NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Come on,Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Olyan nem ugrik be h 3 különböző csapat de Cutler pl. összességében 3 db 1. kört ért.
steelwolf
1/11 volt a 2006-os drafton, aztán 2009-ben mikor tradelt érte a Chicago akk 2 db 1. körös pick is a csomag része volt.
empty taxi
en.wikipedia.org/wiki/Herschel_Walker_trade
Olyan hogy valakit legalább kétszer tradeltek volna 1. körösért, olyan sztem 2000 óta biztos nem volt, max a hőskorban...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Olyan nem ugrik be h 3 különböző csapat de Cutler pl. összességében 3 db 1. kört ért.
steelwolf
1/11 volt a 2006-os drafton, aztán 2009-ben mikor tradelt érte a Chicago akk 2 db 1. körös pick is a csomag része volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A legendás T-Rich is közel állt hozzá 😀 de 2-nél megálltVolt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?majdnem Bradfordot írtam, de az Eagles érte csak egy második (meg egy negyedik) körös picket adott.
steelwolf
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?majdnem Bradfordot írtam, de az Eagles érte csak egy második (meg egy negyedik) körös picket adott.
steelwolf
több mint 6 éve
Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?
több mint 6 éve
Ha vki szervezi akkor nosza, én besokalltam attól h jó ha 10 játékos maradt a 7. körre...Nyilván ha kell mint játékos beszállok.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Mock draft game idén elmarad? 😥Fú tényleg, legyen már 😊
ZERO_L
több mint 6 éve
Mock draft game idén elmarad? 😥
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Quinn és Ogletree számára azért annyira nem feküdt az új séma, annyira nem lesz nagy visszaesés ott. Johnson helyett meg két elit is jött, ott simán pluszos nálam a sztori, de a Suh is nagyobb plusz, mint amit a Quinn->x, Ogletree->y cserével buknak, utóbbin azért művészet lenne bármit is."If he can't fit in, you're doing the wrong thing," Phillips said of Donald in February of 2017.Ez jól hangzik, csak éppen az a Denver defense évek óta éppen azzal kínlódott, hogy Del Rio beerőltette őket a saját hibrid 4-3-jába és ahhoz a tehetség-özönhöz képest ami ott volt, a védelem alul teljesített. Philispnek szinte nem kellett semmit csinálnia, mert Millertől Ware-en át Malik Jacksontól Wolfe-ig a többség kifejezetten 3-4-be valóbb, de minimum mindkettőben egyformán berakható. Donaldot persze, hogy be tudta illeszteni Phillips, egy ilyen játékost be kell tudni illeszeni. Del Rio is beillesztette Von Millert aki egymaga dominált Del Rio alatt is. Csak az egész védelem nem volt olyan jó.
Wyatt
Mindegy. Én logikusabb okot nem találtam, hogy mi mi értelme volt elereszteni Quinnt, Ogletree-t, Trumain Johnson-t, és hozni helyettük vagy problémásabb, vagy jóval idősebb játékosokat - és még draft pickből is negatívan jönni ki összesítésben.
peterk2005
több mint 6 éve
"If he can't fit in, you're doing the wrong thing," Phillips said of Donald in February of 2017.Ez jól hangzik, csak éppen az a Denver defense évek óta éppen azzal kínlódott, hogy Del Rio beerőltette őket a saját hibrid 4-3-jába és ahhoz a tehetség-özönhöz képest ami ott volt, a védelem alul teljesített. Philispnek szinte nem kellett semmit csinálnia, mert Millertől Ware-en át Malik Jacksontól Wolfe-ig a többség kifejezetten 3-4-be valóbb, de minimum mindkettőben egyformán berakható. Donaldot persze, hogy be tudta illeszteni Phillips, egy ilyen játékost be kell tudni illeszeni. Del Rio is beillesztette Von Millert aki egymaga dominált Del Rio alatt is. Csak az egész védelem nem volt olyan jó.
Wyatt
Mindegy. Én logikusabb okot nem találtam, hogy mi mi értelme volt elereszteni Quinnt, Ogletree-t, Trumain Johnson-t, és hozni helyettük vagy problémásabb, vagy jóval idősebb játékosokat - és még draft pickből is negatívan jönni ki összesítésben.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
+Cooks is lejár 2019bennem is mindenki csak a kezdőcsapat fele.2019ben: Donald, Suh, Gurley, Peters (ők ketten kaphatnak 5.éves opciót, egyikse olcsó), négyen a kezdő OLből(=Saffold, Brown, Havenstein, Sullivan), Webster, Longacre, Westbrooks, Joyner. Ezek a kezdő környékén lévő játékosok.Én még mindig nem látom, hogy ez "mindenki" lenne. Suh-t, Peters-t vegyük ki, ők a stratégia eredménye, most jöttek. Nem volt "kötelező" őket elhozni. Gurley futó, nem drága az opciója. Az OL-ből akit meg akarnak tartani, szépen idény közben hosszabbíthatnának velük. A többi kezdő / peremjátékos. Cserélhetők FA-n, hosszabbíthatóak nem drágáért, egy építkező csapatban ennyi játékos nem szokatlan, hogy cserélődik. A big deai Donald, és Joyner. 100+ milla cap space-el anyagi akadálya nincs.
+már Goff is kaphat új szerződést.
braxa88
peterk2005
de igen mivel lesz 100millájuk így mindenki aki fontos maradhat.
braxa88
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Akin to Brad Pitt's character in "Moneyball," Rams defensive coordinator Wade Phillips believes in adapting. In fact, he's made it crystal clear that baseline defenses need to be flexible to match the talent as opposed to finding talent to fit a baseline defense.A Rams azért lépte ezt mert a köv. szezon után kb. mindenki szerződése lejár, lesz vagy 100 millió helyük a sapka alatt, vmiféle retool akkor elkerülhetetlen, az előtte levő időszakot kimaxolni pedig sztem érthető választás.Ki az a "mindenki"? Én csak Joynert és Donaldot látom jövőre. Utána pedig Gurley és Brockers. A többi mind idős veterán, ami a stratégiai döntés következménye. Ha máshogy döntenek, más lenne a helyzetük is.
empty taxi
Én inkább azt gyanítom, hogy Son of Bum az oka a döntésnek. Phillips nem egy variálgatós, sémát játékosokra szabogatós edző. Futtatja a saját rendszerét és kész. Szerintem neki nem tetszettek a meglevő játékosok és hoztak neki a meglevők helyett olyanokat akik az ő rendszerébe jobban passzolnak. Csak ennek az ára az lett / lesz amiről szó van.
peterk2005
"You adapt the scheme to what the players can do," Phillips said while orchestrating the defense for the 2015 Broncos, one of the most suffocating units of all time.
He reiterated that point again when he took on his current gig with the Rams in 2017. The job began with switching the team from a 4-3 to a 3-4, a transition that naturally led to questions as to whether a smallish tackle like Donald (285 pounds) could still thrive in a defense that traditionally favors tackles that weigh well north of 300 pounds.
"If he can't fit in, you're doing the wrong thing," Phillips said of Donald in February of 2017.
több mint 6 éve
Én Joynerben korántsem vagyok biztos hogy marad.. Donald/Gurley fix, Peters sztem a következő prioritás, Suh-nál az év tükrében döntenek úgyis.. és a maradékból akkor már inkább az OL-t tartják meg szerintem, már aki jó teljesítményt hoz idén.2019ben: Donald, Suh, Gurley, Peters (ők ketten kaphatnak 5.éves opciót, egyikse olcsó), négyen a kezdő OLből(=Saffold, Brown, Havenstein, Sullivan), Webster, Longacre, Westbrooks, Joyner. Ezek a kezdő környékén lévő játékosok.Én még mindig nem látom, hogy ez "mindenki" lenne. Suh-t, Peters-t vegyük ki, ők a stratégia eredménye, most jöttek. Nem volt "kötelező" őket elhozni. Gurley futó, nem drága az opciója. Az OL-ből akit meg akarnak tartani, szépen idény közben hosszabbíthatnának velük. A többi kezdő / peremjátékos. Cserélhetők FA-n, hosszabbíthatóak nem drágáért, egy építkező csapatban ennyi játékos nem szokatlan, hogy cserélődik. A big deai Donald, és Joyner. 100+ milla cap space-el anyagi akadálya nincs.
braxa88
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
nem is mindenki csak a kezdőcsapat fele.2019ben: Donald, Suh, Gurley, Peters (ők ketten kaphatnak 5.éves opciót, egyikse olcsó), négyen a kezdő OLből(=Saffold, Brown, Havenstein, Sullivan), Webster, Longacre, Westbrooks, Joyner. Ezek a kezdő környékén lévő játékosok.Én még mindig nem látom, hogy ez "mindenki" lenne. Suh-t, Peters-t vegyük ki, ők a stratégia eredménye, most jöttek. Nem volt "kötelező" őket elhozni. Gurley futó, nem drága az opciója. Az OL-ből akit meg akarnak tartani, szépen idény közben hosszabbíthatnának velük. A többi kezdő / peremjátékos. Cserélhetők FA-n, hosszabbíthatóak nem drágáért, egy építkező csapatban ennyi játékos nem szokatlan, hogy cserélődik. A big deai Donald, és Joyner. 100+ milla cap space-el anyagi akadálya nincs.
braxa88
peterk2005
de igen mivel lesz 100millájuk így mindenki aki fontos maradhat.
több mint 6 éve
2019ben: Donald, Suh, Gurley, Peters (ők ketten kaphatnak 5.éves opciót, egyikse olcsó), négyen a kezdő OLből(=Saffold, Brown, Havenstein, Sullivan), Webster, Longacre, Westbrooks, Joyner. Ezek a kezdő környékén lévő játékosok.Én még mindig nem látom, hogy ez "mindenki" lenne. Suh-t, Peters-t vegyük ki, ők a stratégia eredménye, most jöttek. Nem volt "kötelező" őket elhozni. Gurley futó, nem drága az opciója. Az OL-ből akit meg akarnak tartani, szépen idény közben hosszabbíthatnának velük. A többi kezdő / peremjátékos. Cserélhetők FA-n, hosszabbíthatóak nem drágáért, egy építkező csapatban ennyi játékos nem szokatlan, hogy cserélődik. A big deai Donald, és Joyner. 100+ milla cap space-el anyagi akadálya nincs.
braxa88
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
2019ben: Donald, Suh, Gurley, Peters (ők ketten kaphatnak 5.éves opciót, egyikse olcsó), négyen a kezdő OLből(=Saffold, Brown, Havenstein, Sullivan), Webster, Longacre, Westbrooks, Joyner. Ezek a kezdő környékén lévő játékosok.A Rams azért lépte ezt mert a köv. szezon után kb. mindenki szerződése lejár, lesz vagy 100 millió helyük a sapka alatt, vmiféle retool akkor elkerülhetetlen, az előtte levő időszakot kimaxolni pedig sztem érthető választás.Ki az a "mindenki"? Én csak Joynert és Donaldot látom jövőre. Utána pedig Gurley és Brockers. A többi mind idős veterán, ami a stratégiai döntés következménye. Ha máshogy döntenek, más lenne a helyzetük is.
empty taxi
Én inkább azt gyanítom, hogy Son of Bum az oka a döntésnek. Phillips nem egy variálgatós, sémát játékosokra szabogatós edző. Futtatja a saját rendszerét és kész. Szerintem neki nem tetszettek a meglevő játékosok és hoztak neki a meglevők helyett olyanokat akik az ő rendszerébe jobban passzolnak. Csak ennek az ára az lett / lesz amiről szó van.
peterk2005
több mint 6 éve
A Rams azért lépte ezt mert a köv. szezon után kb. mindenki szerződése lejár, lesz vagy 100 millió helyük a sapka alatt, vmiféle retool akkor elkerülhetetlen, az előtte levő időszakot kimaxolni pedig sztem érthető választás.Ki az a "mindenki"? Én csak Joynert és Donaldot látom jövőre. Utána pedig Gurley és Brockers. A többi mind idős veterán, ami a stratégiai döntés következménye. Ha máshogy döntenek, más lenne a helyzetük is.
empty taxi
több mint 6 éve
A Rams azért lépte ezt mert a köv. szezon után kb. mindenki szerződése lejár, lesz vagy 100 millió helyük a sapka alatt, vmiféle retool akkor elkerülhetetlen, az előtte levő időszakot kimaxolni pedig sztem érthető választás.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Egyre több helyen látom, hogy kritizálják a Rams holt szezonját, de ez nálam minimum érdekes. Fel van vetve hibaként, hogy Suh és Donald szerződése is csak egy évre szól, és jövőre biztosan elveszítik egyiküket.A kérdőjel szerintem elsősorban annak szól, hogy a Rams egy feltörekvő fiatal csapat, fiatal QB-val, új menedzsmenttel, és az ilyen csapatok nem így szokták magukat menedzselni. Elengedték két fiatal saját játékosukat (Watkins, Trum Johnson), eltradelték a 26 éves Ogletree-t, a 27 éves Quinn-t, trade-eltek egy karakter problémás és rövidesen nagy fizetést kérő és egy kiöregedő elit cornerért, elhozták a 31 éves Suh-t 1 évre, aki rövid távon szintén upgrade. De cserébe elment az idei cap capital (nem lesz rollover), és mellé a draft capital több, mint negyedét is elbukták (a 23. helyről a 30. helyre este vissza draft "erőben").
Igen, szerintem simán nem marad meg Suh. De. Elhozták egy évre, minimum korrekt áron, de inkább ára alatt, ebben az idényben nagyon sokat tehet a csapatért, nem számít bele a kompenzációs pickekhez, egy évvel később pedig kapnak érte valszeg egy 3. köröst, ingyen.Wyatt
Ez - idősebb játékosok igazolása, a draft capital elköltése tradekre, a cap elköltése, stb. - nem egy fiatal QB-val, új stábbal dolgozó, feltörekvő csapatra jellemző stratégia, hanem veterán, kész rosterekkel, rövidebb, 1-2 éves távlatban a végső győzelemre hajtó csapatokra jellemző. Mondhatni all in-t mondtak egy fiatal stábbal, fiatal QB-val. Nem új a dolog, tavaly is a 35 éves Withworth-nek fizettek csúcs gázsit, csak idén a tavalyinál is markánsabban látszik a stratégia "szokatlansága".
Az egy szerintem is jogosan feltehető kérdés, hogy nem volt-e ez túl korai? Ez amit most csinálnak, 1-2 éves program, több nincs benne. Pár éven belül óhatatlanul szükség lesz egy "reset"-re. Ami szerencsés esetben nem komoly rebuild, hanem csak egy 1-2 éves "levegővétel", újratőkésítés, refresh. Rosszabb esetben viszont tovább is eltarthat. Kérdés, hogy a jelenlegi Goff-al megérte-e a dolog? A playoff meccs azért megmutatta, hogy alapszakaszra már jó a srác, de a playoff még nagy falat. Szóval egyáltalán nem egyértelmű igen a válasz. Viszont az egyértelmű nem sem igaz, mert lehet ilyen QB-val is nyerni (lásd Denver, lásd Foles), de ahhoz azért elég szerencsésen kell a csillagoknak összeállniuk, nem jöhet nagyobb sérüléshullám, nagyon össze kell állnia a most összeszedegetett védelemnek, Goffnak javulnia kell, és még egy kis szerencse sem árt, mert az NFC most nagyon kompetitív, sok a jó csapat.
Nekem tetszik amit csinálnak, de inkább azért, mert más mint a megszokott. Érdekes kísérlet ilyen fiatal QB-val. A Saints, Vikes hasonló stratégiája kevésbé "izgalmas", mert nekik nem is nagyon van más választásuk. A Ramsnek lett volna.
Ha fogadnom kellene, akkor én azért inkább a klasszikusabb módon építkezésre tennék. Pl. a Ninersre. Nem darálják le az FA piacot, ha igazolnak akkor főleg fiatalokat hoznak. Közben gyűjtik a cap capitalt (viszik tovább jövőre), növelik a draft capitalt (9. helyről 7.-re léptek előre idén). Ebben én már 1-2 éves távlatban is többet látok, mint abban amit a Rams csinál. Viszont elképzelhető, hogy a Rams idén odaér és akkor megérte.
több mint 6 éve
És amúgy ennek mi értelme van? 😀Április elseje?
dugo93
több mint 6 éve
Kezhasznalat fejlesztese peldaul. Pech, ha egyszer megvagja a kes. Mondjuk nyilvan nem eles, de azert igy is nagy kart tud okozni. Donald fasza gyerek, de azert meglep, hogy epp a gigaszerzodesert kuzd, aztan ilyen baromsagokat mutat a GM-eknek.
több mint 6 éve
Azért ne vegyük állandóan készpénznek ezt a 3. körös kompenzációt, teszem azt jövőre elhozzák OBJ-t rekord összegért és máris bukták a picketettől függetlenül nobrainer Suh oda vitele, brutál lesz a kettős ha egészségesek lesznek
Donald úgy néz ki, minden piszkos trükkre felkészül 😀
twitter.com/thecheckdown/status/980575424336965632
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/