.fanatics.co.uk/ vagy az official nfl shop EU-rol.
Kinek mi a velemenye?
PM_the_sheriff
survivalban pedig 56-ból 26-an nem hibáztak az első körben, a Philly és a Colts tréfálta meg a legtöbb embert, de szerencséjükre lehet korrigálni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1 155
Rendeltetek mar innen?www.fanatics.co.uk/ vagy az official nfl shop EU-rol.
Kinek mi a velemenye?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Azért az elég nagy dolog és remek, hogy az Arena4 online oldalon visszanezhetőek a meccsek magyarul.Én nem tudtam róla, de már nézem ezerrel.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nyugi csak kamuprofillal mertem rányomni én is 😁Mondjuk az kifejezetten örvendetes, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egyszerre több mint 100 ember volt az oldalon, akit láttunk. Az EKk is egész jól pörögtek. Még ha ez technikai nehézségeket is okozott, de ennek örülök. Lassan jöhetne egy kis újhullám 😀Pl lányok felé lehetne nyitni, mert közöttük is egyre több az nfl kedvelő. Reklám, Facebook, Twitter, Pinterest, Tiktok... csomó helyen meg lehet szólítani őket is.
dande
Bár nem szeretném felbontani az itt kialakult patriarchális beltenyészetet.. 😊
FLZOLIfacebook logint ellőni .ru-os oldalra. hmmNem kell regisztrálni, csak rányomsz a Facebook ikonra és már bent is vagy. Nfl, MLB, Nhl, Nba is van fentez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
nflfullhd.com/category/watch-replays-full-games/
Rózsa Sándor (betyár)
Inkább ezt ajánlom 720pier.ru, itt általában 1-2 órán belül fent vannak torrenten a meccsek
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
kapitnono
briareos
több mint 4 éve
Mondjuk rendes embernek nincs is faszbúkja... 😀Mondjuk az kifejezetten örvendetes, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egyszerre több mint 100 ember volt az oldalon, akit láttunk. Az EKk is egész jól pörögtek. Még ha ez technikai nehézségeket is okozott, de ennek örülök. Lassan jöhetne egy kis újhullám 😀Pl lányok felé lehetne nyitni, mert közöttük is egyre több az nfl kedvelő. Reklám, Facebook, Twitter, Pinterest, Tiktok... csomó helyen meg lehet szólítani őket is.
dande
FLZOLIfacebook logint ellőni .ru-os oldalra. hmmNem kell regisztrálni, csak rányomsz a Facebook ikonra és már bent is vagy. Nfl, MLB, Nhl, Nba is van fentez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
Inkább ezt ajánlom 720pier.ru, itt általában 1-2 órán belül fent vannak torrenten a meccsek
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
kapitnono
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mondjuk az kifejezetten örvendetes, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egyszerre több mint 100 ember volt az oldalon, akit láttunk. Az EKk is egész jól pörögtek. Még ha ez technikai nehézségeket is okozott, de ennek örülök. Lassan jöhetne egy kis újhullám 😀Pl lányok felé lehetne nyitni, mert közöttük is egyre több az nfl kedvelő. Reklám, Facebook, Twitter, Pinterest, Tiktok... csomó helyen meg lehet szólítani őket is.
dande
FLZOLI
facebook logint ellőni .ru-os oldalra. hmmNem kell regisztrálni, csak rányomsz a Facebook ikonra és már bent is vagy. Nfl, MLB, Nhl, Nba is van fentez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
kapitnono
több mint 4 éve
Mondjuk az kifejezetten örvendetes, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egyszerre több mint 100 ember volt az oldalon, akit láttunk. Az EKk is egész jól pörögtek. Még ha ez technikai nehézségeket is okozott, de ennek örülök. Lassan jöhetne egy kis újhullám 😀Pl lányok felé lehetne nyitni, mert közöttük is egyre több az nfl kedvelő. Reklám, Facebook, Twitter, Pinterest, Tiktok... csomó helyen meg lehet szólítani őket is.
dande
több mint 4 éve
Mondjuk az kifejezetten örvendetes, nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egyszerre több mint 100 ember volt az oldalon, akit láttunk. Az EKk is egész jól pörögtek. Még ha ez technikai nehézségeket is okozott, de ennek örülök. Lassan jöhetne egy kis újhullám 😀
több mint 4 éve
Nem kell regisztrálni, csak rányomsz a Facebook ikonra és már bent is vagy. Nfl, MLB, Nhl, Nba is van fentez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
több mint 4 éve
ez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
Én azt szoktam nézni, amit Betyárunk linkelt, az teljesen jó, semmi regisztráció nincs hozzá. Most az, hogy 1-2 vag 5-10 óra alatt van fenn a meccs szerintem totál mindegy 😊ez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
vagy bárki használhatja?
yooker
több mint 4 éve
ez az oldal is valami regisztrációhoz kötött nem?Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
vagy bárki használhatja?
több mint 4 éve
Amúgy ki mit tanácsol a hajnali meccs megnézésére utólag?Ott van fent az Aréna 4 honlapon mindegyik meccsük, csak eldugva az Élőnél, nem a Nézz vissza fülön😊
"Szerencsére" a HorizonGO-s felvétel itt nem játszik, így kéne valami ahonnan meg lehet nézni a teljes meccset utólag.
Game Pass oké tudom, azon kívűl 😊 Esetleg a fürge újjak az Ncore-on, de abban sem bízok túlzottan...
FLZOLI
több mint 4 éve
Amúgy ki mit tanácsol a hajnali meccs megnézésére utólag? "Szerencsére" a HorizonGO-s felvétel itt nem játszik, így kéne valami ahonnan meg lehet nézni a teljes meccset utólag.
Game Pass oké tudom, azon kívűl 😊 Esetleg a fürge újjak az Ncore-on, de abban sem bízok túlzottan...
több mint 4 éve
fixed 😀Úgy látom sok csapat topicba megjött a fél 11es első heti overreaction 😀Amatőrök. Akik valamit is értenek hozzá, már márciusban eltemették csapatukat és megünnepelték a Super Bowlt
tenorx
Black_Adder
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Úgy látom sok csapat topicba megjött a fél 11es első heti overreaction 😀Amatőrök. Akik valamit is értenek hozzá, már márciusban eltemették csapatukat vagy megünnepelték a Super Bowlt
tenorx
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Úgy látom sok csapat topicba megjött a fél 11es első heti overreaction 😀Jaja, de ezt pont te mondod? 😀 😀
tenorx
több mint 4 éve
Tavalyhoz kepest 16%-al neztek kevesebben a nyito meccset.itthon meg 66 😀
undisputedly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Idei évi sorsolásos hátterek Tobler Gergő által:hu.pinterest.com/tgercojones/nfl-schedule-wallpapers-central-european-time/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Úgy látom sok csapat topicba megjött a fél 11es első heti overreaction 😀hát még az arena4-es hírcsatornákon milyen overreactionök lesznek 8)
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Úgy látom sok csapat topicba megjött a fél 11es első heti overreaction 😀
több mint 4 éve
Kurvajók!drive.google.com/drive/u/0/mobile/folders/1zJIrDyWSSiE3Z_XUG0euc9CIAMFZ-PGY?fbclid=IwAR0QhwC_aBlwQRrUCD7wBMgM4je5bu_ZgfA7VitCgyViU7MqQ9jZ8cs8BBU
Tolbert Gergő munkája!
több mint 4 éve
Despite major air quality concerns in the Bay Area, the game between the 49ers and Cardinals remains on at its scheduled time for today, per sources. Air quality index needs to be at or above 200 for NFL to shift game; it’s currently at about 170.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 13, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?kb 5-10 óra között, de van hogy több idő
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mérkőzés után mennyivel vannak fent ezen az oldalon a mérkőzések?nflfullhd.com/category/watch-replays-full-games/