Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Elkepeszto ez a 7-1 😊.Nagyot jatszottak tegnap a sracok, biztos vagyok benne hogy otthon meglesz a Rams is, esetleg utana tudom elkepzelni hogy kipukkadunk, de 8-1rol a legrosszabb esetben is becsorgunk a POba 😊.
Fitz tenyleg nagyon kell ide, hiaba kepvisel brutal szintet Floyd is, azert Fitznek elkepeszto karja van. Talan 1-2dropja volt iden, pedig olyan szitukban kapott labdakat hogy le a kalappal.
GO CARDS!!
több mint 11 éve
Azon gondolkodom hogy volt-e hosszú play hívás tegnap, de valahogy nem ugrik be egy sem.... a szokásos Brown játékra gondolok.Nem volt rá szükség? Vagy mi lehet az oka?
több mint 11 éve
jól jönne egy Rams és egy Raiders W 😀Dexxter TailorRams 13-10 49ers 😊
Szép siker volt srácok! Csak így tovább, brutál ez a Defense! Behúzni a csoportot (és ha nem nagy kérés a Lions-t is üthetnétek!)
😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Hááát le a kalappal.... nem gondoltam hogy ennyire sima lesz. Ez sztem Romo ellen is meglett volna, bár neccesen. Kár azért a pick6-ért. Ami bíztató hogy PP-t valszeg a tanácsomra jól tarkónbaszták hogy kapja össze magát. 😀
több mint 11 éve
na ki áll a legjobb mérleggel jelenleg az NFL-ben?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nem tudom Cooper kinek a nejét dugta meg, de Ted Larsen helyén nehezen hiszem, hogy rosszabbat hozna.andreeA szívemből szóltál!
A 7-1 gyönyörű.
Persze Weeden nem Romo, de Murray-t 100 alatt tartottuk és az utolsó percekig Bryant és Williams is elkapás nélkül volt. A védelem állat volt ismét.
Palmer is szépen rendbe jött a pick6 után és örülök, hogy a végén Grice futott Ellington helyett.
A jövő heti lehet a trap game vagy a Lions elleni.
több mint 11 éve
Nyilván hozni kellett Weeden ellen, de szépen odatette magát minden csapatrész. A blokkolt Fg nagyon kellett és a két pick is jól jött. A támadófal belseje ma kifejezetten rossz volt. Nem tudom Cooper kinek a nejét dugta meg, de Ted Larsen helyén nehezen hiszem, hogy rosszabbat hozna.
több mint 11 éve
jól jönne egy Rams és egy Raiders W 😀7-1.... legmerészebb álmomban sem gondoltam volna ezt a szezon előttsilent7939Most kell a csoport megfelelő alakulása és megyünk a PO-ba. 😊Rozo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gratulálok a győzelemhez, nagyon egyben van ez a csapat, a secondary félelmetes. Sok sikert a továbbiakban!
több mint 11 éve
7-1.... legmerészebb álmomban sem gondoltam volna ezt a szezon előttsilent7939Most kell a csoport megfelelő alakulása és megyünk a PO-ba. 😊
több mint 11 éve
7-1.... legmerészebb álmomban sem gondoltam volna ezt a szezon előtt
több mint 11 éve
Pontosítok,remélem még időben. Nem azt mondom ezzel,h csak a szerencsén múlt a merlegetek 😊Fortuna idén Cards mezben követi a ligát.undisputedlyazért ez nem teljesen igaz.Fucu
Szerk: Gratulálok a győzelemhez, a védelmetek nagyon "ült". A 4&inches stand eléggé impresszív volt. Az a támadófal amelyik minket úgy tett arrébb ahogyan akart, fél yardot sem tudott előre menni.
több mint 11 éve
Fortuna idén Cards mezben követi a ligát.undisputedlyazért ez nem teljesen igaz.
több mint 11 éve
Fortuna idén Cards mezben követi a ligát. Érdekes lesz a meccs Romo nélkül.Remélem szoros lesz,ezt a meccset követem majd. 😊
több mint 11 éve
Remélem személyes kedvencem Jefferson bevethető állapotban lesz. 😊
több mint 11 éve
Bealudni azért nem szabad. Ennyi jó célpontot Weeden is megtalál, de pár pick azért benne lehet. Ha a futást limitáljuk, akkor átlagos offense játékkal is meglehet a meccs.andreeFogjuk meg Murrayt és akkor nem lesz gond.... Weeden megereszt majd egy két hosszú passzt ez tuti, de a a cornerek észnél lesznek akkor lehet pár pick 😊
több mint 11 éve
Bealudni azért nem szabad. Ennyi jó célpontot Weeden is megtalál, de pár pick azért benne lehet. Ha a futást limitáljuk, akkor átlagos offense játékkal is meglehet a meccs.
több mint 11 éve
Kicsit javultak a nyerési esélyeitek:NFL Network's Desmond Purnell reports Tony Romo (back) will not play Sunday against the Cardinals.
több mint 11 éve
Érdekes statisztika az eddigi büntetéseinkrőlÉn egyébként is úgy voltam vele, hogy PP-nak nem járna annyi pénz amennyit kapott, és itt is láthatjuk hogy azóta fejben nincs minden rendben nála.
www.footballdb.com/stats/penalties-player.html?yr=2014&tm=1emberke22
Nem is annyira a 71y zavar, hanem hogy full középszerű a játéka, és még gyengébb lenne, ha az ellenfelek nem a korábbi évekből indulnának ki, és bátrabban dobnának felé.
Cromartie is inkább a nevéből él nálunk, de ő legalább "bagóért" van itt. Pedig az ő formájuk nagyot kellene javuljon, mert Bowles blitz-mániája se fog örökké működni.
több mint 11 éve
Érdekes statisztika az eddigi büntetéseinkrőlPP-nél tudtuk, hogy ez lesz a contact-ra jobban odafigyelnek, ő meg nem akar változtatni nagyon.
www.footballdb.com/stats/penalties-player.html?yr=2014&tm=1emberke22
A támadófal is élen jár mínusz Sendlein 😊 De szerintem ez még teljesen vállalható.
több mint 11 éve
Érdekes statisztika az eddigi büntetéseinkről www.footballdb.com/stats/penalties-player.html?yr=2014&tm=1
több mint 11 éve
(Mondjuk kíváncsi lennék, ha bármelyik játékost, amikor felspannolt állapotban, monjuk egy TD után lejön a pályáról, megkérdeznék, hogy "Figyu, mondok hat számot, ismételd el visszafelé!" tudná-e helyesen mondani... 😊Sporyvan a Hart of Dixie nevű orvosos sorozat ami Alabamában játszódik. Az egyik részben 3 redneck testvér elment házat renoválni, egyik leesett a létráról. El kellett vinni agyrázkódás tesztre, de a tesói kiabálták, hogy nem kell, semmi baja, ő alapból ilyen hülye.
Ugyanezt a feladatot kellett volna letudnia, de nagyon röhögtek a váróban mivel tudják, hogy józanon se tudná összehozni 😀😀
több mint 11 éve
ha esetleg valaki kimozdulna a TV elől a vasárnapi meccsre, azzal szívesen koccintok majd itten 😊hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBar
így az eredménykövetőben most nem leszek, toljátok keményen :cool:
több mint 11 éve
Nagyon kösz, Natloz, pont ilyen válaszra gondoltam, tök jók a doksik. (Mondjuk kíváncsi lennék, ha bármelyik játékost, amikor felspannolt állapotban, monjuk egy TD után lejön a pályáról, megkérdeznék, hogy "Figyu, mondok hat számot, ismételd el visszafelé!" tudná-e helyesen mondani... 😊
több mint 11 éve
Mivel egyre többször olvasok a topicban (sajnos) az agyrázkódásos tesztről, kérdezném, hogy pontoisan milyen feladatok vannak? "Ki az USA elnöke? Milyen nap van ma? Csináljon tíz fekvőtámaszt!" És ezt akárhányszor meg lehet próbálni, oszt' amikor sikerül, akkortól edzhet újra? (Merthogy Fucu írta, hogy kedden nem sikerült, újra megpróbálja.) Ha esetleg linket tudnátok írni, azt is megköszönném.egyszer régebben kerestem, akkor ezeket találtam:
Ja, és persze Go Cards! 😀Spory
van a pálya melletti vizsgálatsor:
static.nfl.com/static/content/public/photo/2014/02/20/0ap2000000327057.pdf
Ebben vannak kérdések, fizikai felmérések.
meg vannak a visszatéréshez szükséges irányelvek:
static.nfl.com/static/content/public/photo/2014/08/21/0ap3000000381608.pdf
Itt lépcsőzetesen kapja a fizikai terhelést, akkor mehet a következő szintre, ha az elsőt teljesíti. Saját tapasztalat, hogy nehéz leplezni az agyrázkódás tüneteit, ha komolyabbak, szóval dokik egész jól tudják szűrni, ha valami miatt még gáz van.
Just a simple Lineman... ZP#76