NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Muradymov nem kaukázusi, hanem kazah. Az pedig a Kaszpi-tenger túl oldalán van :pGM játékban felszabadult egy hely a Redskins élén, ha valaki átvenné a csapatot, keressen PM-ben.vassadiHa van draftolandó kaukázusi jelölt....Amadeus91
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
GM játékban felszabadult egy hely a Redskins élén, ha valaki átvenné a csapatot, keressen PM-ben.vassadiHa van draftolandó kaukázusi jelölt....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Pecc? Milyen Pecc? CsakaKolc! Meg a béna többiek.www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091
több mint 9 éve
Aki élőben akarja nézni a Scouting Combinet annak itt a link.Péntek: TE | OL | ST
több mint 9 éve
vassadi
15 617
GM játékban felszabadult egy hely a Redskins élén, ha valaki átvenné a csapatot, keressen PM-ben.
több mint 9 éve
Köszönjük, látom még tőlünk nincs senki felrakva. Kár, hogy igazán nem értek angolul, így legfeljebb következtetni tudok miről, hogyan lehet szó. Kérdés valóban derül-e ki belőlük valami érdemleges, vagy még inkább a smooke megy....dandeMég nem mindenki volt a pódiumnál. Pl. tőlünk Bradley ma 6kor tart sajtótájékoztatót, Dave Caldwell, a GMünk meg csak holnap.
több mint 9 éve
Köszönjük, látom még tőlünk nincs senki felrakva. Kár, hogy igazán nem értek angolul, így legfeljebb következtetni tudok miről, hogyan lehet szó. Kérdés valóban derül-e ki belőlük valami érdemleges, vagy még inkább a smooke megy....
több mint 9 éve
Combine interjúk a youtube-on, szerintem tanulságos.Les Snead, Rams GM www.youtube.com/watch?v=1Sahs-lQKoA
Trent Baalke, 49ers GM www.youtube.com/watch?v=cvvu7J-JRXg
Steve Keim, Cards GM www.youtube.com/watch?v=szIHrTeQoy0
Lovie Smith, Bucs HC www.youtube.com/watch?v=SvpULM3VFiM
Jason Licht, Bucs GM www.youtube.com/watch?v=LnBTe_tOgIQ
Rick Spielman, Vikings GM www.youtube.com/watch?v=eIbzia6TTMs
John Fox, Bears HC www.youtube.com/watch?v=NZr7O1C0FKg
Martin Mayhew, Lions GM www.youtube.com/watch?v=oq5j_gbkTeo
Ryan Pace, Bears GM www.youtube.com/watch?v=PhR8jt69soE
Andy Reid, Chiefs HC www.youtube.com/watch?v=uZtp5tH278o
Jason Garrett, Cowboys HC www.youtube.com/watch?v=VzvixypK3E4
Jack Del Rio, Raiders HC www.youtube.com/watch?v=JW_xNtlIbyQ
Gary Kubiak, Broncos HC www.youtube.com/watch?v=FNhmkhDqA4s
Ken Whisenhunt, Titans HC www.youtube.com/watch?v=ct1Xnoln-BA (nem épp Mettenberger párti)
Ruston Webster, Titans GM www.youtube.com/watch?v=Xp60QuyDjHs
Mike Pettine, Browns HC www.youtube.com/watch?v=QwJUj9t9Wb8
John Harbaugh, Ravens HC www.youtube.com/watch?v=ygEY94BvglY
Todd Bowles, Jets HC www.youtube.com/watch?v=Wmqy8AuqP6w
Dennis Hickey, Dolphins GM www.youtube.com/watch?v=0AFrj3tRtrk
Rex Ryan, Bills HC www.youtube.com/watch?v=N5-ejgSDxds
Tom Telesco, Chargers GM www.youtube.com/watch?v=BPlVPDhRY74
a többit most töltik
több mint 9 éve
NFL xDVelünk kellett volna tradelni, ez van
www.washingtonpost.com/blogs/dc-sports-bog/wp/2015/02/18/mike-shanahan-blames-daniel-snyder-for-rgiiis-infatuation-with-being-an-aaron-rodgers-type-guy/baggio
több mint 9 éve
NFL xDwww.washingtonpost.com/blogs/dc-sports-bog/wp/2015/02/18/mike-shanahan-blames-daniel-snyder-for-rgiiis-infatuation-with-being-an-aaron-rodgers-type-guy/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Adam Schefter @AdamSchefter 32 p32 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseNFL notified teams today that it expects this year's salary cap to be between $140 and $143 million, at least $1.5M higher than projected.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Ugye a tagelni lehet már,de a salary cap hivatalosan még nincs meg.február végén szoktak jönni mindig az új számok, március 2-re meglesz
Mikorra várható? hogy várható el hogy úgymond így döntsenek csapatok?Kroos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ugye a tagelni lehet már,de a salary cap hivatalosan még nincs meg.Mikorra várható? hogy várható el hogy úgymond így döntsenek csapatok?
több mint 9 éve
hamarosan tényleg jöhet a 14 csapatos POespn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/page/hotread141231/nfl-playoffs-expanded-postseason-include-14-16-teams-various-seeding-strategies
és a módosított XP
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/161534/inside-slant-organic-should-be-key-word-in-nfl-kicking-changes-and-elsewhere
mindkettőt ezen a héten beszéli át a competition comittee
---
több mint 9 éve
Tiszteletem!
Elnézést hogy ide írok ezzel kapcsolatban, de a Játékok között nem találtam ezt a témát, így ez tűnt a második legmegfelelőbb topicnak a témában...
Az NFL Showdown nevű játékkal (applikáció) játszik valaki már régebb óta, mert én még csak két hete találtam rá és kíváncsi lennék tapasztaltabb játékosok véleményére is, amennyiben van ilyen...
(Egyébként tudom ajánlani mindenkinek aki szereti az NFL-t, aranyos kis játéknak tűnik már ha nem zavar hogy a pénzesek ellen nincsen sok esélyed...) 😀
Esetleg ha valamelyik Fórummoderátor nyitna neki egy topicot a Játékok között, azt megköszönném és nem is szemetelnék ide többet ezzel a témával kapcsolatban...
További szép napot... 😊Castleai01
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tiszteletem!Elnézést hogy ide írok ezzel kapcsolatban, de a Játékok között nem találtam ezt a témát, így ez tűnt a második legmegfelelőbb topicnak a témában...
Az NFL Showdown nevű játékkal (applikáció) játszik valaki már régebb óta, mert én még csak két hete találtam rá és kíváncsi lennék tapasztaltabb játékosok véleményére is, amennyiben van ilyen...
(Egyébként tudom ajánlani mindenkinek aki szereti az NFL-t, aranyos kis játéknak tűnik már ha nem zavar hogy a pénzesek ellen nincsen sok esélyed...) 😀
Esetleg ha valamelyik Fórummoderátor nyitna neki egy topicot a Játékok között, azt megköszönném és nem is szemetelnék ide többet ezzel a témával kapcsolatban...
További szép napot... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Íme az idei strength of schedule a tavalyi eredményeket figyelembe véve(remélem még nem volt): iktriadAz NFL három legerősebb csoportjának (NFC West, AFC North, AFC West) csapatai uralják a mezőny elejét, a két leggyengébb a lista végét, középen meg a többi. Nem látok kimondottan peches és szerencsés csapatot sem. (A divízió-besorolást adottnak tekintve.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Sziasztok!Eléggé off, ezért bocsánat, de valaki, akinek van PFF premium előfizetése rám tudna írni PM-ben?
NFL-es, adatbányász önlabon gondolkozok, ehhez kellene segítség 😊
több mint 9 éve
Íme az idei strength of schedule a tavalyi eredményeket figyelembe véve(remélem még nem volt): 1. Pittsburgh Steelers: 147-107-2, .579
2. Cincinnati Bengals: 144-112, .563
3. San Francisco 49ers: 143-112-1, .561
4. Seattle Seahawks: 142-112-2, .559
5. Arizona Cardinals:142-113-1, .557
6. St. Louis Rams: 141-114-1, .553
T-7. Oakland Raiders: 139-116-1, .545
T-7. Kansas City Chiefs: 139-116-1, .545
9. Cleveland Browns: 138-116-2, .543
10. Denver Broncos: 138-117-1, .541
11. Baltimore Ravens: 137-117-2, .539
12. Minnesota Vikings: 138-118, .539
13. Chicago Bears: 136-120, .531
14. Green Bay Packers: 135-120-1, .529
15. Detroit Lions: 135-121, .527
16. San Diego Chargers: 132-123-1, .518
17. Miami Dolphins: 126-130, .492
18. New York Jets: 125-131, .488
19. Buffalo Bills: 124-131-1, .486
T-20. Washington Redskins: 122-133-1, .478
T-20. New York Giants: 122-133-1, .478
22. New England Patriots: 122-134, .477
23. Philadelphia Eagles: 121-134-1, .475
24. Dallas Cowboys: 119-136-1, .467
25. Jacksonville Jaguars: 118-137-1, .463
26. Tennessee Titans: 111-144-1, .435
27. Carolina Panthers: 111-145, .434
28. New Orleans Saints: 109-145-2, .429
29. Tampa Bay Buccaneers: 108-146-2, .425
30. Houston Texans: 106-148-2, .417
31. Indianapolis Colts: 106-149-1, .417
32. Atlanta Falcons: 104-150-2, .409
több mint 9 éve
Nekem leginkább a szórással van a problémám. A legrosszabb és legjobb statisztikájú csapat között nincs öt század százaléknyi különbség. Ez rendkívül kicsi, egy egész idényben ellenféltől, stílustól függően simán össze lehet 40-50-el kevesebb vagy több olyan playt összeszedni, ami "vonzza" a missed tackle-t (pl. az open field tackle-ben sokkal nagyobb a rizikó - és általában a hibaszázalék is -, mint egy gapet tömve megcsinálni a tackle-ket).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
3-4 elrontott szerelés/mérkőzésből össze lehet hozni 20-40+ futott yardos playeket. Nem kell ahhoz 10 elrontott szerelés meccsenként. 😀Poén, h. a legrosszabb futás elleni védelem hibázta el a legkevesebb szerelést. Ennyit ér ez a stat 😊Joey TribbianiEgy stat arról, hogy melyik csapat mennyimistackletelhibázott szerelést csinált tavaly.
www.profootballfocus.com/blog/2015/02/10/sig-stats-tackling-efficiency-by-team/
Nem is értem, miért vágták ki Mel Tuckert(na jó de 😀), a Bears D hozta össze a 2. legkevesebbet. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Poén, h. a legrosszabb futás elleni védelem hibázta el a legkevesebb szerelést. Ennyit ér ez a stat 😊Egy stat arról, hogy melyik csapat mennyimistackletelhibázott szerelést csinált tavaly.
Nem is értem, miért vágták ki Mel Tuckert(na jó de 😀), a Bears D hozta össze a 2. legkevesebbet. 😀😀iktriad
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Mea maxima culpa. Mostantól csakis "elhibázott szerelés"ként fogok erről írni. Ha csak el nem felejtem. 😀Egy stat arról, hogy melyik csapat mennyi mistacklet csinált tavaly.még a cikkben is ott van, hogy MISSED TACKLE...baggio
több mint 9 éve
Egy stat arról, hogy melyik csapat mennyi mistacklet csinált tavaly.még a cikkben is ott van, hogy MISSED TACKLE...
---
több mint 9 éve
Egy stat arról, hogy melyik csapat mennyi mistacklet csinált tavaly.Õk untouched TD futàsokkal javîtottàk ezt a statot.
Rutin.