Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
jobb lesz Stanton, nem tudom mit paráztok tőle. jobban örültem volna ha Palmer marad 😀Meglátjuk.... hozzon le még 3W-t és akkor nyugodtabbak leszünk...
jobbulást neki, hihetetlen hogy ilyen apró szartól szakadni bírnak a szalagok (N)petey
több mint 11 éve
jobb lesz Stanton, nem tudom mit paráztok tőle. jobban örültem volna ha Palmer marad 😀jobbulást neki, hihetetlen hogy ilyen apró szartól szakadni bírnak a szalagok (N)
több mint 11 éve
Hát nem... és most jön a menetrend nehezebbik fele. Ez nagyon rosszkor jöt és ez a Po-ba is kerülhet....Azért nem ugyanaz a kategória.Leon78Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.Danny
még nem 100%, de készüljünk fel a legrosszabbra...Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Azért nem ugyanaz a kategória.Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.Danny
több mint 11 éve
Annyira adja magát, hogy ez szerződés hosszabbítás után történt....................Azért Stantonnal mégsem lesz ugyan az
több mint 11 éve
Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.
több mint 11 éve
Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"még nem 100%, de készüljünk fel a legrosszabbra...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
na, ki nem kapott még ki idén a Ramstól az NFC WEST-ben?CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS 😀
több mint 11 éve
egyem a szívét, még a születésnapomon is felköszöntött a facsén 😊Na ő nem divatszurkoló! 😀catattackPersze hogy van. 😊FucuKlári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
több mint 11 éve
catattack
3 520
Na ő nem divatszurkoló! 😀Persze hogy van. 😊FucuKlári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
több mint 11 éve
Persze hogy van. 😊Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
több mint 11 éve
Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.diverdocNem volt szerencsés, azt már látom 😊 Ezért sem akartam beállítani csapatpreferenciát, hogy ne tűnjek bandwagonnak, de nem bírtam megállni. 😊 (legközelebb 0-14 körül kezdek 😊) ) Jöhet a trash, Tisztellek titeket, jó pár éve olvasom a párbeszédeket, tudom mire kell számítani, csak rosszkor kapott el 😊 Szép hétvégét mindenkinek!
több mint 11 éve
Pedig Rick and Morty ftw!már törölte is magát? 😀peteyNem szeretem az értelmetlen cinizmust Péter 😊 így meghagyom a fórumot olvasàsra 😊Mr.Meeseeks
I'm Mr. Meeseeks! Look at me!
több mint 11 éve
A bandwagonrol jut eszembe. SB után volt egy idős hölgy szurkeretek ( nagy Fitz fan), valami Mami nick-kel. Őróla tudtok vmit?Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀
Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.diverdoc
Mr. M.! Ne stresszelj... mi jóban vagyunk minden konf riválissal... nem kell komolyan venni. Kulturált sav megy minden irányba... úgyhogy relax and enjoy 😉
több mint 11 éve
A bandwagonrol jut eszembe. SB után volt egy idős hölgy szurkeretek ( nagy Fitz fan), valami Mami nick-kel. Őróla tudtok vmit?Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.

több mint 11 éve
már törölte is magát? 😀peteyNem szeretem az értelmetlen cinizmust Péter 😊 így meghagyom a fórumot olvasàsra 😊
több mint 11 éve
Kíváncsian várom a bandwagonereket😊Mr.Meeseeksérdekes posztolás, harmadik hozzászólásként így, amikor 7-1-el megy a csapat 😊

több mint 11 éve
Szerintem, ha a csapatnak jól megy az idén, akkor Fitz is le fog adni az igényeiből. Ráa dásul a lyukakat tömhetjük a draftról, Arról már nem is beszélve, hogy a csapat nagy részének hosszútávú szerződése van, ráadásul a kezdőben, ha most jól gondolom elég sok az olyan játékos, aki 1-2 éve van a csapatnál, velük elég lesz hosszabbítani 2 év múlva is.50Jézus. Illik meg illik persze, de azért amit idén csinál tudjuk, hogy nem reális. Mennyire marad pénz így Fitzre vagy az esetleges erősítésekre? Mert 7-1 ide vagy oda, akármi lesz ebből a szezonból, bőven kelleni fog erősítés, ha komolyak a célok. Gondolatim cáfolásait elfogadom 😊Mr.Meeseeks
Fucu, remélem nem írtam hülyeségeket, mi a véleményed? Jól látom?
www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/
A hosszabbítás jó ötlet, pláne ilyen számokkal, és garantálttal. Véleményem szerint az idei szintet tudja hozni Palmer hosszútávon, márpedig akkor nem sok ez a pénz. Hasonlítsd össze például Daltonnal. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan meccsei legyenek, mint Daltonnak a Browns elleni . 😊
több mint 11 éve
Mortensen: 20.5 millió 2015 végéig garantált. 2016 és 2017-ben nincs garantált tétel.Ez így kifejezetten jó szerződés.
több mint 11 éve
Ez a szerződés teljes összege, amit az NFL-ben csak nagyon ritkán kapnak meg a játékosok. A lényeg a garantált összeg, amit még nem tudunk.50Jézus. Illik meg illik persze, de azért amit idén csinál tudjuk, hogy nem reális. Mennyire marad pénz így Fitzre vagy az esetleges erősítésekre? Mert 7-1 ide vagy oda, akármi lesz ebből a szezonból, bőven kelleni fog erősítés, ha komolyak a célok. Gondolatim cáfolásait elfogadom 😊Mr.Meeseeks
11 millió van idén még a sapka alatt, ennek nagy része erre ment el. Jó helyre.
több mint 11 éve
A 3 év simán jó. 37 lesz ha kitölti a szerződést, Arians nem öleti meg az irányítóját, aki láthatóan illik a rendszerébe. Én a számokra leszek kíváncsi. Az első hírek 50 milláról szólnak, de a garantált és az elosztás az igazán érdekes.