Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Drew Butler lett kivágva, gondolom már nem olyan súlyos Zasti sérülése
több mint 10 éve
Bowlesról egy cikkmmqb.si.com/2014/09/23/arizona-cardinals-defense-todd-bowles/
Grice a local product 😊
Lehet Parmele megy.
több mint 10 éve
Ezek szerint kevesebben ér fent lenni... Én azt hittem fix 11 embernek pályán kell lenni, ehelyett akkor max 11. És hol volt a maradék kettő?Sporykét OLB véletlenül leszaladt.
Dockett keresi a 90-es mezben lévő embert a bunyós videóról mert segített a biztonsági őrnek, és adna neki jegyet 😊
ez meg az év beszólása: Arians on Stanton saying he didn't know if Arians liked him in Indy: "I didn't. His wife's great, though." 😀😀
plusz érkezik a Chargers PSből Marion Grice, még nem tudni, ki fog menni
több mint 10 éve
Spory
118
Ezek szerint kevesebben ér fent lenni... Én azt hittem fix 11 embernek pályán kell lenni, ehelyett akkor max 11. És hol volt a maradék kettő?
több mint 10 éve
Stanton miatt - meg egyébként is - nektek drukkolok. Persze nem egy Kurt Warner, de legalább egykori oroszlán 😊
Simply the BEST!
több mint 10 éve
Jól van Cronak nincs ACL szakadása csak kisebb a sérülés.
több mint 10 éve
Elég csak jól kell helyezkedni és rosszul kell blokkolni a rúgó csapatnak 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ezek szerint a 9 is elég! Sokszor még a 11 se 😀egy picit, kilencen.Keresd a hibát játékunk következik.Kevesen vagyunk?silent7939
Fucu
és ez volt a blokkolt FG.Fucu
több mint 10 éve
Volt blokkolt FG? Jól átaludtam a második félidőt 😀silent7939Nagybravó 😀
Tommy Kelly blokkolta a 45 yardos mezőnygól kísérletet.
több mint 10 éve
Volt blokkolt FG? Jól átaludtam a második félidőt 😀egy picit, kilencen.Keresd a hibát játékunk következik.Kevesen vagyunk?silent7939
Fucu
és ez volt a blokkolt FG.Fucu
több mint 10 éve
egy picit, kilencen.Keresd a hibát játékunk következik.Kevesen vagyunk?silent7939
Fucu
és ez volt a blokkolt FG.
több mint 10 éve
Keresd a hibát játékunk következik.Kevesen vagyunk?
Fucu
több mint 10 éve
Keresd a hibát játékunk következik.több mint 10 éve
ma lesz MRI, szóval ha szerencsénk van este megtudjuk mi van vele az Arians sajtótájékoztatóból, ha nincs szerencsénk akkor csak holnap.Öröm az ürömben...Ka'deemCarey25Cromartie megsérült, ne már.Súlyos?Ka'deemCarey25a prognózisa jelenleg még nem ismert, de legalább a saját lábán hagyta el a pályát...Cardinalis
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
Öröm az ürömben...Cromartie megsérült, ne már.Súlyos?Ka'deemCarey25a prognózisa jelenleg még nem ismert, de legalább a saját lábán hagyta el a pályát...Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Cromartie megsérült, ne már.Súlyos?Ka'deemCarey25a prognózisa jelenleg még nem ismert, de legalább a saját lábán hagyta el a pályát...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
megint hoztuk a kötelezőt 😉 3-0 jupppí! 😀Cromartie megsérült, ne már.Súlyos? Egyébként grat a csapatnak, idén jó esély van a PO-ra persze ha a további sérülések elkerülnek.
Stanton még csiszolódhatna kicsit (jééé, csak egyszem puntunk volt!), de egyre jobb, (W2: 14/29, 167YDS, 0 TD, 0 INT; W3: 18/33, 244YDS, 2 TD, 0 INT) van már TD-je és nincs még INT-je! Ellington után (18/62, jókor robban, jó helyen 😉) a második legjobb futóként 16 yardot össze is ficánkolt, a Ginn-féle trükkös játék pedig óriási volt 😊 a Red Zone Efficiency-n nem ártana azért javítani: 1/4 - 25%
Floyd (5/114) és J.Brown (4/52+2TD) nagyot játszott! Fitz-nek (3/34) is volt egy szép hulláma a végén meg egy csúnya fumblija…begyűrték szerencsétlent rendesen...
a D második félidős váltása elképesztő volt! Bowles for President! viszont Jefferson egyszem sackje kevéske… Cro kiesése gáz, de Matyink viszont kezd felpörögni 😉 futás ellen továbbra is rendben vagyunk, Gore (6/10) viszont a QB fickándozásokat nehezen kezeljük (Kaep 13/54…) ez gond lesz majd Wilsonnál is…
összességében nyugodt szívvel és nagy bizakodásokkal pihenhetnek a srácok a BYE alatt, GO CARDS! 😀
Cardinalis
több mint 10 éve
egyértelműen Palmer a kezdő ha felépül. Ezt Arians már többször mondta.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
megint hoztuk a kötelezőt 😉 3-0 jupppí! 😀Stanton még csiszolódhatna kicsit (jééé, csak egyszem puntunk volt!), de egyre jobb, (W2: 14/29, 167YDS, 0 TD, 0 INT; W3: 18/33, 244YDS, 2 TD, 0 INT) van már TD-je és nincs még INT-je! Ellington után (18/62, jókor robban, jó helyen 😉) a második legjobb futóként 16 yardot össze is ficánkolt, a Ginn-féle trükkös játék pedig óriási volt 😊 a Red Zone Efficiency-n nem ártana azért javítani: 1/4 - 25%
Floyd (5/114) és J.Brown (4/52+2TD) nagyot játszott! Fitz-nek (3/34) is volt egy szép hulláma a végén meg egy csúnya fumblija…begyűrték szerencsétlent rendesen...
a D második félidős váltása elképesztő volt! Bowles for President! viszont Jefferson egyszem sackje kevéske… Cro kiesése gáz, de Matyink viszont kezd felpörögni 😉 futás ellen továbbra is rendben vagyunk, Gore (6/10) viszont a QB fickándozásokat nehezen kezeljük (Kaep 13/54…) ez gond lesz majd Wilsonnál is…
összességében nyugodt szívvel és nagy bizakodásokkal pihenhetnek a srácok a BYE alatt, GO CARDS! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
emberke22
574
Jó meccs volt. 3-0 😊 Szerencsefaktor? Lehet, bár nem érzem olyan erősnek, első meccsen mi kaptunk pár értelmetlen zászlót, a Giants ellen csináltunk 4 turnovert, most meg jobban védekeztünk mi a 49ers és kaptunk pár ajándék zászlót, de előbb utóbb belejönnek a játékosok, hogy mit szabad és mit nem és utána szerintem sokkal kevesebb zázsló lesz a meccseken.. Most egyelőre jobban alkalmazkodtunk ehhez. Ennyi. Jók vagyunk, csak az a baj, hogy itt a 3. hét és ha még lesérül még pár kezdőjátékosunk akkor szerintem vékonyak lehetünk depth-ben.Egyébként még arra leszek kiváncsi, hogyha Palmer nem jön rendbe még egy pár hétig és Stanton letol még 2-3 ilyen meccset akkor ki kezd QB poszton utána 😊
több mint 10 éve
Gratulálok, megérdemeltétek, egy széteső csapat ellen ez elég volt, jobbak voltatok. Hókszot is tessék ütni majd a fair play nevében 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Gratuláció 😊Már mondom egy ideje,hogy korrekt kis csapat formálódik itt. Idén már a csoport második hely is meglehet 😛
Viccet félretéve nem láttam a meccset, de ha tehetem visszanézem. Csere QB-val győzni a csoport rivális ellen nem kis fegyvertény. Mindazonáltal hosszú távon a passrush és egészséges No. 1 Qb hiánya megmutatkozhat. Nekünk 2 éve a PO-ban elég volt az első faktor közrejátszása a Falcons ellen.
Tavaly ti voltatok az egyetlenek, akik a Centuryn győzni tudtatok, idén remélem bucira verünk titeket, biztosan jó meccs lesz 😊
több mint 10 éve
Fasza kis meccs lehetett... az első félidőt láttam mert elaludtam és mikor 2:45-kor felébredtem a kanapén az eredményt látva mindjárt szívesebben mentem aludni.Grat a srácoknak. Alapvetően én 1-2-vel kalkuláltam a bye week-re de ez minden várakozást felülmúl. Viszont ettől nem szabad megrészegülni.... eddig velünk volt fortuna rendesen... jó volna ha így maradna, vagy kisebb szerepe lenne a szerencsefaktornak.
több mint 10 éve
Ha még igazi irányítótok is lenne......