NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
sérülékeny, szar a mentalitása és PM dobált neki eddig. Ehhez képest pedig sokat kér....JT nagyon necces szerintem.Amadeus91Kell egy komoly passzelkapó TE, aki igen nagy mismatch majdnem mindenkinek. Erre ő tökéletesen alkalmas.iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
JT nagyon necces szerintem.Amadeus91Kell egy komoly passzelkapó TE, aki igen nagy mismatch majdnem mindenkinek. Erre ő tökéletesen alkalmas.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
JT nagyon necces szerintem.@NFLosophyNálunk minden FAhez van egy összeg rendelve a neve mellett. Főlé nem fogunk menni Caldwell szerint.
Teams with cap space and a need to spend have to be disciplined in allocating funds. Just bc you have $ doesn't mean you should overspend.
Chris B. Brown @smartfootball
so many teams overspend, give massive contracts to disappointments, and destroy value. Like Brewster's Millions for NFL teams for many teams it's like the money burns a hole in their pocketsbaggio
Mondjuk Julius Thomast és/vagy Devin McCourtyt biztos meg fogjuk kínálni egy nagyon zsíros szerződéssel.iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
"imádom" ezeket a nagyon okosnak akarok tűnni blogokatbraxa88Én múltkor egy fél napot veszekedtem velük, amikor nem értették meg, hogy gusztustalan dolog rokkantnak nevezni Megatront.
Azért a nagyképű hangnemből visszavettek legalább a legvégére.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
"imádom" ezeket a nagyon okosnak akarok tűnni blogokat
több mint 9 éve
Azóta Shawn84 már kiderítette a forrást, de azért köszi.goingdeep.postr.hu/fk-mock-draft-10Nem tudom, tumblrön találtam.iktriadA fordítsuk le a tulajdonneveket indokolatlanul sorozat újabb darabja. 😀😀iktriadEzt melyik szenzációs oldal kreálta?Bazzani
Tekerd le a "Szent Szőnyegbolt Töltőkig"!Hege
több mint 9 éve
@NFLosophyNálunk minden FAhez van egy összeg rendelve a neve mellett. Főlé nem fogunk menni Caldwell szerint.
Teams with cap space and a need to spend have to be disciplined in allocating funds. Just bc you have $ doesn't mean you should overspend.
so many teams overspend, give massive contracts to disappointments, and destroy value. Like Brewster's Millions for NFL teams for many teams it's like the money burns a hole in their pocketsbaggio
Mondjuk Julius Thomast és/vagy Devin McCourtyt biztos meg fogjuk kínálni egy nagyon zsíros szerződéssel.
több mint 9 éve
ide illik ez a két tweet:Na, ha az Oakland el akarja happolni a Miami elől Suh-t, akkor az orbitális ajánlatot is négyzetre kell emelniük majd.peterk2005Mondjuk kezd teljesen elvadulni a story.
Van aki már full garantált összegről beszél.
20 milla feletti összeget nem ér meg akkor sem ha arrébb tudja tolni egyedül a földet.
Suh 72 óra múlva:
Bazzani
@NFLosophy
so many teams overspend, give massive contracts to disappointments, and destroy value. Like Brewster's Millions for NFL teams for many teams it's like the money burns a hole in their pockets
+
www.sportsplusnumbers.com/2014/02/the-value-of-free-agents-in-nfl-part-4.html?m=1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Going Deep Mock draftA fordítsuk le a tulajdonneveket indokolatlanul sorozat újabb darabja. 😀😀iktriadEzt melyik szenzációs oldal kreálta?Bazzani
Amúgy ebben is Humphries sima első körös OT. Nem igazán értem de megmagyarázták. Megfogta Shane Rayt mint még senki 😊
Ha valakit érdekel: goingdeep.postr.hu/fk-mock-draft-10
több mint 9 éve
Nem tudom, tumblrön találtam.A fordítsuk le a tulajdonneveket indokolatlanul sorozat újabb darabja. 😀😀iktriadEzt melyik szenzációs oldal kreálta?Bazzani
több mint 9 éve
A fordítsuk le a tulajdonneveket indokolatlanul sorozat újabb darabja. 😀😀iktriadEzt melyik szenzációs oldal kreálta?
több mint 9 éve
A fordítsuk le a tulajdonneveket indokolatlanul sorozat újabb darabja. 😀😀több mint 9 éve
Na, ha az Oakland el akarja happolni a Miami elől Suh-t, akkor az orbitális ajánlatot is négyzetre kell emelniük majd.peterk2005Mondjuk kezd teljesen elvadulni a story.
Van aki már full garantált összegről beszél.
20 milla feletti összeget nem ér meg akkor sem ha arrébb tudja tolni egyedül a földet.
Suh 72 óra múlva:
több mint 9 éve
deyell
11 702
Na, ha az Oakland el akarja happolni a Miami elől Suh-t, akkor az orbitális ajánlatot is négyzetre kell emelniük majd.peterk2005az adót egyébként aszerint fizetik a játékosok, hogy melyik államban játszanak meccset. a Raiders sem csak Kaliforniában játszik.
choose life
több mint 9 éve
Na, ha az Oakland el akarja happolni a Miami elől Suh-t, akkor az orbitális ajánlatot is négyzetre kell emelniük majd.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ma 14:45-kor az AMC-n foci lesz. Vagy olyasmi comment.blog.hu/2015/03/06/hangos_csocsos_focis_reality_indul_holnapHöriNagy arcok az öregek. Tavaly alakult a csapat, de már veszik is ki a lóvét belőle.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ma 14:45-kor az AMC-n foci lesz. Vagy olyasmi comment.blog.hu/2015/03/06/hangos_csocsos_focis_reality_indul_holnap
több mint 9 éve
Beszéljünk a(z) www.nemzetisport.hu/nfl/szezonertekelo-nfc-west-2398953
több mint 9 éve
Hát ja. Mondjuk Big Al szerződése pont olyan volt, mintha 1 perc alatt alkudtak volna meg. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
de az is csak pár éve van. és előtte sem volt másként. pl Big Al 100 millás szerződése se valószínű h a piacnyitás perceiben lett letárgyalva.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
3, március 7-től szabad a kontakt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Amúgy meg tárgyal mindenki😊Nyitáskor azonnal azért van annyi bejelentés, mert az utolsó 2 (vagy 3?) napban az ügynökökkel már felvehetik más csapatok is a kapcsolatot. Nyilván előtte is "jönnek-mennek" információk, de ha nem lenne ez a pár napos legális window amire hivatkozni lehet, akkor biztos, hogy várnának valamennyit a bejelentésekkel, hogy ne lógjon ki a lóláb. 😊
Nagy kedvencem mikor a nyitás masodpercében Schefter mar floodolja a twitteren az új szerződéseket.gabtsi
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Amúgy meg tárgyal mindenki😊meg Beki mindent mindenhova 😀
Nagy kedvencem mikor a nyitás masodpercében Schefter mar floodolja a twitteren az új szerződéseket.gabtsi