Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
Úgy nézem van még 29 millánk a sapka alatt, és még el lesz küldve Gesham, ami + 2 millió. Szerintem még beleférne két jó kezdő játékos, mondjuk egy OT, meg egy DT talán. Bár ha jönne egy kezdő falember, akkor már azzal is elégedett lennék, ha legalább Gunter-t visszahoznánk. Azért hiába van 5 OLB a jelenlegi keretben, fele ismeretlen a számomra. úgyhogy nem sokért, de szerintem kellene Golden, persze nem tudhatjuk, mennyire sikerült rendbe rakni a térdét.😕. Egyébként meg elég ütős lenne egy Jones, Nkemdiche, Bosa, Suggs, Hicks, Reddick, Golden front 7.
De ezt majd meglátjuk. 😊
Leon78
Még az újoncokat is ki kell fizetni, meg általában nem előnyös ha 6-7 kezdőt vásárol össze egy csapat FA-ról. Én hosszabbítanám Guntert és talán Pierre-t is. Golden esetében attól félek, ha kimegy az összes jobb olb FA, valaki hozzávág egy évi 7-8 milliót, mondván csak volt 10+ sackes szezonja.
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 994 — Defender
Szerintetek ki jöhet még, esetleg mely posztok lehetnek a a figyelem középpontjában? Úgy látom Golden nem fog visszajönni, pedig szerintem volna benne lehetőség, és nem is játszott rosszul amíg meg nem sérült.
Kicsit úgy látom, hogy ez a Murray project mintha nem igazán lenne napirenden. A pro day-re el sem ment a vezetőség. Vajon miért? Én nem nagyon bízom a srácban, arról már nem is beszélve, hogy ha Rosen-ért nem kapunk 1 kört, akkor bukunk az üzleten, ráadásul ez az egész irányítósdi történet egy kicsit kapkodásnak tűnik inkább, mint átgondolt építkezésnek.
Leon78
Ha elhozzuk Bosat (vagy trade down után Josh Allent), Suggsal kiegészítve a rotációt azt hiszem meg leszünk Golden nélkül . 😀 Murray majd kiderül. Én Rosen mellett vagyok, hülyeség 1 év után lemondani első körös QB-ról, aki azért messze nem volt egyértelmű bust. Viszont ha már választottunk egy HC-t, és neki Murray kell akkor sajnos ki kell húzni neki. Nem lehet még egyszer úgy indulni a szezonnak, hogy felépítünk egy 3-4 védelmet a 4-3at játszó HCnak. A szezon végén viszlát játékot nem játszhatjuk el még egyszer, mert még a high school edzők is elhajtanak minket, szóval ezt az arcot kell a lehető legjobb helyzetbe hozni. Ha nem jön be a sztori, akkor két három év múlva lehet elhajtani az egész FO-t, és újra próbálkozni. Amúgy én még egy gyors WR-t hoznék a piacról, meg valami védőfalembert a rotáció végére.
andree
Úgy nézem van még 29 millánk a sapka alatt, és még el lesz küldve Gesham, ami + 2 millió. Szerintem még beleférne két jó kezdő játékos, mondjuk egy OT, meg egy DT talán. Bár ha jönne egy kezdő falember, akkor már azzal is elégedett lennék, ha legalább Gunter-t visszahoznánk. Azért hiába van 5 OLB a jelenlegi keretben, fele ismeretlen a számomra. úgyhogy nem sokért, de szerintem kellene Golden, persze nem tudhatjuk, mennyire sikerült rendbe rakni a térdét.😕. Egyébként meg elég ütős lenne egy Jones, Nkemdiche, Bosa, Suggs, Hicks, Reddick, Golden front 7.
De ezt majd meglátjuk. 😊
több mint 7 éve
Szerintetek ki jöhet még, esetleg mely posztok lehetnek a a figyelem középpontjában? Úgy látom Golden nem fog visszajönni, pedig szerintem volna benne lehetőség, és nem is játszott rosszul amíg meg nem sérült.
Kicsit úgy látom, hogy ez a Murray project mintha nem igazán lenne napirenden. A pro day-re el sem ment a vezetőség. Vajon miért? Én nem nagyon bízom a srácban, arról már nem is beszélve, hogy ha Rosen-ért nem kapunk 1 kört, akkor bukunk az üzleten, ráadásul ez az egész irányítósdi történet egy kicsit kapkodásnak tűnik inkább, mint átgondolt építkezésnek.
Leon78
Ha elhozzuk Bosat (vagy trade down után Josh Allent), Suggsal kiegészítve a rotációt azt hiszem meg leszünk Golden nélkül . 😀 Murray majd kiderül. Én Rosen mellett vagyok, hülyeség 1 év után lemondani első körös QB-ról, aki azért messze nem volt egyértelmű bust. Viszont ha már választottunk egy HC-t, és neki Murray kell akkor sajnos ki kell húzni neki. Nem lehet még egyszer úgy indulni a szezonnak, hogy felépítünk egy 3-4 védelmet a 4-3at játszó HCnak. A szezon végén viszlát játékot nem játszhatjuk el még egyszer, mert még a high school edzők is elhajtanak minket, szóval ezt az arcot kell a lehető legjobb helyzetbe hozni. Ha nem jön be a sztori, akkor két három év múlva lehet elhajtani az egész FO-t, és újra próbálkozni. Amúgy én még egy gyors WR-t hoznék a piacról, meg valami védőfalembert a rotáció végére.
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 994 — Defender
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 097 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 www.youtube.com/watch?v=ho2E4ihqlrU

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 059
Sweezy is érkezett
silent7939
A Seahawks falembere? Ennyire rossz volt? Vagy miért lett elengedve?
több mint 7 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sweezy is érkezett
több mint 7 éve
salsa99 Green Bay Packers Alabama Crimson Tide 140
Ezek az igazolások eltörpülnek amellett, hogy sikerült Brett Hundleyt is megszerezni... 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na az elso jo huzasa iden a Cardinalsnak
Wyatt
Alford, Gilbert, Hicks, Suggs. Ezek mind tetszetős igazolások.
de ugyis minden azon múlik, hogy Murray milyen lesz
braxa88
Suggs nekem 7 misiért rengeteg, Gilbert tényleg jó, Murraytől én nagyon fázom, Alford egynek nem rossz, őt még nem láttam előtte

több mint 7 éve
Wyatt
braxa88
Még nem a csapat tagja, ne kezeljük tényként 😊
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 556
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
Haladjunk tovább, nincs itt semmi látnivaló 😀
több mint 7 éve

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
tetszik nagyon amit a Cardinals művel, már csak Rosennek találjanak jó helyet jó áron, aztán mehet a Murray projekt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Jó játék lenne, ha nem lenne állandóan sérült...
több mint 7 éve
Na ez baromi szép volt. Sok savat kapott mostanában Keim(teljesen jogosan), de ezt eddig nagyon odatette.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok jó egészséget neki!
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 556
évi 9ért ez már lopás 😊
több mint 7 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A Cardinals szépen csendben megcsinálta az idei FA eddigi legjobb üzletét.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
#Eagles standout ILB Jordan Hicks intends to sign with the #AZCardinals on 4-year deal worth $36M with $12M to sign, source said. $20M guaranteed. - Rapoport
több mint 7 éve
Mar kinek? Ez nekem Fitz pepitaban. Palyajan mar tullevo jatekos a teljesitmenyehez kepest legalabb a duplajaert

több mint 7 éve
Mennyiért jött Suggs? Erről nem láttam semmi infót
silent7939
1 év 7 millió.
Matthew99
Ez elég jól hangzik.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 452 — Invisible man
silent7939
1 év 7 millió.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Mosleytól már nem kell "tartani", a Jets hozzávágott egy halom lóvét.
több mint 7 éve