Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:

www.nfl.com/CardinalRule

ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados
A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.

Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.Fucu
Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕
Ha IR, akkor nem tudom kit lehetne ide hozni. Remélem nem Skeltont.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:

www.nfl.com/CardinalRule

ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados

Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.Fucu
10 perccel azután történt a sérülés, hogy beírtam ide, hogy vele is sikerülhet. 😕 Mindenesetre én rendületlenül hiszek a Cards-ban. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
11-3 és ha nem lesz döntetlen a Dallas-Philly meccs akkor megvan a rájátszás.
A franchise történetének negyedik 11 győzelmes szezonja ('25, '48 '75).

A meccs botrány volt. Stanton kiesett csak reménykedni tudunk, hogy nem egész szezonra. Második meccsen volt normális futójáték ezúttal egy jobb futásvédelem ellen sikerült 145 yardot hozni a földön. Ez kell bárki is legyen az irányító.
A védelem fantasztikus, mondjuk volt pár play aminél nem nagyon tudták a srácok merre vannak arccal előre (Powers fiam), de ez is belefért.

10 nap van a Seahawks meccsig, ha akkor nem robban fel a stadion akkor soha.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve

www.nfl.com/CardinalRule

Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 893 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jön valaki este? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.Gyuri34
Közhelyek tömkelege...
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
namég eztet így mára a meccs előtt 😉 Arizona clinches a playoff spot:
1. ARI win + DAL/PHI game does not end in a tie
2. ARI win + DET loss + ARI clinches strength of victory tiebreaker over GB
3. ARI win + DET loss + GB win or tie
több mint 11 éve
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉Cardinalis
ez a fotosop topik? 😉petey
ez most tényleg nem én voltam :A:
 www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152683199671263/?type=1&relevant_count=1
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 710 — Csodabogár
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉
Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
Cardinalis
ez a fotosop topik? 😉

több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.
több mint 11 éve
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉
Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
több mint 11 éve
a top5 idei Cards playben két Rams elleni megmozdulás is van, na ilyeneket szeretnék még látni hajnalban :cool:
 www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-nfl/0ap3000000442050/Top-5-Cardinals-plays-of-2014
és végre megtörhetne már ez a jég…: „Well, the Cardinals haven't won a game on a Thursday since Nov. 25, 1948.”
több mint 11 éve
Cardinals at Rams on TNF!
 www.facebook.com/video.php?v=10152880580167298
több mint 11 éve
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.
 www.rotoworld.com/player/nfl/5383tomi-tomi
jé tényleg megtaléltam az nfl hivatalos listájában is (csak elsőre nem sikerült). a kinti beat writerek nem írtak róla.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.
 www.rotoworld.com/player/nfl/5383

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter Tailor
Lehet hogy el tudok menni, remélem összejön.
Ha nem, akkor jó szórakozást, GO CARDS!! 😊
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter Tailor
Szívesen mennék, de innen azért nehéz eljutni. 😊 A sors fintora, hogy hétvégén megyünk pestre, de csak szombaton érkezünk. 😕
Biztosan jó lesz majd a hangulat 😊
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 893 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomac
pedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
azért mert nem szerzett fantasy pontot már csak lélekben volt ott?
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...Cardinalis
igen csak amióta Matyi nincs más szerep is hárul rá és más Tony Jeffersonra. Most Jefferson aki jobban megy a futásokra és Johnson a single high safety figyelve a hosszú passzokra. De a Chiefs nem dobott hosszút, így nem látszik meg a teljesítménye.

több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomac
pedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...
több mint 11 éve
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.

több mint 11 éve
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1