Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Jól gondolom (a tavalyi példából kiindulva), hogy már holnap estétől beindul a buli?
több mint 8 éve
Pedig sokkal jobb lenne, ha kanyart dobnának, vagy tekernék úgy rendesen...watch baseball
Wyatt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Pedig sokkal jobb lenne, ha kanyart dobnának, vagy tekernék úgy rendesen...OSW 2/30milliója is megér egy misét. hihetetlen h ha egy QB tud két egyeneset dobni tétmeccsen és a csapata nyer 2-3 meccset vele, akkor már kapja a 10+milliókatAmelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25502585/agents-take-how-much-should-top-free-agents-tagged-players-target
Ha Cousins tényleg 100 milliót kap, nevetni fogok egy nagyot.
iktriad
Löfli
dr0725
braxa88
több mint 8 éve
Közben a Jags kirakta Beadlest és Clemonst hogy legyen egy ici-picivel több cap spaceünk. Most ha minden igaz $88,559,145 dollárral vagyunk a sapka alatt...Mellesleg ma pont 9,5 millió szabadult fel, pont annyi amit Bruce Irvin évi fizujának emlegetnek, aki mindeközben lelkesen elkezdett követni egy tucat Jaguarsszal kapcsolatos twitter accountot. Lehet csak unatkozik, de lehet hogy már tud valamit, amit mi még nem...
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
igen osweilerki az az OSW? Oh, Seneca Wallace? 😀 vagy Osweiler? de ő még nem kapott szerződést ha jól tudomOSW 2/30milliója is megér egy misét. hihetetlen h ha egy QB tud két egyeneset dobni tétmeccsen és a csapata nyer 2-3 meccset vele, akkor már kapja a 10+milliókatAmelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25502585/agents-take-how-much-should-top-free-agents-tagged-players-target
iktriad
Löfli
dr0725
braxa88
Löfli
cikkre reagáltam.
több mint 8 éve
Kivéve ha Tim Tebownak az illetőt.OSW 2/30milliója is megér egy misét. hihetetlen h ha egy QB tud két egyeneset dobni tétmeccsen és a csapata nyer 2-3 meccset vele, akkor már kapja a 10+milliókatAmelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
iktriad
Löfli
dr0725
braxa88
több mint 8 éve
ki az az OSW? Oh, Seneca Wallace? 😀 vagy Osweiler? de ő még nem kapott szerződést ha jól tudomOSW 2/30milliója is megér egy misét. hihetetlen h ha egy QB tud két egyeneset dobni tétmeccsen és a csapata nyer 2-3 meccset vele, akkor már kapja a 10+milliókatAmelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
iktriad
Löfli
dr0725
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
OSW 2/30milliója is megér egy misét. hihetetlen h ha egy QB tud két egyeneset dobni tétmeccsen és a csapata nyer 2-3 meccset vele, akkor már kapja a 10+milliókatAmelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
iktriad
Löfli
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
Amelyik ligában Sam Bradford kaphat 2 évre 36 millát ott Kirk Cousins-nak is jár legalább 100milla 😊Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten.engem nem lepne meg, mondjuk én is nevetnék 😊
iktriad
több mint 8 éve
Itt egy előrejelzés, hogy a kiemelt FAk milyen összegekre számíthatnak jövő héten. www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25502585/agents-take-how-much-should-top-free-agents-tagged-players-target
több mint 8 éve
ezzel kb az összes nagy név megkapta, elég közepes FA lesz ez :/az nem baj, úgysincs pénzünk, bár lehet Mario kap tőlünk egy zsíros szerződést, hogy folytassuk a kiégett ex-Bills játékosok begyűjtésének sormintáját...
braxa88
több mint 8 éve
Eagles, vissza SchwartzhozMario Williams pedig cut.kiváncsi vagyok hova megy, végre egy nagyobb név a piacon, amugy is elég kevés az elit játékos most FAn.
gabokocka
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Mario Williams pedig cut.kiváncsi vagyok hova megy, végre egy nagyobb név a piacon, amugy is elég kevés az elit játékos most FAn.
gabokocka
több mint 8 éve
Mario Williams pedig cut.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Amekkora színészlegenda bármit eljátszik.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter · 12 m 12 perccel ezelőttTud Sandler slot WRt (el)játszani? Mert akkor jöhet. 😀
Source: # Jaguars signed former #Cougars waterboy Bobby Boucher to a 7 year deal worth $130 million.
1 244 retweet 1 499 kedvenc
Válasz Retweet1,2 E Kedvenc1,5 E
TovábbBorbinho
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter · 12 m 12 perccel ezelőttSource: # Jaguars signed former #Cougars waterboy Bobby Boucher to a 7 year deal worth $130 million.
1 244 retweet 1 499 kedvenc
Válasz Retweet1,2 E Kedvenc1,5 E
Tovább
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Lionsnál konkrétan 1,5 milla ment el új igazolásra.Kb az osszertértek meg csak evekre sincs lebontva.JanekHát így sok értelme nincs. Főleg, hogy nincsenek benne a visszaszerződtetett játékosok sem. Pedig jópár csapatnál az tette ki a kiadások nagy részét. (pl. Packers, Pats)peterk2005
több mint 9 éve
Utóbbi.3 hét után szoros a verseny az élen azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit költött idén szabad ügynökökre.iktriadEz a lista pontosan milyen "költést" tartalmaz? A szerződések értékét valahogy leosztva, vagy egyszerűen csak a pénztárnál most kifizetett összeget?peterk2005
több mint 9 éve
Kb az osszertértek meg csak evekre sincs lebontva.JanekHát így sok értelme nincs. Főleg, hogy nincsenek benne a visszaszerződtetett játékosok sem. Pedig jópár csapatnál az tette ki a kiadások nagy részét. (pl. Packers, Pats)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)