NFL csevegő

82 feliratkozó

28 napja
tenorx 14 097 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt a zebrát remélem egy életre elmeszelik. Az ilyen esetek azok, ahol az NFL-nek azonnal és egyértelműen lépnie kell (kellene). A pályán kívüli történésekkel szemben ez valóban és teljes mértékben az ő kompetenciájuk, rajtuk múlik.

Mindennek a legalja

r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 029 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bears' Marsh: Referee hip-checked me before taunting call
 www.thescore.com/nfl/news/2220879
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 029 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen, ezek ellen kellene a tulajoknak meg Godellnek kiabálni.....undorító az egèsz.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 741 — no es importante
Mindennek a legalja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Sztem meg Cordarrelle Patterson 😃
steelwolf
Ha lenne Most Improved Player díj, mint NBA-ben, nem lenne kérdés, hogy ő kapná.

MVP megint Rodgers, Lamar vagy Brady lesz szerintem, Cooper Kupp is csak legjobb támadóként ér be, mást nem látok, aki beleszólna ebbe egyelőre, esetleg Murray, ha nem hagy ki sokat. Rodgers nélkül a Packers igen gyenge volt (ld. Chiefs elleni meccs), tehát nagyon értékes a csapatának, kérdés, hogy a vakcinaellenessége befolyásolja-e ezt a döntést. Brady meg mindig ott van a top3 szavazás környékén.
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Ha már múltkor ment a nosztalgiázás, bedobom ezt a videót is. Valamiért ez szólt reggel ébredéskor a fejemben

fb.watch/99SvkkauyH/
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 206 — Invisible man
Aaron Hernandez - Titkok a csillogás mögött sorozatot nézi valaki az RTL Moston?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sztem meg Cordarrelle Patterson 😃
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 222 — The Mathematician
Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊
dande
Sztem legjobb csapat QBja kapja majd
Negritis
J Hurts azt mondod?
Janek
jelenleg Murray

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 840 — Apu ökölbeszorított keze
Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊
dande
Negritis
J Hurts azt mondod?

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
dande
Every given sunday. Valaki elkapja a fonalat, és egy-két hét elég lesz olyan hypehoz, hogy csak kapkodod majd a fejed. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 222 — The Mathematician
dande

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Madden Átok elmehet nyugdíjba!
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Istenverte ‘boys...

Grat Wyatt.
ZERO_L
Köszi, de mihez? 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Te meg erre használod az erődet... Egy szaros alapszakasz meccsre. Nemhogy megvárnád míg a csapat SuperBowlba jut 😜
ZERO_L
Mi az a Superbowl? Mi az a Playoff?
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football
Tartok tőle, hogy a Josh Allen Bowl-on most 1. alkalommal az azonos nevű támadó csapata fog nyerni...

iktriad
Te meg erre használod az erődet... Egy szaros alapszakasz meccsre. Nemhogy megvárnád míg a csapat SuperBowlba jut 😜

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football
Istenverte ‘boys...

Grat Wyatt.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 531 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla
Hali!

Bocs, eléggé off, de volt velük valaki már USA-ban?
 www.jettravel.hu/sport/california-dreamin-2021

Szimpatikus a dolog, jó meccsek mindkét sportban, de néhány dolog miatt vannak bennem kérdőjelek (személyesen megoldott utazás, sok dolog nincs benne az árban) az iránt, hogy mennyire ilyen csoportos/vezetett dolog-e ez, vagy csak foglaltunk szállást/jegyeket, és kész.
tenorx
Erre elfelejtettem tegnap írni, bocs...
Szóval haver 2 éve volt a bostoni túrán. Persze minden flottul ment, de ahogy baggio is írta: ha van merszed, akkor ezt egyedül is megcsinálhatod és kb spórolsz 300-400e forintot. Aki félősebb vagy először megy, az fizessen be az utazási irodánál, tapasztalatnak jó. De ha körbekérdezel itt rengetegen voltak már magánúton meccsen és szerintem olcsóbban ki tudtak jönni jóval.
ÉN kifejezetten örülök, hogy szegény vagyok, mert tényleg bajban lennék melyiket válasszam 😊
NB2
Többször voltam USA/CANADA! Volt NHL, NFL meccs is benne. Az utazást szervezd az AST-vel
/  fapados.hu/contact / ajánlom de NAGYON (American Sevice Travel) BP. V.ker József A. u. ...
Először 98-ban utaztam Velük LA-be, utoljára 2017-ben Londonba... Profik, bízd rájuk magad, kérd ki a véleményüket és nem fogsz csalódni! Repjegy, szálloda, bérautó stb...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

😀 😀

Amúgy Somos csapata kemény lenne a Madden 08-ban. 😊

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 841 — Chiefs GM
Én inkább egy csapatot szedtem össze azok közül, akik az NFL követésem elején/közepén nagy benyomást tettek rám, kedveltem őket valamiért, stb. (2000 óta követem a dolgokat). Nem csak méltatlanul mellőzött játékosok vannak benne azért,

QB: Chad Pennington, Carson Palmer
RB: Steven Jackson, Brian Westbrook, Michael Turner
WR: Joey Gallaway, Vincent Jackson, Marques Colston, T.J. Housyourmama
TE: Todd Heap, Alge Crumpler
OL: ezt annyira nem figyeltem még

DE: Aaron Schobel, Jason Taylor, Patrick Kerney
DT: Kyle Williams, Darnell Dockett, Rocky Bernard
LB: London Fletcher, Jonathan Vilma, Will Witherspoon
CB: Deltha O'Neal, Rashean Mathis, Chris McAllister
S: Nick Collins, Adrian Wilson, Roman Harper

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 531 — "Montoya por favor!"
+1 Eric Decker

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 959
AZ előbbinek a játéka és szerepe nem látványos, utóbbit meg a clutch elkapásai miatt: James Develin FB, Danny Amendola, WR, ja, hát meg Julian Edelman, de ő ismert eléggé
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jamaal Charles