NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
4
3
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
38 feliratkozó
több mint 6 éve
két kommenttel előtte/utána írtam: "Bryce Love is marad a Stanfordon, hogy folytassa Wilkinshez hasonlóan posztgraduális tanulmányait (utóbbi kommunkációs szakon, előbbi őssejt-kutatóként)"Rá nem kell tovább várni...marad a Stanfordban még egy évetaz én mock draftomban is benne volt nyilván, McShay-hez hasonlóan a Dallashoz írtamma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
twitter.com/ClemsonFB/status/953025568374747140
baggio 🏈
Löfli
az Ohio State DL-je is brutál, de a Clemsoné így a visszatérőkkel plusz Dexter Lawrence-szel és az újoncokkal talán minden idők legjobbja, minimum 4 (de akár 6-7) jövendőbeli 1. körössel...
a Notre Dame-nél Jerry Tillery és Te’von Coney is marad, a nagy nevek közül Bryce Love-ra várunk még
baggio 🏈
Stanford redshirt junior RB Bryce Love will return to school for his final season of eligibility.
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 215
Rá nem kell tovább várni...marad a Stanfordban még egy évetaz én mock draftomban is benne volt nyilván, McShay-hez hasonlóan a Dallashoz írtamma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
baggio 🏈
Löfli
az Ohio State DL-je is brutál, de a Clemsoné így a visszatérőkkel plusz Dexter Lawrence-szel és az újoncokkal talán minden idők legjobbja, minimum 4 (de akár 6-7) jövendőbeli 1. körössel...
a Notre Dame-nél Jerry Tillery és Te’von Coney is marad, a nagy nevek közül Bryce Love-ra várunk még
baggio 🏈
Stanford redshirt junior RB Bryce Love will return to school for his final season of eligibility.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
A mi DL unk szerintem a Rushmenekkel volt az igazi, jövőre csak Bosa meg C. Young maradt, komolyabb csere nélkül. Bár DT poszton mondjuk nem állunk rosszul.az én mock draftomban is benne volt nyilván, McShay-hez hasonlóan a Dallashoz írtamma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
baggio 🏈
Löfli
baggio 🏈
több mint 6 éve
megtörténhet, de vannak, akik számára a pénz másodlagos, az egyetemi éveket viszont később sehogy sem lehet visszahozniBryce Love is marad a Stanfordon, hogy folytassa Wilkinshez hasonlóan posztgraduális tanulmányait (utóbbi kommunkációs szakon, előbbi őssejt-kutatóként)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
TI lemondanátok amúgy ennyi pénzről, kb. fix első körösként?Mármint tényleg bármi történhet vele idén, pl. egy sérülés.
több mint 6 éve
az én mock draftomban is benne volt nyilván, McShay-hez hasonlóan a Dallashoz írtamma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
baggio 🏈
Löfli
---
több mint 6 éve
ma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...azért is tettem ki az aláírásba, mert a kedvenc játékosom a csapatból, és biztosra vettem, hogy jön a draftra... 😀
baggio 🏈
több mint 6 éve
ma van amúgy a jelentkezési határidő és őrületes módon az abszolút 1. körbe várt DL, Christian Wilkins is marad a Clemsonnál, így a liga legjobb védőfala egy az egyben visszatér az egyetemre...twitter.com/ClemsonFB/status/953025568374747140
---
több mint 6 éve
Na, akkor a draft legjobb LB-je hivatalosan is jelentkezett a draftrawww.nfl.com/news/story/0ap3000000906952/article/georgia-lb-roquan-smith-intends-to-enter-2018-nfl-draft?campaign=fb-nf-sf179267197-sf179267197&sf179267197=1
több mint 6 éve
East-West Shrine Game prospekt beharangozó, benne pár (már csak egykori) FCS sztárral.www.rotoworld.com/articles/cfb/77193/344/2018-nfl-mock-draft-no-1
több mint 6 éve
wowtwitter.com/TimBourret/status/952335544175988736
és a sokak által első körbe várt OT, Mitch Hyatt is marad...
---
több mint 6 éve
athlonsports.com/nfl/2018-nfl-mock-draft-first-round-predictions-updatedHáhh, odamókolták a Saintshez Mayfieldet, ahogy én is tenném 😊 SP talán tudna vele mit kezdeni.
baggio 🏈
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
www.nfl.com/labs/cfb247/hayden-hurst/hayden-hurst.html
---
több mint 6 éve
Mason Rudolphról annyit, hogy a Jags majdnem az összes Okie State meccsen kint volt legalább 1 scouttal a most lezáródott évadban. És van egy sanda gyanúm, hogy nem James Washingtont nézték.
több mint 6 éve
Ehhez képest mindenhol Rosen, Darnold, Allen és Mayfield neve kerül elő, Lamar Jacksont pedig már nem is mondom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
a CBS-en ő a top QBbaggio 🏈Érdekelne a véleményed Mason Dudolphról. Sehol sem látom a nevét a QB prospectek között, pedig a felépítése, karereje alapján bele kéne legyen zúgva a szakma. Ő totál esélytelen prospect, vagy egy jó kombinéval kihúzhatják valahol az első három körben?
gabokocka
több mint 6 éve
Danke, mókás elgépelés, pont azon gondolkodtam, vajon van-e bármi köze Kylehoz 😊
több mint 6 éve
mondjuk ha Dudolphként keresed Rudolphot akkor nem is csodálom 😊 ez egy pár nappal ezelőtti mock, itt elég magasan van: athlonsports.com/nfl/2018-nfl-mock-draft-first-round-predictions-updatedbaggio 🏈Érdekelne a véleményed Mason Dudolphról. Sehol sem látom a nevét a QB prospectek között, pedig a felépítése, karereje alapján bele kéne legyen zúgva a szakma. Ő totál esélytelen prospect, vagy egy jó kombinéval kihúzhatják valahol az első három körben?
gabokocka
de a viccet félretéve ez nem lenne meglepetés, előzetesen azért emlegették, mert magas fehér pocket passer qb, csak közben rájöttek, hogy az Oklahoma State irányítók track recordja az nfl-ben nem a legjobb, ráadásul MR játéka nem fejlődött, hanem inkább folyamatosan esett szét
ettől függetlenül simán lehet, hogy a draftig még beleszeret 1-2 csapat, ugyan semmiben nem kiemelkedő és fontosabb szituációkban gyakran megremeg a keze, pont olyan prospect, mint a szép üres festőállvány, bármit rá lehet projektálni
---
több mint 6 éve
baggio 🏈Érdekelne a véleményed Mason Dudolphról. Sehol sem látom a nevét a QB prospectek között, pedig a felépítése, karereje alapján bele kéne legyen zúgva a szakma. Ő totál esélytelen prospect, vagy egy jó kombinéval kihúzhatják valahol az első három körben?
több mint 6 éve
Kellő elszántsággal a megfelelő életkorban nemhogy lehet, hanem kell.Ezzel takaróztatok tegnap is, ennyit nem lehetSenior Bowl alámondás tervben van vagy abszolút nem lesz rá kapacitás?Hörinek ilyenekre szerintem nincs ideje
ZERO_L
baggio 🏈dugnicsajozni...
peach
több mint 6 éve
Ezzel takaróztatok tegnap is, ennyit nem lehetSenior Bowl alámondás tervben van vagy abszolút nem lesz rá kapacitás?Hörinek ilyenekre szerintem nincs ideje
ZERO_L
baggio 🏈
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Senior Bowl alámondás tervben van vagy abszolút nem lesz rá kapacitás?Hörinek ilyenekre szerintem nincs ideje
ZERO_L
---
több mint 6 éve
Senior Bowl alámondás tervben van vagy abszolút nem lesz rá kapacitás?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
egyre izgalmasabbnak ígérkezik a Senior Bowl, Mayfield után Josh Allen is jelezte részvételétJosh Allenre nagyon kíváncsi vagyok, szvsz remek hír
baggio 🏈
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Kahlil McKenzie is jön a draftrahogy a papa míg a Raiders-nél van draftolhassa
offmedia.hu/assets/images/abel2-2016-11-08-11-04-07.jpg
mustaine
---