NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
én már szinte várom a következő pocket QB lesérülését, akkor jöhet a B oldal a kazinnyílván, de egy 130 csapatos liga, amiben évről évre vagy 2 évente kicserélődnek a kezdőcsapatok sose lesz itthon nézett a kocaszurkolók között.amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
Höri
Főleg ha egyetemi sportról van szó. Ami nem profi, nem a legmagasabb szint. BL is nézettebb mindenhol mint a lehet érdekesebb focit hozó, holland bajnokság. nyílván hülye példa.
Ja és persze fantasyja se elterjedet, a sok gyökér csak fantasyzik nem is néz nfl-t.
én szeretem a college focit, félre ne értsetek, de az hogy minden héten irogatja hogy mennyire szar az nfl, attól senki nem fogja nézni a másikat.
(pláne úgy hogy nincsenek új fórumozók, bowl.hu olvasók)
braxa88
több mint 7 éve
Nem az a gond.amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
Höri
Ha en becsongetek hozzad, majd mikor kinyitod, en kapasbol lebaszlak, mert nem is ertesz a porszivokhoz, amit arulok. Majd kifigurazom a takaritasi szokasaidat. Nem veszel porszivot. Nincs ebben semmi meglepo. Csak unalmas, ha a ficko visszajar.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Miért írják be többen is hétről-hétre, évek óta a Seahawks topicba, hogy szar az OL? Ha erre tudod a választ, akkor az én problémámra is megtaláltad a megoldást.kommentár nélkülamúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?
twitter.com/ProFootballTalk/status/908504399886077952
+
twitter.com/kurt13warner/status/908532687203311616
baggio
braxa88
Bár ott kissé nagyobb az egyetértés és a kritizálók sose elegyednek rögtön személyeskedésbe forduló párbeszédbe a Cable-hívő ellentáborral...
Mekkérdem a múlt csütörtöki egyszem Utah state - Idaho state mennyire elégítette ki az igényeket? Mer azért hót egyszerű szombatonként addig szörfözni, míg találok egy jó meccset, de ugyan úgy találsz hulladékot is, csak jóval nagyobb a merítési lehetőség.és ez mit bizonyít? Egyrészről a top25-ös kiemelési rendszer pont azért van, hogy segítsen a választásban, ha pedig egyszerűen több mérkőzésből lehet kiválasztani a jót, az mit ront az élvezeti értéken?
sutianap
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Na szóval, SAANDOR-nak igaza lett, a Broncos végül megnyerte az SB-t.Gyurinak is igaza lett, az NFL irányítók, meg úgy általában a támadósorok játéka soha nem látott mélységekbe süllyedt.
Már csak Bencsics Márknak kéne komoly szinten befutnia, hogy respectvv4laci is prófétának bizonyuljon.
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
Kevesebb reklámmal máris beljebb lennének. Ha nem a Cowboys játszik szinte sose nézek végig másik meccset. RedZone4Life!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Mekkérdem a múlt csütörtöki egyszem Utah state - Idaho state mennyire elégítette ki az igényeket? Mer azért hót egyszerű szombatonként addig szörfözni, míg találok egy jó meccset, de ugyan úgy találsz hulladékot is, csak jóval nagyobb a merítési lehetőség.amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
Höri
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
braxa88
12 534
nyílván, de egy 130 csapatos liga, amiben évről évre vagy 2 évente kicserélődnek a kezdőcsapatok sose lesz itthon nézett a kocaszurkolók között.amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
Höri
Főleg ha egyetemi sportról van szó. Ami nem profi, nem a legmagasabb szint. BL is nézettebb mindenhol mint a lehet érdekesebb focit hozó, holland bajnokság. nyílván hülye példa.
Ja és persze fantasyja se elterjedet, a sok gyökér csak fantasyzik nem is néz nfl-t.
én szeretem a college focit, félre ne értsetek, de az hogy minden héten irogatja hogy mennyire szar az nfl, attól senki nem fogja nézni a másikat.
(pláne úgy hogy nincsenek új fórumozók, bowl.hu olvasók)
több mint 7 éve
amúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?toborozza az embereket, hogy nézzenek valamit, ami olyasmi, mint amit szeretnek, csak izgalmasabb
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
kommentár nélkülamúgy miért jó hogy állandóan évek óta hétrről hétre ezt súlykolod?
twitter.com/ProFootballTalk/status/908504399886077952
+
baggio
több mint 7 éve
kommentár nélkültwitter.com/ProFootballTalk/status/908504399886077952
+
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
azt hiszem ezek után lehet véglegesen kijelenteni, hogy sok értelme nincs a draft előtti felmérőket nézni a game tape-ek kárárahát igen, csak a másik véglet meg Chris Carson, aki az Ok State-ben nem sok carry-t kapott, Seattle-ben meg lehet felmegy a Depth Chart tejejére
twitter.com/RLiuNFL/status/907696549467213834
baggio
több mint 7 éve
azt hiszem ezek után lehet véglegesen kijelenteni, hogy sok értelme nincs a draft előtti felmérőket nézni a game tape-ek káráratwitter.com/RLiuNFL/status/907696549467213834
---
több mint 7 éve
Maka
2 760
Íme második heti rövid beharangozóm, ahol az összes mérkőzésre tippelek. Az első heti 10-5 nem volt rossz, nem lenne rossz tartani ezt egész évben. 😊www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/09/14/nfl_week2_preview
több mint 7 éve
braxa88
12 534
tudom hogy macerásabb de a billentyűzet nyilaival nagyszerűen át lehet ugrani a playek közti üresjáratokat.Köszi! Sajnos a Raiders meccs nincs köztük 😕Amúgy itt is van condensed:Köszönöm, de igazából pont a rövid verziót keresném, a teljes meccs megvanValaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please helpItt mondjuk teljes meccsek vannak, de talán ez is megfelel:
Bruce
www.nflfullhd.com/
dande
Bruce
www.nflfullhd.com/category/condensed-games/
tenorx
Bruce
több mint 7 éve
Köszi! Sajnos a Raiders meccs nincs köztük 😕Amúgy itt is van condensed:Köszönöm, de igazából pont a rövid verziót keresném, a teljes meccs megvanValaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please helpItt mondjuk teljes meccsek vannak, de talán ez is megfelel:
Bruce
www.nflfullhd.com/
dande
Bruce
tenorx
több mint 7 éve
Amúgy itt is van condensed:Köszönöm, de igazából pont a rövid verziót keresném, a teljes meccs megvanValaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please helpItt mondjuk teljes meccsek vannak, de talán ez is megfelel:
Bruce
www.nflfullhd.com/
dande
Bruce
több mint 7 éve
Ez volt az accom, amikor a forumon meg kb. egyedulikent nem volt letiltva nalam a nevvaltasi lehetoseg. Ugy ereztem, kell a marketing Luck eseteben, mindig csunyan beszeltetek rola es fikaztatok, nehezen viseltem.Ja jó, ezt olvastam anno XD csak nem emlékeztem ki volt a megmondóember 😊 jövőlátóbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Régi motoros vagyok itt, de csak olvasatra...amúgy nemNa az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
dugo93
Chargers LT
Wyatt
Chargers LT
több mint 7 éve
Ja jó, ezt olvastam anno XD csak nem emlékeztem ki volt a megmondóember 😊 jövőlátóbowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Régi motoros vagyok itt, de csak olvasatra...amúgy nemNa az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
dugo93
Chargers LT
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
...és ezzel mindent tudsz már róla amit tudni illik.bowl.hu/forum/egyeb-temak/aranykopesek/1256418Régi motoros vagyok itt, de csak olvasatra...amúgy nemNa az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
dugo93
Chargers LT
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Régi motoros vagyok itt, de csak olvasatra...amúgy nemNa az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
dugo93
Chargers LT
több mint 7 éve
Régi motoros vagyok itt, de csak olvasatra...amúgy nemNa az eddigi meccseken 29 TD és 23 Int született az irányítóktól. Elég botrányos, mit mondjak...meg is látszik, hogy több csapatnál is olyan a kezdő QB, aki lassan már cserének is szar, és talán az is benne van, hogy inkább a védelmek erősödtek az utóbbi években a több jó fiatal védőnek köszönhetően.Azt ne mond, hogy nem figyelmeztetett senki, hogy ez lesz...Gyuri34 neve mond valamit?
Chargers LT
dugo93
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Köszönöm, de igazából pont a rövid verziót keresném, a teljes meccs megvanValaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please helpItt mondjuk teljes meccsek vannak, de talán ez is megfelel:
Bruce
www.nflfullhd.com/
dande
több mint 7 éve
Valaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please helpItt mondjuk teljes meccsek vannak, de talán ez is megfelel:
Bruce
www.nflfullhd.com/
több mint 7 éve
Valaki tudna segíteni abban, hogy felkerülnek még valahová a vágott, csak a playeket tartalmazó meccsek? Régebben Condensed games néven lehetett megtalálni a TYT-en, de most nem találtam. Please help
több mint 7 éve
Hank Williams Jr. visszatérése?Még a másik három bohóc ellenére is libabőrös lettem. Remélem a klasszikus verzió is lesz idén. Amúgy meg jó kis kezdő hét volt ez is.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "