Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 170 — Csodabogár
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉
Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
Cardinalis
ez a fotosop topik? 😉

több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 955
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉
Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
több mint 11 éve
a top5 idei Cards playben két Rams elleni megmozdulás is van, na ilyeneket szeretnék még látni hajnalban :cool:
 www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-nfl/0ap3000000442050/Top-5-Cardinals-plays-of-2014
és végre megtörhetne már ez a jég…: „Well, the Cardinals haven't won a game on a Thursday since Nov. 25, 1948.”
több mint 11 éve
Cardinals at Rams on TNF!
 www.facebook.com/video.php?v=10152880580167298
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.
 www.rotoworld.com/player/nfl/5383tomi-tomi
jé tényleg megtaléltam az nfl hivatalos listájában is (csak elsőre nem sikerült). a kinti beat writerek nem írtak róla.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.
 www.rotoworld.com/player/nfl/5383

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter Tailor
Lehet hogy el tudok menni, remélem összejön.
Ha nem, akkor jó szórakozást, GO CARDS!! 😊
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter Tailor
Szívesen mennék, de innen azért nehéz eljutni. 😊 A sors fintora, hogy hétvégén megyünk pestre, de csak szombaton érkezünk. 😕
Biztosan jó lesz majd a hangulat 😊
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 490 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomac
pedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
azért mert nem szerzett fantasy pontot már csak lélekben volt ott?
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...Cardinalis
igen csak amióta Matyi nincs más szerep is hárul rá és más Tony Jeffersonra. Most Jefferson aki jobban megy a futásokra és Johnson a single high safety figyelve a hosszú passzokra. De a Chiefs nem dobott hosszút, így nem látszik meg a teljesítménye.

több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomac
pedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...
több mint 11 éve
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.

több mint 11 éve
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)
több mint 11 éve
Drew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.
Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 ratingDexxter Tailor
Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
következtetés: csütörtök este vért fog hugyozni a csapat

Don't blink!
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
A Superbowlra már megvan, már csak a többi kell biztosítani.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucu
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.emberke22
oké, tényleg elhamarkodtam 😊 de akkor mondom azt, hogy 2012-ben ő futotta az NCAA-ben a legtöbb yardot. Lehet ez is benne volt, hogy elkdtünk (elküldött Arians?) pár scoutot a meccseire.

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucu
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Következtetés: kell a home field a PO-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 rating

Don't blink!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)

több mint 11 éve
Keim a szokásos hétfő reggeli rádiós műsorban ezeket mondta:
- Cro-nak bokasérülése van, day to day, de szerencsére nem Achilles, mint azt elsőre gyanították.
- Az O-Line a szezon legjobb teljesítményét nyújtotta.
- Veldheer játékát Pro Bowl szintűnek minősítette.
- Shaughnessy sérüléséről is nyilatkozott. Azt mondta, hogy a meccs után rendben volt csak egy kisebb sérülés rendben lesz Matt.
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.
- A Kelce fumblenál Mike Disner (a Director of Football Administration, tehát íróasztalos munkás) mondta hogy be kéne dobni a pirosat. Ennyire élnek együtt a játékkal a háttérben dolgozók.