Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Mindent egybevéve én azért nem voltam nyugodt.... nem volt ez olyan sima meccs sztem. De ahogy nézem el kell fogadni hogy fortuna idén mellénk állt és ezt már sokadszor bizonyította. 😉
5-1... ez a lényeg, bár most jön a nehezesilent7939
Jaja, most jön a szopóroller: Eagles, Cowboys, Hawks 2x, Niners, Lions... És akkor még meglephet a Falcons, Chiefs, Rams brancsból is valamelyik.
A hátralévő menetre én várok (de nem remélek 😊) 3-4 buktát. Bár azzal is meglehet a végén egy 11-5, ami egyáltalán nem hangzik rosszul 😊
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mindent egybevéve én azért nem voltam nyugodt.... nem volt ez olyan sima meccs sztem. De ahogy nézem el kell fogadni hogy fortuna idén mellénk állt és ezt már sokadszor bizonyította. 😉
5-1... ez a lényeg, bár most jön a neheze
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 904 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dockett mekkora egy paraszt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 904 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jaja, érdekes lesz, remélem londonban tudjuk valahol nézni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Nem semmi meccs lesz a jövő vasárnapi 😉 Két 5-1-es csapat, már alig várom 😀

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
1976-ban álltunk utoljára 5-1-gyel 😀 Dexxter Tailor
hoztuk a kötelezőt 😉
több mint 11 éve
csakhogy ne legyünk az alján, GO CARDS! 😉
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Mondjuk a Denver elleni meccs csúnyán torzítja a statisztikát ilyen kicsi mintán, bár valljuk meg Eli is szépen szétdobált minket pár hete. A kulcsszitukban eddig helytálltunk(pl. Chargers meccs). Remélem így is marad.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
no pass rush no "no fly zone"

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
ojoj, most látom csak, hogy jelenleg ligautolsók vagyunk a benyelt passzyardok tekintetében (309yds) 😕
no fly zone, what...?
viszont az engedett futott yardok vonatkozásában még ott vagyunk a dobogón, a 3. fokán (75,8yds)
akkor már inkább NO RUSH ZONE 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ez érdekes lesz majd, reméljük nem pihenjük ki túlságosan magunkat addig. Ha Foles nem lenne ilyen inkonzisztens, és a Sec is biztosabban állna a lábán, valóban mi lennék az esélyesebbek, de sajnos nem így van. S ha a védelmetek kicsit jobban odafigyel, Ellington megindul, és a két elkapótok fickándozni kezd bajban leszünk. Nincs garancia rá sajnos, hogy a DL-nk és az OL-nk minden meccset ennyire dominálni tud majd, mint a Giants ellen.
Kiderül, de addig nektek még van egy meccs. Sok sikert hozzá.
több mint 11 éve
Egyébként van újabb hír a sérültekről?Leon78
Kikre gondolsz?
Campbell mér terhelte a térdét, de a Raiders ellen nem játszik, talán ha minden jól megy az Eagles ellen igen.
Frostee Rucker rásérült a vádlijára, de ezzel együtt tud majd játszani, kérdés hogy mennyit és milyen intenzitással.
PP bokája nem okoz gondot, de nem 100%-os (és nem is lesz)Fucu
Campbell nagyon kelleni fog az Eagles ellen, remélem rendbe jön addig.
több mint 11 éve
Egyébként van újabb hír a sérültekről?Leon78
Kikre gondolsz?
Campbell mér terhelte a térdét, de a Raiders ellen nem játszik, talán ha minden jól megy az Eagles ellen igen.
Frostee Rucker rásérült a vádlijára, de ezzel együtt tud majd játszani, kérdés hogy mennyit és milyen intenzitással.
PP bokája nem okoz gondot, de nem 100%-os (és nem is lesz)

több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Szerintem itthon fogható az eagles, még annak ellenére is, hogy úgy állunk 4-1el, hogy idén még 1x sem játszottunk közepesnél lényegesen jobban.
A Denver elleni meccset leszámítva a csapat mindig pont annyit mutatott amennyi épp kellett, úgyhogy én Oaklandben is egy izzadós győzelemre számítok, utána az Eagles nagyon ki-ki meccs lesz, azt követően meg... Isten óvjon minket a többitől 😊
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Egyébként van újabb hír a sérültekről?
több mint 11 éve
Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊

Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhuLeon78
Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
Ráadásul rühellem hogy mindig mi vagyunk a lesajnált csapat és a magyar "szak" kommentátorok szerint a jó eredmény csak a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető a Cards esetében. 😀
Így maradok az angolnál 😀silent7939
Sajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?Leon78
Nem néztem, de ha jól sejtem akkor Ricsi még mindig ott tart, hogy a lesajnált Cardinals. A szakkomok meg nem vitatkoznak vele.Fucu
Remélem pofára esnek majd 😊
több mint 11 éve
Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊

Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhuLeon78
Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
Ráadásul rühellem hogy mindig mi vagyunk a lesajnált csapat és a magyar "szak" kommentátorok szerint a jó eredmény csak a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető a Cards esetében. 😀
Sajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?Leon78
Nem néztem, de ha jól sejtem akkor Ricsi még mindig ott tart, hogy a lesajnált Cardinals. A szakkomok meg nem vitatkoznak vele.

több mint 11 éve

Sajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?
több mint 11 éve

Így maradok az angolnál 😀
több mint 11 éve

Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhu
több mint 11 éve
Chandler Catanzaro lett a hét special team játékosa az NFC-ben.Fucu
És mindezt csak annyival, hogy jómunkásemberhez méltón berúgta mind a 3 FG-t . Persze a Lions kickerek teljesítménye mellett már ez is valami 😊
több mint 11 éve
Chandler Catanzaro lett a hét special team játékosa az NFC-ben.

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
 www.nfl.com/now/share?id=307e6c85-0c1c-4028-9d2c-b078683abd92&utm_content=buffer4ff85&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

A videó Campbell beszédét mutatja be, de ott van Dockett is. Nagy kedvencek ők így ketten 😊
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fél szemmel néztem a meccset,Dexxter Tailor
miért, a másik a fórumfocin maradt? 😉Cardinalis
állandóan átkapcsolgattam nála a Seahawksra 😀

több mint 11 éve
A sok turnoverhez kellett a Skins O-ja is. A D-nk az Eagles meg a Boys ellen majd vért fog hugyozni. Nem beszélve a Hawksról 😊 Túl sok ember dőlt már ki, nem tudom meddig tart ki a lendület.
A büntetésekkel nem tudom mi lehetett, ráadásul otthon játszottunk, igazán nyugodtak lehettek volna a fiúk.csongi
A hawks O annyira nem harapós mostanában és ezt a Dallas be is bizonyította. Nekem inkább az a bajom hogy a sec elég sok nagy játékot szopik mostanában és az Eagles nagyon meg fog szopatni.