NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
dugo93
4 233
Na az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
több mint 7 éve
Nem egy Höri, de azért nem rosszNekem csak a killkillkill tünt fel de én alapból le szoktam halkítani nagyon a bejövőt.
www.youtube.com/watch?v=eRDxDEhEgNY
Jakehomer
több mint 7 éve
Na az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nem egy Höri, de azért nem rosszwww.youtube.com/watch?v=eRDxDEhEgNY
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
még több csapatot LA-be!twitter.com/RedditCFB/status/907032976843837440
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Béczkó
1 264
Volt érdekesség bőven szerintem!
több mint 7 éve
Vezeti a csoportját a Bills, a Jags, a Rams. 😀
Liverpool Fc
több mint 7 éve
nfl redzone youtube streamgrandma.press/5.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Majd az a 2. kör röpíti a Clevelandet a PO-ba, akit Brocki mellé kaptak, azt kellett megfizetni. Bár nagy összegben azért nem fogadnék arra a POra...A Broncos is erre épít?Brock így is a legjobban kereső játékos 16 millával 2017-re.Meg is kell fizetni, hogy a PO-ba vigye valaki a Clevelandet.
gaben
Sobri Jóska
gaben
Ettől függetlenül igazi win-win-win szitu. A Texasn megszabadult 16 milliónyi DMtől, a Cleveland kapott egy 2. kört, a Broncos meg vet minimumért egy backup QB-t, aki ismeri valamennyire a csapattársakat, és nyert már pár (5) meccset beugróként...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
A Broncos is erre épít?Brock így is a legjobban kereső játékos 16 millával 2017-re.Meg is kell fizetni, hogy a PO-ba vigye valaki a Clevelandet.
gaben
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Konkrétan a tarkójához egy "Ha megmozdulsz, szétlövöm a fejed!" kíséretében.Mi ez a story? A telóm nem tölti be a képet.Mayw..-McG.. meccsen volt LVban Bennett, hallott a tömegben egy lövésszerű hangot,elkedtek az emberek menekülni, Bennett is. Majd egy rendőr fegyvert fogott rá és megbilincselte.
Köszi.
Bazzani
Bennett szerint azért mert fekete.
braxa88
Állítólag!
több mint 7 éve
Legutóbb, amikor az első meccsen kikaptunk, bajnokok lettünk, amikor a Chiefstől kaptunk egy nagy maflást, nem volt védelem, nem ment a támadójáték, bajnokok lettünk. #taktikaValami "szürkésen" szedettet majd csak találtok a szabálykönyvben! 😛
Wyatt
több mint 7 éve
Remélem mi nyerünk vasárnap, hogy ne nyaggassanak minket a tökéletlen szezonnal.Hajnalban felkeltem...mondom nyitómeccs nah, de hát nyer a Pats....aztán a 4. negyedben már a klasszikus "Mi folyik itt Gyöngyösön (Bostonban)" jutott az eszembe, és a "Jó a buli, csak sok a benyelt yard" 😀Szandekos L volt, hogy ne a tokeletes szezonnal nyagassk oket egesz evben.
Az, hogy a jó KC D# ellen feltettek 27 pontot Bradyék, az papír...na de a másik fele!
Tegnap nagyot nevettem, amikor láttam, valaki a Sport1-es bracketbe 7-9-et jósolt a Patsnak (egy lány) 😀 de lehet neki lesz igaza, ha egy Alex Smith karrier meccset csinál egyből ellenük. Ezt persze költői túlzás, de tegnapoig a 19-0-ra is nagyobb esély volt, mint arra, ami hajnalban történt 😊
Chargers LT
Pari
több mint 7 éve
Ez elég jó kezdése volt az idei szezonnak.De azért egy gyöngyszemet már most megosztanék. 😀
"Guess the LI patch on their jerseys stood for "Loss: 1"
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Legutóbb, amikor az első meccsen kikaptunk, bajnokok lettünk, amikor a Chiefstől kaptunk egy nagy maflást, nem volt védelem, nem ment a támadójáték, bajnokok lettünk. #taktika
több mint 7 éve
ozibozi
17 193
Nem történt semmi különleges, csak Brady kiégett...
több mint 7 éve
Hajnalban felkeltem...mondom nyitómeccs nah, de hát nyer a Pats....aztán a 4. negyedben már a klasszikus "Mi folyik itt Gyöngyösön (Bostonban)" jutott az eszembe, és a "Jó a buli, csak sok a benyelt yard" 😀Szandekos L volt, hogy ne a tokeletes szezonnal nyagassk oket egesz evben.
Az, hogy a jó KC D# ellen feltettek 27 pontot Bradyék, az papír...na de a másik fele!
Tegnap nagyot nevettem, amikor láttam, valaki a Sport1-es bracketbe 7-9-et jósolt a Patsnak (egy lány) 😀 de lehet neki lesz igaza, ha egy Alex Smith karrier meccset csinál egyből ellenük. Ezt persze költői túlzás, de tegnapoig a 19-0-ra is nagyobb esély volt, mint arra, ami hajnalban történt 😊
Chargers LT
több mint 7 éve
Hajnalban felkeltem...mondom nyitómeccs nah, de hát nyer a Pats....aztán a 4. negyedben már a klasszikus "Mi folyik itt Gyöngyösön (Bostonban)" jutott az eszembe, és a "Jó a buli, csak sok a benyelt yard" 😀Az, hogy a jó KC D# ellen feltettek 27 pontot Bradyék, az papír...na de a másik fele!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Sziasztok,Lehet nézni valahol BP-n a nyitómeccset? A Grundon nem, őket hívtam ,a Neked Csak Dezsőnek a FB oldalán meg az van, hogy vasárnap kezdődik náluk a szezon. Nincs sport2-m, a gépem meg a youtubetól lefagy, szóval RIP me ha nem lehet nézni sehol :\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nana, tavaly holtversenyben elsők lettünk, úgyhogy az a veszély nem fenyeget téged, hogy Super Bowl-győzelem nélkül vonulsz vissza 😀
több mint 7 éve
Ebben a szezonban letaszítjuk a trónról @zolika26 PFF-szakértő uraságot. Vagy nem. Mindenesetre egynek talán elfér itt is egy kis szezonbehar.back-2-back holtversenyes ezüstérem, Jim Kelly nyomdokain haladok tovább
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ebben a szezonban letaszítjuk a trónról @zolika26 PFF-szakértő uraságot. Vagy nem. Mindenesetre egynek talán elfér itt is egy kis szezonbehar.több mint 7 éve
Béczkó
1 264
Szerintem ez nagyon jó lett!