NFL Draft 2026

13 feliratkozó

15 órája
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 523 — no es importante
Vagy nem kapott volna annyi NIL pénzt (Sorsby pl többet fog kapni TTU-n, mint Dart 1/25ös szerződésének átlaga, aztán a Mensah-Duke 8 misi még attól is feljebb van), vagy DeBoer mondta neki hogy amúgy sem játszana, zsa NFL, vagy tényleg elmegy magasan.
zacknorb
Mensah azt két évre kapta elméletileg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 597
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?
Esetleg más? 😊
warr_b
Klasszikus értelemben Reese és Bain nem EDGE, Reese-t át kell majd építeni, mint Jalon Walkert, Bain Jr pedig iDL is lehet az NFL-ben, illetve pontosabban egyre több az olyan rendszer, amiben az is lenne. Bailey viszont day1 EDGE. Egyébként van olyan szcenárió, hogy a Kommando-ig egyik sem marad bent, mert a riválisok perpill: 2 QB kérdőjeles pozícióval, futó, safety, karakterproblémás OT. Ez könnyen pass rusher rush-hoz vezethet a poszt értéke miatt, a GM-ek a saját állásukat is nézik. De ez még meg lesz keverve, tavaly ilyenkor McMillan és Sanders is fix top4 pick volt.
20 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 048
Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?
beltazor
Te Derrick Moore-t hova tennéd?
szaba
Szakirodalom 4. körbe rakja, aminel szerintem jobb.
Rakukantottam es 10 sackje van 2025ben, ennel kevesebbnek ereztem. (Vagy nem hozza kotottem a sacket)
Nalam a 3.ban jo huzas , 2. is okes. Idovel kezdo lesz.
beltazor
Nálam is második napot megér. Ha nem is lesz egy villogó játékos, de egy stabil ED2 szerintem simán lehet belőle.
20 órája
beltazor Michigan Wolverines 2 895 — Pfizer & Moderna fan
Még szezon előtt Faulk volt a legmagasabban. Nem láttam Auburn meccset, a játéka esett vissza vagy a többiek PO menetelése tolta őt vissza?
beltazor
szaba
Szakirodalom 4. körbe rakja, aminel szerintem jobb.
Rakukantottam es 10 sackje van 2025ben, ennel kevesebbnek ereztem. (Vagy nem hozza kotottem a sacket)
Nalam a 3.ban jo huzas , 2. is okes. Idovel kezdo lesz.

21 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 047 — Lucas Scott
Sources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.
Cruyffista
Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
zacknorb
tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányító

4. körig nem nyúlnék hozzá az fix (és ott is csak ha nagyon need a QB)
ZERO_L
Igen, így voltam vele eddig én is (bár én a harmadik körössel el lettem volna).

Vagy nem kapott volna annyi NIL pénzt (Sorsby pl többet fog kapni TTU-n, mint Dart 1/25ös szerződésének átlaga, aztán a Mensah-Duke 8 misi még attól is feljebb van), vagy DeBoer mondta neki hogy amúgy sem játszana, zsa NFL, vagy tényleg elmegy magasan.
zacknorb
Transferelni-e kellett volna, Bama-ban már nem lett volna kezdő
Wester
igyis transferel csak masik ligaba 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
23 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 048
beltazor
23 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 902 — Jó ötletnek tűnt!
Sources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.
Cruyffista
Na ez az, ami eléggé meglepett, bár gondolom kapta az infókat, hogy első kör meglehet.
zacknorb
tudom csúnya dolog a sisak scouting, de nem tudom ő mivel lesz több mint egy n+1. bama irányító

ZERO_L

zacknorb
Transferelni-e kellett volna, Bama-ban már nem lett volna kezdő

Lesz ez még így se!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
Esetleg más? 😊
warr_b
Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
kapitnono
De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...
warr_b
Valóban az, bár itt is sokat használták edge ként, de szinte mindenhol azt írják hogy NFL ben biztosan edge lesz majd.
kapitnono
Épp ezért nem gondolom azt, hogy őt viszik el először, ellenben nagyot nyerhet akihez leesik.

Bár fene tudja, majd lesz elég mozgás március-áprilisban.

Poloska vagyok.
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 029 — Kinek mit intézett a kormánya
beltazor
Tolta vissza azt jelenti, hogy 10-15 környékén lesz, tehát azért nincs akkora visszaesés.

Poloska vagyok.
1 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 895 — Pfizer & Moderna fan

1 napja
Cruyffista
zacknorb

ZERO_L

Poloska vagyok.
1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 004 — situational football
Cruyffista
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 504 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Cruyffista
zacknorb
Fosok is rendesen, hogy odahypeolják hozzánk

1 napja
Cruyffista

Poloska vagyok.
1 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 045 — WHO DAT!!!!
Esetleg más? 😊
warr_b
Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
kapitnono
warr_b
Valóban az, bár itt is sokat használták edge ként, de szinte mindenhol azt írják hogy NFL ben biztosan edge lesz majd.

1 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 453 — Big Penix Energy
Esetleg más? 😊
warr_b
Elég más típusú játékosok, Bain inkább 3-4 enddé kerekedett, Bailey meg speed rusher de ennek a két listának nálam ők a két no1.
1 napja
warr_b Washington Commanders 28 097 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Esetleg más? 😊
warr_b

1 napja
warr_b Washington Commanders 28 097 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Esetleg más? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
3 napja
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 523 — no es importante
Azt olvastam megkapta.
gabokocka
Még nem

"There's no definitive timeline on when a decision will be made."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 633 — Keep pounding
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂
dande2
Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
kapitnono
Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.
zacknorb
Azt olvastam megkapta.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 napja
dande2
Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
kapitnono
Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.

Poloska vagyok.
3 napja
dande2

6 napja
dande2
újra megnézve a bő összefoglalót sok mindenbe bele lehet kötni, meg alapjáraton sem túl esztétikus a dobómozdulata, de két nagyon fontos dolog:
1. lát mindent
2. D szemszögéből pokoli nehéz lehet ellene védekezni

egy miami elleni hasonló performansz szerintem dollármilliókat érhet neki, őszintén meglepett a produkciója, ennyire a heisman címért versenyben lévő matty corral sem volt jó