Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
andree
1 737
Mondjuk a Denver elleni meccs csúnyán torzítja a statisztikát ilyen kicsi mintán, bár valljuk meg Eli is szépen szétdobált minket pár hete. A kulcsszitukban eddig helytálltunk(pl. Chargers meccs). Remélem így is marad.
több mint 10 éve
no pass rush no "no fly zone"
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
ojoj, most látom csak, hogy jelenleg ligautolsók vagyunk a benyelt passzyardok tekintetében (309yds) 😕 no fly zone, what...?
viszont az engedett futott yardok vonatkozásában még ott vagyunk a dobogón, a 3. fokán (75,8yds)
akkor már inkább NO RUSH ZONE 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Na ez érdekes lesz majd, reméljük nem pihenjük ki túlságosan magunkat addig. Ha Foles nem lenne ilyen inkonzisztens, és a Sec is biztosabban állna a lábán, valóban mi lennék az esélyesebbek, de sajnos nem így van. S ha a védelmetek kicsit jobban odafigyel, Ellington megindul, és a két elkapótok fickándozni kezd bajban leszünk. Nincs garancia rá sajnos, hogy a DL-nk és az OL-nk minden meccset ennyire dominálni tud majd, mint a Giants ellen.Kiderül, de addig nektek még van egy meccs. Sok sikert hozzá.
több mint 10 éve
Campbell nagyon kelleni fog az Eagles ellen, remélem rendbe jön addig.Egyébként van újabb hír a sérültekről?Leon78Kikre gondolsz?
Campbell mér terhelte a térdét, de a Raiders ellen nem játszik, talán ha minden jól megy az Eagles ellen igen.
Frostee Rucker rásérült a vádlijára, de ezzel együtt tud majd játszani, kérdés hogy mennyit és milyen intenzitással.
PP bokája nem okoz gondot, de nem 100%-os (és nem is lesz)Fucu
több mint 10 éve
Egyébként van újabb hír a sérültekről?Leon78Kikre gondolsz?
Campbell mér terhelte a térdét, de a Raiders ellen nem játszik, talán ha minden jól megy az Eagles ellen igen.
Frostee Rucker rásérült a vádlijára, de ezzel együtt tud majd játszani, kérdés hogy mennyit és milyen intenzitással.
PP bokája nem okoz gondot, de nem 100%-os (és nem is lesz)
több mint 10 éve
Szerintem itthon fogható az eagles, még annak ellenére is, hogy úgy állunk 4-1el, hogy idén még 1x sem játszottunk közepesnél lényegesen jobban.A Denver elleni meccset leszámítva a csapat mindig pont annyit mutatott amennyi épp kellett, úgyhogy én Oaklandben is egy izzadós győzelemre számítok, utána az Eagles nagyon ki-ki meccs lesz, azt követően meg... Isten óvjon minket a többitől 😊
több mint 10 éve
Egyébként van újabb hír a sérültekről?
több mint 10 éve
Remélem pofára esnek majd 😊Nem néztem, de ha jól sejtem akkor Ricsi még mindig ott tart, hogy a lesajnált Cardinals. A szakkomok meg nem vitatkoznak vele.FucuSajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?Leon78Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhuLeon78
Ráadásul rühellem hogy mindig mi vagyunk a lesajnált csapat és a magyar "szak" kommentátorok szerint a jó eredmény csak a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető a Cards esetében. 😀
Így maradok az angolnál 😀silent7939
több mint 10 éve
Nem néztem, de ha jól sejtem akkor Ricsi még mindig ott tart, hogy a lesajnált Cardinals. A szakkomok meg nem vitatkoznak vele.Sajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?Leon78Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhuLeon78
Ráadásul rühellem hogy mindig mi vagyunk a lesajnált csapat és a magyar "szak" kommentátorok szerint a jó eredmény csak a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető a Cards esetében. 😀
több mint 10 éve
Sajnos a Broncos elleni meccset nem láttam csak angolul. Milyen vélemények voltak a csapatról, mik voltak az észrevételek?Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
több mint 10 éve
Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊Az egy sima L.... idén nagyon jó sztem az Eagles.... sajnos. Nem csípem őket de el kell ismerni hogy Kelly nagyot alkot ott.
Így maradok az angolnál 😀
több mint 10 éve
Nem tudom jó OMEN-e, de a 8 héten láthatjuk a csapatot magyar kommentárral. 😊. 😊Week8: TNF-2:30-Broncos-Chargers, 10/26-20:00-Patriots-Bears, 22:15-Cardinals-Eagles, MNF-1:30-Cowboys-Redskins #nflhu
több mint 10 éve
Chandler Catanzaro lett a hét special team játékosa az NFC-ben.FucuÉs mindezt csak annyival, hogy jómunkásemberhez méltón berúgta mind a 3 FG-t . Persze a Lions kickerek teljesítménye mellett már ez is valami 😊
több mint 10 éve
Chandler Catanzaro lett a hét special team játékosa az NFC-ben.
több mint 10 éve
emberke22
574
www.nfl.com/now/share?id=307e6c85-0c1c-4028-9d2c-b078683abd92&utm_content=buffer4ff85&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=bufferA videó Campbell beszédét mutatja be, de ott van Dockett is. Nagy kedvencek ők így ketten 😊
több mint 10 éve
állandóan átkapcsolgattam nála a Seahawksra 😀fél szemmel néztem a meccset,Dexxter Tailormiért, a másik a fórumfocin maradt? 😉Cardinalis
több mint 10 éve
A sok turnoverhez kellett a Skins O-ja is. A D-nk az Eagles meg a Boys ellen majd vért fog hugyozni. Nem beszélve a Hawksról 😊 Túl sok ember dőlt már ki, nem tudom meddig tart ki a lendület.A hawks O annyira nem harapós mostanában és ezt a Dallas be is bizonyította. Nekem inkább az a bajom hogy a sec elég sok nagy játékot szopik mostanában és az Eagles nagyon meg fog szopatni.
A büntetésekkel nem tudom mi lehetett, ráadásul otthon játszottunk, igazán nyugodtak lehettek volna a fiúk.csongi
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
fél szemmel néztem a meccset,Dexxter Tailormiért, a másik a fórumfocin maradt? 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
A sok turnoverhez kellett a Skins O-ja is. A D-nk az Eagles meg a Boys ellen majd vért fog hugyozni. Nem beszélve a Hawksról 😊 Túl sok ember dőlt már ki, nem tudom meddig tart ki a lendület.A büntetésekkel nem tudom mi lehetett, ráadásul otthon játszottunk, igazán nyugodtak lehettek volna a fiúk.
több mint 10 éve
fél szemmel néztem a meccset, palmernek mákja volt, hogy nem adta el egyszer sem a lasztit, és szerencsére nem sérült meg. kurvajó az elkapó sorunk még mindig (kivéve ginn), ellington is fasza, viszont ez a rengeteg büntetés nagyon idegesítő, de legalább 4 TO-t is csinált a D. jöhet a raiders 😊
több mint 10 éve
Én is épp erre gondoltam... remélem Carr nem ellenünk szerzi meg az első W-jét4-1 😀 zsíííírsilent7939sőt, ZSÍRKIRÁLY! 😀
a vége kicsit izgalmasabbra sikeredett a kelleténél, de megérdemelten győzött a jobbik, hoztuk a kötelezőt 😉
kicsit tán sok volt a bünti... Penalties Yards: 14-108
végre megvan az első Floyd és az első Fitz TD!
több yardot engedtünk a kelleténél: Total Net Yards: 407, de ezt a D a 4 turnoverre szépen kompenzálta 😊
az O meg szépen vigyázott a lasztira, habár CP-be azért volt egy INT, de szerencsénkre lyukas kezekre talált 😉
volt 2 sackünk és csak 2*0,5öt nyeltünk be 😊
CatMan egy rugógép 😊
a Raiders meccset is hozni kell, reméljük minket nem szorongatnak úgy meg, mint most a Chargerst...
Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
4-1 😀 zsíííírsilent7939sőt, ZSÍRKIRÁLY! 😀
a vége kicsit izgalmasabbra sikeredett a kelleténél, de megérdemelten győzött a jobbik, hoztuk a kötelezőt 😉
kicsit tán sok volt a bünti... Penalties Yards: 14-108
végre megvan az első Floyd és az első Fitz TD!
több yardot engedtünk a kelleténél: Total Net Yards: 407, de ezt a D a 4 turnoverre szépen kompenzálta 😊
az O meg szépen vigyázott a lasztira, habár CP-be azért volt egy INT, de szerencsénkre lyukas kezekre talált 😉
volt 2 sackünk és csak 2*0,5öt nyeltünk be 😊
CatMan egy rugógép 😊
a Raiders meccset is hozni kell, reméljük minket nem szorongatnak úgy meg, mint most a Chargerst...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
4-1 😀 zsíííír