NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Igen, szerintem bukott. A következő lesz a 8. éve, és mi leszünk a 4. csapata. Soha nem dobott 4000 yard fölött egy szezonon belül. Még a Rams sem hívta le az 5. éves opcióját, biztosan azért mert király volt a pályán. 101 TD mellett sikerült összehoznia 54 int-t, a meccsenként 238y sem egy szupi teljesítmény de legalább szépen tud megsérülni, 7 év alatt 32 meccset hagyott ki, ami nem éppen vasemberi mivoltát erősíti. A QB ratinget már meg sem említem, ami 85,1 átlagban. Stantoni szint felett nemsokkal. Jó üzlet. Én sem várok tőle 3-4 meccsnél többet sajnos, annak is a felét a földön tölti majd. 😊Bukott QB? A bukott nem ott kezdődik, már ami a játékát illeti. Láttad tavaly játszani? Ha vmi csoda folytán épségben megúszná a következő szezont, akkor rohadt nagyot nyer vele a csapat. Bár ehhez én nem tudok optimistán hozzáállni, mert nem rémlik, hogy lett volna olyan szezonja, amiben ne sérült volna meg. De ha csak a mutatott játékát nézzük, pont egy olyasmire van szükség, mint Ő. Aki elég jól vigyáz a labdára, és egy game manager szintnél picit többet tud hozni.Bradford érkezik.Egy rakás szar .😊 Mi a fasznak igazolunk ilyen bukot QB-t. Inkább trade felfelé, mint ilyen szerencsétlenek, de legalább sok pénzért.
Beki
Leon78
Ami a pénzügyi részét illeti: a 20 milla 1 évre már nem is sok, csak ha ez garantált. Garantált? Nem néztem meg a szerződés részleteit, csak a hírt láttam.
shagi0206
több mint 6 éve
Fantasztikus támadójátékot lehet olyan QBra építeni akinek 100 passzából 99 10 yard alatti.Bukott QB? A bukott nem ott kezdődik, már ami a játékát illeti. Láttad tavaly játszani? Ha vmi csoda folytán épségben megúszná a következő szezont, akkor rohadt nagyot nyer vele a csapat. Bár ehhez én nem tudok optimistán hozzáállni, mert nem rémlik, hogy lett volna olyan szezonja, amiben ne sérült volna meg. De ha csak a mutatott játékát nézzük, pont egy olyasmire van szükség, mint Ő. Aki elég jól vigyáz a labdára, és egy game manager szintnél picit többet tud hozni.Bradford érkezik.Egy rakás szar .😊 Mi a fasznak igazolunk ilyen bukot QB-t. Inkább trade felfelé, mint ilyen szerencsétlenek, de legalább sok pénzért.
Beki
Leon78
Ami a pénzügyi részét illeti: a 20 milla 1 évre már nem is sok, csak ha ez garantált. Garantált? Nem néztem meg a szerződés részleteit, csak a hírt láttam.
shagi0206
több mint 6 éve
15 a garantált következő évi opcióval ami még 20 milla lenne
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Bukott QB? A bukott nem ott kezdődik, már ami a játékát illeti. Láttad tavaly játszani? Ha vmi csoda folytán épségben megúszná a következő szezont, akkor rohadt nagyot nyer vele a csapat. Bár ehhez én nem tudok optimistán hozzáállni, mert nem rémlik, hogy lett volna olyan szezonja, amiben ne sérült volna meg. De ha csak a mutatott játékát nézzük, pont egy olyasmire van szükség, mint Ő. Aki elég jól vigyáz a labdára, és egy game manager szintnél picit többet tud hozni.Bradford érkezik.Egy rakás szar .😊 Mi a fasznak igazolunk ilyen bukot QB-t. Inkább trade felfelé, mint ilyen szerencsétlenek, de legalább sok pénzért.
Beki
Leon78
több mint 6 éve
Úgyis megsérül az első három forduló alatt valamikor.20milla egy évre.Még 10 is sok ezért a szerencsétlenért. Így akár én is tudnék QB-t igazolni. Annyit Stanton is tudna mint Bradford sokkal kevesebbért. Egyre többet csalódok Keim-ben is.
Valaki itt viccel.
Bazzani
Leon78
több mint 6 éve
20milla egy évre.Még 10 is sok ezért a szerencsétlenért. Így akár én is tudnék QB-t igazolni. Annyit Stanton is tudna mint Bradford sokkal kevesebbért. Egyre többet csalódok Keim-ben is.
Valaki itt viccel.
Bazzani
több mint 6 éve
Bradford érkezik.Egy rakás szar .😊 Mi a fasznak igazolunk ilyen bukot QB-t. Inkább trade felfelé, mint ilyen szerencsétlenek, de legalább sok pénzért.
Beki
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Bradford érkezik.Lényeg a folytonosság szokták volt mondani.
Beki
Bradford még Palmernél is üveg testűbb,ha egészséges tud maradni akár még be is válhat itt,de lehet jobb lett volna inkább OC-nak szerződtetni mert amennyi Playbook már csóri fejében van... 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bradford érkezik.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Keenum az már biztos nem, délelőtt aláírt a Broncoshoz. Glennon még backupnak is fölösleges, annyit érünk Stantonnal is, mint vele.Miért ne jönne? Eddig is lóvét akart, ezért picsogott, tőlünk meg is kapná ezek szerint és nem egy kutyaütő Brownsban kellene lehúznia a karrierjét a kukán.pont, hogy a draftolt és az idecserélt qb-k nem váltak be.Állítólag egy 145M $-os szerződéssel kínáltuk meg Cousinst 5 évre... Ez már versenyképesnek tűnik azért 😊.Iszonyat nagy pénz. Ha nem jönne be, elásnánk magunkat jó pár évre. Ha viszont tudna hozni egy jó szintet, akkor nem bánnám a dolgot. Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel. Egyáltalán beférne a sapi alá?
Nem egyértelmű amúgy hogy örülnék-e neki, mert ennyit közel sem ér, de mégiscsak betonbiztos pont lenne jópár évre... Talán egy Tyrod Taylor trade lett volna a legjobb; az első 1-2 pickünk úgysem szokott beválni 😊
Kexandro
Leon78
(mondjuk Palmer is trade-elve volt 😊)
amúgy meg nem fog ide jönni, nem kell tőle tartani 😀
Löfli
Bár ahogy nézem a Vikes-tól áll fel neki. 😊
Ha így haladunk tényleg az lesz amit írtam pár hete, hogy a nagy agresszív QB keresés eredménye Keenum lesz vagy a rokkant Bridgewater, netán az örök ígéret porcelánbaba Samu, de akkor keenumban vagy röhögni vagy sírni fogok.
silent7939
több mint 6 éve
Ka'deemCarey25
277
helyette jön a zsiráf (gondolom backupnak)Ezt remélem nem gondolják komolyan mert akkor a West utolsó helye garantált. Megint megy a faszkodás, meg sem lepődöm már.
twitter.com/kpatra/status/973593769890238464
Löfli
több mint 6 éve
helyette jön a zsiráf (gondolom backupnak)Atyaúristen.
twitter.com/kpatra/status/973593769890238464
Löfli
Mekkora ötlet!
több mint 6 éve
helyette jön a zsiráf (gondolom backupnak)twitter.com/kpatra/status/973593769890238464
több mint 6 éve
Danny
1 717
Na ugy nez ki teljesen okafogyott Kirk kapitanyrol beszelni, Minessotaba igazol ugy tunik.
több mint 6 éve
Miért ne jönne? Eddig is lóvét akart, ezért picsogott, tőlünk meg is kapná ezek szerint és nem egy kutyaütő Brownsban kellene lehúznia a karrierjét a kukán.pont, hogy a draftolt és az idecserélt qb-k nem váltak be.Állítólag egy 145M $-os szerződéssel kínáltuk meg Cousinst 5 évre... Ez már versenyképesnek tűnik azért 😊.Iszonyat nagy pénz. Ha nem jönne be, elásnánk magunkat jó pár évre. Ha viszont tudna hozni egy jó szintet, akkor nem bánnám a dolgot. Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel. Egyáltalán beférne a sapi alá?
Nem egyértelmű amúgy hogy örülnék-e neki, mert ennyit közel sem ér, de mégiscsak betonbiztos pont lenne jópár évre... Talán egy Tyrod Taylor trade lett volna a legjobb; az első 1-2 pickünk úgysem szokott beválni 😊
Kexandro
Leon78
Löfli
Bár ahogy nézem a Vikes-tól áll fel neki. 😊
Ha így haladunk tényleg az lesz amit írtam pár hete, hogy a nagy agresszív QB keresés eredménye Keenum lesz vagy a rokkant Bridgewater, netán az örök ígéret porcelánbaba Samu, de akkor keenumban vagy röhögni vagy sírni fogok.
Szerkesztette: silent7939
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
milyen kár, hogy hülye is mellé RG3Meg is van hát a rendszer, tapasztalt, valamikor már jó teljesítményt nyújtó, de aztán visszaeső irányítót kell szerezni. Milyen kár, hogy RGIII-nek nincs térde 😛Kevin Kolbász...Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel.Kurt Warner, Carson Palmer????
Leon78
peach
Amadeus
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Meg is van hát a rendszer, tapasztalt, valamikor már jó teljesítményt nyújtó, de aztán visszaeső irányítót kell szerezni. Milyen kár, hogy RGIII-nek nincs térde 😛Kevin Kolbász...Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel.Kurt Warner, Carson Palmer????
Leon78
peach
Amadeus
több mint 6 éve
Ugyanezen gondolkodtam. Mintha a komplett front office azon dolgozott volna az elmúlt 1 hónapban hogy összepattintsanak egy szerződést Cousins elé, holott reális esély valljuk be erre sosem volt. Forgatókönyvek:De jó olvasgatni itt a többi csapatfórumot. Élet van a csapatuknál. Mi meg várjuk, hátha történik valami pozitívum.Mi nem költekezhetünk ész nélkül, ha tényleg Cousins-t akarjuk. Úgy még a meglévő keret is szűkös. 😊 Csak nehogy úgy járjunk, hogy mire lesz lóvé és eldől, hogy Kirk nem ide igazol, semmi normális FA nem marad már a piacon.
shagi0206
Leon78
1- Összejön a Cousins üzlet, és semmilyen komoly FA játékosra nem marad pénzünk
2- Lecsúszunk Cousinsról, és a p*csölés miatt a top FA célpontokról is. Marad a draft QB-t húzni
3- Rámegyünk a lepattanóra, AKA Bridgewater, mellé belefér érdemi erősítés, de a legjobb FA játékosokra így sem maradt már esélyünk
OK, talán túlegyszerűsítettem a témát, de ez a FA stratégia úgy érzem nagyon félrement idén; 1/15 draftcetlivel, QB nélkül egyszerűen nem mehetünk ennyire ALL IN Cousinsért... Ez nagy FAIL így
több mint 6 éve
Érte tradeltek 😊 de még ha őt is idevesszük akkor is inkább nyerőnek tűnik az elmúlt 15 év ilyen szempontból 😊Kevin Kolbász...Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel.Kurt Warner, Carson Palmer????
Leon78
peach
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
Kevin Kolbász...Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel.Kurt Warner, Carson Palmer????
Leon78
peach
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
De jó olvasgatni itt a többi csapatfórumot. Élet van a csapatuknál. Mi meg várjuk, hátha történik valami pozitívum.Mi nem költekezhetünk ész nélkül, ha tényleg Cousins-t akarjuk. Úgy még a meglévő keret is szűkös. 😊 Csak nehogy úgy járjunk, hogy mire lesz lóvé és eldől, hogy Kirk nem ide igazol, semmi normális FA nem marad már a piacon.
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
De jó olvasgatni itt a többi csapatfórumot. Élet van a csapatuknál. Mi meg várjuk, hátha történik valami pozitívum.
több mint 6 éve
pont, hogy a draftolt és az idecserélt qb-k nem váltak be.Állítólag egy 145M $-os szerződéssel kínáltuk meg Cousinst 5 évre... Ez már versenyképesnek tűnik azért 😊.Iszonyat nagy pénz. Ha nem jönne be, elásnánk magunkat jó pár évre. Ha viszont tudna hozni egy jó szintet, akkor nem bánnám a dolgot. Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel. Egyáltalán beférne a sapi alá?
Kexandro
Leon78
több mint 6 éve
Csak félek, hogy befaragunk vele, mint eddig szinte minden FA QB-vel.Kurt Warner, Carson Palmer????
Leon78
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...