NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Mindennek a legalja
Tony Corrente leaned into the contact and then held his flag toss like a walk off three pointer. What a joke pic.twitter.com/MhNlNVewJx
— Will Brinson (@WillBrinson) November 9, 2021
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
www.thescore.com/nfl/news/2220879
Tony Corrente leaned into the contact and then held his flag toss like a walk off three pointer. What a joke pic.twitter.com/MhNlNVewJx
— Will Brinson (@WillBrinson) November 9, 2021

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Sztem meg Cordarrelle Patterson 😃Ha lenne Most Improved Player díj, mint NBA-ben, nem lenne kérdés, hogy ő kapná.
steelwolf
MVP megint Rodgers, Lamar vagy Brady lesz szerintem, Cooper Kupp is csak legjobb támadóként ér be, mást nem látok, aki beleszólna ebbe egyelőre, esetleg Murray, ha nem hagy ki sokat. Rodgers nélkül a Packers igen gyenge volt (ld. Chiefs elleni meccs), tehát nagyon értékes a csapatának, kérdés, hogy a vakcinaellenessége befolyásolja-e ezt a döntést. Brady meg mindig ott van a top3 szavazás környékén.
fb.watch/99SvkkauyH/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
jelenleg MurrayJ Hurts azt mondod?Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊Sztem legjobb csapat QBja kapja majd
dande
Negritis
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
J Hurts azt mondod?Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊Sztem legjobb csapat QBja kapja majd
dande
Negritis
Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊Every given sunday. Valaki elkapja a fonalat, és egy-két hét elég lesz olyan hypehoz, hogy csak kapkodod majd a fejed. 😊
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Még mindig nem látni egyértelmű MVP esélyest, ha most nem fut be QBn kívül más, esetleg D játékos, akkor soha. De a D oldalon sincs olyan dominancia. Hargravesünk is pl elszürkült. A tavalyit gondoltuk majd őrült/fura szezonnak, de az idei lett igazán az 😊Sztem legjobb csapat QBja kapja majd
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
The Manning Curse: Players are 0-6 after appearing on the ManningCast this season.
— StatMuse (@statmuse) November 7, 2021
— Kelce on Week 1, lost Week 2
— Russ on Week 1, lost Week 2
— Gronk on Week 2, lost Week 3
— Stafford on Week 3, lost Week 4
— Brady on Week 7, lost Week 8
— Josh Allen on Week 8, lost Week 9 pic.twitter.com/NLKxqsxXmG
Te meg erre használod az erődet... Egy szaros alapszakasz meccsre. Nemhogy megvárnád míg a csapat SuperBowlba jut 😜Mi az a Superbowl? Mi az a Playoff?
ZERO_L
Tartok tőle, hogy a Josh Allen Bowl-on most 1. alkalommal az azonos nevű támadó csapata fog nyerni...Te meg erre használod az erődet... Egy szaros alapszakasz meccsre. Nemhogy megvárnád míg a csapat SuperBowlba jut 😜
The Josh Allen Bowl Sunday #BUFvsJAX
— J.P. Shadrick (@jpshadrick) November 4, 2021
Per @NFLResearch fourth time NFL history starting QB/defensive player had exact same name:
-1950 Weeks 1, 12 - PHI QB/CLE LB Tommy Thompson
-1997 Week 7 - BUF QB/NE LB Todd Collins
Defense won previous three instances #Jaguars #DUUUVAL pic.twitter.com/L1O2jkYBBK
iktriad

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Grat Wyatt.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Többször voltam USA/CANADA! Volt NHL, NFL meccs is benne. Az utazást szervezd az AST-velHali!Erre elfelejtettem tegnap írni, bocs...
Bocs, eléggé off, de volt velük valaki már USA-ban?
www.jettravel.hu/sport/california-dreamin-2021
Szimpatikus a dolog, jó meccsek mindkét sportban, de néhány dolog miatt vannak bennem kérdőjelek (személyesen megoldott utazás, sok dolog nincs benne az árban) az iránt, hogy mennyire ilyen csoportos/vezetett dolog-e ez, vagy csak foglaltunk szállást/jegyeket, és kész.
tenorx
Szóval haver 2 éve volt a bostoni túrán. Persze minden flottul ment, de ahogy baggio is írta: ha van merszed, akkor ezt egyedül is megcsinálhatod és kb spórolsz 300-400e forintot. Aki félősebb vagy először megy, az fizessen be az utazási irodánál, tapasztalatnak jó. De ha körbekérdezel itt rengetegen voltak már magánúton meccsen és szerintem olcsóbban ki tudtak jönni jóval.
ÉN kifejezetten örülök, hogy szegény vagyok, mert tényleg bajban lennék melyiket válasszam 😊
NB2
/ fapados.hu/contact / ajánlom de NAGYON (American Sevice Travel) BP. V.ker József A. u. ...
Először 98-ban utaztam Velük LA-be, utoljára 2017-ben Londonba... Profik, bízd rájuk magad, kérd ki a véleményüket és nem fogsz csalódni! Repjegy, szálloda, bérautó stb...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
QB: Chad Pennington, Carson Palmer
RB: Steven Jackson, Brian Westbrook, Michael Turner
WR: Joey Gallaway, Vincent Jackson, Marques Colston, T.J. Housyourmama
TE: Todd Heap, Alge Crumpler
OL: ezt annyira nem figyeltem még
DE: Aaron Schobel, Jason Taylor, Patrick Kerney
DT: Kyle Williams, Darnell Dockett, Rocky Bernard
LB: London Fletcher, Jonathan Vilma, Will Witherspoon
CB: Deltha O'Neal, Rashean Mathis, Chris McAllister
S: Nick Collins, Adrian Wilson, Roman Harper
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz