NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 104
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ 🍑 - Oregon vs Indiana (tv: ARENA4)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
23 órája
Jeff Hafley is a jelöltek között.
1 napja
Weaver mitol lett ilyen nepszeru? Kimaradtam valamibol?Nekem nem tunt fel, hogy a Dolphis D ilyen marha jo lett volna.Néger.
Pritek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
Weaver mitol lett ilyen nepszeru? Kimaradtam valamibol?Nekem nem tunt fel, hogy a Dolphis D ilyen marha jo lett volna.
2 napja
Ilyen Matt Nagy és Raheem Morris nevekkel remélem nincs semmi komoly szándék.Egyedul Kubiak volt eddig ertelmezheto nev.
shagi0206
2 napja
Ilyen Matt Nagy és Raheem Morris nevekkel remélem nincs semmi komoly szándék.
2 napja
Állítólag Raheem Morris is jön a jövő héten.
2 napja
Penteken jon Matt Nagy is terefere-re.
2 napja
A foni biztosan nem igy gondolja. Ki is jelentette, hogy azonnali sikereket akar. (En meg pontos vonatokat es vilagbeket)Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
peet_24
De szerintem meg ez ennel osszetettebb.Tavaly kb 2-3 playen mult a rajatszasba jutasunk.
Shannyt lattuk mar kozepszar csapatot vezenyelni nem egyszer.
Ki tudja mi lesz a Hawksnal ha Kubiak elmegy. Nem ketelkedem, hogy kepesek talalni meg egy edzot aki kepes eredmenyeket elerni ezzel a tamadosorral, de az elozo is szar volt, Darnoldnak is volt mar gyengebb szezonja es akkor Macdonald sem akkora csaszar
A Ramsszel nem tudom minek kene tortennie, hogy ne csillagport fingjanak folyamatosan, de tavaly azzal a 2-3 playyel peldaul megeloztuk volna oket
Lehet itt barmi barmikor. Az viszont tuti, hogy ha 1 ev leepules es 3 ev epitkezes utan a meghirdetett progi 3-4 ev epitkezes lenne, akkor valaki odakulazna Bidwill labtorlojere.
2 napja
Szerintem, amíg a csoport másik 3 csapata ennyire fent van, addig nektek hosszabb építkezésben kell gondolkodnotok. Mire a SF végre teljesen lesérül, Macdonald sémáját feltörik, és McVay rájön, hogy ezt ő mégis inkább unja, meg Stafford is 60 éves lesz, addigra érjetek be. Kell Qb, kell egy címerállat. A stábot fel kell építeni, OC-ből, vagy DC-ből neveljen HC-t és 3-4 év után nyugdíj. Lenne benne fantázia, mint a Raidersnél, csak okosabban. PC ilyen feladatra (már) nem jó, Harbaugh viszont pont ebben kiváló.Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24
Rengeteg tapasztalata van, kb mindenkit is ismer, biztos jó stábot tudna összerakni, meg a neve sokat jelentene (amíg nem égne be durván), viszont az hogy kb bármelyik pillanatban kiránthatják az O és a D koordinátort is a lába alól, egyáltalán nem csábító.
Pritek
2 napja
Nekem vele kapcsolatban azért vegyes érzelmeim lennének.Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
peet_24
2 napja
Ha Monti DC-t választ akkor ő se lesz már itt sokáig. Persze ha csak ők mutatnak hajlandóságot arra, hogy ide jöjjenek és együtt ebédeljenek Kyler-el akkor érthető. Sztem OC csak akkor jön ha Kyler megy.
2 napja
Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.Macdonald, McVay és Shanahan mellé milyen "fasza" lenne még Harbaugh negyediknek...hú, de várnám...
Natloz
2 napja
Miert nem felejtjuk mar el ezt a DC-bol csinaljunk HC-t zsakutca vonalat? 2020 ota nem volt D beallitottsagu HC SB-ben.
2 napja
The team has extended interview requests to the following four candidates:Seattle Seahawks OC Klint Kubiak
San Francisco 49ers DC Robert Saleh
Miami Dolphins DC Anthony Weaver
Denver Broncos DC Vance Joseph
Plusz Thomas Brown Patriots passzjáték koordinátor és Te edző
Közülük Kubiak tűnik egyedül izgalmasnak, a többieket inkább nem szeretném.
Illetve gondolok Harbaugh után is érdeklődünk, mint mindenki.
Just a simple Lineman... ZP#76
3 napja
Saleh èrkezik HC interjúra
3 napja
Meg aztan az elso alkalmas HC-k nem is kapnak tobbet altalaban 3.5 millanal. Kiveve aki akkora hypepal vagodik be min BenJ.Na megis.
Szerkesztette: Pritek
3 napja
Ez maximum a legnagyobb neveknel szempont akik ebben a ciklusban sok helyre keresettek.Akkor nem hiszem, hogy sokat fog fizetni az új edzőnek. Így a kör eléggé le fog szűkülni. Persze nem is a legideálisabb célállomás ez a hely. Szerintem nem is akar sok edző ide jönni.Érdekes lesz a következő időszak. Murray sorsának is márciusig el kellene dőlnie. Mondjuk vicces lenne ha itt maradna és egy harmadik hc is előbb távozna mint ő. Gannon még hány évig kap pénzt Bidwilltől? 😀2 ev.
Gr3g0r
kb 3.5 nagyon max 5 misi evente.
Kliff szinten ket ev, de o 7.5M evente.
Pritek
Gr3g0r
Viszont az NFL foedzoi pozicio szukos joszag, 32 van belole, evente raadasul mennyi szabadul fel, 5-6?
Tele a liga "ehes" szakikkal es az egyetemi szcenaban is tucatjaval vannak. Az idei Ben Johnsont nem fogjatok vonzani, valoban, de igy is sorban allnak az edzok szerintem.
3 napja
Akkor nem hiszem, hogy sokat fog fizetni az új edzőnek. Így a kör eléggé le fog szűkülni. Persze nem is a legideálisabb célállomás ez a hely. Szerintem nem is akar sok edző ide jönni.Érdekes lesz a következő időszak. Murray sorsának is márciusig el kellene dőlnie. Mondjuk vicces lenne ha itt maradna és egy harmadik hc is előbb távozna mint ő. Gannon még hány évig kap pénzt Bidwilltől? 😀2 ev.
Gr3g0r
Pritek
4 napja
Érdekes lesz a következő időszak. Murray sorsának is márciusig el kellene dőlnie. Mondjuk vicces lenne ha itt maradna és egy harmadik hc is előbb távozna mint ő. Gannon még hány évig kap pénzt Bidwilltől? 😀2 ev.
Gr3g0r
4 napja
Vajon rárepülünk Stefanskira? Mert szerintem nem lenne az egy rossz ötlet.
4 napja
De kurva jó hír, hogy távozik ez a kókler, nagyon örülök. Viheti magával az egész brigádját, főleg Petzinget.
4 napja
Érdekes lesz a következő időszak. Murray sorsának is márciusig el kellene dőlnie. Mondjuk vicces lenne ha itt maradna és egy harmadik hc is előbb távozna mint ő. Gannon még hány évig kap pénzt Bidwilltől? 😀
4 napja
Meg ugye a love se mindegy. En tovabbra is azon vagyok, hogy kene egy O oldali edzo HCnek aki tud kezdeni vele valamit. Van ez, vagy eladni a lelkunket a drafton, mert Kyler penze melle meg egy QBt nehezen teszel be.Szóval akkor: keresünk hc-t, remélhetőleg oc-t, qb-t. Meg ki tudja még mi mindent. Igazán stabil alapjaink vannak 😀Így lehet marad K1, mert nem is nagyon lesz nála jobb opció sem a piacon, sem a drafton. Eddig azért nem maradhatott, mert vagy-vagy kérdéssé alakult a helyzet közte és Genyó között.
shagi0206
Cruyffista