NFL csevegő

82 feliratkozó

25 napja
tenorx 14 041 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 823 — Apu ökölbeszorított keze
ÉS ha teszem azt 9 perc lenne az OT ?
és ha akkor is x akkor mehetne látva a kickereket fg párbaj 😊 kezdenék a 30 yardos vonalon és 5 yardonként hátra ...

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 892 — je suis poloska
Amugy van valaki aki emlekszik, mi volt a motivacio emogott az OT szabaly mogott? Altalaban amikor szabalyvaltoztatas van, csatolnak egy kis memorandumot ami ervel mellette. Ezek hozzaferhetoek elvileg.
undisputedly
2010-ben az NFC-döntőn a Saints nyerte a pénzfeldobást és rögtön rúgtak is egy FG-t. Ezt sokan igazságtalannak érezték a Vikingsra és Favre-ra való tekintettel.

Én egyébként vagy az NCAA-s hosszabbítást vezetném be, vagy ami még jobb, úgy ahogy van, lejátszatnám a teljes 15 percet.
Kampman
Felhoztam egy hasonlót az FK FB oldalán és rögtön betámadtak, el is ment a kedvem az ottani kommenteléstől.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
nagyobb csalásokkal érkezek

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F0121%2Fnfl_2018redraft_16x9.png
2018 NFL re-draft: Making new picks for first two rounds, Nos. 1-64
What if the Giants had passed on Saquon Barkley and taken a quarterback? We redid the first two rounds of last year's draft.

ezt valaki ki tudja nekem transcriptelni?
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amugy van valaki aki emlekszik, mi volt a motivacio emogott az OT szabaly mogott? Altalaban amikor szabalyvaltoztatas van, csatolnak egy kis memorandumot ami ervel mellette. Ezek hozzaferhetoek elvileg.
undisputedly
2010-ben az NFC-döntőn a Saints nyerte a pénzfeldobást és rögtön rúgtak is egy FG-t. Ezt sokan igazságtalannak érezték a Vikingsra és Favre-ra való tekintettel.

Én egyébként vagy az NCAA-s hosszabbítást vezetném be, vagy ami még jobb, úgy ahogy van, lejátszatnám a teljes 15 percet.
Kampman
Mindkettő nekem is jobban tetszene a jelenleginél. Szerintem a fix 15 perc nem menne át, a média miatt. Túl sokáig tartana, blokkolnák az ötletet. Az NCAA-snak viszont adok esélyt (lehet, hogy naívan), mert szerintem az átlagosan gyorsabban végetérne NFL-ben, mint az NCAA-ban és mint a jelenlegi NFL-es rendszer. És izgalmasabb is. Bár hozzáteszem, nekem a jelenlegivel sincs AKKORA bajom. Húsz évig néztem a megelőző szabályokkal a játékot, nekem már ez is előrelépés.

Az én csőrömet egyébként a playoff lebonyolítási rendszere kezdi csípni az utóbbi időben. A bye week egyre nagyobb előnyt kezd jelenteni. Hogy miért arra nincs konkrét válaszom (várnék is vele még 1-2 évet), de azt gyanítom, hogy a sporttudományok fejlődése az oka. Valamilyen területen (kondíció/rehab, pszichológia, analízis, stb.) vagy több területen egyszerre is jöhettek olyan új dolgok amit miatt a csapatok megtalálták, hogy hogyan lehet kimaxolni a plusz hetet. Emiatt (is) egyre több az egyoldalú div kör meccs, és a látható fizikai, mentális, különbség a pihenő és nem pihenő csapat között. De szerintem ebben is csak akkor lesz változás, ha a rendszer átalakul. Újabb expansion jön, vagy 18 hetes lesz a szezon, stb. Azzal együtt változhat esetleg, különben aligha.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476
undisputedly

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 483
Nem a Pats miatt meccs miatt irom, ez mar azota "bennem" van miota nfl-t nezek es az erosen 90-es evek eleje.
A hosszabbitast igy eldonteni sztem abszolut nem "fair play". Vmelyik topikban irtak, hogy a vedekezo csapatnak ugyanolyan eselye van a mint a tamadonak...Ezzel viatkoznek. A minimum az lenne, hogy a penzfeldobast valtsak fel vmilyen mini skill playre vagy kvazi objektiv adatok alapjan dontsek el a kezdes jogat. a meccs alatt elert tobb x adat. (Ne olyanra, mint anno az XFL-ben volt.)
De az NCAA-s megoldas sem lenne rossz.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 251 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat igen, a kickerek nem emberek. Meg a punterek sem. 8((

több mint 7 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
 youtu.be/HRsEdJztB1s

Ez kurva jó 😀

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 182 — Invisible man
145 kilóval:
 streamable.com/vanfa?fbclid=IwAR3xlQFoD4Q159QsdQOFTiPkU3BP29wfZSKBvpCFK6VSbuDkAsS8U5gc3Uo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/01/22/nfl-amerikaifutball-new-orleans-saints-los-angeles-rams-per/amp
több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 28 510 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Így állunk jelenleg HC, OC, DC ügyben 2019-re.
 twitter.com/MikeClayNFL/status/1087786953079209985
iktriad
Szép, nincs túl nagy állandóság.
HC összesen négy van, aki legalább tíz éve helyén van.
OC konkrétan három, aki két évnél régebbi...
warr_b
Azért becsapós ez a lista, mert év végén kivágtak pár régi embert, M.Lewis, McCarthy is több mint 10 évig volt HC, és szerintem koordinátorok közül is ment néhány régebbi bútordarab. Szezon közben azért ez nem így nézett volna ki, hogy mindenhol tele vannak friss emberekkel.
Jan
Mondjuk ez is igaz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 510 — Steelers fan
iktriad
warr_b
Azért becsapós ez a lista, mert év végén kivágtak pár régi embert, M.Lewis, McCarthy is több mint 10 évig volt HC, és szerintem koordinátorok közül is ment néhány régebbi bútordarab. Szezon közben azért ez nem így nézett volna ki, hogy mindenhol tele vannak friss emberekkel.
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 933
iktriad
Suttont már kihúzhatjuk a KC-től.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
warr_b Washington Commanders 28 510 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 416 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 251 — Whoops, looks like something went wrong.
 twitter.com/BenStandig/status/1087464338347184131
Tony Adams
Azert ez kibaszott kemeny, hogy meg 2019-ben is szo szerint ossze van drotozva Smith laba, hogy egyaltalan egyben maradjon es ne reccsenjen szet egybol. Mindezt ugy, hogy a serulese, es a mutet ota eltelt mar ket honap.

Nehezen tudom elkepzelni, hogy o valaha meg a palya kozelebe mehet, foleg hogy mar nem is mai gyerek, 35 eves lesz.

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 213 — Vikings fan
NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀

azért ez elég gáz, gondolom pl Ryan is lemondta, azért nem megy Dak és Tru előtt. De így pl nála a legacynál hiányozni fog nem teszem azt 7x pro bowlos hanem 6x. míg a másik kettőnél ottvan a 2019es pro bowl
braxa88
Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
Tudom ők playoffba kerültek de kurvara nem rajtuk múlt ...
Toca
Cousins-on viszont igen, és lám mi lett!
♉gaben♉
Igen ha van egy elit védelmed egy közepes QBval aki helyett ő beáll és jobb játékot / számokat hoz akkor gyanúsan rajta megy el 😉
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
 twitter.com/BenStandig/status/1087464338347184131
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 726 — no es importante
A visszanézések rendszerét kellene kompletten újragondolni az nfl-ben és az ncaa-ben egyaránt, mert a tökéletes bíráskodásra való törekvés közben valami rettentően félrement...

10 perceket videóznak sokszor azért, hogy egy támadók által 2 yarddal a los mögött visszaszerzett fumble incomplete volt-e, egyes mérkőzéseket döntően befolyásoló ítéleket meg elintéznek annyival, hogy "nem lehet visszanézni", na ez itt a nyilvánvaló probléma.

Sokkal-sokkal kevesebb videózás kellene, és akkor egyetlen emberi tévedésnél már nem menne a konspirálás, hanem ahogy a holdingnál is, a nézők jobban elfogadnák, hogy ez tényleg a játék része. Mármint egy-egy szubjektíven megítélhető holding esetében, nem az abszolút egyértelmű dpi-nél persze

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !
komoly a teher azért most a vállakon a Rams oldalon!
a sok lefitymáló akár ellenséges vélemény ,nem is ezeknek lenne itt a helye
NE gála lesz Bill és Brady "lepofozza" McVayt és Goffot a 2. félidőt már le sem kell játszani stb...
ebből viszont szép csendben lehet erőt meríteni és olyan plussz energiákat kapni ami még előny is lehet!
Remélem felnőnek a feladathoz és nem kapunk egy Denver - Seahawks döntőt!
| mindenesetre azért a konf döntőkön megnyert összeget felteszem a NE-re...😊 |
több mint 7 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Valahol megértem a saints fanok hisztijét, hisz egy teljesen nyilvánvaló szabálytalanság miatt érzik megfosztva magukat egy SB lehetőségétől, ez akutan nagyon fáj és érzelemtől túlfűtötten teljesen érthető az elkeseredés. De azért ez az összeesküvés elmélet, és hogy innentől nem érdemes már nfl-t nézni, azért túl van picit tolva. Újrajátszani? Ugyan már uraim! Mindenki tud saját csapatát sújtó ordas hibát mondani. Én pl rögtön hozom a pont 5 évvel ezelőtti nfc championship game ordas bíró hibáját (egy indiffferens 49ers-hóksz meccs).
 www.youtube.com/watch?v=3NLWA9c_PIg
Szegény NaVorro szétszakadt térddel, üvöltve a fájdalomtól gyönyörű labdaszerzést csinál, majd a földön 5-6 hóksz játékos rávetődik és kiveszi a kezéből a labdát. Döntés hóksz labda.Tök egyértelmű rossz döntés. NFL hivatalos álláspont utána: "Fumbles are not reviewable, but it wasn't the right call on the field." Ment is utána, hogy fumble recovery legyen visszanézhető mantra (mondjuk itt senki nem mondta, hogy nem néz több nfl-t). Iktriad vszinű kapásból tudna tavalyi példát hozni. Mindig volt, mindig lesz ilyen. Az nfl bírói működése még így is fényévekkel jobb mint sok más sportban, sokkal több lehetőség van edzők kezében az esetleges hibák orvoslására. Gondoljatok csak pl Kassai áldásos tevékenységére a gurulos fociban 😊. Az hogy ez miatt nem nézek nflt, nem nézek SB, haragszom a Ramsre stb, hát érthetetlen számomra. Én bizony nézni fogom. És szabit vettem ki másnapra és srácaimmal végig fogjuk szurkolni élőben, mert ez a Super Bowl. Az a két csapat amelyik ott van, csak véletlen, csak bírói hiba miatt nem lehetne ott. Remélem a Rams felnő a feladathoz és rácáfol az előzetes lefitymálásokra. És jövőre is nézni fogom | (inshaallah 😊 ) | Mert ez az a sport amibe beleszerettem, és ez a csúcsa.
Saints fanok: teljesen megértelek benneteket, és sajnálom a csapatotokat. De most dühöngjétek ki magatokat, aztán jövőre zúgjátok a We got black n gold to the Superbowlt! Talán Breesnek összejön. Fel a fejjel!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 894 — Deion Sanders for president!
NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀

azért ez elég gáz, gondolom pl Ryan is lemondta, azért nem megy Dak és Tru előtt. De így pl nála a legacynál hiányozni fog nem teszem azt 7x pro bowlos hanem 6x. míg a másik kettőnél ottvan a 2019es pro bowl
braxa88
Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
Tudom ők playoffba kerültek de kurvara nem rajtuk múlt ...
Toca
Cousins-on viszont igen, és lám mi lett!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 049 — situational football
Azért azt megnéztem volna, ha pl Philyben játszódik le ez az eset...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 483
Remelem atnezik majd a challengelosi lehetosegeket, mert itt ebben a sportagban lehet, annyi all a jatek, de aztan nehogy visszafele suljon el, mint a fociban. pl. vki hozza er a masikhoz es egybol dpi stb....

Azert annak orulok, hogy nem ilyen lett a vege a sainst meccsnek.

www.youtube.com/watch?v=wk6NKmFP0pE