NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 537
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Cardinalis
5 788
Én optimista vagyok, és azt mondom lehet ez 6-10-es szezon is. Na nem mintha azzal sokkal többet érnénk.shagi0206én is optimista vagyok, de nem írom fordítva a mérleget, azaz nem 6-10, hanem 10-6 😊
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Én optimista vagyok, és azt mondom lehet ez 6-10-es szezon is. Na nem mintha azzal sokkal többet érnénk.Idei menetrend 1 prime time meccsel a Denver ellen(TNF)Fúúúú de szép lesz az idei év 😊
iktriad
Én ebben max 3 W-t látok az előző szezonban, és az FA-n mutatottak alapján, plusz megnézve a rostert. Azt hiszem hátradőlhetünk egy kicsit és nem kell izgulni még a pozitív szezon miatt sem.... max hogy ne rontsuk el a draft pozit megint.
silent7939
több mint 6 éve
Idei menetrend 1 prime time meccsel a Denver ellen(TNF)Fúúúú de szép lesz az idei év 😊
iktriad
Én ebben max 3 W-t látok az előző szezonban, és az FA-n mutatottak alapján, plusz megnézve a rostert. Azt hiszem hátradőlhetünk egy kicsit és nem kell izgulni még a pozitív szezon miatt sem.... max hogy ne rontsuk el a draft pozit megint.
több mint 6 éve
Az egyetlen pozitívum hogy az első 4 meccsből 3-at itthon kezdünk, ez egy ilyen újjáépülő csapatnál fontos lehet, DE:-A Rams 2. héten idegenben gyilkos lesz, 3. héttől lehet hogy jöhet is Glennon.
-13. héten Packers idegenben instant lose
-Két komoly idegenből idegenbe túránk lesz az 5.-6. és a 12.-13. hetek között, ráadásul többségük korai meccs. Ezek nem szoktak jól alakulni...
Meglátjuk Wilks mit rak össze, de én nem bánnám ha építkezésre lenne szánva ez a szezon. Persze a Rams/49ers duó masírozását nem tudom mi veszélyeztetheti a következő 3 évben, de hátha megrogynak majd...
több mint 6 éve
Idei menetrend 1 prime time meccsel a Denver ellen(TNF)több mint 6 éve
Danny
1 717
Ilyen offseason utan semmin se lepodjunk meg
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Elkapót 1. körben idén nem szabad. Ez a wr class idén elég gyenge. Ha QB, és realitást is nézzük, akkor egyértelműen Rudolph kell. Ha vmilyen csoda folytán marad bent elitnek kinéző DB, akkor azt mindenképp ki kell húzni a 15. helyen. Az O-line erősítése 1. körben kizárt, Nelsonon kívül nem nagyon van másik falember, akiért érdemes lehet 1. kört áldozni, de Ő top10-ben simán ki megy.
Hogy kit húzunk, azt nem tudom, de az utóbbi idők 1. körös baklövéseit jó lenne levetkőzni
több mint 6 éve
Rudolph
több mint 6 éve
A kicserélődött front office miatt tippelni sem nagyon tudok, de Bradford szerződése inkább a QB draft esélyét növeli nálam.Lamar Jacksonnak örülnék legjobban a 2. kör elejére felmozogva, de ennek nem látom realitását, 1/15-re pedig nem biztos hogy ki merik húzni.
Egyedül ő szimpatikus nekem az idei irányító classból, a többiek bűzlenek a hype-tól.
Ridley-t írják hozzánk sok helyen, de én őt kizártnak tartom, és nem is örülnék neki, inkább halásszunk elkapót a hátsó körökben.
Fogalmam sincs 😊
Szerkesztette: Kexandro
több mint 6 éve
Egy hét múlva draft, szerintetek kit húzunk az első körben?A pontosan tippelők között kisorsoljuk Josh Allen "Tűpontos passzaim nyomás alatt" nagy sikerű könyvét
több mint 6 éve
Előszezon menetrend:vs Chargers
at Saints
at Cowboys
vs Broncos
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Brice Butler WR érkezett két évre.vele se igen megyünk a falnak.
Löfli
több mint 6 éve
Brice Butler WR érkezett két évre.
több mint 6 éve
A bundesligából jön az erősítés www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Cardinals-Sign-German-DL-Moubarak-Djeri/cb953fc3-f5dc-42d7-9692-7dabdc36a06f
több mint 6 éve
harras
515
Suh -> Rams.A mi csodás falunk megeszi Suh-t reggelire. Ha mind az öten rámennek, csak rá.....
Ha Bradfordnak van egy kis esze még ma szerződést bont és elmegy 3. backupnak a Brownsba.
Ha talál valaki fogadást Bradford szezonbéli épségére vonatkozóan az ne tartsa magában; teszem rá a házat.
Kexandro
több mint 6 éve
Suh -> Rams.Ha Bradfordnak van egy kis esze még ma szerződést bont és elmegy 3. backupnak a Brownsba.
Ha talál valaki fogadást Bradford szezonbéli épségére vonatkozóan az ne tartsa magában; teszem rá a házat.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Szánalmas eddig ez az offseason, már most kezdik elvenni a kedvem a szezontól...ami biztos, hogy a csoportban semmi esélyünk nem lesz. Van két felfelé ágazó csapat, meg 2 lefelé. A vicces, hogy a 2 lefelé az pár éve jóval előrébb járt a másik 2-nél. Szaturnáliai csoda lesz, ha egyáltalán nyerünk meccset csoportellenfél ellen. Az offense az full utolsó a csoportban, már ami a neveket illeti (van 2 emberünk, aki elit, de az kevés). És a védelem sem túl biztató, mert bár ott sokkal jobban állunk, de a korábbi évekhez képest itt is lejtmenetet várok.
-Bradfordot még képes vagyok megemészteni, de Glennon? Simán maradhatott volna Stanton is kevesebbért
-Veldheer nem ért ennyit, de ha nem hozunk helyette senkit akkor felesleges volt elküldeni
-Hol vannak a cornerek? Hol vannak az elkapók?
-Mire ez a sok paycut? Kinek csináljuk a helyet?
Nem látom a koncepciót. A drafton nagyon drága lenne felmozogni, ráadásul annyi a lyuk a csapatban hogy brutálmód kellenek a pickek. Úgy érzem a Cousins sztori kapcsán két szék között a padlóra estünk.
Várok még egy komolyabb breakinget elvégre van most némi lóvé ami elköltésre vár, de egy fecske nem csinál nyarat.
Korai a tippelés de 4-12nél perpill nem várok jobbat.
Kexandro
több mint 6 éve
Szánalmas eddig ez az offseason, már most kezdik elvenni a kedvem a szezontól...-Bradfordot még képes vagyok megemészteni, de Glennon? Simán maradhatott volna Stanton is kevesebbért
-Veldheer nem ért ennyit, de ha nem hozunk helyette senkit akkor felesleges volt elküldeni
-Hol vannak a cornerek? Hol vannak az elkapók?
-Mire ez a sok paycut? Kinek csináljuk a helyet?
Nem látom a koncepciót. A drafton nagyon drága lenne felmozogni, ráadásul annyi a lyuk a csapatban hogy brutálmód kellenek a pickek. Úgy érzem a Cousins sztori kapcsán két szék között a padlóra estünk.
Várok még egy komolyabb breakinget elvégre van most némi lóvé ami elköltésre vár, de egy fecske nem csinál nyarat.
Korai a tippelés de 4-12nél perpill nem várok jobbat.
több mint 6 éve
Veldheert elboltoltuk Denverbe egy idei 6. körért. elvileg 6.9 milliót szabadítottunk fel a cap space-ből.Micsoda agresszivitás.... wowww nem tudok betelni ezekkel a nevekkel akkora fogások.
plusz jött Bene Benwikere CB 1 évre.
Löfli
több mint 6 éve
Veldheert elboltoltuk Denverbe egy idei 6. körért. elvileg 6.9 milliót szabadítottunk fel a cap space-ből.plusz jött Bene Benwikere CB 1 évre.
több mint 6 éve
Danny
1 717
Off: Fucu amúgy átpártolt más csapathoz, vagy csak a fórumot nem látogatja már?Vagy csak meglatta ki lesz az uj QB es ongyilkos lett 😃
undisputedly
több mint 6 éve
Off: Fucu amúgy átpártolt más csapathoz, vagy csak a fórumot nem látogatja már?Te mit csinálnál ha a csapatod leigazolná Sam Bradfordot kezdőnek? Ő is azt csinálja 😀
undisputedly
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ka'deemCarey25
277
Gaines-t is hagytuk továbbmenni, majd a Jetshez v Brownshoz alá is ír. Taps. Szánalmas.