Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:Palmer 5000 yard és Wild Card PO-ba jutás
Támadók:
-Palmernek legalább kétszer annyi TD-je lesz, mint INt-je
-Ellington 1500 net yard fölött lesz szezon végére
-Legalább két 1000 yardos elkapónk lesz.
Védők:
-Futás ellen top 5-ben lesz a csapat
-40 labdaszerzés fölött végez a védelem
-Legjobb 5-ben leszünk az ellenfél irányítóinak engedett passer rating-ben.
-Ed Stinson TOP 3-ban lesz szezon végére a legtöbb snappet játszó védőfalemberek között.
Csapat:
-Pozitív mérlegünk lesz a szezon felénél.
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.andree
ennyivel egészíteném ki, de a többi tetszik.
több mint 10 éve
Szerintem behúzzuk. (én 1-kor kelek, mivel érdekel a Lions-Giants is 😊)A jövő heti meccs annyiból parás, hogy
1. rövid hét a MNF miatt
2. keleti part, korai meccs, ami arizonai idő szerint reggel 10-es kezdés.
De ezzel foglalkozzunk holnaptól/holnaputántól
több mint 10 éve
andree
1 737
Azért egy szezonnyitó MNF otthon szerintem adhat egy kis pluszt ami felénk billentheti azt a nyelvet 😊.Én is kelek természetesen. 😊 Asszem a fogadóirodáknál is mi vagyunk kis favoritok, de ettől függetlenül én kicsit parázok.
Én mindenesetre kelek 4 körül és megpróbálom kiszurkolni az 1-0ás kezdést 😊Kexandro
több mint 10 éve
Azért egy szezonnyitó MNF otthon szerintem adhat egy kis pluszt ami felénk billentheti azt a nyelvet 😊.A félkövéreket én TOP10re bővíteném, cserébe Palmerből kinézek egy 5000 yard+os alapszakaszt 😊.Tényleg nagyon kéne a mai, de az "ezt a Chargerst" azért finomítanám. Ha Rivers nem esik vissza a koordinátorváltás után, nagyon erős csapat lehetnek.andree
Egyébként ha a mai meccs meglenne akkor szerintem lendületből ütnénk a Giantset is, utána pedig Frisco itthon, abból bármi lehet, a tegnapi meccsük minden volt csak komoly erőpróba nem.
GO CARDS!!
ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.Kexandro
Én mindenesetre kelek 4 körül és megpróbálom kiszurkolni az 1-0ás kezdést 😊
több mint 10 éve
andree
1 737
A félkövéreket én TOP10re bővíteném, cserébe Palmerből kinézek egy 5000 yard+os alapszakaszt 😊.Tényleg nagyon kéne a mai, de az "ezt a Chargerst" azért finomítanám. Ha Rivers nem esik vissza a koordinátorváltás után, nagyon erős csapat lehetnek.
Egyébként ha a mai meccs meglenne akkor szerintem lendületből ütnénk a Giantset is, utána pedig Frisco itthon, abból bármi lehet, a tegnapi meccsük minden volt csak komoly erőpróba nem.
GO CARDS!!
ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.Kexandro
több mint 10 éve
A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:A félkövéreket én TOP10re bővíteném, cserébe Palmerből kinézek egy 5000 yard+os alapszakaszt 😊.
Támadók:
Védők:
-Ed Stinson TOP 3-ban lesz szezon végére a legtöbb snappet játszó védőfalemberek között.
Csapat:
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.
Ma nyerünk. 😊andree
GO CARDS!!
ui.: Remélem Ellingtont nem kockáztatjuk meg ma, ezt a Chargerst nélküle is ütni kell otthon, és Dwyert se ártana játszatni, nekem tetszett az előszezonban.
több mint 10 éve
andree
1 737
A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:Támadók:
Védők:
Csapat:
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.
Ma nyerünk. 😊
több mint 10 éve
ÉRdekes lesz a mai meccs, kíváncsi vagyok,hogyan "ízlik" a kemény foci a Chargers rendszerének. Előre vetíthet bizonyos jóslatokat a hétvégére 😊
több mint 10 éve
Azért született tegnap néhány meglepi eredmény...Mit vártok a mai meccstől?
több mint 10 éve
Srácok, ki fog kezdeni ILB-ben vasárnap? Tényleg Foote?peterk2005Igen, és Minter. Nickelbe pedig Foote és Bucannon lesz a két LB (igen az újonc safetynk)
több mint 10 éve
Srácok, ki fog kezdeni ILB-ben vasárnap? Tényleg Foote?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ok akkor javítok csak hogy ne legyen mibe belekötnöd.... én többet vártam tőle.szerintem meg nem. Az hogy Ellington mögötte lett kiválasztva és jobban beválik az csak azért van mert teljesen más a két játékos stílusa.jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőlesilent7939japp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.Dexxter TailorFck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?Janek
Taylor nagyon sokat profitált a Stanfordon az elit OL-ből, jól meglátja a helyet a falban csak ugye itt nem annyira jó a futásblokolás.Fucu
több mint 10 éve
szerintem meg nem. Az hogy Ellington mögötte lett kiválasztva és jobban beválik az csak azért van mert teljesen más a két játékos stílusa.jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőlesilent7939japp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.Dexxter TailorFck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?Janek
Taylor nagyon sokat profitált a Stanfordon az elit OL-ből, jól meglátja a helyet a falban csak ugye itt nem annyira jó a futásblokolás.
több mint 10 éve
jó lenne ha összekapná magát mert sztem mindenki többet várt tőlejapp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.Dexxter TailorFck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?Janek
több mint 10 éve
japp. meg kulabafinak is nagyobb szerepe lesz.Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?Janek
több mint 10 éve
andree
1 737
Yep. Nem néz ki jól a dolog. 😀Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?Janek
több mint 10 éve
Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.andreeki lesz helyette?
a vájár?
több mint 10 éve
andree
1 737
Fck. Ellington lehet nem játszik egy darabig. A lábával van valami.
több mint 10 éve
andree
1 737
Alapból az egész draft teteje nem az igazi. Talán a draft előtt sokszor fikázott Fluker hozta a tőle várható teljesítmény tetejét az első évében.Azért várjunk még vele. A lábtörése előtt mindenki dicsérte. Az viszont biztos, hogy balszerencsések voltunk vele eddig, és így nagyon szarul néz ki a korai guard pick.andreeA Titans-é se jobb csak ott azt hiszem nem volt sérült Warmack 😊
De jogos, csóri Coop igazi szerencsenélküli eddig az NFL-ben.Fucu
több mint 10 éve
Azért várjunk még vele. A lábtörése előtt mindenki dicsérte. Az viszont biztos, hogy balszerencsések voltunk vele eddig, és így nagyon szarul néz ki a korai guard pick.andreeA Titans-é se jobb csak ott azt hiszem nem volt sérült Warmack 😊
De jogos, csóri Coop igazi szerencsenélküli eddig az NFL-ben.
több mint 10 éve
andree
1 737
Azért várjunk még vele. A lábtörése előtt mindenki dicsérte. Az viszont biztos, hogy balszerencsések voltunk vele eddig, és így nagyon szarul néz ki a korai guard pick.
több mint 10 éve
Na, Cooper nem kezd a Chargers ellen, Larsent küldik a falba.Nagy érzékünk van az első körös OL drafthoz 😀
"I don't care about draft status," Cardinals coach Bruce Arians said, per The Arizona Republic. "I want to see the results on the field, and Ted Larsen's way outplayed (Cooper)."
"His play before the injury wasn't stellar," Arians said. "It looked like a guy that was coming back off a year's injury. He's going to be a heck of a player. It's just a matter of time and taking the right approach with him and letting him get healthy."
Azrét ezzel Arians tulképp azt közölte finoman, hogy Cooper eddig kb semmit nem mutatott (mondjuk éles meccsen szerencsétlen egyszer sem játszhatott), és ha így folytatja, akkor jó nagy bust lesz ez az 1/7 pick.csongi
több mint 10 éve
Na, Cooper nem kezd a Chargers ellen, Larsent küldik a falba."I don't care about draft status," Cardinals coach Bruce Arians said, per The Arizona Republic. "I want to see the results on the field, and Ted Larsen's way outplayed (Cooper)."
"His play before the injury wasn't stellar," Arians said. "It looked like a guy that was coming back off a year's injury. He's going to be a heck of a player. It's just a matter of time and taking the right approach with him and letting him get healthy."
Azrét ezzel Arians tulképp azt közölte finoman, hogy Cooper eddig kb semmit nem mutatott (mondjuk éles meccsen szerencsétlen egyszer sem játszhatott), és ha így folytatja, akkor jó nagy bust lesz ez az 1/7 pick.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
The 53-man roster képgaléria: www.azcardinals.com/photos/photo-gallery/The-53-man-roster/b02af6d8-0f20-4010-9f2a-d25b3ef28639
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
andree
1 737
Walt Powell nem élte túl waivert. Sajnálom nagyon. Bírtam a srácot. Még ilyen WR állománnyal a keretben is szívesebben láttam volna, mint az x+1-dik középszar LB-t. Ennyi erővel húzhattunk volna oda mást a 6. körben.