NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Ez nem tökösség, hanem balfaszság. Van pénzed, van információd, van elhatározásod; de nincs annyi eszed, hogy megúszd. Közvetítővel, offshore céggel, bárhogy.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
De akkor melyik topicba tegyem át?
Bundi1986
bar az elobbi elegge meg van halva
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Sziasztok szeretnék egy kérdést felvetni !Vhogy nekem nem jön ki a matek.
A kérdéseim a következők lennének!!!!
1; Ki járt volna ugyan így el ,ahogy én ?És vásárolt volna részvényeket?
2; Ha lebuktam volna akkor most én egy elítélendő köztörvényes bűnöző lennék??(morális értelemben)
3;Én akkor ugyan olyan gonosz ember lennék mint azok az emberek akik Nőket bántalmaznak brutálisan!!! Ráadásúl a saját feleségüket vagy barátnőjüket??(Van egy pár NFL játékos aki csinált már ilyet tudtommal)
4; Vagy csak egy szerencsés tökös gyerek vagyok aki ismert valakit akinek jó tippje volt, és azt volt merszem nagypénzben megjátszani(lásd.megtakaritásom)???
Bundi1986

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
2018 Magyarországán is jogosan lincselnek meg a barátaid, rokonaid, ha sunyi módon kussolsz előttük errôl.😉
több mint 7 éve
kar ezt tulragni, buncselekmeny. fogd fel ugy, mint munkahelyi/vagy tozsdei bunda. a sportban elitelendo, ahogy a valo eletben is. persze aki benne van, az csak rafkos, meg csak eszrevett egy kiskaput...nem, nem veletlen van mindenkinek a munkaszerzodeseben, hogy nem adhat ki dolgokat a cegrol, se versenytarsnak, se ismerosnek, se rokonnak. de sztem ez nem a jo topik hozza.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mi ez a hülyeség itt?😊
több mint 7 éve
Van itt kérdés?
több mint 7 éve
Jah, egy átlagos stábbal Dalton többszörös SB győztes lenne, de szegény megszívta ezekkel.Hat nem azert, de ahol Marvin Lewis ennyi ev es blama utan is ott lehet, ott egy Hue Jackson is siman elfer. 8)Továbbra is tartom. Hovajut ez a világ? 😀 😀Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀Hue a Bengalsnál van!
Matthew99
steelwolf
Matthew99
Stez
több mint 7 éve
Ahhoz képest, hogy 2 milyen ergya csapat játszotta az MNF-et, egész pofás meccs volt!
több mint 7 éve
Ezek ha összedugják a fejüket. Lesz ott nemulass. Aztán ha megunják Marvin balfaszkodását, már meg is van az utód. Ezt hívják előregondolkodásnak.Hat nem azert, de ahol Marvin Lewis ennyi ev es blama utan is ott lehet, ott egy Hue Jackson is siman elfer. 8)Továbbra is tartom. Hovajut ez a világ? 😀 😀Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀Hue a Bengalsnál van!
Matthew99
steelwolf
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Hat nem azert, de ahol Marvin Lewis ennyi ev es blama utan is ott lehet, ott egy Hue Jackson is siman elfer. 8)Továbbra is tartom. Hovajut ez a világ? 😀 😀Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀Hue a Bengalsnál van!
Matthew99
steelwolf
Matthew99
több mint 7 éve
Továbbra is tartom. Hovajut ez a világ? 😀 😀Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀Hue a Bengalsnál van!
Matthew99
steelwolf

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀Hue a Bengalsnál van!
Matthew99
több mint 7 éve
Figyelek ám, mindig máshová csapódsz. Igazi divat vagy! 😀Viszont en Titans-drukker lettem, szoval elegge rab*sztatok.Legalább a divatdrukkerek kedvét nem vettük el a Patriotstól. 😊Valahogy így.Tudták, hogy simán nyer a Titans? 😊NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
Sobri Jóska
Nandito
Nem egy közönségbarát meccs, a tízezer Pats-drukker országában.
Sobri Jóska
Nandito
Stez
Music City Miracle
több mint 7 éve
Viszont en Titans-drukker lettem, szoval elegge rab*sztatok.Legalább a divatdrukkerek kedvét nem vettük el a Patriotstól. 😊Valahogy így.Tudták, hogy simán nyer a Titans? 😊NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
Sobri Jóska
Nandito
Sobri Jóska
Nandito
több mint 7 éve
Legalább a divatdrukkerek kedvét nem vettük el a Patriotstól. 😊Valahogy így.Tudták, hogy simán nyer a Titans? 😊NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
Sobri Jóska
Nandito
Sobri Jóska
Music City Miracle
több mint 7 éve
Se Hue Jackson, se Peterman, se Jeff Fisher, se Aguayo. Hát hova jut ez a világ? 😀

több mint 7 éve
Valahogy így.Tudták, hogy simán nyer a Titans? 😊NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
Sobri Jóska
Nandito
több mint 7 éve
Tudták, hogy simán nyer a Titans? 😊NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
Sobri Jóska
Music City Miracle
több mint 7 éve
Életem első nfl-es fogadása:Szívesen máskor is padawan.
Jets W +
Patriots W
Köszöntem a lehetőséget, iktriad jó mesterem voltál!
r.baggio
több mint 7 éve
NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
több mint 7 éve
Életem első nfl-es fogadása:Jets W +
Patriots W
Köszöntem a lehetőséget, iktriad jó mesterem voltál!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
red zone? 😕