Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk attól függetlenül, hogy saját csapatnál ódzkodnék tőle, azért megnézném itt Antonio Brownt, hatalmas segítséget adhatna RosennekEz tény (és Vegas még minket is tart a legnagyobb esélyesnek a szerződtetésére), de én sem biztos, hogy örülnék a jelenlétének.
Wyatt
több mint 7 éve
Mondjuk attól függetlenül, hogy saját csapatnál ódzkodnék tőle, azért megnézném itt Antonio Brownt, hatalmas segítséget adhatna Rosennek

több mint 7 éve
A szomorú, hogy még elkapásokban is sokkal többet tudott felmutatni karrierje során, mint az elmúlt kb 10 év TE-jei nálunk.Minden szemetet begyűjtötök 😁Hát tight end kellett, mint egy falat kenyér. Hogy ő most megoldás lesz-e...
gabokocka
Blokkolásra mindenesetre jó lehet, amilyen gyenge a fal, el is fér minden segítség
Wyatt
több mint 7 éve
Minden szemetet begyűjtötök 😁Hát tight end kellett, mint egy falat kenyér. Hogy ő most megoldás lesz-e...
gabokocka
Blokkolásra mindenesetre jó lehet, amilyen gyenge a fal, el is fér minden segítség

több mint 7 éve
Minden szemetet begyűjtötök 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Érkezett Charles Clay 1 évre, 3,25 misiért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Az előző szezon 4-3-as küszködésében pont az bizonyosodott be, hogy egyik említett játékosnak se jön be ez a felállás. Én nyomatnám a 3-4et, húznék egy klasszikus 3-4DE-t az első körben(ha van valami hátra csere, akkor a 4-5 első körös kaliberű DT közül valakit, ha nincs akkor Williamst). A védelem pár rotációt kiegészítő ember megszerzésével így kb kész lenne, lehetne költeni az erőforrásokat a támadósor megreformálására.Mi a véleményetek, milyen rendszerben fog majd játszani a védelem? remélem visszatérünk a 3-4 es felállásra. Fényévekkel jobb volt a csapat, mint 4-3-ban. Ráadásul ha kihúzzuk Bosa-t, akkor játszhatna szerintem DE-t. És már kész is egy brutál védelem. OLB -nek olcsón visszahoznánk Goldent középen meg maradna ( ha lehet olcsón) a Bucannon, Reddick duót, esetleg felcserélve az első kör végére húzhatnánk egy kompetens ILB talán. A passz siettetés nem lenne rossz az biztos. Golden, Bosa, Jones, és középen ott lenne még bliccelni Reddick is, ha minden kötél szakad. Mondjuk lehet nem ILB kellene, hanem inkább a class erőssége miatt inkább egy DT középre. Bár nem ismerem a DT class-t, de erősnek mondják.A CB páros megvan, szerintem Alfordot szélre szánják, slotba meg ott van Ford, vagy alkalomadtán Baker, a S páros pedig lehetne a Swearinger, Bethea duó. Estleg egy S húzás a 5. 6. körben. A többi pick mehet a támadó falba, hátha beválik valaki.Jöjjön Bosa és 4–3. A szélen Chandler Jonesszal ketten kicsit állat párost tolhetnak majd, talán a Buccanonhoz hasonló tömegű LB-knek is jobb a 4–3-as felállás, meg Reddicknek is jobb lehet
Leon78
DT jöhetne, igen, akár a 2/1-gyel is, és akkor a védelem pöpecnek tűnik, de ez esetben FA-n legalább két használható támadó (OL+célpont valamilyen felosztásban), 3/1-gyel még egy OT akár vagy elkapó, kéne tight end is, szal ha az első két kör védelem, akkor az FA-n nagyon rá kellene feküdni azért a támadókra, mert különben a fasza védelemmel együtt is cseszheti a csapat
Wyatt
több mint 7 éve
Mi a véleményetek, milyen rendszerben fog majd játszani a védelem? remélem visszatérünk a 3-4 es felállásra. Fényévekkel jobb volt a csapat, mint 4-3-ban. Ráadásul ha kihúzzuk Bosa-t, akkor játszhatna szerintem DE-t. És már kész is egy brutál védelem. OLB -nek olcsón visszahoznánk Goldent középen meg maradna ( ha lehet olcsón) a Bucannon, Reddick duót, esetleg felcserélve az első kör végére húzhatnánk egy kompetens ILB talán. A passz siettetés nem lenne rossz az biztos. Golden, Bosa, Jones, és középen ott lenne még bliccelni Reddick is, ha minden kötél szakad. Mondjuk lehet nem ILB kellene, hanem inkább a class erőssége miatt inkább egy DT középre. Bár nem ismerem a DT class-t, de erősnek mondják.A CB páros megvan, szerintem Alfordot szélre szánják, slotba meg ott van Ford, vagy alkalomadtán Baker, a S páros pedig lehetne a Swearinger, Bethea duó. Estleg egy S húzás a 5. 6. körben. A többi pick mehet a támadó falba, hátha beválik valaki.Jöjjön Bosa és 4–3. A szélen Chandler Jonesszal ketten kicsit állat párost tolhetnak majd, talán a Buccanonhoz hasonló tömegű LB-knek is jobb a 4–3-as felállás, meg Reddicknek is jobb lehet
Leon78
DT jöhetne, igen, akár a 2/1-gyel is, és akkor a védelem pöpecnek tűnik, de ez esetben FA-n legalább két használható támadó (OL+célpont valamilyen felosztásban), 3/1-gyel még egy OT akár vagy elkapó, kéne tight end is, szal ha az első két kör védelem, akkor az FA-n nagyon rá kellene feküdni azért a támadókra, mert különben a fasza védelemmel együtt is cseszheti a csapat

több mint 7 éve
Inkább Allen jobb OLB 3-4-hez. Bosa nekem tipikus Leo.Mi a véleményetek, milyen rendszerben fog majd játszani a védelem? remélem visszatérünk a 3-4 es felállásra. Fényévekkel jobb volt a csapat, mint 4-3-ban. Ráadásul ha kihúzzuk Bosa-t, akkor játszhatna szerintem DE-t. És már kész is egy brutál védelem. OLB -nek olcsón visszahoznánk Goldent középen meg maradna ( ha lehet olcsón) a Bucannon, Reddick duót, esetleg felcserélve az első kör végére húzhatnánk egy kompetens ILB talán. A passz siettetés nem lenne rossz az biztos. Golden, Bosa, Jones, és középen ott lenne még bliccelni Reddick is, ha minden kötél szakad. Mondjuk lehet nem ILB kellene, hanem inkább a class erőssége miatt inkább egy DT középre. Bár nem ismerem a DT class-t, de erősnek mondják.A CB páros megvan, szerintem Alfordot szélre szánják, slotba meg ott van Ford, vagy alkalomadtán Baker, a S páros pedig lehetne a Swearinger, Bethea duó. Estleg egy S húzás a 5. 6. körben. A többi pick mehet a támadó falba, hátha beválik valaki.Bosa egy 3-4 es védelemben OLB passzsiettetőnek lenne a legjobb. 3-4-es DE-hez szerintem kevés a súlya
Leon78
kapitnono
több mint 7 éve
Mi a véleményetek, milyen rendszerben fog majd játszani a védelem? remélem visszatérünk a 3-4 es felállásra. Fényévekkel jobb volt a csapat, mint 4-3-ban. Ráadásul ha kihúzzuk Bosa-t, akkor játszhatna szerintem DE-t. És már kész is egy brutál védelem. OLB -nek olcsón visszahoznánk Goldent középen meg maradna ( ha lehet olcsón) a Bucannon, Reddick duót, esetleg felcserélve az első kör végére húzhatnánk egy kompetens ILB talán. A passz siettetés nem lenne rossz az biztos. Golden, Bosa, Jones, és középen ott lenne még bliccelni Reddick is, ha minden kötél szakad. Mondjuk lehet nem ILB kellene, hanem inkább a class erőssége miatt inkább egy DT középre. Bár nem ismerem a DT class-t, de erősnek mondják.A CB páros megvan, szerintem Alfordot szélre szánják, slotba meg ott van Ford, vagy alkalomadtán Baker, a S páros pedig lehetne a Swearinger, Bethea duó. Estleg egy S húzás a 5. 6. körben. A többi pick mehet a támadó falba, hátha beválik valaki.Bosa egy 3-4 es védelemben OLB passzsiettetőnek lenne a legjobb. 3-4-es DE-hez szerintem kevés a súlya
Leon78

több mint 7 éve
Mi a véleményetek, milyen rendszerben fog majd játszani a védelem? remélem visszatérünk a 3-4 es felállásra. Fényévekkel jobb volt a csapat, mint 4-3-ban. Ráadásul ha kihúzzuk Bosa-t, akkor játszhatna szerintem DE-t. És már kész is egy brutál védelem. OLB -nek olcsón visszahoznánk Goldent középen meg maradna ( ha lehet olcsón) a Bucannon, Reddick duót, esetleg felcserélve az első kör végére húzhatnánk egy kompetens ILB talán. A passz siettetés nem lenne rossz az biztos. Golden, Bosa, Jones, és középen ott lenne még bliccelni Reddick is, ha minden kötél szakad. Mondjuk lehet nem ILB kellene, hanem inkább a class erőssége miatt inkább egy DT középre. Bár nem ismerem a DT class-t, de erősnek mondják.A CB páros megvan, szerintem Alfordot szélre szánják, slotba meg ott van Ford, vagy alkalomadtán Baker, a S páros pedig lehetne a Swearinger, Bethea duó. Estleg egy S húzás a 5. 6. körben. A többi pick mehet a támadó falba, hátha beválik valaki.
több mint 7 éve
Leigazoltuk Robert Alford CB-t, 3 évre, 22,5 misiért. 2 év után ki lehet vágni olcsón, szóval annyira nem rossz deal ez, de ebben a szezonban nem volt valami jó, szóval remélem max slot CB lesz.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Hát én is, pláne a teljesítménybeli visszaesést nézve azért ez így kicsit húzós. De valamivel meg kellett győzni :dSoha nem volt az a pénzéhes figura, mint sokan a ligában, meg már szénné kereste magát, úgyhogy szerintem kevesebbért is maradt volna.
Wyatt
Persze gombokért nyilván ő sem kockáztatta volna még egy évig az egészségét.
több mint 7 éve
Amit én vártam, az a listán sem volt :dLarry Larry Larry! 😊most elvesztettem volna a fejemet, ha fogadok 😊
www.facebook.com/arizonacardinals/videos/370244207093423/
Cardinalis
Biztos voltam benne, hogy a passzolt TD lesz az 1. a listán. De nem :/
shagi0206
11 misi, ennél azért olcsóbb szerződésre számítottam...Hát én is, pláne a teljesítménybeli visszaesést nézve azért ez így kicsit húzós. De valamivel meg kellett győzni :d
gabokocka

több mint 7 éve
Persze, nem is azert említettem, csak engem meglepett az összeg.
több mint 7 éve
11 misi, ennél azért olcsóbb szerződésre számítottam...Ha vkitől, tőle nem sajnálja az ember, ha màr a gyűrűre kevés esélye van...
gabokocka
több mint 7 éve
11 misi, ennél azért olcsóbb szerződésre számítottam...
több mint 7 éve
Larry Larry Larry! 😊most elvesztettem volna a fejemet, ha fogadok 😊
www.facebook.com/arizonacardinals/videos/370244207093423/
Cardinalis
Biztos voltam benne, hogy a passzolt TD lesz az 1. a listán. De nem :/
több mint 7 éve
Hát nem tudom, ebben az idényben azért volt egy-két elég nagy WTF dropja, és összességében sem tűnt olyannak, mint az előtte lévő években 😊hát fiatalabb nem lesz az biztos... 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Hát nem tudom, ebben az idényben azért volt egy-két elég nagy WTF dropja, és összességében sem tűnt olyannak, mint az előtte lévő években 😊

több mint 7 éve
Ő mindig is önmaga volt 😊Na bazd, mondom nekem is ez volt az érzésem ebben a szezonban 😊Fitz visszatér még egy évre 😊valahogy éreztem, hogy nem tud elszakadni 😊
Löfli
Még kipróbálja az új vezetőséget is, hátha szépen vonulhat vissza.
shagi0206
Amúgy nagyon nagy szüksége van egy jó Fitzgeraldra a csapatnak, remélem, a mostani váltással visszatér ő is önmagához 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Na bazd, mondom nekem is ez volt az érzésem ebben a szezonban 😊Fitz visszatér még egy évre 😊valahogy éreztem, hogy nem tud elszakadni 😊
Löfli
shagi0206
Amúgy nagyon nagy szüksége van egy jó Fitzgeraldra a csapatnak, remélem, a mostani váltással visszatér ő is önmagához 😊

több mint 7 éve
Fitz visszatér még egy évre 😊valahogy éreztem, hogy nem tud elszakadni 😊
Löfli