Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Palmer ma már nem is edzett, és a korábbi gyakorlásoktól romlott is a válla, szóval szinte biztosan nem láthatjuk egy jó darabig.
Nagyon kíváncsi leszek hogy Stanton mennyit fejlődött a bye week alatt, még az is lehet hogy nem jártunk rosszul.
Szerintem Palmernek ez az utolsó éve, szóval érdekes lesz mit hoznak ki Loganből, mert benne lehet potenciál.
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Közben nagyon úgy néz ki hogy Denverben is Stanton kezd majd.
Szerintem talán még jobb is így, én vereséggel kalkuláltam erre a hétre, ha kikapunk nincs tragédia, Stantonnak viszont itt a nagy lehetőség, ha ezt a meccset hoznánk vele, szerintem Arians nem rakná vissza Palmert.
Manningtől egyébként nagyon félek, szét leszünk dobálva a 10-15 yardos bombáival.Kexandro
Szerintem ki fogunk találni valamit, hogy tudjuk Manninget semlegesíteni. Véleményem szerint lesznek új blitz sémák, és azzal próbáljuk meglepni az öreget. Bízom a csapatban, itt a nagy lehetőség a kiugrásra. Kis szerencsével játszhatunk egy szoros meccset, vagy akár a győzelem is benne lehet.😊Leon78
Nem Manninget hanem JT-t kell kikapcsolni és ez bebizonyosodott már néhányszor hogy a lassú LB-ink képtelenek levédekezni egy jobb TE-t. Jó fal van Payton előtt és azzal a komoly passrushal amit produkálunk nem nagyon fogunk tudni nyomást gyakorolni rá. Szana szét fognak passzolni. Nem kell csodát várni, ez sima zakó lesz, de sztem ez simán elfogadható. Egy esélyünk van ha össze tudunk hozni egy lowscore meccset rengeteg futással.silent7939
A denveri fal is kifoghat gyenge napot, úgyhogy én nem nagyon aggódok, nyerünk és kész.😊 Azért kíváncsi vagyok ki fogja majd JT-t. Szerintetek Méhészborzunk meg tudná fogni, vagy ez lehetetlen küldetés?Leon78
Ezt ugye nem mondod komolyan? Az előző szezonban próbálkoztak, láttuk mi volt az eredménye. Van köztük vagy 15kg és 20 centi különbség... esélytelen.... csak a magasságkülönbségnek köszönhetően alapból vert helyzetből indulna Matyi. Ráadásul a TE-t nem S-el szokták levédekezni hanem LB-el.

Félre ne értsd, nem károgás de nem nekünk áll a zászló. természetesen örülök ha nyerünk, de ha kikapunk akkor sem leszek bosszús.

Én egy dolgot szeretnék látni... PASSRUSH-t!!!silent7939
Az lehet, hogy LB-vel kell levédekezni, de sebességben egyik Lb sem tud vele lépést tartani, ezért gondoltam, hogy valamelyik S lehet az aki esetleg meg tudná fogni, hellyel közzel. Valóban DB jobb esélyekkel indul, igaza van Andree-nak. Egyébként az előző meccsen is az esetek nagy százalékában 4 elkapóval állt fel a denver, ami pedig eléggé feladhatja a leckét.
Na mindegy én bízok a győzelemben. 😊

Akár Bethel is foghatná JT-t, ha nem is magas, de legalább nagyot tud ugrani 😊
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Hát igen, a Denvertől hiába vesszük el a futójátékukat, amúgy sem számolnak vele. 😀 Sajnos tényleg elég szar lesz, ahogy a Welker-JT-Sanders trió szedegeti majd a folyamatos 6-7 yardokat. Amiben bízhatunk az egy-két elcsípett passz, vagy fumble. Gondolom Buccannon végig bent lesz és felváltva próbálkoznak majd JT-n. Nagyon fizikálisan kell játszanunk az elkapók ellen és remélni, hogy nem dobálnak szét minket zászlóval. Ebben látom az egyetlen esélyt így pass rush nélkül.

Támadásban jöhetnek a sok futással megspékelt, hosszú driveok. Most nem kell mély bombákat dobálni, mert 2-3 elvesztett labda vagy 3&out szinte biztosan a meccs végét jelenti.
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Egy Denver elleni L abszolút elfogadható lenne szerintem, utána viszont olyan meccsek jönnek, amik hozhatók. Félidőre még egy álomszerű 7-1 is összejöhet 😊
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Szerintem talán még jobb is így, én vereséggel kalkuláltam erre a hétre, ha kikapunk nincs tragédia, Stantonnak viszont itt a nagy lehetőség, ha ezt a meccset hoznánk vele, szerintem Arians nem rakná vissza Palmert.
Manningtől egyébként nagyon félek, szét leszünk dobálva a 10-15 yardos bombáival.Kexandro
Szerintem ki fogunk találni valamit, hogy tudjuk Manninget semlegesíteni. Véleményem szerint lesznek új blitz sémák, és azzal próbáljuk meglepni az öreget. Bízom a csapatban, itt a nagy lehetőség a kiugrásra. Kis szerencsével játszhatunk egy szoros meccset, vagy akár a győzelem is benne lehet.😊Leon78
Nem Manninget hanem JT-t kell kikapcsolni és ez bebizonyosodott már néhányszor hogy a lassú LB-ink képtelenek levédekezni egy jobb TE-t. Jó fal van Payton előtt és azzal a komoly passrushal amit produkálunk nem nagyon fogunk tudni nyomást gyakorolni rá. Szana szét fognak passzolni. Nem kell csodát várni, ez sima zakó lesz, de sztem ez simán elfogadható. Egy esélyünk van ha össze tudunk hozni egy lowscore meccset rengeteg futással.silent7939
A denveri fal is kifoghat gyenge napot, úgyhogy én nem nagyon aggódok, nyerünk és kész.😊 Azért kíváncsi vagyok ki fogja majd JT-t. Szerintetek Méhészborzunk meg tudná fogni, vagy ez lehetetlen küldetés?Leon78
Ezt ugye nem mondod komolyan? Az előző szezonban próbálkoztak, láttuk mi volt az eredménye. Van köztük vagy 15kg és 20 centi különbség... esélytelen.... csak a magasságkülönbségnek köszönhetően alapból vert helyzetből indulna Matyi. Ráadásul a TE-t nem S-el szokták levédekezni hanem LB-el.

Félre ne értsd, nem károgás de nem nekünk áll a zászló. természetesen örülök ha nyerünk, de ha kikapunk akkor sem leszek bosszús.

Én egy dolgot szeretnék látni... PASSRUSH-t!!!
több mint 10 éve
A denveri fal is kifoghat gyenge napot, úgyhogy én nem nagyon aggódok, nyerünk és kész.😊 Azért kíváncsi vagyok ki fogja majd JT-t. Szerintetek Méhészborzunk meg tudná fogni, vagy ez lehetetlen küldetés?
több mint 10 éve
Nem Manninget hanem JT-t kell kikapcsolni és ez bebizonyosodott már néhányszor hogy a lassú LB-ink képtelenek levédekezni egy jobb TE-t. Jó fal van Payton előtt és azzal a komoly passrushal amit produkálunk nem nagyon fogunk tudni nyomást gyakorolni rá. Szana szét fognak passzolni. Nem kell csodát várni, ez sima zakó lesz, de sztem ez simán elfogadható. Egy esélyünk van ha össze tudunk hozni egy lowscore meccset rengeteg futással.
több mint 10 éve
Szerintem ki fogunk találni valamit, hogy tudjuk Manninget semlegesíteni. Véleményem szerint lesznek új blitz sémák, és azzal próbáljuk meglepni az öreget. Bízom a csapatban, itt a nagy lehetőség a kiugrásra. Kis szerencsével játszhatunk egy szoros meccset, vagy akár a győzelem is benne lehet.😊
több mint 10 éve
Manningtől egyébként nagyon félek, szét leszünk dobálva a 10-15 yardos bombáival.
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
képben vagyunk, mint Mona Lisa 😊 csak maradjunk is ott...
Cardinals (3-0-0) Proj: 1st Seed
 www.nfl.com/playoffs/playoff-pictureCardinalis
Kár még ilyennel foglalkozni.... nagyon messze van mégsilent7939
dekáááár... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
 www.nfl.com/playoffs/playoff-pictureCardinalis
Kár még ilyennel foglalkozni.... nagyon messze van még
több mint 10 éve
 www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
megyünk mi még Londonba Cardinals meccsre 😊
"Cardinals president Michael Bidwill attended the NFL’s London game over the weekend between the Raiders and Dolphins. The idea was to see first-hand what the league is doing in England as they export a few games there each year. Interestingly, he told fans there as he sat on a panel discussion (reported by MMQB.com) he would like the Cardinals to play in London again — they played a preseason game there in 1983, opening the exhibition schedule against the Vikings — but “as the visiting team.”"

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Jobb ha nem eresztenek le és felkészülnek rendesen a srácok a bye week alatt, mert a Broncos elleni meccset adja a Sport TV. 😊Fucu
És még lesz egy TNF is ha minden igaz.
több mint 10 éve
Jobb ha nem eresztenek le és felkészülnek rendesen a srácok a bye week alatt, mert a Broncos elleni meccset adja a Sport TV. 😊Fucu
Most nem érzem megoldhatatlannak... Kell hozzá Palmer és az hogy a D kiiktassa JT-t. Ja és tartsuk a padon PM-et. 😀silent7939
De kapósak lettünk. 😊
Jó lenne egy olyan meglepi, mint tavalyelőtt a New England elleni meccsen. 😊 D Wash is sajnálhatja, hogy nem játszhat. Basszus milyen lenne akkor a védelem, brutál. Foote és Wash abálnák az ellenfelet az tuti, remélem nem rakják ki a nyáron. 😕
több mint 10 éve
Most nem érzem megoldhatatlannak... Kell hozzá Palmer és az hogy a D kiiktassa JT-t. Ja és tartsuk a padon PM-et. 😀
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Jobb ha nem eresztenek le és felkészülnek rendesen a srácok a bye week alatt, mert a Broncos elleni meccset adja a Sport TV. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Mivel a csávó szezonbérletes, így Dockett az egyik Pro Bowl mezét adta oda neki. Nagy forma 😊
 www.azcentral.com/story/sports/heat-index/2014/09/24/darnell-dockett-meets-fan-who-helped-security-guard-during-brawl/16138367/

több mint 10 éve
catattack 3 520
Köszi a választ Fucu. A bunyóról nincs video? Vagy mindenhol fent van, csak én vagyok vak?Spory
 www.dailymail.co.uk/news/article-2765939/Ugly-brawl-breaks-NFL-clash-San-Francisco-49ers-Arizona-Cardinals-leaving-stadium-spattered-blood-female-fans-involved.html
több mint 10 éve
Köszi a választ Fucu. A bunyóról nincs video? Vagy mindenhol fent van, csak én vagyok vak?Spory
A niners topicban megtalálod a linket 😊
több mint 10 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Köszi a választ Fucu. A bunyóról nincs video? Vagy mindenhol fent van, csak én vagyok vak?
több mint 10 éve
Dockett keresi a 90-es mezben lévő embert a bunyós videóról mert segített a biztonsági őrnek, és adna neki jegyet 😊Dexxter Tailor
komoly kis bunyó volt fröccsent a vér is.

több mint 10 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000399508/article/nfl-power-rankings-week-4-bengals-at-no-1-packers-slip

Power Ranking 3. hely ^ ^ . Sok jelentősége nyilván nincs, és egyébként is irreális perpill, de jó ezt látni 😊.Kexandro
Most néztem meg a SF elleni meccseteket, atomok vagytok nagyon! Nem irreális egyáltalán, a mi 2. helyünk irreálisabb. Gratpicksix
Köszönjük szépen, október 27.-re kiderül melyik az irreálisabb 😊
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 800
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000399508/article/nfl-power-rankings-week-4-bengals-at-no-1-packers-slip

Power Ranking 3. hely ^ ^ . Sok jelentősége nyilván nincs, és egyébként is irreális perpill, de jó ezt látni 😊.Kexandro
Most néztem meg a SF elleni meccseteket, atomok vagytok nagyon! Nem irreális egyáltalán, a mi 2. helyünk irreálisabb. Grat

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cdpjxxoquw7wbi11wmrg
NFL Power Rankings, Week 4: Bengals at No. 1; Packers slide
Through Week 3, the Bengals, Eagles and Cardinals stand alone at 3-0. Which squad staked its claim on the top spot in Elliot Harrison's Power Rankings? And how did the rest of the order shake out?

Power Ranking 3. hely ^ ^ . Sok jelentősége nyilván nincs, és egyébként is irreális perpill, de jó ezt látni 😊.