NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Mike Maccagnan @MaccagnanNYJ 14 mp15 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintésesztem nem igazi 😊
Time for the finishing blow....Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mike Maccagnan @MaccagnanNYJ 14 mp15 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseTime for the finishing blow....
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Az mi, hogy 14 QB-t draftoltak 2010-ben, és már egyik sincs az eredeti csapatánál?
több mint 9 éve
Megőrültek az amcsik! NBA, NHL, NFL!!!Ha így megy tovább elcserélik Barackot Viktorkára.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Peae-redskins, nem látom h fog felállni a DL náluk
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
akkor a holnapi ZH leszarva. Kóla, kaja bekészítve.Amadeus91Szerencsére nekem csak jövőhéten lesz 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
akkor a holnapi ZH leszarva. Kóla, kaja bekészítve.Amadeus91that's the spirit
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Former Super Bowl MVP and Seahawks LB Malcolm Smith has reached agreement with the Oakland Raiders, per sources.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
akkor a holnapi ZH leszarva. Kóla, kaja bekészítve.
több mint 9 éve
ozibozi
17 183
idén nyugodtan hátradőlve minden izgalomtól mentesen fogom végig röhögni ezt a pár napot...(sajnos)
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Adam Schefter @AdamSchefter 2 p2 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseSense out of New England is that Darrelle Revis is likely to be a Jet, per sources. NE still will make final push. Not over yet.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
NFL @nfl 2 p2 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseEVERYTHING. IS. HAPPENING
Hát kb...
GO JETS!!!
több mint 9 éve
és mind a két csapat szurkolói agyfaszt kapnak... ez a "szép" ebben a történetben@)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
bazki, rápihentem kicsit a ma estére, felkelek 20:50, erre bazmeg 3 ilyen tradet nyomnak egymás után a pofámba
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
azt a kurva....poénkodok itt a GM játékkal, de egy nap alatt nem próbáltak meg annyiszor lehúzni, mint amennyi biznisz itt 5 perc alatt lement.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Ngata meg Lionsban 😀
több mint 9 éve
Mikor annyit láttam, hogy Unger csapatot váltott, azt hittem már megint Chip lendült akcióba.SchleckŐ se pihent: Nick Foles to Rams in exchange for Sam Bradford.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
BREAKING: Everyone in the NFL has been traded for everyone.
több mint 9 éve
Aztak*va. Rajzunk itt a Suh meg DMC témán hetek óta, pedig azokról tudtuk, hogy kb. így fog végződni. Erre bumm, Graham megy Wilson kebleire. Passzolni már lesz kinek. Legfeljebb majd futás közben veszi fel a snapet, ha senki nem marad aki blokkol neki. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mikor annyit láttam, hogy Unger csapatot váltott, azt hittem már megint Chip lendült akcióba.