NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
38 feliratkozó
több mint 6 éve
Azt olvastam CBS-en John Rosen marad a suliban, hogy elkerülje a BrownstLehet kacsa?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Gondolom nem nagy meglepetés de Josh Allen is ott lesz a drafton
több mint 6 éve
a Louisville CB Jaire Alexander is megy a draftra, elég jó kis játékos+
twitter.com/seniorbowl/status/944243658513174529
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ezt az ncaa eredménykövetőből átemelem, mert Leighton Vander Esch jelentkezett a draftrailyen játékkal nem csodálom. kösz a infot, így még inkább lenyűgőző. Ha jól látom Junior évében van, ez azt jelenti, hogy még 2 év míg kijön draftra igaz?38-as LB Boise State-nél jó érzékkel játszik. Ugyan eddig egy meccsét se láttam, de ha mindig így játszik, akkor szívesen látnám majd a Bears-ben is. Nagyon érzi a pályát és jól ütközik ( ésszel). Vander Esch a neve, ha jól olvastam.jó, hogy említed, mert őt viszont valamiért kihagytam az előzetesből, pedig különösen érdekes háttértörténete is van: egy alig 400 fős idahói faluban nőtt fel, olyan kis suliba járt, hogy a focicsapata 11 helyett 8 fős ligában tudott csak szerepelni, de ennek ellenére is toborozta a Boise State
Toto21
amúgy az év védője a konferenciában
baggio
Toto21
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
---
több mint 6 éve
Connor Williams kihagyja a bowl meccset és jelentkezik a draftra.Na kezdődik az kialakulóban lévő őrület...
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Connor Williams kihagyja a bowl meccset és jelentkezik a draftra.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ezt most ide akkor az ncaa csevegő helyett---
több mint 7 éve
Franchise QB watch - Week 12jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-19/qb-watch-2018-oklahoma-s-baker-mayfield-throws-least-2-td-24th-straight
több mint 7 éve
Rosen még csak- csak az RZ int ellenére de Darnold, háát de én csak amatőr szurkoló vagyok. Meg reménység szerint egy ideig nem is érint minket ez a kérdés 😊
több mint 7 éve
Josh Allenre mondogatják sokan, hogy ő az új Bortles.Franchise QB watch - Week 11Rypienről volt már szó? Teljesen használhatatlan a csávó, lehet belőle akár blake bortles is.
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-12/2018-qb-watch-wyoming-s-josh-allen-injured-ucla-s-josh-rosen-returns
iktriad
Giowa
több mint 7 éve
Franchise QB watch - Week 11Rypienről volt már szó? Teljesen használhatatlan a csávó, lehet belőle akár blake bortles is.
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-12/2018-qb-watch-wyoming-s-josh-allen-injured-ucla-s-josh-rosen-returns
iktriad
több mint 7 éve
önjelölt draftguruk figyelmébe, szombaton USC vs UCLAtwitter.com/AschoffESPN/status/931171420964503554
---
több mint 7 éve
Franchise QB watch - Week 11jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-12/2018-qb-watch-wyoming-s-josh-allen-injured-ucla-s-josh-rosen-returns
több mint 7 éve
Franchise QB watch - Week 10jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-05/qb-watch-2018-week-10-mayhem-bedlam
több mint 7 éve
Franchsie Qb watch - Week 9jacksonville.com/sports/jaguars/2017-10-29/qb-watch-2018-injury-and-benching
több mint 7 éve
szerencsére a modik látják a törölt kommenteket is 😊basszus nem is töröltem... de tényleg nincs a Bills topicban, pedig mekkorát örömkődtem, hogy végre Dareus is elpárolgott... mindegy
Egyszer majd érdemes lenne kiértékelni statisztikailag, hogy az Alabama sztár-védők mit alkottak az NFL-benTGAwww.tidesports.com/alabama-players-draft-busts-not-numbers-tell-story/
baggio
Mindenesetre köszike!
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
szerencsére a modik látják a törölt kommenteket is 😊Egyszer majd érdemes lenne kiértékelni statisztikailag, hogy az Alabama sztár-védők mit alkottak az NFL-benTGAwww.tidesports.com/alabama-players-draft-busts-not-numbers-tell-story/
---
több mint 7 éve
Esélyes, hogy Darnold sokak boardján került még hátrébb.....
több mint 7 éve
Franchise QB watch - 9. hét. jacksonville.com/sports/jaguars/2017-10-22/qb-watch-2018-step-back-darnold-comeback-mayfield
Igazán komoly meccs várható a draft szempontjából a USC-ND meccsen, mert 15 NFL csapat megfigyelője jelezte a részvételét.A 15 csapat harmada a GM-jét küldte egyenesen oda.
#Lions #Browns #Rams #Steelers #Eagles #Jets #Bills #Broncos #Chiefs #Saints #Bears + entire AFC South.
Klaci79
twitter.com/TJamesNDI/status/921860161056264194
több mint 7 éve
Klaci79
22 215
Igazán komoly meccs várható a draft szempontjából a USC-ND meccsen, mert 15 NFL csapat megfigyelője jelezte a részvételét.#Lions #Browns #Rams #Steelers #Eagles #Jets #Bills #Broncos #Chiefs #Saints #Bears + entire AFC South.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Draft helyszíne Dallas lesz.
több mint 7 éve
Franchise QB watch 8. hétjacksonville.com/sports/jaguars/2017-10-15/qb-watch-week-8-darnold-mayfield-lead-fourth-quarter-wins
Ez meg a múlt hétről elmaradt 7. heti összesítő
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-10-08/qb-watch-2018-how-college-passers-fared-saturday
több mint 7 éve
braxa88
12 534
jólvan, ezekért (is) szeretem a draftot 😀Így van. Tavaly is o volt az 1/1 esem, így meg végképp amit produkal.Franchise QB watch - 5, hétNálam eddig Mayfield a befutó, elég meggyőzően játszik.
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-10-01/qb-watch-2018-bounce-back-rudolph-oklahoma-state
iktriad
Chargers LT
Nagyon erett a jateka. (Felvallalja a sacket huzosabb dobas helyett, ha nincs senki kidobja oldalra stb...)
Luck ota a legjobb prospect
Adirotor