NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
t.co/nRctss3fZZ
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
J.J Watt nyolvan valamelyik helye milyen már? Ha azt nézem amit az asztalra tett, akkor lazán top10, de inkább top5. De ha azt nézem, hogy tavaly mit csinált, nincs keresnivalója semmilyen top listán.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ozibozi
17 174
Az idei top100ról máris kiderült, idén is egy hülyeség 😀 Még csak 81-100 között járunk, de Gerappa 90. helye megalol...vagy mi.Collinsnál is találtak több mint 90 jobb játékost
Chargers LT
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az idei top100ról máris kiderült, idén is egy hülyeség 😀 Még csak 81-100 között járunk, de Gerappa 90. helye megalol...vagy mi.Jaja, elképesztően alacsonyan van, de jövőre bekerül majd a top 10-be 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
Az idei top100ról máris kiderült, idén is egy hülyeség 😀 Még csak 81-100 között járunk, de Gerappa 90. helye megalol...vagy mi.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 327
A Sport Tv mai sorsolásos cikkéből:Többször el kellett olvasnom, mire rájöttem, hogy hol a hiba
"Londonban október 14-én Oakland Raiders–Seattle Seahawks, egy héttel később San Diego Chargers–Tennessee Titans, újabb egy hétre rá pedig Jacksonville Jaguars–Philadelphia Eagles mérkőzés lesz látható."
Voltam a szakmában, könyörgök, én szeretnék ott dolgozni és megírni az ilyeneket 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
ozibozi
17 174
minden idők 32 legjobb választása... 😊
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000927847/Ranking-the-BEST-draft-pick-at-every-slot-from-Nos-1-to-32
több mint 6 éve
A Sport Tv mai sorsolásos cikkéből:"Londonban október 14-én Oakland Raiders–Seattle Seahawks, egy héttel később San Diego Chargers–Tennessee Titans, újabb egy hétre rá pedig Jacksonville Jaguars–Philadelphia Eagles mérkőzés lesz látható."
Voltam a szakmában, könyörgök, én szeretnék ott dolgozni és megírni az ilyeneket 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
No para.Még pont 1 óra és kiderül minden. (Annyit tudok, hogy a Jags 10 év után SNF-et játszik majd a 11. héten a Steelers ellen. Velük meccseltünk az utolsó SNF alapszakasz meccsükön is 2008-ban. Csak az eredmény legyen most más).Csütörtök éjjel lesz kihírdetve az idei alapszakasz menetrend.Tegnap óta ezt várom, nálam már péntek van de még sehol semmi 😀
iktriad
peach
iktriad
A Steelers majd megint vérbealázza a védelmünket.
És megint nyerünk. 😉
több mint 6 éve
Még pont 1 óra és kiderül minden. (Annyit tudok, hogy a Jags 10 év után SNF-et játszik majd a 11. héten a Steelers ellen. Velük meccseltünk az utolsó SNF alapszakasz meccsükön is 2008-ban. Csak az eredmény legyen most más).Csütörtök éjjel lesz kihírdetve az idei alapszakasz menetrend.Tegnap óta ezt várom, nálam már péntek van de még sehol semmi 😀
iktriad
peach
több mint 6 éve
Csütörtök éjjel lesz kihírdetve az idei alapszakasz menetrend.Tegnap óta ezt várom, nálam már péntek van de még sehol semmi 😀
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Csütörtök éjjel lesz kihírdetve az idei alapszakasz menetrend.
több mint 6 éve
A Patsnél! 😁James “350 kilókat reggelizek” Harrison bejelentette a visszavonulását. 😕A gepárd!
Coolearie
Sajnos várható volt.
Egynapost neki de azonnal!!!
♉gaben♉
több mint 6 éve
James “350 kilókat reggelizek” Harrison bejelentette a visszavonulását. 😕A gepárd!
Coolearie
Sajnos várható volt.
Egynapost neki de azonnal!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
James “350 kilókat reggelizek” Harrison bejelentette a visszavonulását. 😕
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Vége a color rush mezeknek.Már kezdtem örülni, erre ott van Garafolo tweetje, amiben kicsit másról van szó.
www.sbnation.com/2018/4/10/17221422/color-rush-thursday-night-football-fox-2018
Matthew99
több mint 6 éve
Draft sapkák:ftw.usatoday.com/2018/04/nfl-draft-2018-hats-caps-new-era-all-32-teams-ranked-photos
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Vége a color rush mezeknek.www.sbnation.com/2018/4/10/17221422/color-rush-thursday-night-football-fox-2018
több mint 6 éve
Avagy "Banks már kiment". Anno mock draft gameben és GM Gameben is én csaptam le rá. 😊Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Még a mock draft játék felvetése után hirtelen néztem, hogy ér-e fél pontot, hogy Johnthan Bankset vagy öten draftolták le itt 2013-ban 😀
steelwolf
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Még a mock draft játék felvetése után hirtelen néztem, hogy ér-e fél pontot, hogy Johnthan Bankset vagy öten draftolták le itt 2013-ban 😀
steelwolf
több mint 6 éve
Jó... öreg vagyok már, a rövidtávú memóriám szar. 😛"Come on"Brandin Cooks miatt dobta fel steelwolf gondolom.Come on,Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Olyan nem ugrik be h 3 különböző csapat de Cutler pl. összességében 3 db 1. kört ért.
steelwolf
1/11 volt a 2006-os drafton, aztán 2009-ben mikor tradelt érte a Chicago akk 2 db 1. körös pick is a csomag része volt.
empty taxi
en.wikipedia.org/wiki/Herschel_Walker_trade
Olyan hogy valakit legalább kétszer tradeltek volna 1. körösért, olyan sztem 2000 óta biztos nem volt, max a hőskorban...
Igor
empty taxi
braxa88
De Hörinél a ponty, mert Tarkenton nagy kedvencem, őt vágnom kellett volna.. bár ott is csak 2 csapat van.
Érdekes módon olyan viszont aki 1. körös volt, és tradelték 1. körért, aztán meg hátsóért-ért, na olyan elég sok van (Palmer, Moss, J. Allen)
Mosst illett volna kétszer elsőért, dehát Pats 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Olyan hogy valakit legalább kétszer tradeltek volna 1. körösért, olyan sztem 2000 óta biztos nem volt, max a hőskorban...Tarkentont 2 első körösért többek közt a Vikings a Giants-be, majd ugyanúgy vissza.
Igor
De őt 3. körben draftolták.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
"Come on"Brandin Cooks miatt dobta fel steelwolf gondolom.Come on,Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Olyan nem ugrik be h 3 különböző csapat de Cutler pl. összességében 3 db 1. kört ért.
steelwolf
1/11 volt a 2006-os drafton, aztán 2009-ben mikor tradelt érte a Chicago akk 2 db 1. körös pick is a csomag része volt.
empty taxi
Olyan hogy valakit legalább kétszer tradeltek volna 1. körösért, olyan sztem 2000 óta biztos nem volt, max a hőskorban...
Igor
empty taxi
több mint 6 éve
Brandin Cooks miatt dobta fel steelwolf gondolom.Come on,Volt már vki olyan fasza gyerek h 3 különböző csapat adott érte 1. kört?Olyan nem ugrik be h 3 különböző csapat de Cutler pl. összességében 3 db 1. kört ért.
steelwolf
empty taxi
Igor
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...