NFL Draft 2026
13 feliratkozó
15 órája
Vagy nem kapott volna annyi NIL pénzt (Sorsby pl többet fog kapni TTU-n, mint Dart 1/25ös szerződésének átlaga, aztán a Mensah-Duke 8 misi még attól is feljebb van), vagy DeBoer mondta neki hogy amúgy sem játszana, zsa NFL, vagy tényleg elmegy magasan.Mensah azt két évre kapta elméletileg
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Klasszikus értelemben Reese és Bain nem EDGE, Reese-t át kell majd építeni, mint Jalon Walkert, Bain Jr pedig iDL is lehet az NFL-ben, illetve pontosabban egyre több az olyan rendszer, amiben az is lenne. Bailey viszont day1 EDGE. Egyébként van olyan szcenárió, hogy a Kommando-ig egyik sem marad bent, mert a riválisok perpill: 2 QB kérdőjeles pozícióval, futó, safety, karakterproblémás OT. Ez könnyen pass rusher rush-hoz vezethet a poszt értéke miatt, a GM-ek a saját állásukat is nézik. De ez még meg lesz keverve, tavaly ilyenkor McMillan és Sanders is fix top4 pick volt.
Esetleg más? 😊
warr_b
20 órája
Nálam is második napot megér. Ha nem is lesz egy villogó játékos, de egy stabil ED2 szerintem simán lehet belőle.Szakirodalom 4. körbe rakja, aminel szerintem jobb.Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?Te Derrick Moore-t hova tennéd?
beltazor
szaba
Rakukantottam es 10 sackje van 2025ben, ennel kevesebbnek ereztem. (Vagy nem hozza kotottem a sacket)
Nalam a 3.ban jo huzas , 2. is okes. Idovel kezdo lesz.
beltazor
20 órája
Szakirodalom 4. körbe rakja, aminel szerintem jobb.Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?Te Derrick Moore-t hova tennéd?
beltazor
szaba
Rakukantottam es 10 sackje van 2025ben, ennel kevesebbnek ereztem. (Vagy nem hozza kotottem a sacket)
Nalam a 3.ban jo huzas , 2. is okes. Idovel kezdo lesz.

21 órája
igyis transferel csak masik ligaba 😀Transferelni-e kellett volna, Bama-ban már nem lett volna kezdőIgen, így voltam vele eddig én is (bár én a harmadik körössel el lettem volna).tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányítóSources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
zacknorb
4. körig nem nyúlnék hozzá az fix (és ott is csak ha nagyon need a QB)
ZERO_L
Vagy nem kapott volna annyi NIL pénzt (Sorsby pl többet fog kapni TTU-n, mint Dart 1/25ös szerződésének átlaga, aztán a Mensah-Duke 8 misi még attól is feljebb van), vagy DeBoer mondta neki hogy amúgy sem játszana, zsa NFL, vagy tényleg elmegy magasan.
zacknorb
Wester
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
23 órája
Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?Te Derrick Moore-t hova tennéd?
beltazor
23 órája
Transferelni-e kellett volna, Bama-ban már nem lett volna kezdőIgen, így voltam vele eddig én is (bár én a harmadik körössel el lettem volna).tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányítóSources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
zacknorb
ZERO_L
Vagy nem kapott volna annyi NIL pénzt (Sorsby pl többet fog kapni TTU-n, mint Dart 1/25ös szerződésének átlaga, aztán a Mensah-Duke 8 misi még attól is feljebb van), vagy DeBoer mondta neki hogy amúgy sem játszana, zsa NFL, vagy tényleg elmegy magasan.
zacknorb
Lesz ez még így se!
1 napja
Épp ezért nem gondolom azt, hogy őt viszik el először, ellenben nagyot nyerhet akihez leesik.Valóban az, bár itt is sokat használták edge ként, de szinte mindenhol azt írják hogy NFL ben biztosan edge lesz majd.De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono
warr_b
kapitnono
Bár fene tudja, majd lesz elég mozgás március-áprilisban.
Poloska vagyok.
1 napja
Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?Tolta vissza azt jelenti, hogy 10-15 környékén lesz, tehát azért nincs akkora visszaesés.
beltazor
Poloska vagyok.
1 napja
Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?

1 napja
Igen, így voltam vele eddig én is (bár én a harmadik körössel el lettem volna).tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányítóSources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
zacknorb
ZERO_L
Poloska vagyok.
1 napja
tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányítóSources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Fosok is rendesen, hogy odahypeolják hozzánkSources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
zacknorb
1 napja
Sources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
Cruyffista
Poloska vagyok.
1 napja
Valóban az, bár itt is sokat használták edge ként, de szinte mindenhol azt írják hogy NFL ben biztosan edge lesz majd.De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono
warr_b

1 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Elég más típusú játékosok, Bain inkább 3-4 enddé kerekedett, Bailey meg speed rusher de ennek a két listának nálam ők a két no1.
Esetleg más? 😊
warr_b
1 napja
De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b

1 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey? Esetleg más? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Sources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.
3 napja
Azt olvastam megkapta.Még nem
gabokocka
"There's no definitive timeline on when a decision will be made."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Azt olvastam megkapta.Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2
kapitnono
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 napja
Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2
kapitnono
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.
Poloska vagyok.
3 napja
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2

6 napja
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂újra megnézve a bő összefoglalót sok mindenbe bele lehet kötni, meg alapjáraton sem túl esztétikus a dobómozdulata, de két nagyon fontos dolog:
dande2
1. lát mindent
2. D szemszögéből pokoli nehéz lehet ellene védekezni
egy miami elleni hasonló performansz szerintem dollármilliókat érhet neki, őszintén meglepett a produkciója, ennyire a heisman címért versenyben lévő matty corral sem volt jó
— FOLLOW @NFLPERFORMANCES (@NotNflBurner) January 2, 2026