NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Willie Parker
15 391
A leírtak közül tudom, h sokan eltérő sémában és poszton játszanak, én egységesen a passzsiettetők közé soroltam őket,akiknek elsődleges feladata a PR, de futás ellen sem bénák.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 391
Ansah neked micsoda? Kifutófiú?Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pffffffffff. Az első körből van kb. 15 használható ember. Közülük kb. S.Richardsonra, S. Floydra, Rhodesra, Trufantra, Hopkinsra és Fredbeard-re mondanám, hogy NFL szinten sztárteljesítményt nyújtanak. A 2. körből majdnem ugyanennyi tudok mondani.
en.wikipedia.org/wiki/2013_NFL_Draft
Hihetetlen milyen emberek mentek ki, meg hogy most hol vannak.
tenorx
Fast Willie
valakis
Ansah NFL átlag feletti, de nem sztár, mint mondjuk Watt, Miller, Mack, Bosa, Melvin Ingram, C. Jordan, Griffen v Jurrel Casey. Az én ízlésem szerint legalábbis nem tud olyan mértékben és annyira hosszú ideig dominálni. Sztem annyi meccset befolyásoló villanása sem volt, de nyilván ez változhat és fejlődhet még sokat. Attól még kiváló játékosnak tartom, kb az elit utáni köv szinten. A többi felsorolt ember a posztján a topba tartozik
több mint 7 éve
Előfordulhat, hogy az idei draft hasonlóan fog kinézni 5-6 év múlva. Sok poszton igen mély, tele minőségi játékosokkal, akik közül sokan fognak jó eséllyel évekre megragadni, sőt meghatározó játékosokká váni. És mellé 3 QB, akikért nagyon sokat adtak és (papíron) nem értek annyit.Ebből a classból a Locker/Gabbert roncsderbi páros a legkegyetlenebb TOP10-ben. Az egyik egy kripli lett (sajnos), a másik meg kisiklott😊Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pláne ezzel összehasonlítva 😊
tenorx
en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_Draft
empty taxi
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Ansah neked micsoda? Kifutófiú?Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pffffffffff. Az első körből van kb. 15 használható ember. Közülük kb. S.Richardsonra, S. Floydra, Rhodesra, Trufantra, Hopkinsra és Fredbeard-re mondanám, hogy NFL szinten sztárteljesítményt nyújtanak. A 2. körből majdnem ugyanennyi tudok mondani.
tenorx
Fast Willie
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 391
Ebből a classból a Locker/Gabbert roncsderbi páros a legkegyetlenebb TOP10-ben. Az egyik egy kripli lett (sajnos), a másik meg kisiklott😊Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pláne ezzel összehasonlítva 😊
tenorx
empty taxi
több mint 7 éve
Willie Parker
15 391
Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pffffffffff. Az első körből van kb. 15 használható ember. Közülük kb. S.Richardsonra, S. Floydra, Rhodesra, Trufantra, Hopkinsra és Fredbeard-re mondanám, hogy NFL szinten sztárteljesítményt nyújtanak. A 2. körből majdnem ugyanennyi tudok mondani.
tenorx
több mint 7 éve
McCoy TOP5 linemen:www.theplayerstribune.com/gerald-mccoy-buccaneers-5-toughest-linemen-nfl/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Joeckel, Marcus Smith, Dion Jordan. A legnagyobb királyokat meg begyüjtötte a Seahawks. Így kell 😀
több mint 7 éve
A Jags azért mind a 2 drafton tudott megabustot húzni a Top 10-ben. 2011-ben ráadásul feltraddel.Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pláne ezzel összehasonlítva 😊
tenorx
empty taxi
De legalább JJ és Blaine szobatársak voltak a draft felkészülés idején, szóval akkor legalább draftoltunk egy All-decade játékos... szobatársát. Erről eszembe jutott ez a jelenet. 😊 😊 😊
www.youtube.com/watch?v=2yEdAbsAV3c
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
www.sbnation.com/2017/9/19/16314082/nfl-ratings-colin-kaepernick-los-angeles-rams-owners-moneykissé a cikkhez is kapcsolódva megjegyzem: a Chargers első hazai meccsén 100 dollárba (!) került a parkolás...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀Pláne ezzel összehasonlítva 😊
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Néha eszembe jut, hogy kik voltak a 2013-as draft classban, és szerintem minden idők egyik legrosszabbja 😀en.wikipedia.org/wiki/2013_NFL_Draft
több mint 7 éve
Gondolom már mindenki látta, de akkor is.BeastDance:
twitter.com/airChino/status/909819593979334656/video/1
több mint 7 éve
Ha volt egy csapat, akit el kellet volna hozni LA-be, az a Raiders, mert nekik talán meg lett volna az a fanatikus tömegbázisuk, akik megtöltenek egy stadiont. Ehelyett megkapták a másik kettőt a költözni vágyók közül.Valahol az LA Raiders idejében keletkezett a bandwagon kifejezés! 😊 (Amúgy nem)
Persze az is benne van, ami az LA Raidersről szóló 30 for 30 filmben is elhangzott, hogy ez egy rendkívül bandwagon város, középszerű csapatokra nem fognak kimenni.Kampman
Most se fogják megváltani a világot (mi se tennénk)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Ha volt egy csapat, akit el kellet volna hozni LA-be, az a Raiders, mert nekik talán meg lett volna az a fanatikus tömegbázisuk, akik megtöltenek egy stadiont. Ehelyett megkapták a másik kettőt a költözni vágyók közül.Persze az is benne van, ami az LA Raidersről szóló 30 for 30 filmben is elhangzott, hogy ez egy rendkívül bandwagon város, középszerű csapatokra nem fognak kimenni.
www.latimes.com/sports/nfl/la-sp-nfl-la-plaschke-20160113-column.html
Ezzel üdvözölték pl. a Ramst 2016 januárjában.
több mint 7 éve
Baggio lájkjára hajtok twitter.com/BryanDFischer/status/909556034414317568
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Abszolúte! Láthattad, ahogy a Cowboys védelem egy Manninget (a jó fajtát) csinált egy Siemianből. Instant classic.ezt még mindig tartod? 😊 de tessék, kapsz az ajánlásért cserébe valamitOklhamohát még leírni se tudom, de ha nem penetrálja a Jones klán a tűréshatárod, a Dallas meccsek feledtetik minden kifogásod a profi ligával. Egészen a rájátszásig.sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
baggio
gyeek
baggio
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Most miért, volt rajta egy szerintem látványosan játszó csapatezt még mindig tartod? 😊Oklhamohát még leírni se tudom, de ha nem penetrálja a Jones klán a tűréshatárod, a Dallas meccsek feledtetik minden kifogásod a profi ligával. Egészen a rájátszásig.sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
baggio
gyeek
baggio
Bár az izgalmak elmaradtak az igaz
😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
ezt még mindig tartod? 😊 de tessék, kapsz az ajánlásért cserébe valamitOklhamohát még leírni se tudom, de ha nem penetrálja a Jones klán a tűréshatárod, a Dallas meccsek feledtetik minden kifogásod a profi ligával. Egészen a rájátszásig.sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
baggio
gyeek
twitter.com/jefflongUA/status/909534016927236096
www.sbnation.com/college-football/2017/9/17/16323622/arkansas-new-uniforms-alternate-cowboys-jerry-jones-texas-am-game-2017
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Oklhamohát még leírni se tudom, de ha nem penetrálja a Jones klán a tűréshatárod, a Dallas meccsek feledtetik minden kifogásod a profi ligával. Egészen a rájátszásig.sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
baggio
Szerkesztette: gyeek
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Erről jut eszembe, bár nem itteni téma, de nagyon várom az Oklahoma State mai fellépését Pittsburghben. Én nagyon jó meccset várok (és egy meglepetést 😊).sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
baggio
több mint 7 éve
és akkor egy másik örökzöld témaprofootballtalk.nbcsports.com/2017/09/15/amazon-nfl-stream-will-include-audio-option-for-football-newcomers/
az amazon által streamelt TNF meccseken lesz majd egy másodlagos hangsáv, ahol az új nézőknek meccs közben elmagyarázzák, hogy mi is a first down (khm, első kísérlet) 😀
---
több mint 7 éve
sok Cowboys meccset nézek, mert az Oklahoma State-re idén bűn nem figyelni, de a Dallas esetében is miért ne tennék ilyet? Sajnos Irma miatt lemaradtam az SNF-ről, de nyilván ha jól és szépen játszik, akkor érdekel az adott csapat (Zeke és Prescott meg természetesen nagy kedvencem volt egyetemen), ahogy azt is elismerem, hogy pl. a Chiefs támadójátéka "must see" jelenleg, és akkor a Mahomes project még igazából el se kezdődöttKurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
gyeek
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 7 éve
Kurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről...Javasolnám, hogy nézz sok Cowboys meccset, de van egy olyan érzésem, hogy ilyet elvből nem tennél. 😊
baggio
több mint 7 éve
Kurt Warner tweetje a gyatra nfl offense-ekről gondolom semennyire nem releváns az nfl csevegőben, inkább megint az a téma, hogy ki linkelte be, okéNem az a gond.amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
Höri
Ha en becsongetek hozzad, majd mikor kinyitod, en kapasbol lebaszlak, mert nem is ertesz a porszivokhoz, amit arulok. Majd kifigurazom a takaritasi szokasaidat. Nem veszel porszivot. Nincs ebben semmi meglepo. Csak unalmas, ha a ficko visszajar.
ulpianus
én már szinte várom a következő pocket QB lesérülését, akkor jöhet a B oldal a kazinmegelőlegezem neked most, ne kelljen tűkön ülnöd
JSanyo
www.andthevalleyshook.com/2016/5/3/11578250/college-football-nfl-quarterbacks-development
éljenek a pocket qb-k!
twitter.com/NickMensio/status/908074873552908288
twitter.com/NFL/status/908567902583889927
---