Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Stepfan Taylor (calf) is expected to miss 2-4 weeks.
Grice a 2.számú futó elviekben Ellington mögött..emberke22
Ki?silent7939
és Robert Hughes?Cardinalis
Hughes elvileg fullback, de gondolom Ellington fogja végig gürcölni az egész meccset ahogy szokta, és szerintem is Hughes kap pár snapet, amíg Ellington pihen, de egy kinti cikk Grice-t írta, hogy Taylor helyébe lép a depthen.
Bár, most megnéztem a cards hivatalos honlapját, ott Hughes van Taylor mögött a depthen és utána jön Grice (aki pedig egy undrafted rookie az arizona state egyetemről)
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Ki?silent7939
és Robert Hughes?
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Ki?
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576

Grice a 2.számú futó elviekben Ellington mögött..
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 720 — Csodabogár
majd szívbajt kaptam, amikor olvastam tegnap Fitz tweetjében, hogy „last episode”… de szerencsére csak egy TV sorozatról van szó, egyelőre…
What made Larry Fitzgerald sad on Sunday?
I'm happy but sad at the same time. Great win for the #BirdGang today but it's the last episode ever for @BoardwalkEmpire!
1:54 AM - 27 Oct 2014, @LarryFitzgerald

vigyázat! aki nem tudja a hajnali eredményt, az ne olvassa tovább...

| éééés tádááám! The 6-1 Cardinals are alone at the top of the NFC standings!
ezen meg jót röhögtem 😀
Tony Romo seems to be convinced injury not serious. See how he feels when painkilling injection wears off; short week for blitz-heavy Cards
5:28 AM - 28 Oct 2014, @Edwerderespn
| Cardinalis
hát, egy szép passz a blitz fölött Mörinek és jónapot

több mint 11 éve
University of Phoenix Stadium – False Start Central
több mint 11 éve
majd szívbajt kaptam, amikor olvastam tegnap Fitz tweetjében, hogy „last episode”… de szerencsére csak egy TV sorozatról van szó, egyelőre…
What made Larry Fitzgerald sad on Sunday?
I'm happy but sad at the same time. Great win for the #BirdGang today but it's the last episode ever for @BoardwalkEmpire!
1:54 AM - 27 Oct 2014, @LarryFitzgerald

vigyázat! aki nem tudja a hajnali eredményt, az ne olvassa tovább...

| éééés tádááám! The 6-1 Cardinals are alone at the top of the NFC standings!
ezen meg jót röhögtem 😀
Tony Romo seems to be convinced injury not serious. See how he feels when painkilling injection wears off; short week for blitz-heavy Cards
5:28 AM - 28 Oct 2014, @Edwerderespn
|
több mint 11 éve
Inkább a fizu átalakításán kéne tárgyalnotok vele, még ha valaki, ő meg is érdemli azt a pénzt. Vétek lenne elengedni hatalmas figura, és ha valakitől, tőle nem sajnálom az ellenünk hozott statjait, amiben biztos voltam, hogy ellenünk fogja megcsinálni 😀 Kell ő nektek, nagyon!dande
Kellene.... csak már annyiszor lett vágva a pénze hogy nem fogja sokáig tolerálni.... bár remélem tévedek.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Szep kis Fitz TD volt...megy a Patsbe? 😕
(mondjuk Bradyt szeretem,legalabb lesz celpontja)
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Inkább a fizu átalakításán kéne tárgyalnotok vele, még ha valaki, ő meg is érdemli azt a pénzt. Vétek lenne elengedni hatalmas figura, és ha valakitől, tőle nem sajnálom az ellenünk hozott statjait, amiben biztos voltam, hogy ellenünk fogja megcsinálni 😀 Kell ő nektek, nagyon!
több mint 11 éve
Mi a véleményetek, Larry marad, vagy költözik? Melyek azok a csapatok, akik érdeklődnek iránta?Leon78
Örök kedvencem marad, de talán mindenkinek jobb lenne ha elengednénk. Mindenképp AFC-s csapatba kéne tradelni, hogy a lehető legkevesebbszer jöjjön velünk szembe más mezben 😕.
Persze még korai erről beszélni, egy gyűrű hatására talán lejjebb adna az igényeiből 😊Kexandro
A pletykák szerint a Peccnek kellene.... nekem csak egy bajom van ezzel.... nincs mögötte hasonló kaliberű elkapónk. Mármint kéz, felépítés és ütés állás tekintetében. Kérdés az hogy Floyd térdével mi van?
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Mi a véleményetek, Larry marad, vagy költözik? Melyek azok a csapatok, akik érdeklődnek iránta?Leon78
Örök kedvencem marad, de talán mindenkinek jobb lenne ha elengednénk. Mindenképp AFC-s csapatba kéne tradelni, hogy a lehető legkevesebbszer jöjjön velünk szembe más mezben 😕.
Persze még korai erről beszélni, egy gyűrű hatására talán lejjebb adna az igényeiből 😊Kexandro
Hát azért nem korai, mert ha tradelünk, akkor állítólag kedd reggelig kell, ha viszont nem akkor tönkrekúrjuk a jövő évi sapkát...
Nagy a dilemma, bár szeretném ha maradna, de ekkora fizuval nem hiszem, hogy el lehet bírni majd. 😕
Arra nem tudom, hogy van e esély, hogy mondjuk felére csökkenjen a fizuja.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Persze még korai erről beszélni, egy gyűrű hatására talán lejjebb adna az igényeiből 😊
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Mi a helyzet Petersonnal, valószínűleg mikor fog játszani?

Mia véleményetek, Larry marad, vagy költözik? Melyek azok a csapatok, akik érdeklődnek iránta?
több mint 11 éve
Örülök a győzelemnek, nem volt szép, de az kit érdekel? 😊 viszont ha jövőhéten megint ennyi (0) pass rush lesz, nem sok esélyt látok az újabb WreDexxter Tailor
Hááát jah.... kapunk Romotol vagy 500 yardot 😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 904 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Örülök a győzelemnek, nem volt szép, de az kit érdekel? 😊 viszont ha jövőhéten megint ennyi (0) pass rush lesz, nem sok esélyt látok az újabb Wre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Érdekes hogy a Denveren kívül eddig az összes csapat szenved ellenünk idén, pedig a védelmünktől tegnap sem voltam elájulva.
Kicsit bennem is megvan ez a pesszimizmus hogy hiába a 6-1, nem feltétlen érzem az erőt, és az ellenfelek se vesznek túl komolyan. Engem nagyon a 2012-es Baltimore-ra emlékeztet a csapat, annyi különbséggel, hogy nekünk meglesz a hazai pálya előnye 😊
több mint 11 éve
mondjuk ha egy csapat meg tudja fogni ebben az évben Murrayt, az a Cardinalsnfl_lover
Nem is tőle tartunk igazán....
több mint 11 éve
nfl_lover 912
mondjuk ha egy csapat meg tudja fogni ebben az évben Murrayt, az a Cardinals
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
6-1 Gyönyörű 😊
Ha valaki ezt mondja nekem a szezon előtt kiröhögöm. De ez most a valóság. 😀

ui: Azt hiszem itt az ideje leszoknom az aktuális ellenfél fórumának elolvasásáról. Mért ír le minket mindenki egy nyert meccs után?????Rozo
Nem írt le titeket senki, de következő fordulóban már nem Foles lesz az ellenfél irányítója, hanem Romo, és látva a kapitális hibáinkat, nem biztos, hogy a Dallas megteszi ugyanazt a szívességet, de ne legyen igazam és húzzátok be azt is. Egyébként grat a győzelemhez.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Jó csapat a cards vita nélkül ,ha belegondol az ember,hogy ebből a D-ből még az igazi csillagok sérültek akkor mennyire fog fájni az ellenek ha ők is visszatérnek...
Az O nem annyira villog de eredményesen teszi a dolgát.
Szoros meccs volt és nyert a jobbik csapat.
Csak ez egy nyerhető meccs volt Eagles szemmel nézve.
Gyaluljátok le a dallast is!!

több mint 11 éve
na végre egy épkézláb Fitz stat :cool:
L. Fitzgerald: 7REC, 160YDS, 1TD (LG80T)
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/PHI
Philadelphia Eagles at Arizona Cardinals 2014 REG 8 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
6-1 Gyönyörű 😊

ui: Azt hiszem itt az ideje leszoknom az aktuális ellenfél fórumának elolvasásáról. Mért ír le minket mindenki egy nyert meccs után?????Rozo
Sztem senki nem írt le titeket, s gratuláltunk. Azért döntő többségében nem a Cards szerepel a mérges kommentek soraiban, hanem valami Foles meg valami Kelly 😛
több mint 11 éve
Azért valljuk be hogy Fortuna kisasszony megint velünk volt.... az hogy a labdaszerzésekből nem tudunk pontokat feltenni az simán meg fogja bosszulni magát előbb-utóbb... PP-nek meg Docket nyomhatna egy kurva nagy tockost hogy kapja össze magát, mert gyatra amit nyújt a szezonban. A Matyi-Bucannon-Jefferson-Johnson quartett szokás szerint nagyot játszott.
Nem volt szép győzelem de elég volt.... ennyi.
több mint 11 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
6-1 Gyönyörű 😊

ui: Azt hiszem itt az ideje leszoknom az aktuális ellenfél fórumának elolvasásáról. Mért ír le minket mindenki egy nyert meccs után?????