Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados
Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.Fucu
Ha IR, akkor nem tudom kit lehetne ide hozni. Remélem nem Skeltont.
több mint 11 éve
10 perccel azután történt a sérülés, hogy beírtam ide, hogy vele is sikerülhet. 😕 Mindenesetre én rendületlenül hiszek a Cards-ban. 😊Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados
Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.Fucu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
11-3 és ha nem lesz döntetlen a Dallas-Philly meccs akkor megvan a rájátszás.A franchise történetének negyedik 11 győzelmes szezonja ('25, '48 '75).
A meccs botrány volt. Stanton kiesett csak reménykedni tudunk, hogy nem egész szezonra. Második meccsen volt normális futójáték ezúttal egy jobb futásvédelem ellen sikerült 145 yardot hozni a földön. Ez kell bárki is legyen az irányító.
A védelem fantasztikus, mondjuk volt pár play aminél nem nagyon tudták a srácok merre vannak arccal előre (Powers fiam), de ez is belefért.
10 nap van a Seahawks meccsig, ha akkor nem robban fel a stadion akkor soha.
több mint 11 éve
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.
több mint 11 éve
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jön valaki este? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.Gyuri34Közhelyek tömkelege...
több mint 11 éve
namég eztet így mára a meccs előtt 😉 Arizona clinches a playoff spot:1. ARI win + DAL/PHI game does not end in a tie
2. ARI win + DET loss + ARI clinches strength of victory tiebreaker over GB
3. ARI win + DET loss + GB win or tie
több mint 11 éve
ez most tényleg nem én voltam :A:Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉Cardinalisez a fotosop topik? 😉petey
www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152683199671263/?type=1&relevant_count=1
több mint 11 éve
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉ez a fotosop topik? 😉
Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
Cardinalis
több mint 11 éve
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.
több mint 11 éve
Stantonunkat is ritkán látni ilyen illusztris társaságban 😉Fourteen weeks into the 2014 NFL campaign, four teams remain perfect at home:
» New England Patriots (6-0)
» Denver Broncos (7-0)
» Arizona Cardinals (7-0)
» Green Bay Packers (7-0)
több mint 11 éve
a top5 idei Cards playben két Rams elleni megmozdulás is van, na ilyeneket szeretnék még látni hajnalban :cool: www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-nfl/0ap3000000442050/Top-5-Cardinals-plays-of-2014
és végre megtörhetne már ez a jég…: „Well, the Cardinals haven't won a game on a Thursday since Nov. 25, 1948.”
több mint 11 éve
jé tényleg megtaléltam az nfl hivatalos listájában is (csak elsőre nem sikerült). a kinti beat writerek nem írtak róla.Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
www.rotoworld.com/player/nfl/5383tomi-tomi
több mint 11 éve
Két éves, 2,7 milliós szerződést kapott.Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?Fucu
www.rotoworld.com/player/nfl/5383
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.emberke22de leigazolni biztos nem igazoltuk, szóval maximum próbajáték lehetett. Igaz végigpörgettem a twittert de nem találkoztam ilyen hírrel. Egy forrást tudsz hozzá?
több mint 11 éve
Pár napja Chris Clemons safety érkezett a csapathoz. 5 évig volt dolphinsos.
több mint 11 éve
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter TailorLehet hogy el tudok menni, remélem összejön.
Ha nem, akkor jó szórakozást, GO CARDS!! 😊
több mint 11 éve
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊Dexxter TailorSzívesen mennék, de innen azért nehéz eljutni. 😊 A sors fintora, hogy hétvégén megyünk pestre, de csak szombaton érkezünk. 😕
Biztosan jó lesz majd a hangulat 😊
több mint 11 éve
aki csütörtök este szeretne pár hülye Cardinals szurkolóval TNF-et nézni, jöjjön az endzone bbq & pubba, mi Fucuval biztos ott leszünk 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
igen csak amióta Matyi nincs más szerep is hárul rá és más Tony Jeffersonra. Most Jefferson aki jobban megy a futásokra és Johnson a single high safety figyelve a hosszú passzokra. De a Chiefs nem dobott hosszút, így nem látszik meg a teljesítménye.ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...Cardinalisazért mert nem szerzett fantasy pontot már csak lélekben volt ott?Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomacpedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
több mint 11 éve
ő az elrettentés erejével küzdött 😀 amúgy tényleg érdekes ez a 0... eddig a fantasy (espn) pontátlaga 17 pont volt, átlagban 6 TT (3-11 között), és összesen 1 SCK és 2 TD...azért mert nem szerzett fantasy pontot már csak lélekben volt ott?Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomacpedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1Cardinalis
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.Fucu
több mint 11 éve
azért mert nem szerzett fantasy pontot már csak lélekben volt ott?Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomacpedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
Csak úgy mellékesen a 65 védekező playből *dobpergés* 65-nél volt fent a pályán.
több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)Nomacpedig a pályán volt, ezek szerint csak lélekben... ő veregette meg elsőként Okafor buksiját az INT után 😀
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Big-Plays-Normal-For-Alex-Okafor/b69200b3-dc30-4d8d-a314-35d2cb2ddbd1