NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
szabin vannakOlyan mémgyáros nem volt aki tud írni?Első 2 hét közvetítései.mert itt még van playoff esély 😀 😛
(Sok lesz a Broncosból 😊 )
twitter.com/galuskahulud/status/900756027607588865
twitter.com/galuskahulud/status/900756403350102016
xrace77
Höri
gamerkr
gyeek
több mint 7 éve
Olyan mémgyáros nem volt aki tud írni?Első 2 hét közvetítései.mert itt még van playoff esély 😀 😛
xrace77
Höri
gamerkr
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Első 2 hét közvetítései.mert itt még van playoff esély 😀 😛
xrace77
Höri
több mint 7 éve
Első 2 hét közvetítései.mert itt még van playoff esély 😀 😛
xrace77
több mint 7 éve
Első 2 hét közvetítései.Nem úgy van az... mindig csak a pecc 😊
xrace77
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Első 2 hét közvetítései. (Sok lesz a Broncosból 😊 )
több mint 7 éve
Az elmúlt 30 év legrosszabb csapataiHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
A villamosszékhez képest mindenképp.Godell nevű spamtől viszont nem lehet megszabadzlni, még 5 évig osztogathatja a büntiket.Parasztvakítás level 100.
Pats szurkolók elereszthetik a fantáziájukat mit kéne még csinálni amivel újabb "ajándékokat" csikarhatnak ki belőle 😊 😛
dande
Alibi büntetések ezek.
gaben
több mint 7 éve
Godell nevű spamtől viszont nem lehet megszabadzlni, még 5 évig osztogathatja a büntiket.Parasztvakítás level 100.
Pats szurkolók elereszthetik a fantáziájukat mit kéne még csinálni amivel újabb "ajándékokat" csikarhatnak ki belőle 😊 😛
dande
Alibi büntetések ezek.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Elég sokáig voltam Pats. Bele tudom élni magam.Bocs, de te Jags szurkoló vagy 😉Godell nevű spamtől viszont nem lehet megszabadzlni, még 5 évig osztogathatja a büntiket.6. SB win.
dande
Sobri Jóska
dande
több mint 7 éve
Bocs, de te Jags szurkoló vagy 😉Godell nevű spamtől viszont nem lehet megszabadzlni, még 5 évig osztogathatja a büntiket.6. SB win.
dande
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Godell nevű spamtől viszont nem lehet megszabadzlni, még 5 évig osztogathatja a büntiket.6. SB win.
dande
több mint 7 éve
Sorry ezt nem tudtam.torrentre mutató, illetve nem biztonságos honlapokra mutató linkeket kéretik mellőzni, mert azok - mint pár napja egy másik topicban is előfordult - be tudnak vonzani spammereketLehet szerencsésebb lenne törölni/szerkeszteni, hogy ne látszódjon, aki kéri annak elküldöm PM-ben.
baggio
KoporShow
több mint 7 éve
torrentre mutató, illetve nem biztonságos honlapokra mutató linkeket kéretik mellőzni, mert azok - mint pár napja egy másik topicban is előfordult - be tudnak vonzani spammereketLehet szerencsésebb lenne törölni/szerkeszteni, hogy ne látszódjon, aki kéri annak elküldöm PM-ben.
baggio
több mint 7 éve
torrentre mutató, illetve nem biztonságos honlapokra mutató linkeket kéretik mellőzni, mert azok - mint pár napja egy másik topicban is előfordult - be tudnak vonzani spammereketEddig PM ben elküldtem annak aki kérte, nem gondoltam jó ötletnek így megosztani nem tudom, hogy nyilvános e a fórum vagy csak regelt felhasználók látják a postokat.TÖRÖLVEki is az az ember? 😊Twitteren követem az embert aki streameli a meccseket. Ott szokta megosztani a jóságot, próbáld meg, nem tudom, hogy mindenkit visszaigazol e vagy csak szerencsém volt.köszi!TÖRÖLVEVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
TÖRÖLVE
Coolearie
braxa88
KoporShow
amugy honnan lehet ezt megtalálni?
braxa88
KoporShow
rva
Coolearie
KoporShow
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Eddig PM ben elküldtem annak aki kérte, nem gondoltam jó ötletnek így megosztani nem tudom, hogy nyilvános e a fórum vagy csak regelt felhasználók látják a postokat.TÖRÖLVEki is az az ember? 😊Twitteren követem az embert aki streameli a meccseket. Ott szokta megosztani a jóságot, próbáld meg, nem tudom, hogy mindenkit visszaigazol e vagy csak szerencsém volt.köszi!TÖRÖLVEVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
TÖRÖLVE
Coolearie
braxa88
KoporShow
braxa88
KoporShow
rva
Coolearie
több mint 7 éve
TÖRÖLVEki is az az ember? 😊Twitteren követem az embert aki streameli a meccseket. Ott szokta megosztani a jóságot, próbáld meg, nem tudom, hogy mindenkit visszaigazol e vagy csak szerencsém volt.köszi!-https://www.youtube.com/playlist?list=PLKBtVgMt44SUqnuwryFoLzrMGX5SEbOqKVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
"https://www.youtube.com/playlist?list=PLKBtVgMt44SXB7xznR7tlUW_mRiKEkQbh"
Coolearie
braxa88
KoporShow
braxa88
KoporShow
rva
több mint 7 éve
ki is az az ember? 😊Twitteren követem az embert aki streameli a meccseket. Ott szokta megosztani a jóságot, próbáld meg, nem tudom, hogy mindenkit visszaigazol e vagy csak szerencsém volt.köszi!TÖRÖLVEVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
TÖRÖLVE
Coolearie
braxa88
KoporShow
braxa88
KoporShow
több mint 7 éve
Twitteren követem az embert aki streameli a meccseket. Ott szokta megosztani a jóságot, próbáld meg, nem tudom, hogy mindenkit visszaigazol e vagy csak szerencsém volt.köszi!TÖRÖLVEVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
TÖRÖLVE
Coolearie
braxa88
KoporShow
braxa88
több mint 7 éve
TÖRÖLVEVan egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
TÖRÖLVE
Coolearie
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Van egy ilyen link is, ne nagyon osztogassátok.2.hétről nincs hasonló?
"https://www.youtube.com/playlist?list=PLKBtVgMt44SXB7xznR7tlUW_mRiKEkQbh"
Coolearie