Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Túlpörögni nem kell ezt a győzelmet. A zászlóháború brutális megnyerése mellett, a Vernon Davis mentes, komoly problémákkal küzdő Frisco-t vertük kiélezett, 1 labdabirtoklásos meccsen. Ettől függetlenül hatalmas győzelem.

A védelemben Bowles adjustmentjei fantasztikusak. Nagyon jól tud meccs közben váltani. Két csúnyán bekapott drive után, egyre hatékonyabban védekeztünk Kaepen. Például tetszett mikor Buccanon nem ment el az option-ra és gyorsan meg is fogta az irányítót. A cornereket most nem ekézném. Az, hogy Kaep kb nem is dobott hosszú bombát, és állandóan futkosni kényszerült, az ő érdemük is. Sajnos nem látszik a képeken, de biztos vagyok benne, hogy gyakran volt nagyon jó coverage. A legtöbb jó passz a linebackerek zónáiba ment, amire számíthattunk is, Dansby és Washington kiválása után. Safety poszton viszont nagyon rendben vagyunk. Tony Jefferson hétről hétre a secondary egyik legjobbja, Buccannon segít ha baj van és a kis 32-es is egyre gyakrabban tűnik fel a labda környékén. Elég gyorsan sikerült újjáépíteni az egységet Wilson és Rhodes távozása után.

A támadósorról végre elmondható, hogy van benne annyi kiemelkedő játékos, hogy tényleg rendszerbe lehet illeszteni egy irányítót, és nem egy hero-ra van szükségünk. Fitz-re továbbra is gyakran 2 ember jut, így a többiek lubickolnak. Gyönyörű volt az a play, mikor Brown és Floyd egyszerre hagyta állva az emberét, és a safetynek dönteni kellett kire segít be. Ment is a bomba Floydnak. Nagyon kellett egy ilyen gyerek a slotba, hatalmas húzás volt. A fal végre tart. Elitnek persze nem nevezhető, de végre ott is hozunk egy erős középszintet, amire nem is tudom mikor lehetett példa utoljára. Stantonnak maximális respect. Nem egy Manning, de vigyáz a labdára, és rengeteg pofont bevállal a csapatért. Valami medált kaphatna, mert beteg, ahogy megvereti magát egy büntéiért, vagy 1-2 plusz yardért.

Összességében kezd összeállni a banda. Remélhetőleg a byeweek alatt, rendbe jönnek a kisebb sérülések, és hasonló lendülettel folytatjuk a harcot a PO-ért. 1-2-es kezdés után se kongattam volna a vészharangokat, ez a 3-0 kifejezetten imponáló.
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3-0-al megyünk a bye weekre, ezt legmerészebb álmomban nem gondoltam volna. Na jó ott talán igen.
Stanton rengeteget kapott, de állta az ütéseket.
a védelem három meccs alatt nem kapott pontot a második félidőben, helló.
Tényleg nagyon jókor jön a bye week.Fucu
Mármint a 4. negyededben nem kaptunk pontot 😊 a secondaryt össze kéne rázni, Manning ellen igy nem sok esélyünk lesz, de azon aggódjunk majd két hét múlva, most ünnepeljük ezt a fasza győzelmet 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 847 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a mai nagy Wtekhez. Nagyon komoly csapat épül Arizonában! A végén még... na jó ezt inkább nem akarnám eljinxelni, szóval nem fejezem be a mondatot. 😀
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
3-0-al megyünk a bye weekre, ezt legmerészebb álmomban nem gondoltam volna. Na jó ott talán igen.
Stanton rengeteget kapott, de állta az ütéseket.
a védelem három meccs alatt nem kapott pontot a második félidőben, helló.
Tényleg nagyon jókor jön a bye week.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Blitzerkrieg Detroit Lions 162 — Lions fan
Hajrá nektek! 😊

Simply the BEST!
több mint 10 éve
Álmodozol Peti bátyó, Ti szurkolók fogtok nyüszíteni az eredménykövetőben 😊

Az a hír járja, hogy Palmer lesz a backup, de inkább Thomas az esélyes.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Tök jó nézni, hogy itt szívóztok egymással, hogy melyik csapat a jobb. Ezért el is húzok sörözni egy "Aranyásó" haverral. XD

ui: Azért remélem megpakoljuk őket, de keresztbe tett ujjakkal fogom nézni a meccset. 😊Rozo
itt legalább lehet 😉
áh, Stanton nyüszíteni fog az életéért. ki a backup QB backupja itt? 😀

több mint 10 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Tök jó nézni, hogy itt szívóztok egymással, hogy melyik csapat a jobb. Ezért el is húzok sörözni egy "Aranyásó" haverral. XD

ui: Azért remélem megpakoljuk őket, de keresztbe tett ujjakkal fogom nézni a meccset. 😊
több mint 10 éve
Jól értem, hogy Abraham nem vonult vissza, visszajött elrontani 2 tesztet, hogy aztán felvegye a fizetését IR-en?andree
röviden, tömören igen.

több mint 10 éve
Jól értem, hogy Abraham nem vonult vissza, visszajött elrontani 2 tesztet, hogy aztán felvegye a fizetését IR-en?
több mint 10 éve
Arians:
- Stanton a kezdő vasárnap
- Parmele kapja meg Dwyer feladatát a rövid yardos és goal line szituációknál
- Abraham orvosai azt tanácsolták neki, hogy egy évet hagyjon ki, mindenképp. Valószínűleg visszavonul.
- Rucker ma már edzett limitáltan, vasárnap meccs előtt döntik el játszik-e.Fucu
Jó hírek nincsenek? 😊Leon78
egyet sem találtál? meglepő.

több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Arians:
- Abraham orvosai azt tanácsolták neki, hogy egy évet hagyjon ki, mindenképp. Valószínűleg visszavonul.
- Rucker ma már edzett limitáltan, vasárnap meccs előtt döntik el játszik-e.Fucu
Jó hírek nincsenek? 😊
több mint 10 éve
Arians:
- Rucker ma már edzett limitáltan, vasárnap meccs előtt döntik el játszik-e.

több mint 10 éve
Ginn nálunk is visszavitt egy puntot és kickoffot TD-re egyszer, igaz az 1 meccsen belül, aztán eltűnt a szezon hátralevő részére 😀petey
Anno még nálunk is tolt egy ilyet.
Lehet mindenhol eljátssza ezt és továbbáll, bár a Panthers-nél ez nem sikerült. 😛danyly
mondjuk lehet mert meglepte hogy WR-ként használták 😀

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Ginn nálunk is visszavitt egy puntot és kickoffot TD-re egyszer, igaz az 1 meccsen belül, aztán eltűnt a szezon hátralevő részére 😀petey
Anno még nálunk is tolt egy ilyet.
Lehet mindenhol eljátssza ezt és továbbáll, bár a Panthers-nél ez nem sikerült. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
Amúgy mi tudtuk, hogy egy mentálisan sérült retardáltat hozunk 2. számú futónak?andree
az már akkor látszott amikor aláírt egy futottak még csapathoz 😀Josszi
Még keresem a comebacket, de szerintem inkább megvárom a második félidőt.andree
lol sajnos ez talált süllyedt

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
végre volt időm megnézni mindkét meccset, a futás elleni D még mindig állat, passzsiettetés nincs, a secondaryben meg Johnson és Powers elég bénácska volt, jöhetne már Honey Badger 😊 Bucannon játéka tetszett, meg Foote is egy állat lesz. Palmer az első meccsen nagyon tetszett, látszik, hogy hozzászokott, beletanult Arians offensébe. ha a hétvégén sem játszik, nem lesz nagy gáz, Stanton game managernek tökéletes, csak szabaduljon hamarabb a labdától. az o-line is jó, de futásblokkolásban van még mit javítani. elkapók, futók, te-k jók, kíváncsi vagyok ki fog több lasztit kapni Dwyer helyett.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Amúgy mi tudtuk, hogy egy mentálisan sérült retardáltat hozunk 2. számú futónak?andree
Még keresem a comebacket, de szerintem inkább megvárom a második félidőt.
több mint 10 éve
nyomjátok

vasárnap van már :cool:

több mint 10 éve
Na ez a futottak még csapat fogja a ti császár csapatotokat megverni.

több mint 10 éve
És hogy a mai nap se menjen el hírek nélkül, John Abraham IR listára került az agyrázkódása miatt, szerintem neki ennyi volt a foci sajnos.
A pass rush tehát nem változik (továbbra is harmat gyenge), viszont újra leigazoltuk Drew Butlert, sanszos, hogy megint Ő fog puntolni, mert Zasti tegnap kihagyta az edzést.

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Valamit benéztél mert nem nálatok játszott hanem nálunk 😀
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Már vártam ezt a meccset, gondoltam szakítok rá időt, felmérem mégis a csoport hogyan alakulhat, de most látom,hogy 20 perces eltéréssel egy sávban lesz a mi meccsünkkel. Amúgy hajrá Cards 😊
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
az már akkor látszott amikor aláírt egy futottak még csapathoz 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
nálunk azért ennél jobban szuperál az ST 😀

THIS IS THE WAY