Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
konkrétan egy kacsintó jelre alapoztam 😉najólvan, hoztuk az első két kötelező W-t, ez a lényeg 😉CardinalisMire alapozod a 2 kötelező győzelmet?silent7939
egyébként meg szerintem ha PO álmokat dédelgetünk, akkor SEA, DEN, SF hármast leszámítva mindenki mást kötelezően kell W-ernünk... a többi W csak hab a tortán 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
andree
1 737
Hát, aludtam rá egyet, de még mindig nem formálódott széppé a fejemben ez az LB sor. 😀 Minter láthatatlan, az OLB-k arra jók, hogy fennakadjanak bármilyen blokkon. Campbell egyedül nem fog tudni nyomást generálni. Most a secondary se volt túl fényes. Powers esélytelen a jobb slot WR-ek ellen, de igazából nem tudom most hová tenni ezt, mert az új szabály(felfogás)okkal szinte lehetetlen hatékonyan védekezni az elkapókon. Haden, Sherman és PP is csak keresi, hogy akkor most mik a határok. Nevetséges, ahogy az elkapók akadály nélkül közlekednek, a CB-k meg arra vannak korlátozva, hogy megcsinálják a tackle-t. PP-t viszont egyszer tényleg iszonyatosan megverték. Jött is aztán a bünti. Ilyet azért nem kéne semmilyen körülmények között egy maxos CB-nek engedni. Johnson se tetszett. Két fontos tacklet is elhibázott. A lényeg, hogy remélhetőleg nikkel CB-be és free safetybe egyre többet látjuk majd Matyit, mert ha shutdown nem is lesz, de legalább benne lesz a nagy play potenciál.
Összességében a védelmet nem bántanám, mert 20 pont alatt kaptak, és ha nem is sikerült lenullázniuk(vagy limitálniuk) Eli-t, azért bőven megteremtették a győzelem lehetőségét. Később több kell tőlük, most ez is elég volt.
A támadósor alapvetően tetszett. Stanton nyilván nem kezdő szint. Vigyázott a labdára és csinált pár szép passzt. Ennél többet nem is várhattunk tőle. A nyomást elég rosszul kezelte, de megszólni azért nem kell egy megnyert meccs után.
A futójáték most sokkal okosabban volt felépítve mint eddig. Dwyer indított a belső futásokkal, és Ellington azokat a labdákat kapta, ahol tényleg volt lehetősége futni. Végre egészségesebbnek tűnt, nagyot játszott. Floydot megette DRC, de szerencsére most összejött nélküle is a győzelem.
Az a győzelem, ami azért valljuk meg a Giants szerencsétlenkedése nélkül nem jöhetett volna létre. A második félidő elején olyan jól játszottak, hogy azt hittem a végére 2 td előnnyel nyernek. A szerencse most mellettünk állt. Reméljük kitart szezon végéig.
több mint 10 éve
najólvan, hoztuk az első két kötelező W-t, ez a lényeg 😉Mire alapozod a 2 kötelező győzelmet? Én a Chargers ellenit nem vettem annak, nem is véletlenül, látva a Hox elleni produktumukat. A Giantset vettem fix W-re az első 3 meccsünk közül. Így nálam bőven erőn felül teljesít a csapat, de sztem nem szabad egyelőre messzemenő következtetéseket levonni, mert a szerencse azért velünk van rendesen. A Frisco sincs top formában most és remélem kihasználjuk mert az egy nagyon fontos W lenne. Nem is látom esélytelennek, de csakis Palmerrel fog menni.
Stanton tegnap nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért szódával elmegy 😉 14/29, 167YDS, 0 TD, de legalább 0 INT… nem is annyira ficánkolós: 2/-2 rushing yds… nomeg 4 sacket is kapott csórikám (mi csak kettőt toltunk Elinek…), de azért legalább 3 értelmes drájvot levezényelt:
TD: 11-80, 4:42
FG: 10-40, 5:07
FG: 13-74, 5:25
Total Net Yards 266, ez kevéske… (vs. 341yds, ez meg több a kelleténél… ebből 260 a levegőben, ez a no fláj zón…? de a futás legalább megint 100 alatt lett tartva: 81 yds)
most Floydnak volt egyszem elkapása, de az 19 yds-t ért, és nyugodjon le mindenki a picsába: Fitz 6/51 😀
a TE-k is hoztak vagy 59 yardot (Carlson+Niclas), Ellingtonnak majdnem meglett a száz: 91 yds,
ja, és T.Ginn for President 😀 Run Teddy Run!
www.nfl.com/gamecenter/2014091405/2014/REG2/cardinals@giants#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000394250&tab=videosCardinalis
Ja és ami nagyon fontos, kurvára össze kellene szedni a passrusht mert konkrétan az nincs. A külső LB-k mintha pályán sem lennének. Eli konkrétan szétpasszolt minket és csak a WR-ek balfaszkodásai miatt tudtunk nyerni. Draft alatt ezért picsogtam egy speedster OLB-ért.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
najólvan, hoztuk az első két kötelező W-t, ez a lényeg 😉Stanton tegnap nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért szódával elmegy 😉 14/29, 167YDS, 0 TD, de legalább 0 INT… nem is annyira ficánkolós: 2/-2 rushing yds… nomeg 4 sacket is kapott csórikám (mi csak kettőt toltunk Elinek…), de azért legalább 3 értelmes drájvot levezényelt:
TD: 11-80, 4:42
FG: 10-40, 5:07
FG: 13-74, 5:25
Total Net Yards 266, ez kevéske… (vs. 341yds, ez meg több a kelleténél… ebből 260 a levegőben, ez a no fláj zón…? de a futás legalább megint 100 alatt lett tartva: 81 yds)
most Floydnak volt egyszem elkapása, de az 19 yds-t ért, és nyugodjon le mindenki a picsába: Fitz 6/51 😀
a TE-k is hoztak vagy 59 yardot (Carlson+Niclas), Ellingtonnak majdnem meglett a száz: 91 yds,
ja, és T.Ginn for President 😀 Run Teddy Run!
www.nfl.com/gamecenter/2014091405/2014/REG2/cardinals@giants#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000394250&tab=videos
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Pont úgy játszott a csapat, mint aki rövid hét után átutazza az országot majd korai meccset játszik, plusz a csereirányítóval.a tegnapi teljesítménnyel esélyünk nem lesz a Niners ellen
Nem kevés szerencse kellett ehhez a győzelemhez.
A védelem nem volt jó, sőt. A futás ellen hiába jók, ha Eli kipasszolta őket. Pass rush 0 és ez a legaggasztóbb.
A támadóknak is volt nem kevés hiába. Stanton pont egy csereirányító benyomását keltette. Végre volt valamilyen futójáték.
CatMan bevágta a mezőnygólokat. Ginn visszahordott TD-ja szép volt végre mutatott valamit, de messze nem elég ez a teljesítmény a ST-től.
2-0 és jön a 49ers. Sokkal jobban kell játszani egy hét múlva.Fucu
de azért most élvezzük ki a csoportelsőséget, amíg tart 😊
több mint 10 éve
Vezetjuk a csoportot 😊
több mint 10 éve
Pont úgy játszott a csapat, mint aki rövid hét után átutazza az országot majd korai meccset játszik, plusz a csereirányítóval.Nem kevés szerencse kellett ehhez a győzelemhez.
A védelem nem volt jó, sőt. A futás ellen hiába jók, ha Eli kipasszolta őket. Pass rush 0 és ez a legaggasztóbb.
A támadóknak is volt nem kevés hiába. Stanton pont egy csereirányító benyomását keltette. Végre volt valamilyen futójáték.
CatMan bevágta a mezőnygólokat. Ginn visszahordott TD-ja szép volt végre mutatott valamit, de messze nem elég ez a teljesítmény a ST-től.
2-0 és jön a 49ers. Sokkal jobban kell játszani egy hét múlva.
több mint 10 éve
inaktívok:- Carson Palmer (QB)
- Glenn Carson (LB)
- Alex Okafor (LB)
- Marcus Benard (LB)
- Dave Zastudil (P)
- Darren Fells (TE)
- Frostee Rucker (DE)
több mint 10 éve
Erdekes meccs lesz ez igy, ha Ellington 100%os lenne akar meg orulnek is hogy Stanton lehetoseghez jut, igy viszont meleg lehet a pite. De oszessegeben szerintem behuzzuk igy is 😊
több mint 10 éve
fantasy tippeket én nem adok senkinek (3 csapatom 0-1-el áll) 😊Mindig meg akartam nézni Stantont élesben... hát itt van 😀silent7939Szívesen lemondtam volna róla.😕 Szegény embert még az ág is húzza. Ok Fucu, akkor azt mondod, hogy Fantasyba Fitz a kezdőbe. 😊Leon78
több mint 10 éve
Mindig meg akartam nézni Stantont élesben... hát itt van 😀silent7939Szívesen lemondtam volna róla.😕 Szegény embert még az ág is húzza. Ok Fucu, akkor azt mondod, hogy Fantasyba Fitz a kezdőbe. 😊
több mint 10 éve
Mindig meg akartam nézni Stantont élesben... hát itt van 😀
több mint 10 éve
Ooooops
több mint 10 éve
BA liblingje most megmutathatja, hogy képes elirányítani ezt az offense-t. SOk labdát várok Larry felé tőle, vagy Jaron Brown felé.
több mint 10 éve
Carson Palmer nélkül kell kiállnotok
több mint 10 éve
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de volt egy rémálmom, amiben az történt, hogy Matyi megint megsérült. Ne legyen igazam...😕Egyébként meg ezt a meccset mindenféleképpen hozni kell, ha rájátszásba szeretnénk kerülni. Az esély meg is van rá, csak a szokásos D kell, és rendben lesz a dolog. Nem tudom elképzelni, hogy ne mutassunk be legalább 2-3 sack-et, és remélem lesz labdaszerzés is legalább 2. Ha a futást meg tudjuk ölni ( bár Jennings jó futó szerintem ) akkor nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk. Domináns D-t várok, szoros meccset kevés ponttal.
több mint 10 éve
Én sima győzelmet várok ha CP nem Intezi el a vereséget 😀
több mint 10 éve
andree
1 737
Mit vártok a mai meccstől?Sok turnoveres(mind a két oldalon) 30 pont környéki meccset várok Cardinals győzelemmel.
Szerintem 20 pont fölött lesz mindkét csapat, és az utolsó negyedre már több mint 1 TD előnnyel megyünk.
Eli-tól félek egyébként, mert kinéz már neki egy nagyobb comeback, viszont ha Matyi tényleg játszik akkor nemhiszem hogy pont ellenünk fog ez bekövetkezni 😊 .
Na hajrá Cards, én egy közepes összeggel meg is tettem a csapatot, remélem nem okoznak csalódást 😊Kexandro
több mint 10 éve
Mit vártok a mai meccstől?Szerintem 20 pont fölött lesz mindkét csapat, és az utolsó negyedre már több mint 1 TD előnnyel megyünk.
Eli-tól félek egyébként, mert kinéz már neki egy nagyobb comeback, viszont ha Matyi tényleg játszik akkor nemhiszem hogy pont ellenünk fog ez bekövetkezni 😊 .
Na hajrá Cards, én egy közepes összeggel meg is tettem a csapatot, remélem nem okoznak csalódást 😊
több mint 10 éve
andree
1 737
Mondjuk jobban tetszene, ha idén megkapná a 10 meccsre redukált füvezős büntit, meg rádobnák a 6 meccses ne verd a nőket fegyelmezést, és így nem kéne 1,5 szezonig a pálya mellett ülnie. Mondjuk kezd az NFL eltiltások állatorvosi lova lenni, így nem lepődnék meg, ha simán kiraknánk nyáron.
több mint 10 éve
Igaz, hogy nem írtam, hogy az idei szezonban. Nem fog játszani idén, ezt szerintem garantált.Kicsit megkavartál ezzel a ,,van esély Wash" játékára. Azt hittem már a hétvégén. 😊 De ezek szerint, ha játszik is esetleg idén, akkor is csak az alapszakasz végétől. 😊Leon78Igen, olyanért kapott egész évest mint a clevelandi Gordon (megbukott doppingteszt., nála most 10 meccset írnak eltiltásra. DE!!! Van egy függőben lévő ügye amiben gyermeke anyját bántalmazta és az elmúlt egy hét után simán maradni fog a büntetése.FucuMint kiderült kedd a határidő Abrahamnek hogy visszatérjen.Washington? Mi a szösz, azt hittem a döntés végleges. Szerinted mi az esély a pozitív döntésre? Basszus nagyot dobna a védelmen az biztos.Leon78
Ha elfogadják az új drog policy-t akkor elméletileg van esély Washington játékára. Azért elméletileg, mert még van egy másik ügye is az asszonyverős, szóval nem kell reménykedni.Fucu
több mint 10 éve
Kicsit megkavartál ezzel a ,,van esély Wash" játékára. Azt hittem már a hétvégén. 😊 De ezek szerint, ha játszik is esetleg idén, akkor is csak az alapszakasz végétől. 😊Igen, olyanért kapott egész évest mint a clevelandi Gordon (megbukott doppingteszt., nála most 10 meccset írnak eltiltásra. DE!!! Van egy függőben lévő ügye amiben gyermeke anyját bántalmazta és az elmúlt egy hét után simán maradni fog a büntetése.FucuMint kiderült kedd a határidő Abrahamnek hogy visszatérjen.Washington? Mi a szösz, azt hittem a döntés végleges. Szerinted mi az esély a pozitív döntésre? Basszus nagyot dobna a védelmen az biztos.Leon78
Ha elfogadják az új drog policy-t akkor elméletileg van esély Washington játékára. Azért elméletileg, mert még van egy másik ügye is az asszonyverős, szóval nem kell reménykedni.Fucu
több mint 10 éve
Igen, olyanért kapott egész évest mint a clevelandi Gordon (megbukott doppingteszt., nála most 10 meccset írnak eltiltásra. DE!!! Van egy függőben lévő ügye amiben gyermeke anyját bántalmazta és az elmúlt egy hét után simán maradni fog a büntetése.Mint kiderült kedd a határidő Abrahamnek hogy visszatérjen.Washington? Mi a szösz, azt hittem a döntés végleges. Szerinted mi az esély a pozitív döntésre? Basszus nagyot dobna a védelmen az biztos.Leon78
több mint 10 éve
Mint kiderült kedd a határidő Abrahamnek hogy visszatérjen.Washington? Mi a szösz, azt hittem a döntés végleges. Szerinted mi az esély a pozitív döntésre? Basszus nagyot dobna a védelmen az biztos.
Ha elfogadják az új drog policy-t akkor elméletileg van esély Washington játékára. Azért elméletileg, mert még van egy másik ügye is az asszonyverős, szóval nem kell reménykedni.
Okafor és Rucker biztosan nem játszik holnap, Palmer, Ellington Zastudil kérdéses. Fanaika, Rashad Johnson ééééés Tyrann Mathieu probable. Két hete teljes edzésmunkát végez Matyi így lehet holnap játszani fog.Fucu