NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Francba. Elkezdtem összegezni a tippeket, erre bejött még négy. Feladtam.Öt...
nagylaza
több mint 4 éve
AFC East: BillsAFC North: Ravens
AFC South: Titans
AFC West: Chiefs
Wild card: Steelers, Colts, Texans
NFC East: Cowboys
NFC North: Packers
NFC South: Saints
NFC West: 49ers
Wild card: Seahawks, Buccaneers, Eagles
1/1: Jaguars
SB: Chiefs - Saints
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Francba. Elkezdtem összegezni a tippeket, erre bejött még négy. Feladtam.
több mint 4 éve
Ha futnod kell, bevállalom, hogy ott kocogok melletted, mögötted és kedves német nyelvű szavakkal foglak biztatni a stream során!FB live lesz. Majd rakok be donate- gombot valami nemes célértVállalás: Ha ez a Jax AFC döntőt játszik, jags szines testfestésben lefutok egy szigetkört AFC döntő utánMindezt pedig felveszed és feltöltöd ide. Így korrekt.
briareos
nagylaza
briareos
AFC:
East: Patriots
South: Colts
West: Chiefs
North: Ravens
Wildcard: Bills, Dolphins, Jaguars
East: Cowboys
South: Saints
West: Seahawks
North: Vikings
Wildcard: Eagles, Falcons, Lions
AFC title Game: Chiefs - Ravens
NFC title Game: Vikings - Saints
SB: Újpest Bowl: Ravens - Vikings
több mint 4 éve
AFC East: PatriotsAFC North: Ravens
AFC South: Colts
Wild card: Titans, Bills, Steelers
NFC North: Vikings
NFC West: Seahawks
Wild card: Buccaners, 49ers, Packers
1/1: Jets
SB: Chiefs - Seahawks
több mint 4 éve
esz-ki-mo
307
AFC East: PatsAFC North: Steelers
Wild card: Browns, Ravens, Titans
NFC West: Cardinals
Wild card: Buccaneers, 49ers, Seahawks
SB: Browns-Cardinals, hatalmas OBJ-Hopkins TD párbaj után a Pintyek győzelmével.
S így egyúttal megvan a BOLD tippem is.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 356
AFC East: BillsAFC North: Ravens
Wild card: Browns, Broncos, Titans
NFC West: 49ers
Wild card: Buccaneers, Packers, Seahawks
1/1: Jaguars
SB: Chiefs - Saints
A Chiefstől várok némi visszaesést, de az AFC-n belül csak a Brownsban és a Ravensben látok potenciált hogy elkapják őket a PO-ban, viszont egyik QB-t se tartom olyan jónak, hogy kulcsperiódusban ledobják Mahomes-t. A Saints meg évek óta úgy esik ki nonszensz módokon, hogy mindig ők tűntek a jobb csapatnak, ha idén nem akkor soha.
több mint 4 éve
AMERIKAI FŐCSOPORTAz SB-tipp kicsit szürreális...
Kelet: Buffalo Bills
Észak: Baltimore Ravens
Dél: Indianapolis Colts
Nyugat: Kansas City Chiefs
wild card: Pittsburgh Steelers, New England Patriots, Los Angeles Chargers
NEMZETI FŐCSOPORT
Kelet: Dallas Cowboys
Észak: Green Bay Packers
Dél: New Orleans Saints
Nyugat: San Francisco 49ers
wild card: Tampa Bay Buccaneers, Arizona Cardinals, Minnesota Vikings
SB:
Colts - Cowboys
RA7RA7
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Igen, és ez a két csapat vár legrégebb óta a playoffra. Ugyanakkor adott a liga legjobb elkapópárosa (plusz két potens célponttal), három nagyon jó tight end, a futóknál is vannak jó játékosok, a támadófal tavaly top 10-es volt a PFF-nél, ide jött még Wirfs, és Winston helyett Brady irányít, szóval itt sem várok visszaesést. Az eladott labdák számában igen, amivel az amúgy is javuló védelem szebben festhet. Futás ellen kiváló volt a csapat, a front seven elég erős lehet, ha a passzvédekezés javul (márpedig javul), akkor az is elérhet egy olyan szintet, hogy ne legyen kerékkötő.Annyiban igen, hogy a Bucs az utóbbi évek alulteljesítései miatt az én szememben ugyanolyan bizalomdeficittel küszködik, mint a tavalyi Browns. Egyelőre még nem láttam tőlük semmit, az utóbbi évek NFC-s playoff-csapataitól kb. tudom, hogy mire számíthatok.Az nem rossz, én max kettőt. De a Brownshoz hasonlítás edzői, támadófal, irányítói szinten sem állja meg a helyétLátok náluk 7 erősebb csapatot az NFC-ben, csak a saját csoportjukban kettőt.Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
A tavalyi Brownshoz hasonló pofára esést várok tőlük.
Kampman
Wyatt
Kampman
Wyatt
Egy régóta küszködő franchise, akik most bevásároltak, nagy az optimizmus és a média hype, viszont nehéz csoportban vannak. Ebben is van párhuzam a tavalyi Clevelanddel.
Kampman
A Cowboysnál legalább ennyi problémát látok, a Packersnél lényegesen többet, a Seahawksnál dettó, úgyhogy nálam a Saints és talán a 49ers (de itt meg úgyis visszaesés lesz) áll egyértelműen előrébb, nagyon max a Vikings. Mondjuk ez így is, úgy is max 5. kiemelés, arra viszont jó lehet.
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Annyiban igen, hogy a Bucs az utóbbi évek alulteljesítései miatt az én szememben ugyanolyan bizalomdeficittel küszködik, mint a tavalyi Browns. Egyelőre még nem láttam tőlük semmit, az utóbbi évek NFC-s playoff-csapataitól kb. tudom, hogy mire számíthatok.Az nem rossz, én max kettőt. De a Brownshoz hasonlítás edzői, támadófal, irányítói szinten sem állja meg a helyétLátok náluk 7 erősebb csapatot az NFC-ben, csak a saját csoportjukban kettőt.Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
Kampman
Wyatt
Kampman
Wyatt
Egy régóta küszködő franchise, akik most bevásároltak, nagy az optimizmus és a média hype, viszont nehéz csoportban vannak. Ebben is van párhuzam a tavalyi Clevelanddel.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Az nem rossz, én max kettőt. De a Brownshoz hasonlítás edzői, támadófal, irányítói szinten sem állja meg a helyétLátok náluk 7 erősebb csapatot az NFC-ben, csak a saját csoportjukban kettőt.Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
Kampman
Wyatt
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Látok náluk 7 erősebb csapatot az NFC-ben, csak a saját csoportjukban kettőt.Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
Kampman
Wyatt
több mint 4 éve
RA7RA7
74
AMERIKAI FŐCSOPORTKelet: Buffalo Bills
Észak: Baltimore Ravens
Dél: Indianapolis Colts
Nyugat: Kansas City Chiefs
wild card: Pittsburgh Steelers, New England Patriots, Los Angeles Chargers
NEMZETI FŐCSOPORT
Kelet: Dallas Cowboys
Észak: Green Bay Packers
Dél: New Orleans Saints
Nyugat: San Francisco 49ers
wild card: Tampa Bay Buccaneers, Arizona Cardinals, Minnesota Vikings
SB:
Colts - Cowboys
több mint 4 éve
akkor itt a survivorEzt rakd már légyszi kiemeltbe.
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.Vannak még eretnekek, de igazából nem látni, hogy miért ne lenne playoffban
Kampman
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Vállalás: Ha ez a Jax AFC döntőt játszik, jags szines testfestésben lefutok egy szigetkört AFC döntő utánAmikor hirtelen felcsillan a szemem, hogy az Ajax és a döntő egy mondatban van 😕
briareos
több mint 4 éve
akkor itt a survivorsurvivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A mai napig nem láttuk tőle a korsó sör ivós live-ot amit Jack draftolásakor beígért.Iktriadnak detoxikálóra ha ez megtörténik.FB live lesz. Majd rakok be donate- gombot valami nemes célértVállalás: Ha ez a Jax AFC döntőt játszik, jags szines testfestésben lefutok egy szigetkört AFC döntő utánMindezt pedig felveszed és feltöltöd ide. Így korrekt.
briareos
nagylaza
briareos
Bazzani
több mint 4 éve
Na, akkor én is. 2 perc múlva egészen mást írnék (kivéve az NFC Northot).AFC East BILLS
AFC North RAVENS
AFC South TEXANS
AFC West CHIEFS
Wild card: COLTS, STEELERS, PATRIOTS
NFC East COWBOYS
NFC North PACKERS
NFC South SAINTS
NFC West 49ERS
Wild card: RAMS, SEAHAWKS, VIKINGS
több mint 4 éve
Leírom én is, hogy meglegyen, vágyvezéreltre sikerültAFC East: Patriots
AFC North: Ravens
AFC South: Texans
Wild card: Colts, Dolphins, Steelers
NFC East: Eagles
Wild card: 49ers, Packers, Cardinals
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Szigorúan csak kólát iszik.Iktriadnak detoxikálóra ha ez megtörténik.FB live lesz. Majd rakok be donate- gombot valami nemes célértVállalás: Ha ez a Jax AFC döntőt játszik, jags szines testfestésben lefutok egy szigetkört AFC döntő utánMindezt pedig felveszed és feltöltöd ide. Így korrekt.
briareos
nagylaza
briareos
Bazzani
több mint 4 éve
Iktriadnak detoxikálóra ha ez megtörténik.FB live lesz. Majd rakok be donate- gombot valami nemes célértVállalás: Ha ez a Jax AFC döntőt játszik, jags szines testfestésben lefutok egy szigetkört AFC döntő utánMindezt pedig felveszed és feltöltöd ide. Így korrekt.
briareos
nagylaza
briareos
több mint 4 éve
Kampman
28 359
Én vagyok eddig az egyetlen, aki szerint ez a Tampa nem lesz playoffban.A tavalyi Brownshoz hasonló pofára esést várok tőlük.
több mint 4 éve
AFC East: PatriotsAFC North: Ravens
AFC South: Texans
Wild card: Steelers, Dolphins, Colts
NFC East: Eagles
Wild card: Cowboys, Vikings, Buccaneers
Amúgy heti tippjáték, meg survival lesz? Vagy mire költitek a szemmel | alig | látható összegeket amit havonta utalok? 😀