Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
JT dögöljön meg, azt hiszi neki már mindent szabad, ebből kell tanulni, ha van lehetőség összetörni az ellenfelet, akkor meg is kell tenni, ha szabálytalanul, akkor szabálytalanul. Manninget is össze kellett volna csomagolni mindjárt az elején, egy kis agyrázkódás, ez az és nincs vele gond. Valahogy úgy tűnik, hogy túlságosan tiszteljük az ellenfelet, pedig fordítva ez egyáltalán nem igaz szerintem. És erre már ezer példát láttunk. Ha most lehetséges lenne az eltiltás, azt szeretnék JT-nek, de mivel nincs így marad a siránkozás.
több mint 10 éve
Hát ez egy nagyon gyengusz meccs volt... Cro megérdemelne egy k nagy tockost...9 firstdown? Jézusom ez nagyon kevés. Összetöretjük Ellingtont? Taylor egy carryt kapott egész meccsen? 8 sima drop?
Az O fal meg... na mind1, hagyjuk.
Remélem ezzel letudtuk a balfaszkodást a szezonra.
több mint 10 éve
Hétfőn MRI Campbellnek ott kiderül milyen súlyos a sérülés. Egyelőre 3-4 hetet írnak. Az is kurva sok.PP bokaficam, de rendben lesz vasárnapra.
Stanton agyrázkódás, meglátjuk mi lesz vele.
Palmer marad Denverben kezelésen.
Valóban nem ezt a meccset kellett megnyernünk, de ekkora zakót sem kellett volna kapni.
A védelem az elején megadta a támadóknak a lehetőségeket (2 INT), de csak az egyikből sikerült TD-t szerezni, az pedig kevés Peyton ellen. A végére a sérülések meg a fáradtság teljesen kicsinálta őket.
Nem tudom mit gondolt Bowles amikor hagyta Cro-t Demaryuson, gondolom bízott benne, hogy nem fogja megégetni jobban. Ez nem jött be.
A 8 elejtett labda (amíg néztem ennyi volt) kib...ott sok. A támadófal sem állt a helyzet magaslatán (kérdezzék csak Stantont).
Csalódott vagyok, de a Redskins ellen otthon javítani kell.
több mint 10 éve
Calais Campbell sérülése MCL, Arians szerint. Hogy szakadás-e, az nem derült ki a twitterből. Azt is mondta, hogy 37 év alatt a legpiszkosabb játék volt ez, amit látott.Julius Thomas.
Igaza van, nem is emlékszem ki volt az, de rohadjon el, aki ilyet chop blockol.nfl_lover
több mint 10 éve
kurvaéletbe már, az egyetlen értelmes passzsiettetőnk is kidől...
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Calais Campbell sérülése MCL, Arians szerint. Hogy szakadás-e, az nem derült ki a twitterből. Azt is mondta, hogy 37 év alatt a legpiszkosabb játék volt ez, amit látott.Igaza van, nem is emlékszem ki volt az, de rohadjon el, aki ilyet chop blockol.
több mint 10 éve
Részvétem a sok sérülés miatt. 😕 Tudom milyen érzés, volt már hasonlóban részem nekem is. Igaz, kinek nem, mindannyian akik szurkolunk valamelyik csapatnak átéltük már, hogy hullanak a legjobbak a csapatból, mint a legyek.Hogy pozitív is legyek: Először is, nem ezt a meccset kellett a csapatnak hoznia, úgyhogy inkább ez legyen ilyen, mint a fontosak. Másrészt most, hogy lefújták a meccset, mostantól van egy félhivatalos Cards szurkolótok. 😊 A Cardinals régóta szimpatikus csapat számomra (még Warner ideje óta), úgyhogy nincs nehéz dolgom egyébként sem. De azóta, hogy Palmer és Arians is nálatok van, különösen szimpi a csapat. Úgyhogy szorítok, hogy mindenki felépüljön és hasítsatok. 😊 Ja, ás bízzatok Ariansban, csuda egy pali! De ezt gondolom felesleges is mondanom. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Dockett a SF ellen bedrótozva 😊 Kiváncsi vagyok mi lesz vele szezon végén a magas fizuja miatt, de ahogy a csapat mellett van az példaértékű. Egy igazi cardinal.Most akartam bemásolni. 😊
prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/videos/videos/Wired_Darnell_Dockett_vs_San_Francisco_/ea419362-cc49-49f1-b888-0d593727a48femberke22
LEADER!
több mint 10 éve
emberke22
574
Dockett a SF ellen bedrótozva 😊 Kiváncsi vagyok mi lesz vele szezon végén a magas fizuja miatt, de ahogy a csapat mellett van az példaértékű. Egy igazi cardinal.prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/videos/videos/Wired_Darnell_Dockett_vs_San_Francisco_/ea419362-cc49-49f1-b888-0d593727a48f
több mint 10 éve
eddig is az volt neki. Szerdán volt egy másik orvosnál az sem mondott újat neki csak azt amit eddig is tudott (pihentetni, kezelgetni tovább és majd csak javulni fog). Elutazott Denverbe is (egy nappal korábban mint a csapat) ott is valami dokival nézeti meg magát.Palmer most sincs kint az edzésen, Stantontime lesz ismét!Dexxter TailorPalmer szerintem egy jó darabig nem is lesz, valami idegproblémája van a vállában.petey
több mint 10 éve
Palmer most sincs kint az edzésen, Stantontime lesz ismét!Dexxter TailorPalmer szerintem egy jó darabig nem is lesz, valami idegproblémája van a vállában.
több mint 10 éve
Palmer most sincs kint az edzésen, Stantontime lesz ismét!
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Larry szandija mindent visz 😀www.youtube.com/watch?v=CsiAlMQMD4Aemberke22és Darren Urban leírja hogyan is készült valójában 😊
blog.azcardinals.com/2014/10/02/fitzgerald-ad-gets-help-from-thomas-lindley/Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
párnapos videó Larry közreműködésével 😊és Darren Urban leírja hogyan is készült valójában 😊
www.youtube.com/watch?v=CsiAlMQMD4Aemberke22
blog.azcardinals.com/2014/10/02/fitzgerald-ad-gets-help-from-thomas-lindley/
több mint 10 éve
emberke22
574
párnapos videó Larry közreműködésével 😊 www.youtube.com/watch?v=CsiAlMQMD4A
több mint 10 éve
Ki mondta hogy a TE-eket LB-el kell fogni? Ha van egy jó cover LB-d (D-Wash helló) akkor persze, hogy őt teszed rá, de minden bizonnyal pl Bucannon, Tony Jefferson (mint a 49ers elleni meccsen) esetleg Rashad Johnson lesznek a legtöbbet a TE-eken. Pláne, mivel Bowles sokat játszat sok DB-t akár egy LB kárára is. Ugye Foote az all-down LB, néha feljön Minter, de inkább látom Bucannont vagy a több DB-t többet a pályán a Denver ellen.Silent erőlködött ezzel, nem én, én csak egy kérdést tettem fel.
A statisztikákat meg kb kidobhatjuk az ablakon.
Piszok kíváncsi vagyok a védelemre egy Denver szintű támadósor ellen. Eredmény annyira nem érdekel, de nem fogom bánni ha nyerünk. 😊Fucu
Sajnos egy hétre elutazunk a hétvégén. Remélem lesz sportTV a szállodában. 😊
több mint 10 éve
ja, meg 2012-ben amikor 4-0 volt a kezdés 83% my ass 😊
több mint 10 éve
10-6 88%? Tavaly valahogy sikerült a maradék 12%-ba esnünk 😊nem tehetek róla, ez a statisztika az ajtón jött be 😉Lehúzhatod a retyón... 😀 A jelenlegi NFC-ben ez nem állja meg a helyét... 😀silent7939
Cardinalis
több mint 10 éve
nem tehetek róla, ez a statisztika az ajtón jött be 😉Lehúzhatod a retyón... 😀 A jelenlegi NFC-ben ez nem állja meg a helyét... 😀
Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
nem tehetek róla, ez a statisztika az ajtón jött be 😉THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
ennek a maszknak van valami sztorija, vagy csak egy Louisville fan tette Arizonában tiszteletét?baggioszerintem semmi extra, sok hülye állatos maszk mellett ilyent is lehet kapni és ez jól klappol egy Cards meccshez 😀
www.amazon.com/Accoutrements-12286-Cardinal-Mask/dp/B007BTFSLE
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalisennek a maszknak van valami sztorija, vagy csak egy Louisville fan tette Arizonában tiszteletét?
(a link címéből ki lehet találni, hogy itt épp ki viseli 😊 )
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ki mondta hogy a TE-eket LB-el kell fogni? Ha van egy jó cover LB-d (D-Wash helló) akkor persze, hogy őt teszed rá, de minden bizonnyal pl Bucannon, Tony Jefferson (mint a 49ers elleni meccsen) esetleg Rashad Johnson lesznek a legtöbbet a TE-eken. Pláne, mivel Bowles sokat játszat sok DB-t akár egy LB kárára is. Ugye Foote az all-down LB, néha feljön Minter, de inkább látom Bucannont vagy a több DB-t többet a pályán a Denver ellen.A statisztikákat meg kb kidobhatjuk az ablakon.
Piszok kíváncsi vagyok a védelemre egy Denver szintű támadósor ellen. Eredmény annyira nem érdekel, de nem fogom bánni ha nyerünk. 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
CardinalsBroncos
OFFENSIVE COMPARISON
Total Yards Per Game (nemsok difi…)
335.7
339.3
Passing Yards Per Game (a PM-hatás csak 34yds difi…?)
230.0
264.0
Rush Yards Per Game (min.100-at meg kell futnunk most is)
105.7
75.3
Points Per Game (csak 3 pontos itt is a difi… CatMan megoldja 😉)
22.0
25.0
Third Down Conversion % (jééé, a miénk a jobb )
48.7
42.1
Time of Possession (hossszúúú-lasssúúú drájvok kellenek ide, PM papa csak pihengessen a pályán kívül… 😉)
1740.0
1677.0
DEFENSIVE COMPARISON (a védelmünk kétségtelenül jobb)
Total Yards Per Game Allowed
316.3
390.7
Passing Yards Per Game Allowed (szépen lehet ellenük passzolgatni)
244.7
285.3
Rush Yards Per Game Allowed (meeeglesz az a 100 futott yard)
71.7
105.3
Points Per Game Allowed (naegy ilyen végeredménnyel ki is békülnék 😉)
15.0
22.3
THIS IS THE WAY