Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
emberke22
574
www.nfl.com/videos/arizona-cardinals/0ap3000000419202/Mayock-s-Slant-Cardinals-playing-championship-footballMayocktól 3 kulcs játék elemzése a Phily ellen
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
ha rajtunk kívül egyéb drukkerek nem is hisznek a Cards fenntartható jó szereplésében, de legalább a szagértők igen 😉 www.nfl.com/videos/arizona-cardinals/0ap3000000419572/Kriegel-Cards-on-a-missionTHIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
grice nem egy rossz futóJanekés ahogy nézem elkapásban is jeleskedik 😊
lásd 2:00-nál: www.youtube.com/watch?v=UjwYycQEMY4
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
amúgy Fitz lett az NFC-ben a hét támadójátékosa 😊
több mint 10 éve
Speciel én itt rendeltem meg, a fekete Peterson mezt....a Skelton mezük azt hiszem nem nagyon fog fogyni 😊
www.aliexpress.com/item/Elite-American-Football-Jersey-19-John-Skelton-21-Patrick-Peterson-32-Tyrann-Mathieu-Black-Red-Jersey/1985789040.htmlLeon78
több mint 10 éve
Speciel én itt rendeltem meg, a fekete Peterson mezt....www.aliexpress.com/item/Elite-American-Football-Jersey-19-John-Skelton-21-Patrick-Peterson-32-Tyrann-Mathieu-Black-Red-Jersey/1985789040.html
több mint 10 éve
Én innen rendeltem ^ ^ www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141028144749&SearchText=arizona+jersey
több mint 10 éve
Én egy Matyisat kérek 😀Honnan szerváltad? Kéne nekem is ilyen olcsón.Ka'deemCarey25Ja hogy Fitz trade pletyka. Pár óra és kiderül, ma van a csere határidő.Reméljük a legjobbakat.
Szerintem ekkora fizuval nem tudjuk elcserélni, ha egyáltalán akarjuk.Fucu
Esetleg lesz valamiféle élménybeszámoló a londoni meccsel kapcsolatban?
Itt jegyzem meg, hogy megérkezett a fekete Peterson mezem, 22 dollárért. Meg kell mondjam ahhoz képest, hogy mennyibe került, meg vagyok elégedve vele. 😊Leon78
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
Honnan szerváltad? Kéne nekem is ilyen olcsón.Ja hogy Fitz trade pletyka. Pár óra és kiderül, ma van a csere határidő.Reméljük a legjobbakat.
Itt jegyzem meg, hogy megérkezett a fekete Peterson mezem, 22 dollárért. Meg kell mondjam ahhoz képest, hogy mennyibe került, meg vagyok elégedve vele. 😊Leon78
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába!Nem cseréltünk el senkit!
több mint 10 éve
Esetleg lesz valamiféle élménybeszámoló a londoni meccsel kapcsolatban?Leon78a legközelebbi War Roomban szerintem igen, ha lesz.
több mint 10 éve
Ja hogy Fitz trade pletyka. Pár óra és kiderül, ma van a csere határidő.Reméljük a legjobbakat.
Itt jegyzem meg, hogy megérkezett a fekete Peterson mezem, 22 dollárért. Meg kell mondjam ahhoz képest, hogy mennyibe került, meg vagyok elégedve vele. 😊
több mint 10 éve
Ja hogy Fitz trade pletyka. Pár óra és kiderül, ma van a csere határidő.Szerintem ekkora fizuval nem tudjuk elcserélni, ha egyáltalán akarjuk.
több mint 10 éve
emberke22
574
Leon szerintem a Fitz trade pletykákra gondolt, hogy lesz-e belőle valami..Tegnap este érkeztem haza Londonból és ma még nem olvastam vissza tegnapi és mai híreket.A Cards hivatalos DC lószart sem ér.Ftzről, és Petersonról van valami hír?Leon78
Grice hasonló Ellingtonhoz. A rövid yardos szitukat Hughes fogja megoldani és láthattuk, hogy elkapásokban sem béna.
A meccs meg sima volt 😀 Az pedig hogy ismét pont annyit tettünk a győzelemért amennyi kellett ez idén nem egyedi alkalom. A lényeg a 6-1.
De nem értem miért kell meglepődni egy szoros Cards meccsen hozzászokhattunk már az évek alatt. 😊Fucu
Peterson jól van, de át kell mennie az agyrázkódás teszten. Ennyit olvastam.
Fitz? Nem Floyd?Fucu
*Javítanám magam: Grice 6.körös draftoltja volt idén a Chargersnek, csak nem került fel a rosterre
több mint 10 éve
Tegnap este érkeztem haza Londonból és ma még nem olvastam vissza tegnapi és mai híreket.A Cards hivatalos DC lószart sem ér.Ftzről, és Petersonról van valami hír?Leon78
Grice hasonló Ellingtonhoz. A rövid yardos szitukat Hughes fogja megoldani és láthattuk, hogy elkapásokban sem béna.
A meccs meg sima volt 😀 Az pedig hogy ismét pont annyit tettünk a győzelemért amennyi kellett ez idén nem egyedi alkalom. A lényeg a 6-1.
De nem értem miért kell meglepődni egy szoros Cards meccsen hozzászokhattunk már az évek alatt. 😊Fucu
Peterson jól van, de át kell mennie az agyrázkódás teszten. Ennyit olvastam.
Fitz? Nem Floyd?
több mint 10 éve
A Cards hivatalos DC lószart sem ér.Ftzről, és Petersonról van valami hír?
több mint 10 éve
A Cards hivatalos DC lószart sem ér.Grice hasonló Ellingtonhoz. A rövid yardos szitukat Hughes fogja megoldani és láthattuk, hogy elkapásokban sem béna.
De nem értem miért kell meglepődni egy szoros Cards meccsen hozzászokhattunk már az évek alatt. 😊
több mint 10 éve
emberke22
574
Hughes elvileg fullback, de gondolom Ellington fogja végig gürcölni az egész meccset ahogy szokta, és szerintem is Hughes kap pár snapet, amíg Ellington pihen, de egy kinti cikk Grice-t írta, hogy Taylor helyébe lép a depthen.és Robert Hughes?CardinalisStepfan Taylor (calf) is expected to miss 2-4 weeks.Ki?silent7939
Grice a 2.számú futó elviekben Ellington mögött..emberke22
Bár, most megnéztem a cards hivatalos honlapját, ott Hughes van Taylor mögött a depthen és utána jön Grice (aki pedig egy undrafted rookie az arizona state egyetemről)
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
és Robert Hughes?Stepfan Taylor (calf) is expected to miss 2-4 weeks.Ki?silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Stepfan Taylor (calf) is expected to miss 2-4 weeks.Ki?
több mint 10 éve
emberke22
574
Stepfan Taylor (calf) is expected to miss 2-4 weeks.Grice a 2.számú futó elviekben Ellington mögött..
több mint 10 éve
majd szívbajt kaptam, amikor olvastam tegnap Fitz tweetjében, hogy „last episode”… de szerencsére csak egy TV sorozatról van szó, egyelőre…hát, egy szép passz a blitz fölött Mörinek és jónapot
What made Larry Fitzgerald sad on Sunday?
I'm happy but sad at the same time. Great win for the #BirdGang today but it's the last episode ever for @BoardwalkEmpire!
1:54 AM - 27 Oct 2014, @LarryFitzgerald
vigyázat! aki nem tudja a hajnali eredményt, az ne olvassa tovább...
| éééés tádááám! The 6-1 Cardinals are alone at the top of the NFC standings!
ezen meg jót röhögtem 😀
Tony Romo seems to be convinced injury not serious. See how he feels when painkilling injection wears off; short week for blitz-heavy Cards
5:28 AM - 28 Oct 2014, @Edwerderespn | Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
University of Phoenix Stadium – False Start Central THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
majd szívbajt kaptam, amikor olvastam tegnap Fitz tweetjében, hogy „last episode”… de szerencsére csak egy TV sorozatról van szó, egyelőre…What made Larry Fitzgerald sad on Sunday?
I'm happy but sad at the same time. Great win for the #BirdGang today but it's the last episode ever for @BoardwalkEmpire!
1:54 AM - 27 Oct 2014, @LarryFitzgerald
vigyázat! aki nem tudja a hajnali eredményt, az ne olvassa tovább...
| éééés tádááám! The 6-1 Cardinals are alone at the top of the NFC standings!
ezen meg jót röhögtem 😀
Tony Romo seems to be convinced injury not serious. See how he feels when painkilling injection wears off; short week for blitz-heavy Cards
5:28 AM - 28 Oct 2014, @Edwerderespn |
THIS IS THE WAY