Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 282
Jól kiszúrtatok velünk. A White cut miatt nem kapjuk meg a 4. körös comp picket Amos után...

több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 059
Na, csak meglett Crabtree. Most ha eljut a kezdőig, 2x játszhat Talibbal 😊
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 904 — "Montoya por favor!"
Mindenki arról beszél hogy Murray bust, amikor már ott elúszik a szezon hogy VJ a defensive coordinator. #factsdontlie 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ne haragudjatok srácok, tudom előszezon, meg minden, de a nálunk 5. körös Thorson sokkal NFL QBt képet mutatott, mint ez a Murray gyerek, aki leginkább pattogó manónak tűnt. Bízom benne tud mutatni többet, de eddig....
dande
kb mindenki elmondta előre...
Amadeus
Sosem lattam meg olyan 1/1-es qb-t aki preseasonban ilyeneket csinalt volna. Szerintem NE is eroltessuk. Tegyuk ki mar most. Tuti bust. Van meg valami? Ha nincs akkor lehet tovabb ballagni 😊
több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
1/1 hátránya, hogy nem csak egy játékost szerzel, hanem egy egész szakértőbrigádot is a topicodba.

Szerkesztette: andree
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 785
Ne haragudjatok srácok, tudom előszezon, meg minden, de a nálunk 5. körös Thorson sokkal NFL QBt képet mutatott, mint ez a Murray gyerek, aki leginkább pattogó manónak tűnt. Bízom benne tud mutatni többet, de eddig....
dande
kb mindenki elmondta előre...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 182 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 898 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Minél több interjút nézek Murray-vel annál együgyűbbnek tűnik ez a srác. Ha melléteszem még ezt a baseball-mizériát is akkor pláne nem tűnik egy franchise arcnak aki vezéregyéniség tud lenni.
Amúgy a mai meccsbe belenéz valaki? A kezdők több snapet kapnak ha minden igaz.
Kexandro
Én felkeltem volna Murray miatt! De hála az álommanó erősebb volt!
Murray-amennyire tetszett 1. meccsen, most annyira nem!
Safetynél is beszart vagy okos volt, jó kérdés! Pre season-ban felesleges lesérülni, de ott nem volt a helyzet magaslatán, persze ő még csak rookie!
Alford megsérült! (PP eltiltott) kemény lesz a szezon eleje!
több mint 6 éve
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy a támadófal javul-e valamit, mert a nem éppen veretes Raiders-pass rushnál azért lesznek nehezebb feladatok is. És ha ne adj isten pont olyan reménytelen lesz a fal, mint tavaly, és ebben az idényben sem lesz fejlődés, akkor vajon lép-e valamit a vezetés falügyileg végre
Wyatt
Aha, lép. Draftol egy bustot az első körben 😀
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy a támadófal javul-e valamit, mert a nem éppen veretes Raiders-pass rushnál azért lesznek nehezebb feladatok is. És ha ne adj isten pont olyan reménytelen lesz a fal, mint tavaly, és ebben az idényben sem lesz fejlődés, akkor vajon lép-e valamit a vezetés falügyileg végre

több mint 6 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 957
A safety volt a hab a tortán...
Egyébként az uccsó másodperces TD jópofa volt, nomeg előtte az 59 yardos Isabella TD elkapás, úgy hajtottak a végén a srácok, mintha éles meccs lenne 😊 mondjuk érthető, a bennmaradásért küzdenek...
több mint 6 éve
Ez jó nagy fos lehetett 😊
Biztos csak altatott a védelem.... vagy VJ megmutatta az igazi arcát mint DC 😀
több mint 6 éve
Oké, hogy a támadósor vállalhatatlan volt megint, de ez

több mint 6 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
Semmiképpen ne nézzetek bele a mai meccsbe.
több mint 6 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Minél több interjút nézek Murray-vel annál együgyűbbnek tűnik ez a srác. Ha melléteszem még ezt a baseball-mizériát is akkor pláne nem tűnik egy franchise arcnak aki vezéregyéniség tud lenni.
Amúgy a mai meccsbe belenéz valaki? A kezdők több snapet kapnak ha minden igaz.
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 098 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Catanzaro visszavonult 😕 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 098 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Darius Philont kivágtuk, miután pár napja lecsukták, jó kör volt ez is...
 www.revengeofthebirds.com/2019/8/10/20800369/arizona-cardinals-announce-they-have-released-de-darius-philon

Don't blink!
több mint 6 éve
 twitter.com/AZCardinals/status/1159668636233039872

Don't blink!
több mint 6 éve
gedam 6 508
PFT: Cardinals signed WR Michael Crabtree per source.
petey
mégse
 twitter.com/Rotoworld_FB/status/1158730350241017857
Löfli
erősödött a csapatotok
több mint 6 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Murray elég jól dobált abban az egy drive-ban, amelyben pályán volt, a szakértők is dicsérték. Az összefoglalót megnéztem, abból túl sok minden nem derült azért ki, bár Hundley TD passza pontos volt és Anderson INT-jénél már a dobás pillanatában láttam, hogy a védelemé lesz.
több mint 6 éve
A Dolphins nem jár jó úton, ha a nálunk létszámfölöttiekből álló emberekből építi a csapatát. Nkemdiche ott landolt.
shagi0206
Nkemdiche: Persze, vágjatok ki, ennél rosszabb csapat már úgy sem jöhet
AZ élet: Hold my beer 😊

több mint 6 éve
A Dolphins nem jár jó úton, ha a nálunk létszámfölöttiekből álló emberekből építi a csapatát. Nkemdiche ott landolt.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 671 — Csodabogár
petey
mégse
Löfli
hát akkor azért nem láthatjuk Crabzt Arizonában, mert NINCS OTT!

több mint 6 éve
petey
mégse

Don't blink!
több mint 6 éve
petey
3,6-os húzás 😊