NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Srácok! Az eredménykövetőt nem izzítjátok? Jó a meccs 😉 😊
több mint 8 éve
Longtime NFL coach Buddy Ryan has died. He was 82.Áá, ezeket mindig olyan rossz olvasni. Sorra mennek el a nagy emberek..😕
több mint 8 éve
NFL meccsek ismétlése m.facebook.com/story.php?story_fbid=1247668231911931&id=157868217558610
Szerkesztette: Gorro
#KeepPounding
több mint 8 éve
www.nfl.com/youtubegames
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
OFF:pont most érkezett meg az én rendelésem, szólhattál volna egy héttel korábban 😀
Fanaticsról valaki valamit nem rendelne esetleg? Ketten vagyunk egyelőre, de nem lenne hátrány ha beszállna még valaki(k).
Zolee23
több mint 8 éve
Hendrix
1 555
OFF:Fanaticsról valaki valamit nem rendelne esetleg? Ketten vagyunk egyelőre, de nem lenne hátrány ha beszállna még valaki(k).
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Pedig úgy tűnik nem változtattak a formulán Flacco esetében se:Feltörték az nfl twitter fiókjátAz oké, de - ezt a másik topicban is megjegyeztem -, hogy Goodell halálhírét terjesztették, az ízléstelen. Az ilyenen mindig ki tudok akadni. Van annyi esze, hogy feltörjön egy fiókot, rászánja az időt, és ahelyett, hogy valami jó poént csinált volna - ami amúgy sokkal nevetségesebbé tehette volna a palit -, ilyen alja poént rak fel 😕
ftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitter
Black_Adder
peterk2005
A link GoT SPOILERt tartalmaz, aki még nem nézte az új évadot!
ftw.usatoday.com/2016/06/joe-flacco-tweets-hilarious-response-hacked-twitter-death-report-ravens-nfl
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
A jelenlegi edzők rangsorolva játékosi pályafutásuk alapjánÉljen Soká Jack!!!
espn.go.com/nfl/story/_/id/16378780/ranking-nfl-head-coaches-players-32-1
Már csak egy-két régi fotó miatt is érdemes megnézni
Black_Adder
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
ozibozi
17 226
zseniális jó pár hasonmás 😊nyg.247sports.com/Gallery/45932189/GallerySlides/286749-286749?View=Full#286846-286846
több mint 8 éve
A jelenlegi edzők rangsorolva játékosi pályafutásuk alapjánJ. Caldwell arckifejezése azóta is változatlan....😊
espn.go.com/nfl/story/_/id/16378780/ranking-nfl-head-coaches-players-32-1
Black_Adder
több mint 8 éve
A jelenlegi edzők rangsorolva játékosi pályafutásuk alapjánespn.go.com/nfl/story/_/id/16378780/ranking-nfl-head-coaches-players-32-1
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
m.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Free-Agency-To-Deliver-Instant-Impact/061b7c0a-d475-41e5-879a-7696cd9621dbÚjabb bizonyíték hogy ez egy létező kifejezés!
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Nem Mike Carey fogja ezentúl elemezni a bírói döntéseket a CBS-nélPedig mennyire sikeres volt!
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/cbs--former-nfl-official-mike-carey-part-ways-224540740.html
Black_Adder
több mint 8 éve
Nem Mike Carey fogja ezentúl elemezni a bírói döntéseket a CBS-nélsports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/cbs--former-nfl-official-mike-carey-part-ways-224540740.html
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
en meg gondosan orzok egy heath shuler special edition nfl kartyat😊
több mint 8 éve
dugo93
4 234
A legrosszabb irányítók, csapatonként:Azért Brady Quinn erre még büszke is lehet. Nem kis verseny volt ez a Brownsban.
ftw.usatoday.com/2016/06/worst-quarterback-in-every-nfl-team-history
Black_Adder
több mint 8 éve
Feltörték az nfl twitter fiókjátAz oké, de - ezt a másik topicban is megjegyeztem -, hogy Goodell halálhírét terjesztették, az ízléstelen. Az ilyenen mindig ki tudok akadni. Van annyi esze, hogy feltörjön egy fiókot, rászánja az időt, és ahelyett, hogy valami jó poént csinált volna - ami amúgy sokkal nevetségesebbé tehette volna a palit -, ilyen alja poént rak fel 😕
ftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitter
Black_Adder
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A legrosszabb irányítók, csapatonként:ftw.usatoday.com/2016/06/worst-quarterback-in-every-nfl-team-history
több mint 8 éve
Már 50 éve ...........static.nfl.com/static/content/public/video/2012/09000d5d829aa956_video_cp.jpg
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 8 éve
www.trendingtoplists.com/nba-and-nfl-logos-mashed-up-together
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
top 10 megállíthatatlan játékos-technika Mike Rennertőlwww.profootballfocus.com/the-nfls-10-most-unstoppable-forces/
több mint 8 éve
Feltörték az nfl twitter fiókjátftw.usatoday.com/2016/06/roger-goodell-nfl-twitter
Már meg is v annak a tippek, h mi lehetett a jelszó
thebiglead.com/2016/06/07/the-most-likely-twitter-passwords-used-by-the-nfl/
több mint 8 éve
Biztos, sokan láttátok már, én nemrégen megnéztem a Manning-ekről szóló 30 for 30-at. Nem hatásvadász, nem giccses, teljesen korrektül mutatja be a 4 Manning pályáfutását, főként az egyetemi évekre (meg a gyerekkorra) koncentrálva. Szerintem érdemes annak is megnézni, aki egyik M-nek sem fanja.....Illetve itt is fent van: www.youtube.com/watch?v=q3UOMto-hlw
Azt hiszem a Sport M-en még megy.
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Biztos, sokan láttátok már, én nemrégen megnéztem a Manning-ekről szóló 30 for 30-at. Nem hatásvadász, nem giccses, teljesen korrektül mutatja be a 4 Manning pályáfutását, főként az egyetemi évekre (meg a gyerekkorra) koncentrálva. Szerintem érdemes annak is megnézni, aki egyik M-nek sem fanja.....Azt hiszem a Sport M-en még megy.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Újabb védelmi rangsor, ezúttal kiharcolt incomplete passzok és legkevesebb engedett YAC alapjánwww.footballoutsiders.com/stat-analysis/2016/defense-expected-failed-completions-and-yac
Ugyanez támadó oldalról
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2016/expected-failed-completions
Szerkesztette: Black_Adder