NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 097 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tartok tőle, hogy a Josh Allen Bowl-on most 1. alkalommal az azonos nevű támadó csapata fog nyerni...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Arian Foster, Mario Williams, Justin Smith akik még beugranak nekem.
adam8
Na most ledöbbentem, hogy Justin Smith nem Hall of Famer

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 840 — Apu ökölbeszorított keze
Shaddy McCoy,RB
S Smith WR
Thomas Davis LB
Suggs
Nagata

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 029 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mivel Eaglesmcnabb eltűnt (règ láttam, remèlem nincs baj) èn írom helyette az örök Todd Herremanst 😛 😁
dande
Szeptember 2-án este volt fent utoljára...
warr_b
Azt hiszem páran személyesen is ismerik (darts pl talán?), esetleg valaki mondhatna valamit...
peach
Ismerem. Semmi baja, csak utal titeket. 😕
Stez
Tudtam tudtam csak nem sejtettem 😒😏
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 383 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
adam8
ú, Arian Foster, mekkora kedvenc 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 374 — Whoops, looks like something went wrong.
Mivel Eaglesmcnabb eltűnt (règ láttam, remèlem nincs baj) èn írom helyette az örök Todd Herremanst 😛 😁
dande
warr_b
Azt hiszem páran személyesen is ismerik (darts pl talán?), esetleg valaki mondhatna valamit...
peach
Ismerem. Semmi baja, csak utal titeket. 😕

több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 866 — #NoStress
Én bedobok két futót, akiket nagyon szerettem, Clinton Portist és Shaun Alexandert, és egy WR-t, Antwaan Randle El-t.
Illetve nagy kedvencem a Patsnél a mindenre használható univerzális Kevin Faulk volt, meg a TE Ben Watson, akinek ez a momentuma az alltime kedvenc focis videóm:

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
dande
warr_b
peach
Habar en nem ismerem szemelyesen, de gm ligaban aktiv, ket napja irt ottani forumon, sztem csak a bowlt hanyagolja.
Borbinho
Tolt egy talánt a hétvégi dobálózásra is

Btw, akinek van kedve a szigeten bohóckodni kicsit vasárnap, az welcome van, sok ember nem lesz, de egy kis mozgás mindenkinek jó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
Matt Hasselbeck játékát nagyon sszerettem, Jon Abraham pedig egy rohadt jó kis edge volt de nyílván a konkurencia miatt nem kapott hypeot ( meg mert ott játszott ahol) 😊 ha már falcons akkor jonatham babineux aki évekig a liga leginkább underrated dt-je volt

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 605
Ruggs, Rodgers, további jelentkezők a hêt (idèny) hülyèje címre...😤😠😡?
dande
Összehasonlíthatatlan jellegű hülyeségeik voltak.
Kampman
Írd már magad a kedvenc legenda játékban!!!😃
Willie Parker
A 2010-es évek legelején a sérülései miatt már csak vegetált a Jagsben, pont lecsúszott az SB-győzelemről is. A 2000-es évek közepén KGB-vel együtt egy nagyon jó kis defensive end páros voltak.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
dande
warr_b
peach
Habar en nem ismerem szemelyesen, de gm ligaban aktiv, ket napja irt ottani forumon, sztem csak a bowlt hanyagolja.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
dande
warr_b

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 222 — The Mathematician
dande
Kampman
Nem is ez volt a szándèkom, inkább, a (költői) kèrdès az volt, ki lesz az újabb, aki beáll a sorba (remèlem senki).
dande
név alapján Garrett?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 101
dande
Kampman
Írd már magad a kedvenc legenda játékban!!!😃
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 587 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 029 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Kampman
Nem is ez volt a szándèkom, inkább, a (költői) kèrdès az volt, ki lesz az újabb, aki beáll a sorba (remèlem senki).

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 605
dande

több mint 4 éve
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már ilyen eseménytelenül telt el a trade deadline, hozok egy kérdést.
Nektek ki az a játékos a 2010es évek elejéről, közepéről, aki ugyan nem lesz Hall of Famer, de kiváló játékos volt, és szép emlékekkel gondolsz rájuk?
Nem csak olyan játékosokra gondolok aki teljesen underratedek voltak (szóval nincs pro bowl, vagy all pro), de akik mondjuk nincsenek folyton ott az All-Time listákon, meg nem forog annyit a nevük.
Aki eszembe jutott a múltkor és inspirálta a kérdést az Darnell Dockett, nagyon szerettem a játékát (akkor is ha épp a Steelers ellen volt a Super Bowlban).
Vasasok közül Woodley mondjuk, vagy Farrior talán 😊
tenorx
Elkapók közül: Wes Welker, Pierre Garcon, Brandon Marshall
Futók: Matt Forte, Fred Jackson, (Frank Gore-t, Jamaal Charles-t és Chris 2K Johnsont csak azért nem írom, mert nekik van esélyük HOF-ba kerülni, bár szerintem háromból kettő nem fog, vagy csak majd 70 évesen. Nincs annyi hely.)
dline/edge: Ngata, Calais Campbell, Dumervil
linebacker: Navorro Bowman, Barry Church
secondary: Talib, Cromartie

de az az igazság, hogy tudnék egy második postot is írni teljesen más nevekkel. 😊 Sok jó játékos volt és van, akiket élmény (vagy szórakoztató) nézni, de nem jutnak el a legenda státuszig.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
tenorx 14 097 — fő libsi
Brett Keisel
steelwolf
Fú, Aaron Smith. De imádtam az ő játékát is.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 790
Brandon Jacobs a legnagyobb király. 😉
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 243 — Bears & Illinois fan
Jay Cutler 😊

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Doug Baldwin,Cameron Wake.