NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért ne vegyük állandóan készpénznek ezt a 3. körös kompenzációt, teszem azt jövőre elhozzák OBJ-t rekord összegért és máris bukták a picketettől függetlenül nobrainer Suh oda vitele, brutál lesz a kettős ha egészségesek lesznek
Donald úgy néz ki, minden piszkos trükkre felkészül 😀
twitter.com/thecheckdown/status/980575424336965632
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
LB-sor kérdéses, jó lenne egy pass rusher persze, de én nem látom, hogy beáldoztak volna mindent azért, hogy most nyerjenek, és jövőre meg szétesik az egész. Suh esetében szerintem vettek egy 3. kört, meg egy nagyon jó évet a DL-be, ahol egyébként is jó a mélység, szóval ha megy is (szerintem fog), akkor sem lesz éppen rossz, csak most szimplán még jobb lesz.
A drafton hoznak majd néhány LB-t, Ogletree-nél rosszabb teljesítmény aligha lesz 😀
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Egyre több helyen látom, hogy kritizálják a Rams holt szezonját, de ez nálam minimum érdekes. Fel van vetve hibaként, hogy Suh és Donald szerződése is csak egy évre szól, és jövőre biztosan elveszítik egyiküket.Felemás a védelem, kezdőben jelenleg van Brockers, + 5 nagyon jó név, +5 kb ismeretlen
Igen, szerintem simán nem marad meg Suh. De. Elhozták egy évre, minimum korrekt áron, de inkább ára alatt, ebben az idényben nagyon sokat tehet a csapatért, nem számít bele a kompenzációs pickekhez, egy évvel később pedig kapnak érte valszeg egy 3. köröst, ingyen.
Elment két LB, akiknek nem feküdt a rendszer, a CB- és a DL-sor erőteljesen javult, izgalmas védelem lehet, ha sikerült javítani az LB-soron
Wyatt
Most win-now, aztén meglátjuk mi marad. Mert jövőre lesz 100millájuk de minden, tényleg minden kulcsjátékosuk vagy lejár, vagy új szerződést kérhet.
De azért abból a 100bol maradhat a krém.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egyre több helyen látom, hogy kritizálják a Rams holt szezonját, de ez nálam minimum érdekes. Fel van vetve hibaként, hogy Suh és Donald szerződése is csak egy évre szól, és jövőre biztosan elveszítik egyiküket.Igen, szerintem simán nem marad meg Suh. De. Elhozták egy évre, minimum korrekt áron, de inkább ára alatt, ebben az idényben nagyon sokat tehet a csapatért, nem számít bele a kompenzációs pickekhez, egy évvel később pedig kapnak érte valszeg egy 3. köröst, ingyen.
Elment két LB, akiknek nem feküdt a rendszer, a CB- és a DL-sor erőteljesen javult, izgalmas védelem lehet, ha sikerült javítani az LB-soron
több mint 6 éve
NCAA-ben már szinte végigmentek ezen, elsőre borzalmasnak tűnt, aztán még korrigáltak rajta, most már csak a rengeteg videózást kellene visszavenni, de amúgy érezhetően működik a szabályés akkor itt van ez is:Pedig sztem ez jó változtatás. Nyilván szar lesz az elején, de így kisebb eséllyel lesz rokkant a játékosok nagy része, gondolj csak Shazierre.
twitter.com/AdamSchefter/status/978901784709206016
biztos valamilyen szinten le lesz ez tisztázva a játékosok és a bírók között TC alatt, de tartok tőle, hogy ez is olyan lesz mint a falban a holding befújása
egyszer észreveszik majd a köv playben nem
ZERO_L
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Arról nem is beszélve, hogy muszáj is volt megcsinálni. Nagyrészt éppen a játékosok miatt. Az NLFPA is nyomja a ligát, volt játékosok sora is pereli őket maradandó fejsérülések miatt. Tavaly az önként (játékos által) bejelentett concussion esetek száma valami tizenplusz százalékkal volt több, mint egy évvel korábban. Van olyan (neves) profi játékos aki emiatt hagyta abba a profi pályafutását és vonult vissza fiatalon. (Pont egy linebacker.) Plusz, ha ma megkérdezel egy átlag amerikai szülőt, hogy örül-e ha a fia focizik, akkor azonnal jön, hogy igen, de.... és a de a sérülésveszély minimalizálásával kapcsolatos.Egyszerűen nincs más út, mint előre.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
és akkor itt van ez is:Pedig sztem ez jó változtatás. Nyilván szar lesz az elején, de így kisebb eséllyel lesz rokkant a játékosok nagy része, gondolj csak Shazierre.
twitter.com/AdamSchefter/status/978901784709206016
biztos valamilyen szinten le lesz ez tisztázva a játékosok és a bírók között TC alatt, de tartok tőle, hogy ez is olyan lesz mint a falban a holding befújása
ZERO_L
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
és akkor itt van ez is:twitter.com/AdamSchefter/status/978901784709206016
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ellenben futás közben nincs olyan, hogy levegőből lehúzod a labdát, hátraszaltó közben fejtetőre esel és kiesik a labda a kezedből. Elkapásnál azért akad ilyen. Mostantól ez csúnya fumble. Mert ha elkapod és a levegőben behúzod az bizony sztem football move.Így van. És ebből sztem x-szer annyi lesz, mint a szabályváltoztatás miatt megadott TD.Viszont így egységesen lesz kezelve a futóként és elkapóként történő ilyen jellegű labdavesztés, szerintem ennyi előnye lesz a dolognak. Mert ha futóként eddig így kiesett a labda, az fumble volt.
gabokocka
somoskovig
Mindegy meglátjuk, sztem rossz irányba indultak el, mert ami eddig egzakt volt, az mostantól mérlegelés alá esik és több kétes szitura ad majd okot. Még többször kereshetjük majd a football move-ot.
több mint 6 éve
Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan jelentet, amikor mindenki megáll, mert azt hiszik incomplete passz, valaki felszedi oszt beszalad vele TD-re.és ezt minden laikus látja előre, mégis egyedül a pecc lesz felkészülve erre...
gabokocka
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Így van. És ebből sztem x-szer annyi lesz, mint a szabályváltoztatás miatt megadott TD.Viszont így egységesen lesz kezelve a futóként és elkapóként történő ilyen jellegű labdavesztés, szerintem ennyi előnye lesz a dolognak. Mert ha futóként eddig így kiesett a labda, az fumble volt.
gabokocka
Szerkesztette: somoskovig
több mint 6 éve
Így van. És ebből sztem x-szer annyi lesz, mint a szabályváltoztatás miatt megadott TD.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
pl ez:twitter.com/wolfeva1251/status/928820343875219457/video/1
ez anno incomplete volt, ma már fumble
több mint 6 éve
Hát ez 22-es csapdája, mert ha az elkapást hamarabb érvényesnek tekintjük (nem kell hozzá annyi cirkuszi akrobatika) mint eddig, akkor hogyan oldod meg, hogy az utána elvesztett labda viszont ne legyen fumble? Sehogy.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szerintem ez elsődlegesen a földre érkezéskor megmozduló labdák esetén jelent változást, ott ugye meg fumble nem lehet, mert ha leér a labda/játékos, akkor vége a játéknak (az endzone-ban értve). Tehát ha volt futball move, akkor elkapás és TD, függetlenül attól, hogy volt-e a leérkezéskor ball controll vagy megmozdult a labda, ha nem volt, akkor incomplete.De a pálya közepén simán fumble, ha egy diving catch után és földre érkezés közben kipattan a kezéből a labda, miközben senki nem ér hozzá. És tuti lesz ilyen, nem is egy.
somoskovig
több mint 6 éve
Szerintem ez elsődlegesen a földre érkezéskor megmozduló labdák esetén jelent változást, ott ugye meg fumble nem lehet, mert ha leér a labda/játékos, akkor vége a játéknak (az endzone-ban értve). Tehát ha volt futball move, akkor elkapás és TD, függetlenül attól, hogy volt-e a leérkezéskor ball controll vagy megmozdult a labda, ha nem volt, akkor incomplete.
több mint 6 éve
Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan jelentet, amikor mindenki megáll, mert azt hiszik incomplete passz, valaki felszedi oszt beszalad vele TD-re.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ahogyan ez már szezon közben is várható volt. Most a sok complete/incomplete helyett a fumble/incomplete lesz, és a támadók most azt remélhetik majd, hogy mégsem elkapás
több mint 6 éve
Ez akkor egy remek szabály, most azon megy majd a videózás, hogy volt-e football move, és fumbli-e az incomplete passz, vagy sem.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 6 éve
Ha megvolt a "football move" akkor gondolom igen, ha nem akkor incompleteÉs ha nem érnek hozzá, de elejti akkor az fumble?S akkor most hogy bonyolították az elkapásszabályt?nem kell végig kontrollálni, ha minden egyéb feltétel megvolt, a föld elméletileg már nem ütheti ki a kezedből, addigra már érvényes az elkapás
dande
r.baggio
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
És ha nem érnek hozzá, de elejti akkor az fumble?S akkor most hogy bonyolították az elkapásszabályt?nem kell végig kontrollálni, ha minden egyéb feltétel megvolt, a föld elméletileg már nem ütheti ki a kezedből, addigra már érvényes az elkapás
dande
r.baggio
több mint 6 éve
Ennek legalább van értelme.És a helmet hit rule is változott. Mostantól teljesen tiltott (futó játékos esetén is). Aki sisakkal ütközik, ki is zárhatják.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 6 éve
S akkor most hogy bonyolították az elkapásszabályt?nem kell végig kontrollálni, ha minden egyéb feltétel megvolt, a föld elméletileg már nem ütheti ki a kezedből, addigra már érvényes az elkapás
dande
---
több mint 6 éve
S akkor most hogy bonyolították az elkapásszabályt?