NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Ő a tavalyi szezon végére melegedett be, mivel Clowney sérüléséig sose volt egyszerre a pályán Mercilus és az egyperegy. Talán idén rájönnek hogy elférnek a pályán simán.Ha azt nézzük, az utóbbi két évben ő jelentette a pass rush-t, mégse tudták megfogni.me Mercilus a lutyafatya, ehh...
samu09
sutianap
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Lehet is, de igazából úgy gondoltam, hogy az elmúlt négy évet tekintve összességében a legjobb, de a tavalyi szezonban pl pont nem biztos, hogy neki adtam volna (előtte viszont, amikor nem kapta meg, akkor viszont de, szal nálam is lett volna három címe 😊 )Nehéz lenne nem rajongani azért a játékosért, aki ötéves NFL-pályafutása utolsó négy évében a liga legjobbja volt.Kisebb ellentmondást érzek itt, de amúgy jogos amit mondassz. 😉
...
Szerintem tavaly Donald pl jobb volt már nála.
Wyatt
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Nehéz lenne nem rajongani azért a játékosért, aki ötéves NFL-pályafutása utolsó négy évében a liga legjobbja volt.Kisebb ellentmondást érzek itt, de amúgy jogos amit mondassz. 😉
...
Szerintem tavaly Donald pl jobb volt már nála.
Wyatt
több mint 8 éve
Ha azt nézzük, az utóbbi két évben ő jelentette a pass rush-t, mégse tudták megfogni. Talán az idei lesz a legerősebb Texans D, amióta Watt is ott van. Ha játszik még 6 évet, ebből hoz 3 20+ sackes szezont, viszont nem nyer gyűrűt, vagy még SB-be se jut, lehet a legjobbnak nevezne ever?
több mint 8 éve
Szerintem ha marad annyit, mint LT vagy Reggie White akkor ő lesz a legjobb. Ha viszont ebben a pillanatban befejezné, akkor az még kevés lenne hozzáBeszélni viszont lehet róla, mert a jelen legjobb védője és jó úton halad afelé, h a valaha volt legjobb lehessen.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Egy szezon után azt mondom, hogy rendben. 2-3-nál is. De három Év védője címet hozó szezon, meg egy negyedik, amikor csak a csapata bénázása miatt nem kapta meg... Itt talán már ki lehet jelenteni, hogy a legjobb védő a ligában. Az all time az már más kérdés, ahhoz én nem értek, de ha így folytatja, tuti jogos lesz, ha feldobják a nevét ott
több mint 8 éve
Viszont talán még korai lenne 5 szezon után a liga legjobb játékosának titulálni... amugy sincs ennek értelme ,hogy ki volt minden idők legjobbja...
több mint 8 éve
Nehéz lenne nem rajongani azért a játékosért, aki ötéves NFL-pályafutása utolsó négy évében a liga legjobbja volt. Aki amellett, hogy majd 300 font és elmebeteg szinten állítja meg a futásokat, összekarmolt ebben a négy évben 69 sacket, első játékosként duplázott +20-ból. Úgy, hogy azért a posztját tekintve nehéz lenne azt mondani, hogy a pass rusherek mintája. Ja és van ennyi levédekezett passza, mint egy átlagcornernek, és még RZ-ben is bevethető. Nyomják, az tény. Szerintem tavaly Donald pl jobb volt már nála. De nehéz lenne állítani, hogy a második éve óta nem dominálja szarrá a ligát. És ha ezt tudja még tartani néhány évig, teljesen jogosan lesz ott a neve minden olyan beszélgetésnél, amely minden idők legjobb védőjével foglalkozikJó helyen is van jói időben. Robbanékony, atletikus, mozgékony. Ráadásuk szimpatikus gyereknek néz ki, jó reklámarc a ligának.
Wyatt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Nehéz lenne nem rajongani azért a játékosért, aki ötéves NFL-pályafutása utolsó négy évében a liga legjobbja volt. Aki amellett, hogy majd 300 font és elmebeteg szinten állítja meg a futásokat, összekarmolt ebben a négy évben 69 sacket, első játékosként duplázott +20-ból. Úgy, hogy azért a posztját tekintve nehéz lenne azt mondani, hogy a pass rusherek mintája. Ja és van ennyi levédekezett passza, mint egy átlagcornernek, és még RZ-ben is bevethető. Nyomják, az tény. Szerintem tavaly Donald pl jobb volt már nála. De nehéz lenne állítani, hogy a második éve óta nem dominálja szarrá a ligát. És ha ezt tudja még tartani néhány évig, teljesen jogosan lesz ott a neve minden olyan beszélgetésnél, amely minden idők legjobb védőjével foglalkozik
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nyomjak J J Wattot de tenyleg jobb mint a Mr of defense?Hát jó. 😀
R White azert sokkal jobb volt
Janek
több mint 8 éve
Nyomjak J J Wattot de tenyleg jobb mint a Mr of defense? R White azert sokkal jobb volt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
És lendületből meg is nyertétek a bajnoki címet. Szívesen!Sikerült mindent kiadni? 😀 Biztosan nem maradt bent semmi elnyomott érzés? Van még sok opció ám 😀2010-ben csak azért vertetek meg minket, mert Rodgersnek éppen agyrázkódása volt és Matt Flynn olyan fogalmatlan volt, hogy a legutolsó playnél elfelejtette, hogy mit is kéne játszani 😛 Ezt mindenképpen ki kellett eresztenem 😀
Wyatt
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Sikerült mindent kiadni? 😀 Biztosan nem maradt bent semmi elnyomott érzés? Van még sok opció ám 😀2010-ben csak azért vertetek meg minket, mert Rodgersnek éppen agyrázkódása volt és Matt Flynn olyan fogalmatlan volt, hogy a legutolsó playnél elfelejtette, hogy mit is kéne játszani 😛 Ezt mindenképpen ki kellett eresztenem 😀
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Sikerült mindent kiadni? 😀 Biztosan nem maradt bent semmi elnyomott érzés? Van még sok opció ám 😀
több mint 8 éve
Az egyes csapatok leglesújtóbb vereségeAz a kibaszott Tuck Rule!!!
ftw.usatoday.com/2016/06/every-nfl-team-worst-loss-history-new-england-patriots
Black_Adder
Meg az a buzi Tomi!
több mint 8 éve
Az egyes csapatok leglesújtóbb vereségeftw.usatoday.com/2016/06/every-nfl-team-worst-loss-history-new-england-patriots
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Miért neki nincs anyja? 😊Semmijesenemnincsen! Csak facebuk oldala.
Bruce
több mint 8 éve
Miért neki nincs anyja? 😊A költőre gondolt I think.Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
Mancit meg nyílván nem boldogítja a pénz mert az olyan természetes neki mint a levegő...
peach
kíváncsi lennék arra mi a terve? 😊
yooker
ozibozi
adam8
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A költőre gondolt I think.Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
Mancit meg nyílván nem boldogítja a pénz mert az olyan természetes neki mint a levegő...
peach
yooker
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
Kér anyától?Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
peach
yooker
több mint 8 éve
Nem vágom az arcot, de kötve hiszem, hogy a kortárs költő barátunk úszkál a lóvéban.éppen ezért simán benne van hogy jóval előbb fogy el a pénze mint a teste...
peach
több mint 8 éve
Szerintem csak most ért be a spanyol mozikba a Las Vegas: Végállomas... 😀Dehát írja, hogy magányos, boldogtalan és szerencsétlen.Ó, hogy rohadjon magányosan bilire az ilyen gyökér. Meg a manziel féle is mikor semmi gondja mégis csinálja a fesztivált. Viszont legalább költhetik a pénzt JJ MegaWatt cuccaira is odakint.Ez a Manziel gyerek nem egy kőgazdag családból származik? Én úgy tudom igen, úgyhogy pénz gondja nincs akár focizik akár nem. Nem kell melóznia, 7/24-ben teheti tönkre magát 😀peterk2005Találtam neki egy jó role modelt atapapa
gaben
Számára ez gond.
Jutott már eszedbe, hogy nem mindenkit tesz boldoggá a pénz, a siker, az elismertség?
Én ilyenkor inkább örülök, hogy halálra eszi, issza, bassza magát, és önpusztít, ahelyett, hogy minden-mindegy alapon elkezdene mondjuk embereket öldösni random.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Ez jogos, bár én már nem nyitom meg az ilyen cikkeket.Nem tudom meddig akarnak a kintiek foglalkozni még a témával.Amíg olvassuk 😊
Lucifer
Kampman
GO JETS!!!