NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Bradfordot cutoltátok.Én eleve nem értettem miért hozták ide? Volt pár jó meccse a Vikings-nál, de iszonyat sérülékeny egy irányító. Be kell látni hogy Bradford talán sosem játszott olyan magas szinten, mint amit a draftpozíciója alapján elvártak volna tőle.
redforman
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
redforman
33
Bradfordot cutoltátok.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
És a nagy találgatások és nyilatkozatok után PP a cserehatáridő után is a mi csapatunk tagja.És reméljük az is marad még egy jó ideig.
Fucu
több mint 6 éve
És a nagy találgatások és nyilatkozatok után PP a cserehatáridő után is a mi csapatunk tagja.
több mint 6 éve
Nem romlik a draftpozi, ne sirj folyton 😊ajánlom is 😀
Wyatt
több mint 6 éve
Josh Rosen became the youngest QB in the Super Bowl era to overcome a double digit 4th quarter deficit & lead team to victory.backup meg backup backupjai ellen. tapzs 😀
Cardinalis
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Igen, azóta se sikerült még megnéznem 😊Na csak sikerült egy jó kis feladványt kerítenem ide 😊Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
Jó is, hogy írtad, rég láttam, holnap meg is nézem.
shagi0206
peach
Wyatt
csongi
Nagyon nem szeretem a krimi műfaját, de ez a film majdnem top10-es a "listámon".
több mint 6 éve
Na csak sikerült egy jó kis feladványt kerítenem ide 😊Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
shagi0206
peach
Wyatt
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
Josh Rosen became the youngest QB in the Super Bowl era to overcome a double digit 4th quarter deficit & lead team to victory.THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
eddig a pillanatig szürreálisnak tűnt a fordítás... 😊Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Amennyit láttam belőle fél szemmel. Elég gyenge kezdés volt, de a végén csak megcsinált két TD-drive-ot és 15 pontot (a köztes is jól ment, csak volt a fumble). Úgyhogy összességében ez most valamivel biztatóbb volt már 😊ennyit tudunk játékosok és kezdő QB nélkül. az utolsó play összegezte az egész szezont.
Wyatt
több mint 6 éve
DJ okosabban volt hasznalva, es tenyleg visszakoszont az Arians-éra játéka (jé), de ez a csapat sajnos nem lett erdemben jobb mult hét ota, szoval az idei szezonra tovabbra is az egyetlen vágyam hogy Larryt feltüzeljék a srácok, és esetleg maradjon mégegy évet.Chad Williams amúgy talán kezd beérni, de altalanossagban az osszes WR megbizhatobb volt ma.
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
megvan az oda-vissza vs. 49ers W! és micsoda végjátékkal!!!
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Amennyit láttam belőle fél szemmel. Elég gyenge kezdés volt, de a végén csak megcsinált két TD-drive-ot és 15 pontot (a köztes is jól ment, csak volt a fumble). Úgyhogy összességében ez most valamivel biztatóbb volt már 😊
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
No rookie wideout in the NFL has more receptions this season than Christian Kirk.scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/44691028_10156709337342298_4530077022713544704_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=83cb9d39f3c913a5d29449d5d97a24fc&oe=5C850932
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Amugy mennyire lehet osszefugges vajon azzal, hogy a Raidersnel Mack es Cooper ugynoke is Joel Segal, aki nem mellesleg PP-t is kepviseli? Az Oakland elkezdett hirtelen tuladni mindenkin, akivel a pali dolgozik, mint ahogy minden jatekos holdoutol, meg csapkodja az asztalt, aki Segallal kommunikal.Erdekes egybeesesek.
több mint 6 éve
De én itt akartam megkérdezni és nem a googleön megkeresni 😛Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
shagi0206
peach
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
pár hete volt egy ilyen hír (asszem a Vikings vereség után), hogy pár veteránnak nem tetszett, hogy Bradfordot ilyen hamar lecserélték, és ők jobban bíznak benne, mint az újonc Rosenben... úgy tűnik, teljesen elvesztette az öltözőt Wilks, lehet tényleg jobb lenne, ha minél hamarabb repülne (plusz Keim is, azért az előző pár évben már ő se villogott annyira). bár azért Petersontól se ez a legelegánsabb megoldás. elcseréljük őt, Fitz visszavonul év végén, jöhet az új HC + GM, és jöhet a rebuild rebuildje
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én is gondolkodtam rajta, de egy google-kereséssel egészen jól képbe kerültemEz melyik film?Azon se lepődnék meg, ha majd egyszer valaki előásná, hogy ez a fazon igazából egy nagyon ügyes csaló, aki mindig valahogy ki tudta magát adni profi amerikai foci edzőnek á la Frank Abagnale, Jr..És belőle is csinálnak filmet 😊
csongi
shagi0206
peach
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Remélem második. Az még megvan nekünk. 😀Vajon mennyi lehet a piaci értéke? 1-2. kör?twitter.com/adamschefter/status/1054440781270999046?s=21PP ennyire ragaszkodik McCoyhoz? 😃
alatriste
A viccet felreteve, viszlat, ha menni akar
Danny
Leon78
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Vajon mennyi lehet a piaci értéke? 1-2. kör?twitter.com/adamschefter/status/1054440781270999046?s=21PP ennyire ragaszkodik McCoyhoz? 😃
alatriste
A viccet felreteve, viszlat, ha menni akar
Danny
több mint 6 éve
KeyG
9 496
És elvileg New Orleansba menne szívesen.Passzolna is oda.
alatriste
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers