NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Bill Musgravenek volt hasonló playbookja AP-vel, de legalaább a slantekkel kórházba rakta a WR-eket.Idei playbooka slot screen azért még van!
Danny
Natloz
több mint 6 éve
Jók voltunk?www.youtube.com/watch?v=D4WO0mirjlQ
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jók voltunk?
több mint 6 éve
Köszi Srácok!Amikor Andre Smith a legjobb falembered ott kurva nagy gond van. És ezt látjuk is.
Cardinalis
Ez kurvajó én ebben nézném a meccseket 😀
Így marad a papírzacskó 😀 😀
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
NFL-es szopóálarc 😀silent7939az összes haverom ugyanezt mondja rá 😀😀😀
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
NFL-es szopóálarc 😀
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
csak a jobb hangulat kedvéért 😊egy Dolphinsos kollégám hozott nekem egyenesen Mexikóból egy kis Cardinalsos szuvenyírt, mexikói pankrátormaszk 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaj, bocsi. Este még láttam, hogy írtál, de reggelre elfelejtettem 😊Ha esetleg a konkrét Vikings-meccs statjai is érdekelnének:
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
3&1 a Vikings 1 yardon-->passz, incompleteNem nekem szólt, de ha már láttam... 😊
4&1 ugyanonnan---> futás a tömött box ellen.
Kérem kapcsolja ki.
@Wyatt pff számszerűsített értékelést az OL-ről tudsz dobni? run block és pass block érdekelne (oké hogy szar de pontosabban)
Fucu
C:
kepkuldes.com/images/f9b963df8bcbe7444c3f6d01468bfca9.png
OT:
kepkuldes.com/images/582a543700dbbe3f83a0d74ca2144a56.png
OG:
kepkuldes.com/images/9d6411d8e0b1d7032a38411b2dbde193.png
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Ezt most csak úgy itt hagyomtöbb mint 6 éve
3&1 a Vikings 1 yardon-->passz, incomplete4&1 ugyanonnan---> futás a tömött box ellen.
Kérem kapcsolja ki.
@Wyatt pff számszerűsített értékelést az OL-ről tudsz dobni? run block és pass block érdekelne (oké hogy szar de pontosabban)
több mint 6 éve
Natloz
300
Idei playbooka slot screen azért még van!
Danny
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 6 éve
Danny
1 717
Futás középre-futás középre-incomplete, kb ennyi a játékunk, annyi kreativitás van a csávóban mint a közmédia egyperces híreiben.Neki milyen történelme van? olvasom veletek kapcsolatban állandóan,de ennyi. 😀Kérdezhetek valamit,tudom az,hogy nem a legjobb az OC és a falatok se és lehet hülyeség volt David Johnsont használni,de az,hogy alig hoz pontokat és TD-ket az engem meglep,mert sérülése előtt elég jól nyomta,szóval ennyit kopott vagy szar az OC?Mike McCoy az OC, többet nem hiszem hogy kell mondani
DrChef
Danny
DrChef
több mint 6 éve
Neki milyen történelme van? olvasom veletek kapcsolatban állandóan,de ennyi. 😀Kérdezhetek valamit,tudom az,hogy nem a legjobb az OC és a falatok se és lehet hülyeség volt David Johnsont használni,de az,hogy alig hoz pontokat és TD-ket az engem meglep,mert sérülése előtt elég jól nyomta,szóval ennyit kopott vagy szar az OC?Mike McCoy az OC, többet nem hiszem hogy kell mondani
DrChef
Danny
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Danny
1 717
Kérdezhetek valamit,tudom az,hogy nem a legjobb az OC és a falatok se és lehet hülyeség volt David Johnsont használni,de az,hogy alig hoz pontokat és TD-ket az engem meglep,mert sérülése előtt elég jól nyomta,szóval ennyit kopott vagy szar az OC?Mike McCoy az OC, többet nem hiszem hogy kell mondani
DrChef
több mint 6 éve
Kérdezhetek valamit,tudom az,hogy nem a legjobb az OC és a falatok se és lehet hülyeség volt David Johnsont használni,de az,hogy alig hoz pontokat és TD-ket az engem meglep,mert sérülése előtt elég jól nyomta,szóval ennyit kopott vagy szar az OC?
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Jesszusom, a szivem osszeszorul ezektol a pletykaktol... 1 év alatt szepen osszeomlik minden, hihetetlen.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Végülis...adjuk el a legjobb játékosainkat. Ha ezeknek van alapja, akkor kurva gyorsan el kell takarítani Keimet is (az edzőkön túl).Nyitottak vagyunk PP eltradelesere. Van baj.Egy hete ezt írták David Johnsonra is.
Danny
Fucu
több mint 6 éve
Nyitottak vagyunk PP eltradelesere. Van baj.Egy hete ezt írták David Johnsonra is.
Danny
több mint 6 éve
Danny
1 717
Nyitottak vagyunk PP eltradelesere. Van baj.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De legalább hurka védelem jön most szembe, úgyhogy minden adott a sorozat megszakításához 😊)
több mint 6 éve
Pyrrus
714
Kíváncsi leszek a hétvégi meccsre, elvileg akkora favorit most a Minnesota (a védelme pedig lényegesen jobb, mint a 49ersnek), hogy elgondolkodom egy meglepi megtételén 😀egyszer volt Bills minnesotában.. 😀 remélem
Wyatt