NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
harras
515
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Falat húzni. Főleg ha addig a D egyben marad.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
csongi
több mint 6 éve
harras
515
Csak szerintem Fitz nem akarta volna még egyszer átélni...És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
Danny
1 717
Orulok, hogy a heten is megkimeltem magam szeretett csapatomtol...
több mint 6 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊Jelentem megnéztem és tetszett. 😊
Cardinalis
(ha érdekel feltöltöttem felhőbe és onnan leszedheted, linket majd küldök ha szeretnéd 😊 )
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én Rosennek szurkolok önző érdekből, szóval azért igyekszem figyelni itt a dolgokat. Mondjuk Jimmynek is, úgyhogy érdekes lesz a csoport :dVolt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
csongi
több mint 6 éve
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀 Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
1. körben húztunk már falembert, hát finoman fogalmazok: NEM JÖTT BE!Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
Wyatt
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
ámen 😊Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaWyattÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
Nekem meg csak olyan alap Cardinals szurkoló érzésem van. Minden köztes, fényesebb időszak csak egy kis ajándék a mi életünkben 😊És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)csongithx!
privátba tuti be szabad írni 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
tenyardtracker.comTYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
Cardinalis
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Hála istennek innen a tengerpartrol nem is volt esélyem megnézni a meccset. Bár ahogy nézem nem baj mert van baj 😊 Revidialom a korábbi 7-9-et egy laza 4-12-re. 😊 Meg a végén igaza lesz vegasnak 😀
több mint 6 éve
harras
515
Abszolút egyetértek. Meg előbb-utóbb le is sérül, pláne ez a fal mögött.Nem kicsit felháborító, hogy bradford ezzel a teljesítménnyel még valahol kezdő irányító lehet... egyszerűen felfoghatatlan számomra, mit látnak ebben az emberben, és belegondolni, hogy helyette még glennon is bedobható, azért az durva mélyütésNe viccelődj már, Tyrod Taylor is kezd a ligában...
r.baggio
Btw, szerintetek van most olyan szinten a csapat, hogy egy újonc irányító behozatala megváltoztatná a dolgokat vagy max összetöretni lehetne? Nem lepne meg, ha Bradford kapna még 3-4 meccset, mielőtt lecserélik.
Wyatt
több mint 6 éve
andree
1 737
Igazából szegény Arians az utolsó két évében beteg, vén szerencsétlennek volt elkönyvelve, de kétszer ennyit hozott ki, nagyjából fele ennyiből. Rohadt nagy zseni volt az öreg. Remélem az új stáb valahogy megtalálja a helyes utat. Az biztos, hogy a front 7 nehezen kezeli az átállást. Az elején nagyon biztató volt, de Alexék gyorsan felismerték, hogy az LB sor ellen bőven van keresnivalójuk, és könyörtelenül kivégeztek minket.
több mint 6 éve
Semmi értelmét nem látom berakni Rosent; nem azért cseréltünk fel érte hogy elcsesszük az önbizalmát és menjen a levesbe 2 év után.Így van az apró dolgoknak kell örülni, hamár egy szánalmas szar volt az egész. 😀
Amúgy a tegnapi meccs sem Bradfordon ment el, alig-alig volt szabad elkapója, illetve a gameplan is furcsa volt nekem. Ha van egy JJ Nelsonod akkor igazán meg lehetne vele nyújtani a pályát néha, teret adva akár DJ-nek rövid passzokkal. 2 éve ez nagyon sikeres volt.
Amúgy tudni kell örülni a kis dolgoknak; nem volt komoly sérülés, és Fitz elkapás-szériája is folytatódik 😊
Kexandro
Chase Edmonds is jól mutatozott be voltak szép futásai meg a blitz-et is felvette rendesen.